Editörler : crops35
«67891011121314151617»
18 Mayıs 2021 17:26

Yok mu arayan soran bi gelisme felan?

proaktivite
Aday Memur
18 Mayıs 2021 17:41

Memurlar net haber yapsın bari çok uzun sürdü bu durum

18 Mayıs 2021 18:23

hocam ben o işten pek anlamıyorum ama bilen birisi varsa yaptırsın yazık günah 2. aya giriyoz

proaktivite, 2 yıl önce

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
18 Mayıs 2021 18:47

Haha sen uzun süren mülakat görmemişsin. İlk kez giriyorsun sanırım. TÜBİTAK mülakat sonuçları 6. Ayında açıklandı girenler varsa bilir
proaktivite, 2 yıl önce

proaktivite
Aday Memur
18 Mayıs 2021 22:59

yok ben ilk kez girmiyorum da 96 puan alıp mülakat mülakat gezeni de ilk kez görüyorum

Uubay54
Aday Memur
20 Mayıs 2021 00:06

hanzo gardas bi̇ tahmi̇n alali̇m ne zaman aci̇klani̇r ytd olmasi̇n ;)

İçerik editör tarafından düzenlenmiştir.

Lütfen forum içerisinde mesaj yazarken küçük harf kullanalım.

Keyifli paylaşımlar dilerim.

hanzel, 2 yıl önce
Haha sen uzun süren mülakat görmemişsin. İlk kez giriyorsun sanırım. TÜBİTAK mülakat sonuçları 6. Ayında açıklandı girenler varsa bilir

Caqdas06
Aday Memur
20 Mayıs 2021 00:14

Arkadaşlar botaş açıklandıktan sonra 15 gün içinde evrak istiyor .

İşe başlama tarihi olarak evrak teslimi bittikten sonra tahmini ne olur bilgisi olan varmı ?

Uubay54
Aday Memur
20 Mayıs 2021 00:24

aci̇klansi̇n sa evrak falan kolay bu haftada açiklanmas i̇se bence tahmi̇nen hazi̇ran banko acaba güvenli̇k soruşturmasi falan mi̇ var. bu kadar uzadi̇ . kurumu ariyoruz net cevap yok hep yuvarlama aci̇klanacak da .....

İçerik editör tarafından düzenlenmiştir.

Lütfen forum içerisinde mesaj yazarken küçük harf kullanalım.

Keyifli paylaşımlar dilerim.

Caqdas06, 2 yıl önce

Arkadaşlar botaş açıklandıktan sonra 15 gün içinde evrak istiyor .

İşe başlama tarihi olarak evrak teslimi bittikten sonra tahmini ne olur bilgisi olan varmı ?

20 Mayıs 2021 13:09

Benim telefonlari acmiyolar ulasan var mi arkadaslar?

20 Mayıs 2021 13:22

İki gün önce aradım bir gelişme var mı dedim hayır yok dediler. Neyi bekliyorlar bu kadar anlamadım
Amigo5657, 2 yıl önce

Benim telefonlari acmiyolar ulasan var mi arkadaslar?

21 Mayıs 2021 13:55

Yeni aradim az kaldigini soylediler

cucuksogan
Aday Memur
21 Mayıs 2021 16:19

Acaba ne kadar az? Biraz genel bir cevap olmuş sanki

proaktivite
Aday Memur
21 Mayıs 2021 16:20

az diye diye haziranı getirdiler zaten

21 Mayıs 2021 16:31

Acik konusmuyoki ik daki adam bi hal olduk valla beklemekten

cucuksogan
Aday Memur
21 Mayıs 2021 16:33

Artık onlar da sıkılmıştır o yüzden genel bir cevap veriyorlar bence. Onlar da haklı.

Amigo5657, 2 yıl önce

Acik konusmuyoki ik daki adam bi hal olduk valla beklemekten

Uubay54
Aday Memur
23 Mayıs 2021 21:29

Arkadaşlar sonuçların ne zaman belli olacağını çalışanlar biliyormudyur. Çok uzadı bütün işlerim kaldı. Dükkan acicam veya ortak olucam. Hepsini bekletiyorum. Nereden ogrenebiriz ne zaman aciklanir. ?? Çalışan tanıdığı falan varsa bı sorsa böyle mülakat mi olur HANZOOOO gardasim. Ne zaman açıklanır sen bilirsin . Bunaldım artik
cucuksogan, 2 yıl önce

Artık onlar da sıkılmıştır o yüzden genel bir cevap veriyorlar bence. Onlar da haklı.

Mustafakarabultt
Aday Memur
23 Mayıs 2021 22:17

Al benden de o kadar yarın aramayı düşünüyorum.
Uubay54, 2 yıl önce
Arkadaşlar sonuçların ne zaman belli olacağını çalışanlar biliyormudyur. Çok uzadı bütün işlerim kaldı. Dükkan acicam veya ortak olucam. Hepsini bekletiyorum. Nereden ogrenebiriz ne zaman aciklanir. ?? Çalışan tanıdığı falan varsa bı sorsa böyle mülakat mi olur HANZOOOO gardasim. Ne zaman açıklanır sen bilirsin . Bunaldım artik

Uubay54
Aday Memur
23 Mayıs 2021 22:35

Ağa herkes arasın yarın sabah mesai başlayınca Aksana kadar Arıcam. Bunalsinlar mesai bitene kadar Arıcam hatta ik nin dahilisini bilen varmı direk ik baglanicam
Mustafakarabultt, 2 yıl önce
Al benden de o kadar yarın aramayı düşünüyorum.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
23 Mayıs 2021 23:42

İK'nın ne yapabileceği ne de bildiği bir şey var. Çünkü sınav sonuçları zaten belli yani kimin seçildiği kimin elendiği daha mülakatların yapıldığı gün belli oluyor. Bakanlığa gönderiliyor sonuçlar ve ordan onay süreçlerinden geçip açıklanma onayını alıp geri gelmesi bekleniyor. Dolayısıyla İK'yı aramak tamamen bir zaman kaybı. Siz sonuçların ne zaman açıklanacağı hakkında ne biliyorsanız İK da o kadar biliyor, fazlasını değil. Oturup beklemekten başka yapılabilecek hiçbir şey yok.
Uubay54, 2 yıl önce
Ağa herkes arasın yarın sabah mesai başlayınca Aksana kadar Arıcam. Bunalsinlar mesai bitene kadar Arıcam hatta ik nin dahilisini bilen varmı direk ik baglanicam

Uubay54
Aday Memur
23 Mayıs 2021 23:51

Tamam hanzel haklısın gardasim peki sence ne zaman açıklanır önemli işlerim kalıcak ...
hanzel, 2 yıl önce
İK'nın ne yapabileceği ne de bildiği bir şey var. Çünkü sınav sonuçları zaten belli yani kimin seçildiği kimin elendiği daha mülakatların yapıldığı gün belli oluyor. Bakanlığa gönderiliyor sonuçlar ve ordan onay süreçlerinden geçip açıklanma onayını alıp geri gelmesi bekleniyor. Dolayısıyla İK'yı aramak tamamen bir zaman kaybı. Siz sonuçların ne zaman açıklanacağı hakkında ne biliyorsanız İK da o kadar biliyor, fazlasını değil. Oturup beklemekten başka yapılabilecek hiçbir şey yok.
Toplam 658 mesaj
«67891011121314151617»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi