Editörler : Pangaea


Yasaklı
23 Şubat 2021 15:38

Öğretmenler twittera tazminat ödemelidir

Aylardır hem twitterı hem de TR gündemini 60 bin diye diye meşgul ettiniz. Sonunda gelen sayı 20 bin oldu. Kirlettiğiniz timelineların bedelini ödemelisiniz.


furkanemytu
Yasaklı
23 Şubat 2021 16:00

bu işten en karlı çıkan bu gündemi listeye sokmak için hülle yapan bot hesap sahipleri oldu


savunmadım
Yasaklı
23 Şubat 2021 16:20

2 milyon tweet attık, tek atamada 55 bin yolda arkadaşlar!!!

furkanemytu, 3 yıl önce

bu işten en karlı çıkan bu gündemi listeye sokmak için hülle yapan bot hesap sahipleri oldu


çılgın35
Şube Müdürü
24 Şubat 2021 12:12

Hep İİBF mezunlarimi uzulecek birazda siz düşünün kpss kaynak tavsiyesi isteyen olursa yardimci olurum ☺


TeacherofEnglsh
Aday Memur
05 Mart 2021 00:04

Arkadaşım dikkat ettim bütün postların altında sen varsın. Elinde kınan münasip yerine yakmak için bekliyorsun valla helal olsun. Anladığım kadarıyla hem bu başlığı açan hem sen atanamayan düz memur falansınız. Üzüldüm yazık. İnanılmaz bir hasetlik var öğretmenlere karşı. Belki haksız sayılmazsın ben bile bazen bu kadar cahil, yobaz, yalaka (twitterda bütün gün belli makamları yalaka twitler atıp atanma kovalayanlar) insanlar nasil öğretmen olacak diye sinir oluyorum ama senin ki bambaşka uzanamadığın, uzanamayacağın birşeyin verdiği hasetlikle yazıp saldırıyorsun. Ne diyelim üzücü çünkü ister 5 bin öğretmen ataması olsun ister 100 bin sen yine olduğun yerde olacaksın. Çünkü ne seni ne şu başlık sahibini alakadar eden zerre bir şey yok. Senin anlayacağın bu durumun sevinci de üzüntüsü de öğretmenlere ait. Istersen bir günlük al kendine zırlaya zırlaya oraya yaz
çılgın35, 3 yıl önce

Hep İİBF mezunlarimi uzulecek birazda siz düşünün kpss kaynak tavsiyesi isteyen olursa yardimci olurum ☺


Köydenbirses
Aday Memur
05 Mart 2021 00:42

Modöretör neredesin öğretmenlik mezunları başlığına virüs bulaşmış üstelik koronadan bile teklikeliler. Bir ülkeyi bile yok edebilirler acilen gerekli dezenvekte işlemi yapıp bu virüsleri temizleyin. Tüm virüsler gibi bunlarda asalak canlı bir hücre yoksa hiçbir işe yaramazlar öğretmenlik hücresinin duvarını aşındırıyorlar.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi