Editörler : crops35
«456789101112131415»

Vrle
Aday Memur
27 Nisan 2021 15:53

Hocam var mı bir gelişme?
Umttakyol, 2 yıl önce

Az önce BOTAŞ genel müdürlüğünü aradım, önümüzdeki hafta salı-çarsamba günü açıklanma tarihi netleşebilir siz tekrar arayınız dediler.

Eyüp sabir
Aday Memur
28 Nisan 2021 11:11

Hocam aradınız mi
Umttakyol, 2 yıl önce

Az önce BOTAŞ genel müdürlüğünü aradım, önümüzdeki hafta salı-çarsamba günü açıklanma tarihi netleşebilir siz tekrar arayınız dediler.

Umttakyol
Aday Memur
28 Nisan 2021 11:40

Aradım az önce operatör açıklanma tarihi daha belli olmadı dedi sonrasında insan kaynaklarına aktardı ama açan olmadı malesef

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
28 Nisan 2021 13:52

Bayramdan sonraya kaldığının kesin kanıtıdır bu bence

Umttakyol, 2 yıl önce

Aradım az önce operatör açıklanma tarihi daha belli olmadı dedi sonrasında insan kaynaklarına aktardı ama açan olmadı malesef

proaktivite
Aday Memur
28 Nisan 2021 17:31

20 gün geçti mülakatların son bulmasının üzerinden şimdi neyi bekliyorlar açıklamak için bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
28 Nisan 2021 17:38

Bayramdan sonra açıklanır artık dostum. Sence şu saatten sonra aciklanabilecegini düşünüyor musun?
proaktivite, 2 yıl önce

20 gün geçti mülakatların son bulmasının üzerinden şimdi neyi bekliyorlar açıklamak için bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?

proaktivite
Aday Memur
28 Nisan 2021 17:58

yav dostum sen neden bu kadar agresifsin sağlığına zararlı sakin ol. Benim sorduğum soruyla dediğin arasında bağlantı yok. Ben neden bu kadar uzayabilir, süreç nasıl işliyor diyorum sen ne diyorsun.

hanzel, 2 yıl önce
Bayramdan sonra açıklanır artık dostum. Sence şu saatten sonra aciklanabilecegini düşünüyor musun?

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
28 Nisan 2021 18:00

Agresif değilim bunu nerden çıkardın yazıyla olduğu için yanlış anlamışsın vurgu önemli tabi aslında bayramdan sonraya kalır demek istedim, kusura bakma yanlış anladıysan
proaktivite, 2 yıl önce

yav dostum sen neden bu kadar agresifsin sağlığına zararlı sakin ol. Benim sorduğum soruyla dediğin arasında bağlantı yok. Ben neden bu kadar uzayabilir, süreç nasıl işliyor diyorum sen ne diyorsun.

Makine muh8842
Aday Memur
28 Nisan 2021 20:15

Tam kapanma oldu diye kamudaki memurlar yatmiyor donusumlu calismaya basladilar aciklanmasi biraz gec olabilir ama bayramdan sonraya sarkacagini dusunmuyorum

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
28 Nisan 2021 21:22

Açık konuşmak gerekirse yarın aciklanmazsa bundan sonra bayramdan önce açıklanacağına zerre ihtimal vermiyorum
Makine muh8842, 2 yıl önce

Tam kapanma oldu diye kamudaki memurlar yatmiyor donusumlu calismaya basladilar aciklanmasi biraz gec olabilir ama bayramdan sonraya sarkacagini dusunmuyorum

Vrle
Aday Memur
29 Nisan 2021 04:22

Hocam BOTAŞ mülakatı ile ilgili bir whatsapp yada telegram grubu var mı?
hanzel, 2 yıl önce
Açık konuşmak gerekirse yarın aciklanmazsa bundan sonra bayramdan önce açıklanacağına zerre ihtimal vermiyorum
29 Nisan 2021 09:14

Aynısını ben de merak ediyorum

Vrle, 2 yıl önce
Hocam BOTAŞ mülakatı ile ilgili bir whatsapp yada telegram grubu var mı?

HIOAgri
Aday Memur
29 Nisan 2021 15:21

Bir kaç dakika önce insan kaynaklarını aradım, sonuç tarihi belli değil dediler. Tam kapanma sürecinde çalışmayı sordum, devam ediyorlar.

Vrle
Aday Memur
29 Nisan 2021 18:50

Hocam sizce açıklanır mı önümüzdeki haftaya kadar?
HIOAgri, 2 yıl önce

Bir kaç dakika önce insan kaynaklarını aradım, sonuç tarihi belli değil dediler. Tam kapanma sürecinde çalışmayı sordum, devam ediyorlar.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
29 Nisan 2021 19:06

Hayır artık bayramdan sonraya kaldı. Kurumda da kimsenin kaldığı, çalışacağı falan yok inanmayın bunlara. 3-5 kişi kalmıştır göstermelik kamu kurumlarından 17 gün boyunca hiçbir medet ummayin
Vrle, 2 yıl önce
Hocam sizce açıklanır mı önümüzdeki haftaya kadar?

Eyüp sabir
Aday Memur
29 Nisan 2021 20:13

Felaket cellali kesildin başımıza hanzel kardeş
hanzel, 2 yıl önce
Hayır artık bayramdan sonraya kaldı. Kurumda da kimsenin kaldığı, çalışacağı falan yok inanmayın bunlara. 3-5 kişi kalmıştır göstermelik kamu kurumlarından 17 gün boyunca hiçbir medet ummayin

bosotobus1
Şef
29 Nisan 2021 23:43

Hanzel forumun trolu ciddiye almayın lisans , önlisans her grupta yazıyor.Botas mülakatına bile katılmamistir emin olun.Ciddiye almayın.

birbasi
Aday Memur
30 Nisan 2021 00:52

aaa lütfen arkadaşı rencide etmeyelim ... kendisi 96 puan alıp merkezi atamadan tercih yapmayan birisi ... beden çünkü şu anda çalıştığı yerden çok memnunmuş ...

Böyle bir surumda merkeziye başvurmamak için tek mantıklı açıklamanız olabilir? O da Çanka?daki o koltuklardan birinde sizin adınız yazıyordur 😂

Tabii buna buradaki hangimiz inandık ? Hadi bunu tartışalım ...

bosotobus1, 2 yıl önce
Hanzel forumun trolu ciddiye almayın lisans , önlisans her grupta yazıyor.Botas mülakatına bile katılmamistir emin olun.Ciddiye almayın.

Ablead
Aday Memur
30 Nisan 2021 00:56

Botaş grubumuz mevcut watsap bana ulaşınız

Metehacck
Aday Memur
30 Nisan 2021 03:07

*** *** ** ** WhatsApp grubuna alır mısın beni

İçerik editör tarafından düzenlenmiştir.

Lütfen forum içerisinde kişisel bilgi içeren telefon numarası, e-mail ve benzeri bilgilerimizi güvenliğimiz için paylaşmayalım.

Keyifli paylaşımlar dilerim.

Toplam 658 mesaj
«456789101112131415»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi