Editörler : crops35
«5678910111213141516»

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
30 Nisan 2021 05:43

Yaptıklarım hep haterların dilinde yok olmamı istiyorlar çünkü ben bi tehdidim :D
birbasi, 2 yıl önce

aaa lütfen arkadaşı rencide etmeyelim ... kendisi 96 puan alıp merkezi atamadan tercih yapmayan birisi ... beden çünkü şu anda çalıştığı yerden çok memnunmuş ...

Böyle bir surumda merkeziye başvurmamak için tek mantıklı açıklamanız olabilir? O da Çanka?daki o koltuklardan birinde sizin adınız yazıyordur 😂

Tabii buna buradaki hangimiz inandık ? Hadi bunu tartışalım ...

proaktivite
Aday Memur
30 Nisan 2021 13:33

bir arkadaş ik ile görüşebilmiş yönetimden onay beklediklerini söylemişler. Açıklanma tarihi için birşey söylememişler bayramdan önce veya sonra diye

04 Mayıs 2021 13:42

Yeni aradım yönetim onayı bekliyormuş ama net bir tarih yok dediler

Mustafakarabultt
Aday Memur
04 Mayıs 2021 15:07

her şey hazır sonuçlar... Sadece onay vermedikleri için açıklamıyorlar. Bu ne abi ya
Fatih2165, 2 yıl önce

Yeni aradım yönetim onayı bekliyormuş ama net bir tarih yok dediler

04 Mayıs 2021 18:02

Geçen sene 2 temmuzda mülakata girdik 15 temmuzda sonuç açıklandı bu defa değişik

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
04 Mayıs 2021 18:24

Geçen sene normalde Mart ayında yapılmaya başlandı mülakatlar ancak pandemi dolayısıyla bazıları iptal edildi ve temmuza sarktı, sen o temmuzda girenlerden birisin demek ki. Aslında Martta yapılan mulakatlar temmuzda açıklandı geçen sene demen gerekiyor
Fatih2165, 2 yıl önce

Geçen sene 2 temmuzda mülakata girdik 15 temmuzda sonuç açıklandı bu defa değişik

Mustafakarabultt
Aday Memur
04 Mayıs 2021 18:42

Senin tezine göre temmuzda mı açıklanacak ?
hanzel, 2 yıl önce
Geçen sene normalde Mart ayında yapılmaya başlandı mülakatlar ancak pandemi dolayısıyla bazıları iptal edildi ve temmuza sarktı, sen o temmuzda girenlerden birisin demek ki. Aslında Martta yapılan mulakatlar temmuzda açıklandı geçen sene demen gerekiyor

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
04 Mayıs 2021 19:54

Mayıs sonuna kadar açıklanır umarım. Haziran'a sarkmazsa büyük başarı
Mustafakarabultt, 2 yıl önce
Senin tezine göre temmuzda mı açıklanacak ?
04 Mayıs 2021 22:53

Birdahakine derim

Uubay54
Aday Memur
05 Mayıs 2021 09:11

Açıklanması dert sınav dert ağa bu memurluk işleri ne kadar stresli ulan birde yedeklere kalırsak bu sefer gelen olacak mı onları beklemesi dert birsene sürer dükkan açmaya niyetim var bu BOTAŞ olursa diye beklemedeyim herkes için hayırlısı nasip kısmet varsa rizkimiz olur.
Fatih2165, 2 yıl önce

Birdahakine derim

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
05 Mayıs 2021 17:19

Evet ne yazık ki böyle. Benim en çok üzüldüğüm kişilerse her şeyi bosverip ozeldeki işlerini bırakıp kendini tamamen KPSS'ye çalışmaya verenler. KPSS'den sonra kamuda çalışmaya başlamaları nerdeyse 1 seneyi buluyor yazık gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun
Uubay54, 2 yıl önce
Açıklanması dert sınav dert ağa bu memurluk işleri ne kadar stresli ulan birde yedeklere kalırsak bu sefer gelen olacak mı onları beklemesi dert birsene sürer dükkan açmaya niyetim var bu BOTAŞ olursa diye beklemedeyim herkes için hayırlısı nasip kısmet varsa rizkimiz olur.

Uubay54
Aday Memur
05 Mayıs 2021 18:01

Hanzo gardasim sen girdin mi sinava mülakata ? Ne zaman açıklanır senin tahminler banko gibi
hanzel, 2 yıl önce
Evet ne yazık ki böyle. Benim en çok üzüldüğüm kişilerse her şeyi bosverip ozeldeki işlerini bırakıp kendini tamamen KPSS'ye çalışmaya verenler. KPSS'den sonra kamuda çalışmaya başlamaları nerdeyse 1 seneyi buluyor yazık gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun

Vrle
Aday Memur
05 Mayıs 2021 18:08

Hanzonun 96 puanı varmış. Ama ne hikmetse atanamamış. Ayrıca bide onlarca üniversite mezunu kendisi.
Uubay54, 2 yıl önce
Hanzo gardasim sen girdin mi sinava mülakata ? Ne zaman açıklanır senin tahminler banko gibi

Eyüp sabir
Aday Memur
10 Mayıs 2021 20:32

Ne oldu bu valla bu kadarda olmaz

proaktivite
Aday Memur
11 Mayıs 2021 18:49

Aday Bilgi Sistem bakıma alınmış arkadaşlar

Makineteknkri
Aday Memur
11 Mayıs 2021 20:10

Yani?
proaktivite, 2 yıl önce

Aday Bilgi Sistem bakıma alınmış arkadaşlar

12 Mayıs 2021 15:29

Whatsaap grubu varsa beni de ekler misiniz?

Uubay54
Aday Memur
17 Mayıs 2021 09:59

beyler bayram seyran bi̇tti̇ bu botaş ne botaş mi̇ş kurumu aradi̇k i̇k cali̇smaya dewam edi̇yor hanzo gardasi̇m seni̇n dedi̇gi̇n gi̇bi̇ olacak heralde her bi̇ umut yasi̇yoruz :)

İçerik editör tarafından düzenlenmiştir.

Lütfen forum içerisinde mesaj yazarken küçük harf kullanalım.

Keyifli paylaşımlar dilerim.

Simurg23232323, 2 yıl önce

Whatsaap grubu varsa beni de ekler misiniz?

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
17 Mayıs 2021 11:25

İk'nin çalıştığı falan yok, yalan, ne çalışması napıyolarmis da çalışıyorlarmis hepsi yatışta tatilde. Sonuçlar daha mülakatların bittiği gün belli olmuş oluyor zaten. Bizlere duyurulması için bakanlıktan onay verilmesi gerekiyor sadece. Haziran'a kadar belli olursa öpüp başınıza koyun
Uubay54, 2 yıl önce

beyler bayram seyran bi̇tti̇ bu botaş ne botaş mi̇ş kurumu aradi̇k i̇k cali̇smaya dewam edi̇yor hanzo gardasi̇m seni̇n dedi̇gi̇n gi̇bi̇ olacak heralde her bi̇ umut yasi̇yoruz :)

Uubay54
Aday Memur
17 Mayıs 2021 11:33

hanzo gardasi̇m sen di̇yorsan dogrudur dukkan aci̇cakti̇m si̇rf bu yuzden beklemedeyi̇m. arti̇k taki̇p etmi̇cem sonuc monus hi̇yake harbi̇

hanzel, 2 yıl önce
İk'nin çalıştığı falan yok, yalan, ne çalışması napıyolarmis da çalışıyorlarmis hepsi yatışta tatilde. Sonuçlar daha mülakatların bittiği gün belli olmuş oluyor zaten. Bizlere duyurulması için bakanlıktan onay verilmesi gerekiyor sadece. Haziran'a kadar belli olursa öpüp başınıza koyun
Toplam 658 mesaj
«5678910111213141516»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi