Editörler : Lanet
«25262728293031323334353637

kutay1989
Aday Memur
05 Ocak 2025 21:55

Sonuç ?

q4n1k4, 4 yıl önce

Arkadaşlar yazmışlar, 4600₺ civarı diye ama ben de emin değilim. Elektik Elektronik Müh. Trakya Bölgesi için mülakata gireceğim 30 Mart'ta. Nasıl olacak bilmiyorum. Ne mülakatı ne de işleyişi. Baştan sonra okuyorum forumu birşeyler bulur muyum diye.

kutay1989
Aday Memur
06 Ocak 2025 11:38

Kırklareli elektrik teknisyeni olarak başvurdum tam olarak ne iş yapılıyor?

Onlymuk, 4 yıl önce

Sa arkadaşlar botasa girecek olanlar hepiniz ilk önce hoşgeldiniz tekniker olupta teknisyen olarak girecek olanlar yani kapsam ici olarak çalışacak olanlar cok fazla bir beklentiniz olmasın BOTAŞ tan sonra hayal kırıklığı yaşarsanız

kutay1989
Aday Memur
06 Ocak 2025 11:46

Sonuç kazandınız mı?

Musty0638m, 2 yıl önce

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE İYİ GÜNLER SİZE MÜLAKATI ANLATMAK İSTİYORUM ELEKTRİK TEKNİKERİ OLARAK GİRDİM İLK ONCE İCERİYE GİRDİGİNİZ DE MÜLAKAT GELENLERİN İSİMLERİNİN KARŞINA İMZA ATİYORSUN SONRA 2 KATA ÇIKIYORSUN BİLGİSAYAR ODASİ VAR ORAYA GİRİYORSUN BİLGİSAYAR DAN SİZE TARİF EDİYORLAR ADAY BOTAŞ SİSTEMİNE GİRİS YAPİYORSUN VE KİSİLİK ENVANTER TESTİNE GİRİYORSUN BİLGİSAYARDAN 125 SORU ZATSN ONLAR SİZİNLE ALAKALİ SORULAR ORNEGİN KARAMSARMİSİN HAYİR DEĞİLİM CEVAPLAR BÖYLE SONRA ORADAKİ İSİN BİTİNCE TOPLANTİ ODASI VAR ORAYA GİDİYORDUN ZATSN İSİM SOYLEREK ÇAĞIRIYORLAR SONRA SENİ ÇAĞIRIYORLAR İNSAN KAYNAKLARINDAN 2 KİSİ SANA BİRKAC SORU SORUYOR BASVURUDA BULUNDUGUNUZ BELGEDE Yazdığın şeyleri bana botas hakkında ne biliyorsun işte neler yapıyorsun felab rahat olun kasmayın karşındaki adam zaten seni rahatlatıyor sonra tekrar aşağı kata iniyorsun 3 tane komisyon var tek tek k isim soylerek çağırıyorlar zaten şimdi 2 tane genel kültür sorusu 3 tane BOTAŞ kurumu ile soru 5 tane mesleginle ilgili soru sen seçiyorsun zaten soruları rakamlarla ilk girdiğinizde biraz sohbet ediyorsunuz nereden geldin felan sonra hazirmisin diye soruyor kamera kaydına başlıyor kendini tanıt diyorlar öz ve kısa olsun zaten onlar soruyir sen anlattıktan sonra eski işini ailenle ilgili sorular ama heyacan yapmıyorsun çünkü gerçekten seni rahatlatıyorlad arkadaşlar sonra hazirsan sorulara geçelim diyorlar soruları geliyor cevaplıyorsun bilmesen bile biraz fikir yurut yardımcı oluyorlar gayet samimi bir ortamdi kasmaya gerek yok sorular herkese farklı oluyor isteyen olursa bana sorulan soruları söylerim iyi günler

Mavi.Ufuklar
Memur
06 Ocak 2025 19:05

Selam gencolar. Mülakat hakkında yardımcı olabilecek tavsiye vereyim.

Sunum olayına çok önem veriyorlar. Bilgisayar odasında, yarım saat içerisinde hazırladığın sunumu, komisyonda anlatmanız istenecek. Bu üzden, tecrübeniz yoksa, sunum üzerinde iyice çalışın. Kendiniz konu seçip sunum hayırlayın ve sunumunuzu anlatmaya çalışın. Hazırlayacağınız sunum kısa ve öz olmalı. En fazla 5 dk anlatılabilecek bir şey olsun. Sunum içerisinde metinden ziyade görsellere önem verin. Ne kadar az metin ne kadar çok görsel o kadar kaliteli bir sunum demektir. Hitap ettiğiniz kişiler bir mülakat komisyonu. Bir sınıfa ders anlatır gibi, felsefik, karışık, gereksiz metinlerle dolu bir sunum olmasın aman ha.

Mezun olduğunuz bölümle ilgili temel ve orta düzey derecede 5 soru soruyorlar. Kurumla ilgili, faaliyetleri ile ilgili de 3 soru soruluyor. Kurumun web sayfasındaki bilgilere detayına çok çok inmeden çalışmanız yeterli olur.

Kendinize güvenin, cesur olun ve mülakata iyi çalışın!

Haritavekadastro
Aday Memur
06 Ocak 2025 21:50

Hocam ben harita teknisyeni olarak mülakata gireceğim. Mülakata giren her kişiden mi slayt istiyorlar yoksa belirli bölümler için mi slayt isteniyor?

Mavi.Ufuklar, 1 ay önce

Sunum olayına çok önem veriyorlar. Bilgisayar odasında, yarım saat içerisinde hazırladığın sunumu, komisyonda anlatmanız istenecek. Bu üzden, tecrübeniz yoksa, sunum üzerinde iyice çalışın. Kendiniz konu seçip sunum hayırlayın ve sunumunuzu anlatmaya çalışın. Hazırlayacağınız sunum kısa ve öz olmalı. En fazla 5 dk anlatılabilecek bir şey olsun. Sunum içerisinde metinden ziyade görsellere önem verin. Ne kadar az metin ne kadar çok görsel o kadar kaliteli bir sunum demektir. Hitap ettiğiniz kişiler bir mülakat komisyonu. Bir sınıfa ders anlatır gibi, felsefik, karışık, gereksiz metinlerle dolu bir sunum olmasın aman ha.

Mezun olduğunuz bölümle ilgili temel ve orta düzey derecede 5 soru soruyorlar. Kurumla ilgili, faaliyetleri ile ilgili de 3 soru soruluyor. Kurumun web sayfasındaki bilgilere detayına çok çok inmeden çalışmanız yeterli olur.

ftkayli1
Aday Memur
06 Ocak 2025 23:15

Bende inşaat teknikerliği bölümünden mezunum da başvuru yaptım ama ilanda teknisyen yazıyor kafam karıştı tam olarak bizi ne olarak alıyorlar şimdi ? ve atanırsak biz işçi kanununa mı tabi olacaz ? işçi kanununa tabi olursak dezavantaj veya avantajları nelerdir ?

Mavi.Ufuklar
Memur
06 Ocak 2025 23:34

Uzman yardımcısı ilanına başvurmuştum. Genel olarak BOTAŞ mülakat süreci aynıdır. Ancak teknik kadrolar için başka bir durum var mı, bilmiyorum.

Haritavekadastro, 1 ay önce

Hocam ben harita teknisyeni olarak mülakata gireceğim. Mülakata giren her kişiden mi slayt istiyorlar yoksa belirli bölümler için mi slayt isteniyor?

quenzy34
Aday Memur
07 Ocak 2025 12:25

kpss puanınız kaç

ftkayli1, 1 ay önce

Bende inşaat teknikerliği bölümünden mezunum da başvuru yaptım ama ilanda teknisyen yazıyor kafam karıştı tam olarak bizi ne olarak alıyorlar şimdi ? ve atanırsak biz işçi kanununa mı tabi olacaz ? işçi kanununa tabi olursak dezavantaj veya avantajları nelerdir ?

ftkayli1
Aday Memur
07 Ocak 2025 15:43

83.57 sizde inşaat teknikeri misiniz hocam ? ve puanınız kaçtı

quenzy34, 1 ay önce

kpss puanınız kaç

kutay1989
Aday Memur
07 Ocak 2025 21:09

Şuan nerede çalışıyorsunuz ?

Kayseri1989, 4 yıl önce

18 mart da elektrik teknisyen olarak mülakat girdim 5 tane alandan 2 tane botaş la ilgili 2 genel kültür olarak soruyorlar. Alanla ilgili daha cok soru soruyorlar üzerine daha çok düşüyorlar bilginiz olsun.

kutay1989
Aday Memur
07 Ocak 2025 21:15

İşe girdiniz mi?

96aday, 2 yıl önce

Arkadaşlar merhaba elektronik haberleşme teknisyeni ne iş yapar bu Kurumda(Silivri). Ayrıca mülakat, maaş, çalışma şartları ve hangi kanuna tabii olduğu konusunda bilgisi olan veya wp grubu varmı?

iyi günler dilerim.

kutay1989
Aday Memur
07 Ocak 2025 21:17

Elektrik teknisyeni olarak başvurdum Geçen sene TPAO üretim oparator yardımcısı branşında girmiştim yedek 4 geldi bu senede BOTAŞ için elektrik teknisyeni olarak başvurdum lakin mülakat TPAO müdürlüğünde mi yapılacak Kırklareli Lüleburgazdan başvurdum ben aynı komisyon mu olacak TPAO müdürlüğünde ise mülakat?

Mavi.Ufuklar, 1 ay önce

kutay1989
Aday Memur
07 Ocak 2025 21:33

Sen mülakatı geç gerisi kolay 60.000 maaş cepte

ftkayli1, 1 ay önce

Haritavekadastro
Aday Memur
07 Ocak 2025 21:55

Hocam net maaş mı? İkramiye vs hariç 60 bin mi?

kutay1989, 1 ay önce

kutay1989
Aday Memur
08 Ocak 2025 08:06

Sonuç?

q4n1k4, 4 yıl önce

Arkadaşlar yazmışlar, 4600₺ civarı diye ama ben de emin değilim. Elektik Elektronik Müh. Trakya Bölgesi için mülakata gireceğim 30 Mart'ta. Nasıl olacak bilmiyorum. Ne mülakatı ne de işleyişi. Baştan sonra okuyorum forumu birşeyler bulur muyum diye.

ftkayli1
Aday Memur
08 Ocak 2025 09:19

Acıkcası en çok korktuğumda mülakat

kutay1989, 1 ay önce

ftkayli1
Aday Memur
08 Ocak 2025 09:20

Hocam Botaş da yükselme oluyor mu ? ben şuan teknisyen olarak işe başlarsam inşaat mühendisliği okuyorum da bitirdiğimde meslekte yükselebilir miyim ?

kutay1989, 1 ay önce

Pericealice
Aday Memur
08 Ocak 2025 10:22

Evet bunun için kurum içi sınavlar yapılıyor. Yükselebilirsiniz.

ftkayli1, 1 ay önce

Hocam Botaş da yükselme oluyor mu ? ben şuan teknisyen olarak işe başlarsam inşaat mühendisliği okuyorum da bitirdiğimde meslekte yükselebilir miyim ?

Pericealice
Aday Memur
08 Ocak 2025 10:27

ortalama

kutay1989
Aday Memur
11 Ocak 2025 11:06

İkramiyeler ile birlikte aşağısı olmaz en yüksek maaş veren kurum Türkiye'de

Toplam 722 mesaj
«25262728293031323334353637

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi