Minimum 3 yıl. Yaz okulu yaparsan 3 yılda bitiyor. Alım sayısı ve puan ile karşılaştırırsak tabi ki hemşire daha kolay. Ama KPSS?de şans faktörü olduğu için istediğin kadar çalışıp sınav günü bir dikkat dağınıklığı veya terslik durumunda iki sene çöp olacak. Yani 1-2 soru kaybetmek bile çok şey farkettirecek o yüzden dikey geçiş mi yapsam diye düşünüyorum sürekli
kafalarkarisik, 1 hafta önce - Alıntıya git
Hemşireliğin atama puanlarını tam olarak bilmiyorum ama ordan mezun olsanız bile yine aynı kpssye gireceğiniz için yine aynı şans faktörü mevcut olacaktır. Ben direkt olarak kpssye çalışmanızı öneririm. Hatta alternatifleri çoğaltmak için gerekli olan azime ve sabra sahipseniz alan gurubuna çalışmanızı tavsiye ederim
Hemşireliğin atama puanlarını tam olarak bilmiyorum ama ordan mezun olsanız bile yine aynı kpssye gireceğiniz için yine aynı şans faktörü mevcut olacaktır. Ben direkt olarak kpssye çalışmanızı öneririm. Hatta alternatifleri çoğaltmak için gerekli olan azime ve sabra sahipseniz alan gurubuna çalışmanızı tavsiye ederim