Editörler : crops35
«34567891011121314»

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
22 Nisan 2021 15:29

Valla kimsenin moralini bozmak istemem tamamen önceki deneyimlerine dayanarak yapıyorum bu yorumu. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması geri gelmemiş olsaydı 1-2 haftaya açıklanacağını kesin söylerdim ama şu durumda açıklanması 3 ayı bulabilir. Önceki yıllarda aşağı yukarı 3 aylık sürelerde açıklanmış
Umttakyol, 2 yıl önce

Az önce BOTAŞ genel müdürlüğünü aradım, önümüzdeki hafta salı-çarsamba günü açıklanma tarihi netleşebilir siz tekrar arayınız dediler.

Metehacck
Aday Memur
22 Nisan 2021 16:46

Arkadaşlar WhatsApp grubu varmı BOTAŞ için

proaktivite
Aday Memur
22 Nisan 2021 21:39

tüseb de alıma çıktı mülakatını yaptı sonuçları 12 gün sonra açıkladı. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması işçi alımlarına uygulandığına emin miyiz ?

Eyüp sabir
Aday Memur
23 Nisan 2021 01:45

Kardeşim aradın mi buraya yazarmisin ya
Umttakyol, 2 yıl önce

Az önce BOTAŞ genel müdürlüğünü aradım, önümüzdeki hafta salı-çarsamba günü açıklanma tarihi netleşebilir siz tekrar arayınız dediler.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
23 Nisan 2021 08:28

Ne yazık ki eminiz. Kamuda çalışmaya başlayacak memur, işçi, geçici işçi vs ne olursa olsun güvenlik soruşturması yapılıyor. Korkarım 3 ayı bulabilir sonuçların açıklanması önceki yıllardaki gibi
proaktivite, 2 yıl önce

tüseb de alıma çıktı mülakatını yaptı sonuçları 12 gün sonra açıkladı. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması işçi alımlarına uygulandığına emin miyiz ?

birbasi
Aday Memur
23 Nisan 2021 10:20

Güvenlik soruşturmasıyla ilgili kararnameyi tam okudun mu ?

Güvenlik soruşturması kamu kurumlarına yerleşen herkese yapılmayacak ... Güvenlik soruşturmasının yapılacağı iş kolları ilgili kararnamede açık şekilde belirtilmiş durumda ... milleti burada yanlış yönlendirmeyelim ...

hanzel, 2 yıl önce
Ne yazık ki eminiz. Kamuda çalışmaya başlayacak memur, işçi, geçici işçi vs ne olursa olsun güvenlik soruşturması yapılıyor. Korkarım 3 ayı bulabilir sonuçların açıklanması önceki yıllardaki gibi

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
23 Nisan 2021 10:23

Umarım sen haklı çıkarsın. Eğer haksızsan sonuçların açıklanmasının 3 ayı bulacağından emin olabilirsin
birbasi, 2 yıl önce

Güvenlik soruşturmasıyla ilgili kararnameyi tam okudun mu ?

Güvenlik soruşturması kamu kurumlarına yerleşen herkese yapılmayacak ... Güvenlik soruşturmasının yapılacağı iş kolları ilgili kararnamede açık şekilde belirtilmiş durumda ... milleti burada yanlış yönlendirmeyelim ...

25 Nisan 2021 17:05

Perşembe günü aramıştım kısa bir süre içinde açıklarlar takipte kalın dedi personel.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
25 Nisan 2021 19:13

Personel nerden bilsin ne zaman açıklanacağını. Sizi sallamak için öyle diyorlar, boşuna arıyorsunuz orada çalışanların hiçbiri ne zaman açıklanacağını bilemez. Sonuçlar mülakatların tamamlandığı gün belli oluyor zaten bakanlığa gidiyor oradan onay süreçlerinden, çeşitli bürokratik işlemlerden geçiyor açıklanma onayı verilince açıklanıyor bizlere umarım şu güvenlik soruşturması olayı uzatmaz
Tomris 6, 2 yıl önce

Perşembe günü aramıştım kısa bir süre içinde açıklarlar takipte kalın dedi personel.

25 Nisan 2021 21:54

Hanzel felaket tellalcisi😀

hanzel, 2 yıl önce
Personel nerden bilsin ne zaman açıklanacağını. Sizi sallamak için öyle diyorlar, boşuna arıyorsunuz orada çalışanların hiçbiri ne zaman açıklanacağını bilemez. Sonuçlar mülakatların tamamlandığı gün belli oluyor zaten bakanlığa gidiyor oradan onay süreçlerinden, çeşitli bürokratik işlemlerden geçiyor açıklanma onayı verilince açıklanıyor bizlere umarım şu güvenlik soruşturması olayı uzatmaz

birbasi
Aday Memur
25 Nisan 2021 23:01

önce sonuçlar açıklanır sonra güvenlik soruşturması yapılır ...

farklı algıya sebebiyet vermeyelim

gerçi güvenlik soruşturması yapılacak olan kurumlara dahil değiliz ...

hanzel, 2 yıl önce

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
25 Nisan 2021 23:06

Merkezi alımlarda öyle ama mülakatlı alımlarda öyle olmuyor. Soruşturma tamamlanınca açıklanıyor
birbasi, 2 yıl önce

önce sonuçlar açıklanır sonra güvenlik soruşturması yapılır ...

farklı algıya sebebiyet vermeyelim

gerçi güvenlik soruşturması yapılacak olan kurumlara dahil değiliz ...

birbasi
Aday Memur
25 Nisan 2021 23:21

botaş'ın 2019 yılı alımlarına bakacak olursan önce mülakat sonuçları açıklandı ... sonra güvenlik soruşturması yapıldı ... 1200 kişiye mi güvenlik soruşturması yapılacak yoksa 270 kişiye mi güvenlik soruşturması yapılacak ... mantıklı düşünelim ...

hanzel, 2 yıl önce
Merkezi alımlarda öyle ama mülakatlı alımlarda öyle olmuyor. Soruşturma tamamlanınca açıklanıyor

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
25 Nisan 2021 23:24

Evet arkadaşım 2019 yılında BOTAŞ'ta çalışmaya baslayanlardan biri. Şöyle ki, 1200 kişiye yapılmıyor soruşturma sadece mülakat sonucunda seçilen kişilere yapılıyor ancak soruşturma tamamlanmadan kazananlara tebliğ yapılmıyor onların sonuç açıklanma süreci yaklaşık 4 ay sürmüştü
birbasi, 2 yıl önce

botaş'ın 2019 yılı alımlarına bakacak olursan önce mülakat sonuçları açıklandı ... sonra güvenlik soruşturması yapıldı ... 1200 kişiye mi güvenlik soruşturması yapılacak yoksa 270 kişiye mi güvenlik soruşturması yapılacak ... mantıklı düşünelim ...

birbasi
Aday Memur
26 Nisan 2021 00:32

benim arkadaşım 2019 yılı listesinde evrakları gönderdikten sonra güvenlik soruşturması için kapıları çalınmış :)

hanzel, 2 yıl önce
Evet arkadaşım 2019 yılında BOTAŞ'ta çalışmaya baslayanlardan biri. Şöyle ki, 1200 kişiye yapılmıyor soruşturma sadece mülakat sonucunda seçilen kişilere yapılıyor ancak soruşturma tamamlanmadan kazananlara tebliğ yapılmıyor onların sonuç açıklanma süreci yaklaşık 4 ay sürmüştü
26 Nisan 2021 14:19

Geçen sene 2 temmuzda mülakata girdik 15 temmuzda sonuç açıklandı büyük ihtimalle bu hafta açıklanır

27 Nisan 2021 00:40

Aynen o alımı bende görmüştüm, inşallah onun gibi olur hemen açıklanır
Fatih2165, 2 yıl önce

Geçen sene 2 temmuzda mülakata girdik 15 temmuzda sonuç açıklandı büyük ihtimalle bu hafta açıklanır

Cebrailcicek
Aday Memur
27 Nisan 2021 04:30

Arkadaşlar bende Botas mulakatna girdim ama gelir idaresi başkanlığı sözleşmeli elektrk teknikeriolarak ankara merkeze atandım sizce ne yapmalıyım botası beklemelimiym botasn mülakat sorularınn hepsini dogru cevapladm devreyle beraber

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
27 Nisan 2021 08:36

Bence beklememelisin botasi. İhtiyaci olanlar girmeli sen zaten atanmissin gayet güzel bir kuruma
Cebrailcicek, 2 yıl önce

Arkadaşlar bende Botas mulakatna girdim ama gelir idaresi başkanlığı sözleşmeli elektrk teknikeriolarak ankara merkeze atandım sizce ne yapmalıyım botası beklemelimiym botasn mülakat sorularınn hepsini dogru cevapladm devreyle beraber

cesxa
Aday Memur
27 Nisan 2021 12:09

botaşın açıklanması bayramı bulacak gibi. ''pirince giderken eldeki bulgurdan olma''

Cebrailcicek, 2 yıl önce

Toplam 658 mesaj
«34567891011121314»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi