Editörler : gül-feşan
«353637383940414243444546»
16 Şubat 2025 22:34

Ne sordular

Kempeitei, 12 ay önce
dün girdim mülakata baya kolaydı

ADİL KAAN o
Kapalı
17 Şubat 2025 04:23

Makine Teknisyeni olarak giren yok mu, mülakatta ne soruyorlar ?

17 Şubat 2025 19:17

Sizin ne zaman mülakatınız

ADİL KAAN o, 11 ay önce

Makine Teknisyeni olarak giren yok mu, mülakatta ne soruyorlar ?

Alzalz
Aday Memur
18 Şubat 2025 17:34

Mülakatta kendini tanıt dediler daha sonra 2 adet birisi Ayasofya ile ilgili diğeri iç işleri bakanı ismi sorusu geldi daha sonra botaş ile ilgili hangi petrol hattın işletmeciliğini yapıyor diye soru vardı ve mesleki 5 adet soru geldi inşaat teknikerliği benim bölümüm meslek soruları ankraj nedir,zemin emniyet gerilmesi nedir,zemin sıvılaşması nedir,minimum kolon kesitleri nedir,mesnet çeşitleri nelerdir diye geldi vede kendileri de kurumdan ilk başlarda soru sorabiliyorlar

19 Şubat 2025 16:10

mülakat süreci nasıl oluyor anlatabilir misiniz ilk insan kaynakları mı soru soruyor

Alzalz, 11 ay önce

Mülakatta kendini tanıt dediler daha sonra 2 adet birisi Ayasofya ile ilgili diğeri iç işleri bakanı ismi sorusu geldi daha sonra botaş ile ilgili hangi petrol hattın işletmeciliğini yapıyor diye soru vardı ve mesleki 5 adet soru geldi inşaat teknikerliği benim bölümüm meslek soruları ankraj nedir,zemin emniyet gerilmesi nedir,zemin sıvılaşması nedir,minimum kolon kesitleri nedir,mesnet çeşitleri nelerdir diye geldi vede kendileri de kurumdan ilk başlarda soru sorabiliyorlar

enstkgz
Aday Memur
19 Şubat 2025 20:25

İibf ve mühendisler için yazıyorum. Belki herkes için aynıdır.

Önce bilgisayar odasına alıyorlar ve 60 soruluk bir kişilik envanteri sorusu cevaplıyorsunuz. O sırada aday giriş sisteminden elektronik kura ile mülakat sorularını seçiyorsunuz ama mülakate girene kadar bilmiyorsunuz. Yine kişilik envanteri bitmez tahtaya yazılı konu hakkında 45 dakikada sunum hazırlıyorsunuz.

Çıktıktan sonra mülakati bekliyorsunuz. Mülakatte önce kendinizi tanıtıyorsunuz. Size detaylar soruyorlar. Ardından

2 soru genel kültür, 2 soru botaş hakkında (internet sitesini iyice okumanız yeterli)5 soru da alandan soru geliyor.

Soru kısmı bittikten sonra hazırladığınız sunumu sunuyorsunuz. Benim hissettiğim kadarıyla soruları çok iyi yanıtlamasanız bile duruşunuz, kendinizi ifade edişiniz ve gevşek olmayacak şekilde rahat olmanız önemli.

Eğer öğle arasından önce gelmişseniz öğle yemeğini yemekhane de yiyorsunuz. Mülakatler 20-25 dakika sürüyor. 3 kurul var. Eğer mülakatiniz sonlara kalırsa saat 18.00?e kadar beklersiniz.

Çay ve ikramlar da hazır bekliyor. Rica ederseniz orada görevli büro personeli arkadaşlar da sizi sigara içmeye gönderir. Başka detay isterseniz sorun.

denizsensoy03, 11 ay önce

mülakat süreci nasıl oluyor anlatabilir misiniz ilk insan kaynakları mı soru soruyor

19 Şubat 2025 20:46

alan soruları nasıl yoruma dayalı mı
enstkgz, 11 ay önce

İibf ve mühendisler için yazıyorum. Belki herkes için aynıdır.

Önce bilgisayar odasına alıyorlar ve 60 soruluk bir kişilik envanteri sorusu cevaplıyorsunuz. O sırada aday giriş sisteminden elektronik kura ile mülakat sorularını seçiyorsunuz ama mülakate girene kadar bilmiyorsunuz. Yine kişilik envanteri bitmez tahtaya yazılı konu hakkında 45 dakikada sunum hazırlıyorsunuz.

Çıktıktan sonra mülakati bekliyorsunuz. Mülakatte önce kendinizi tanıtıyorsunuz. Size detaylar soruyorlar. Ardından

2 soru genel kültür, 2 soru botaş hakkında (internet sitesini iyice okumanız yeterli)5 soru da alandan soru geliyor.

Soru kısmı bittikten sonra hazırladığınız sunumu sunuyorsunuz. Benim hissettiğim kadarıyla soruları çok iyi yanıtlamasanız bile duruşunuz, kendinizi ifade edişiniz ve gevşek olmayacak şekilde rahat olmanız önemli.

Eğer öğle arasından önce gelmişseniz öğle yemeğini yemekhane de yiyorsunuz. Mülakatler 20-25 dakika sürüyor. 3 kurul var. Eğer mülakatiniz sonlara kalırsa saat 18.00?e kadar beklersiniz.

Çay ve ikramlar da hazır bekliyor. Rica ederseniz orada görevli büro personeli arkadaşlar da sizi sigara içmeye gönderir. Başka detay isterseniz sorun.

makinemühendisi36
Aday Memur
19 Şubat 2025 20:55

Alan sorularında genelde tanım soruluyor

Darius11
Aday Memur
19 Şubat 2025 20:57

merhaba. mülakat sonuçları ne zaman açıklanır, bilginiz var mı?
abdullahh80, 11 ay önce
19 Şubat 2025 20:59

bilmiyorum
Darius11, 11 ay önce
merhaba. mülakat sonuçları ne zaman açıklanır, bilginiz var mı?

enstkgz
Aday Memur
22 Şubat 2025 13:28

İktisat için konuşuyorum. Ana komuların tanımlarını soruyorlar. Teoriler vs.

abdullahh80, 11 ay önce
24 Şubat 2025 18:19

botaş hangi hattı işletiyor

enstkgz
Aday Memur
25 Şubat 2025 11:51

Botaşın sitesinden bütün bilgileri görebilirsin

Mertilic, 11 ay önce
botaş hangi hattı işletiyor
25 Şubat 2025 12:36

Yakında açıklanacak gibi içimde bir his var, müfettiş yardımcılığı açıklanmış bugün

26 Şubat 2025 00:20

Tuzgölü depolama yazan varsa yardımcı olabilirim .

Kempeitei
Aday Memur
26 Şubat 2025 08:42

onlarınki yazılı sınav sözlü çok geç açıklıyor bu kurum
Omeremmi, 11 ay önce

Yakında açıklanacak gibi içimde bir his var, müfettiş yardımcılığı açıklanmış bugün

28 Şubat 2025 12:00

Merhaba özelden mesaj attım ama yardımcı olabilir miisniz

Okan.8668, 11 ay önce

Tuzgölü depolama yazan varsa yardımcı olabilirim .

28 Şubat 2025 13:01

👍

Mldg., 11 ay önce

Merhaba özelden mesaj attım ama yardımcı olabilir miisniz

01 Mart 2025 14:50

merhaba Tuz Gölü depolama tesisinde mi çalışıyorsunuz
Okan.8668, 11 ay önce

👍

01 Mart 2025 15:09

Evet aksaraylımısınız "68"

mhmt688, 11 ay önce
merhaba Tuz Gölü depolama tesisinde mi çalışıyorsunuz