Editörler : Lanet
«28293031323334353637383940

cetnkya
Aday Memur
28 Aralık 2023 12:05

İnşaat teknikeriyim. Daha önce BOTAŞ değil ama başka kurumların mülakatına girdim. Teknik terimleri ve anlamlarını bilmelisiniz. Ben uzun zamandır özelde çalıştım artık teknik terim olarak değil usta ağzıyla(sokak agzida diyebilirsiniz) konustugum için bazı terimleri unuttum :) Bununla ilgili küçük kısa kitaplar var onları alıp okuyabilirsiniz

03 Ocak 2024 16:43

ne sordular size mülakatta hocam ?

HALBRAND2, 2 yıl önce

inşaat mühendislerine mülakatta neler soruluyor? neye çalışalım?

03 Ocak 2024 16:46

mülakatta ne sordular size ?

gamby, 2 yıl önce

botaş'ta makine mühendisiyim. burada epey bir şeye yanıt verilmiş, başka sorusu olan arkadaş varsa yardımcı olmak isterim.

03 Ocak 2024 16:47

inşaat mühendisi olup mülakata giren var mı?

arzudmrl
Aday Memur
28 Ocak 2024 10:41

Merhaba BOTAŞ engelli büro personeli olarak çalışan arkadaşlar varsa iletişime gecebilir miyiz

cesxa
Memur
28 Ocak 2024 18:08

Botaşın eski tadı kalmadı..

01 Şubat 2024 11:37

Alan da eleltrik ağırlık mı sordular elektronik ağırlıklı mı hocam?
q4n1k4, 2 yıl önce
Elektrik elektronik mühendisiyim ama yardımcı olurum sormak istediğiniz şeyler varsa

Amiralinofkesi
Aday Memur
21 Aralık 2024 11:09

Botaş alım yapıyor. Maaş durumu nedir? Aksaray - Konya alımına başvuru yapacağım

ozizimx
Aday Memur
30 Aralık 2024 22:03

Merhaba. Bende mülakatına gireceğim. Sorular da ne sordular? Elektronik Haberleşmeci olarak Botaş mülakatına hak kazanan var mı?

96aday, 2 yıl önce

Arkadaşlar merhaba elektronik haberleşme teknisyeni ne iş yapar bu Kurumda(Silivri). Ayrıca mülakat, maaş, çalışma şartları ve hangi kanuna tabii olduğu konusunda bilgisi olan veya wp grubu varmı?

iyi günler dilerim.

kutay1989
Aday Memur
01 Ocak 2025 22:28

TPAO girdim 2023 TE elektrik tanımı nedir gerilim akım örmek daha sonra asenkron motorlar devir yönü değişimi yıldız üçgen bağlantı örnek BOTAŞ genel müdürü kim sorusu BOTAŞ hakkında bildiklerinizi anlatın ben çok uğraştım yedek 4 sonuç 0 şuanki mülakat TPAO müdürlüğünde yapılacak zaten komisyon aynı kişiler mi olur bilemem

Abdlkdir, 1 yıl önce
Alan da eleltrik ağırlık mı sordular elektronik ağırlıklı mı hocam?

isteksizmühendis
Aday Memur
01 Ocak 2025 22:33

Arkadaşlar ben girmedim ama 2 tane arkadaşım girdi mülakata biri inşaat diğeri makine mühendisi anlattıklarını söyleyim size Önce sayısal sözel mantık tarzı sorular olan yazılı sınav yapıyorlarmış daha sonra bir konu verip pc de powerpointte sunum hazırlatıp sunum yapmanızı istiyorlarmış en son da alanla alakalı sorular varmış

kutay1989
Aday Memur
01 Ocak 2025 22:46

TPAO yedek 4 geldi olmadı sonra kpss girmedim bu senede BOTAŞ alım yaptı TPAO 15 kişi oparatör yardımcı aldı 25 kişi vardı ben yedek 4 soruları bildim ama yine giremedim kpss girmiş olsaydım botaşı deneyecektim elektrik Myo alım var bu sene 4 kişi alacak ama kaç kisi başvurdu göremedim

tungalp, 4 yıl önce

Arkadaşlar merhaba.

Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.Ben kazanamadım yedek listeye bile giremedim ceyhan bölgesine 32 aday içinden 8 kişi alınacaktı.8 asil hadi 4 de yedek diyelim giremedik.

Mülakatta bütün soruları bildim bütün şartları yerine getirdim ama olmadı. Kazanan arkadaşlar

torpilsiz siyasetten adam bulamadan kazanabilen oldu mu ?

kutay1989
Aday Memur
01 Ocak 2025 22:51

Ne sordular kardeşim sana ben TPAO girmiştim yedek 4 sıra gelemesi BOTAŞ denicem son şansım zaten yine TPAO yapılacakmış mülakat ama bu sefer elektrik teknisyeni olarak gidicem sana ne sordular hatırlıyorsan söylermisin ?

Musty0638m, 2 yıl önce

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE İYİ GÜNLER SİZE MÜLAKATI ANLATMAK İSTİYORUM ELEKTRİK TEKNİKERİ OLARAK GİRDİM İLK ONCE İCERİYE GİRDİGİNİZ DE MÜLAKAT GELENLERİN İSİMLERİNİN KARŞINA İMZA ATİYORSUN SONRA 2 KATA ÇIKIYORSUN BİLGİSAYAR ODASİ VAR ORAYA GİRİYORSUN BİLGİSAYAR DAN SİZE TARİF EDİYORLAR ADAY BOTAŞ SİSTEMİNE GİRİS YAPİYORSUN VE KİSİLİK ENVANTER TESTİNE GİRİYORSUN BİLGİSAYARDAN 125 SORU ZATSN ONLAR SİZİNLE ALAKALİ SORULAR ORNEGİN KARAMSARMİSİN HAYİR DEĞİLİM CEVAPLAR BÖYLE SONRA ORADAKİ İSİN BİTİNCE TOPLANTİ ODASI VAR ORAYA GİDİYORDUN ZATSN İSİM SOYLEREK ÇAĞIRIYORLAR SONRA SENİ ÇAĞIRIYORLAR İNSAN KAYNAKLARINDAN 2 KİSİ SANA BİRKAC SORU SORUYOR BASVURUDA BULUNDUGUNUZ BELGEDE Yazdığın şeyleri bana botas hakkında ne biliyorsun işte neler yapıyorsun felab rahat olun kasmayın karşındaki adam zaten seni rahatlatıyor sonra tekrar aşağı kata iniyorsun 3 tane komisyon var tek tek k isim soylerek çağırıyorlar zaten şimdi 2 tane genel kültür sorusu 3 tane BOTAŞ kurumu ile soru 5 tane mesleginle ilgili soru sen seçiyorsun zaten soruları rakamlarla ilk girdiğinizde biraz sohbet ediyorsunuz nereden geldin felan sonra hazirmisin diye soruyor kamera kaydına başlıyor kendini tanıt diyorlar öz ve kısa olsun zaten onlar soruyir sen anlattıktan sonra eski işini ailenle ilgili sorular ama heyacan yapmıyorsun çünkü gerçekten seni rahatlatıyorlad arkadaşlar sonra hazirsan sorulara geçelim diyorlar soruları geliyor cevaplıyorsun bilmesen bile biraz fikir yurut yardımcı oluyorlar gayet samimi bir ortamdi kasmaya gerek yok sorular herkese farklı oluyor isteyen olursa bana sorulan soruları söylerim iyi günler

ftkayli1
Aday Memur
02 Ocak 2025 13:01

Merhaba arkadaşlar 2024 Aralık ayında 232 personel alımı gerçekleştirildi inşaat teknisyen ve teknikerliği kısmına başvuru yaptım 6 personel alımı yapılacak benim başvurduğum posizyonda kpss sıralamasına göre 4.cüyüm ve deneyimli arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı cevaplayabilirseniz sevinirim .

İşkur üzerinden başvuru yaptımda ben benim görev tanımım tam olarak ne oluyor yerleşirsem ? yani inşaat teknikeri mi oluyorum yoksa normal çalışan işçi statüsünde mi ?

başvuruda ülke geneli olan posizyonda başvuru yaptımda ülke geneli dediği nerde bir proje yapılırsa oraya mı gitmek zorundayım yada boşluk olan bir şehre gönderecekler

maaşları genel olarak ortalama ne kadar oluyor ?

mülakatta ne gibi sorular soruldu ? inşaat teknikeri teknisyeni olarak giren arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim .

Şimdiden hepinize teşekkür ederim iyi çalışmalar

kutay1989
Aday Memur
02 Ocak 2025 15:49

Ne sordular mülakatta?

Uubay54, 4 yıl önce
Saol gardasim . Herkes için hayırlısı . Nasipte varsa olur. Sonuçlar açıklansın . Mülakat sorularınınin hepsini yazacağım .

kutay1989
Aday Memur
02 Ocak 2025 15:52

Ben geçen sene TPAO üretim oparator başvurdum mülakatta iyi geçti ama yedek 4 geldim sizce Torpil olasılığı var mı yoksa tamamen şansa mi bağlı?

cesxa, 1 yıl önce

Botaşın eski tadı kalmadı..

kutay1989
Aday Memur
02 Ocak 2025 15:55

2023 Aralık ayında TPAO girdim üretim oparator yardımcısı olarak lakin yedek 4 kaldım bu senede BOTAŞ alacak ama çok zor yanı soruları cevaplasanda bilmiyorum artık neden yedek 4 anlamış değilim?

kutay1989, 3 ay önce

TPAO yedek 4 geldi olmadı sonra kpss girmedim bu senede BOTAŞ alım yaptı TPAO 15 kişi oparatör yardımcı aldı 25 kişi vardı ben yedek 4 soruları bildim ama yine giremedim kpss girmiş olsaydım botaşı deneyecektim elektrik Myo alım var bu sene 4 kişi alacak ama kaç kisi başvurdu göremedim

kutay1989
Aday Memur
03 Ocak 2025 16:57

Maaş çok yüksek sen işe gir maaşı sorma

Amiralinofkesi, 3 ay önce

Botaş alım yapıyor. Maaş durumu nedir? Aksaray - Konya alımına başvuru yapacağım

kutay1989
Aday Memur
03 Ocak 2025 18:03

Sonuç ne oldu hangi bölüme girdiniz?

Kayseri1989, 4 yıl önce

İstanbul-Tekirdağ - kırkklaleli için girdim

Haritavekadastro
Aday Memur
04 Ocak 2025 23:46

Bende harita teknikeriyim işkur üzerinden harita teknisyeni olarak mülakata hak kazandım. Ve bende araştırmak istiyorum. Harita teknisyeni için maaş, sosyal haklar vs ne kadardır detaylı bilgisi olan var mı?

ftkayli1, 3 ay önce

Merhaba arkadaşlar 2024 Aralık ayında 232 personel alımı gerçekleştirildi inşaat teknisyen ve teknikerliği kısmına başvuru yaptım 6 personel alımı yapılacak benim başvurduğum posizyonda kpss sıralamasına göre 4.cüyüm ve deneyimli arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı cevaplayabilirseniz sevinirim .

İşkur üzerinden başvuru yaptımda ben benim görev tanımım tam olarak ne oluyor yerleşirsem ? yani inşaat teknikeri mi oluyorum yoksa normal çalışan işçi statüsünde mi ?

başvuruda ülke geneli olan posizyonda başvuru yaptımda ülke geneli dediği nerde bir proje yapılırsa oraya mı gitmek zorundayım yada boşluk olan bir şehre gönderecekler

maaşları genel olarak ortalama ne kadar oluyor ?

mülakatta ne gibi sorular soruldu ? inşaat teknikeri teknisyeni olarak giren arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim .

Şimdiden hepinize teşekkür ederim iyi çalışmalar

Toplam 781 mesaj
«28293031323334353637383940

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi