Editörler : crops35
«266267268269270271272273274275276277278

zahmetçakar
Memur
29 Eylül 2023 18:27

ben yaşadığım ülkeyi çok iyi biliyorum; bu anlattıkların sistemin kusurları değil idarecilerin kusurları günün birinde idareci düzeldiğinde herşey düzelir. fakat bizim sistemde mesele insan kalitesi ya da idareci kalitesi değil sistemin kalitesizliği o yüzden bu değişim olmadan düzelmenin olması imkansız. zaten düzelmez diyerek sistemin çarkına su taşımanın bu ülkeye ve kurumlara bir faydası yok.

değişim mutlaka olmalı sonra düzelip düzelmediğine bakarız.

iras, Dün

PTT a.s olduğunda aynı böyle diyorlardı.zibil gibi eleman aldılar 4857 li.hic birinide çıkaramıyorlar.hepsinin dayısı var.399 luyu sürgün le tehdit edip işçinin yapmadığı idi yaptırıyorlar.hatta dayısı büyük olanlar var sözleşme yapmışlar hırsızlık yaparken dahi yakalansa 36 brüt maaş 10 gün içinde ödeniyor.kargonun patladığı dönemde PTT zarar rekoru kırıyor.

Sen yaşadığın ülkeyi hiç mi bilmiyorsun be kardeşim.

399tabimemur
Aday Memur
29 Eylül 2023 20:28

Arkadaşlar kendinizle çelişiyorsunuz. Siz kurumun yapılandırılmasını istemiyorsunuz. Siz kendinizi kurtarmak istiyorsunuz. Evet görüyoruz , bir bilgisayar başında 3 kişi çalışanları , sabah mesaiye 10 gibi gelip 2 3 gibi çıkanları... Bunlara rağmen sizler yani bu sayfada bulunanlar yani bu konudakiler deli gibi çalışıyorsunuz amirleriniz sizi eziyor ve hakkınızı alamıyorsunuz. Peki ya siz gittikten sonra ne olacak? Evet siz kurtulacaksınız. Sizin yerinize bir başkası alacak...Ama düzen değişmeyecek. O yüzden kurumun baştan aşağı değişmesi lazım.

Beni eksileyen arkadaşlar , bende sizler gibi bir şeylerin değişmesini istiyorum. Ama 2017 de 2018 de ne ise yine aynı ben bir fark göremiyorum. Aynı taslak , aynı yönetmelik. Böyle geldi böyle gidecek....

29 Eylül 2023 20:38

Bizim bekledigimiz yasa 2 gun once cikan degil. Zaten o bir yönetmelik. Biz yönetmelik degil yeni bir kanun çıkmasını bekliyoruz.

Bu is yonetmelikle degil kanun ile olur.

HeartBreker89
Aday Memur
30 Eylül 2023 02:33

Kardeş söylemeye çalıştığın şeyi anladıkta sende şunu anlamalısın ki elimizde zaten bozuk olan bir düzen var ve ihtimal düşükte olsa yapılacak değişime umut bağlamak zorundayız zira böyle şeyler kendiliğinden olmaz.Şu an benim şahit olduğum o kadar örnek var ki yeni gelen genç kardeşlerim ,kendi çıkarları için kurumu kullanan bazı kişilerin haramzadeliğine ortak olmadıkları için ne sıkıntılar çekiyor.Ben dahil bu kişilerin tek gayesi işimizi yapıp kuruma ve devlete faydalı olmak olduğu halde hem kendi birimimizden hemde diğer birimlerden kişilerle sürekli tartışma halindeyiz suçumuz ise sadece işimizi kurallara uygun yapmaya çalışmak.İnsanlar artık öyle umutsuz ki mevcut düzenden ellerinden bir şey gelmediği için haklı olarak kaçmak istiyor.

399tabimemur, Dün

Arkadaşlar kendinizle çelişiyorsunuz. Siz kurumun yapılandırılmasını istemiyorsunuz. Siz kendinizi kurtarmak istiyorsunuz. Evet görüyoruz , bir bilgisayar başında 3 kişi çalışanları , sabah mesaiye 10 gibi gelip 2 3 gibi çıkanları... Bunlara rağmen sizler yani bu sayfada bulunanlar yani bu konudakiler deli gibi çalışıyorsunuz amirleriniz sizi eziyor ve hakkınızı alamıyorsunuz. Peki ya siz gittikten sonra ne olacak? Evet siz kurtulacaksınız. Sizin yerinize bir başkası alacak...Ama düzen değişmeyecek. O yüzden kurumun baştan aşağı değişmesi lazım.

Beni eksileyen arkadaşlar , bende sizler gibi bir şeylerin değişmesini istiyorum. Ama 2017 de 2018 de ne ise yine aynı ben bir fark göremiyorum. Aynı taslak , aynı yönetmelik. Böyle geldi böyle gidecek....

TheImmortals68
Aday Memur
30 Eylül 2023 05:59

İhtimal düşük mü? Kime göre neye göre?

HeartBreker89, Bugün

Kardeş söylemeye çalıştığın şeyi anladıkta sende şunu anlamalısın ki elimizde zaten bozuk olan bir düzen var ve ihtimal düşükte olsa yapılacak değişime umut bağlamak zorundayız zira böyle şeyler kendiliğinden olmaz.Şu an benim şahit olduğum o kadar örnek var ki yeni gelen genç kardeşlerim ,kendi çıkarları için kurumu kullanan bazı kişilerin haramzadeliğine ortak olmadıkları için ne sıkıntılar çekiyor.Ben dahil bu kişilerin tek gayesi işimizi yapıp kuruma ve devlete faydalı olmak olduğu halde hem kendi birimimizden hemde diğer birimlerden kişilerle sürekli tartışma halindeyiz suçumuz ise sadece işimizi kurallara uygun yapmaya çalışmak.İnsanlar artık öyle umutsuz ki mevcut düzenden ellerinden bir şey gelmediği için haklı olarak kaçmak istiyor.

driverart
Memur
30 Eylül 2023 14:51

şu yaşa inşallah çıkar,
30 Eylül 2023 15:23

Bence ihtimal yuzde 99. Secime kadar mi secimden sonraya kalır mı ? İşte bütün mesele bu

TheImmortals68, Bugün

İhtimal düşük mü? Kime göre neye göre?

399tabimemur
Aday Memur
30 Eylül 2023 17:02

Hep bir seçim geçsin de gelecek diye hayal kurduk. 2025 de anayasa değişikliği için seçim yaparlar onu bekleriz 2026 da başka bir şey 2027 de başka bir şey :)) unutalım artık

nihatkahveci, 3 saat önce

Bence ihtimal yuzde 99. Secime kadar mi secimden sonraya kalır mı ? İşte bütün mesele bu

planmeca06
Aday Memur
30 Eylül 2023 17:45

Şimdi sizlere olayın akış dinamiğini anlatayım

Meclise geldiğinde alt komisyon olan ulaştırma komisyonuna gelecek , komisyon başkanı eski bakanımız Adil Karaismailoglu .Konuyu kendisi yakından bilip hazırlanan çalışmayı oturumlar sırasında açıklayacak.Gerekli görülen yerlerde değişiklikler tartışılıp sonuca bağlanacaktır.

Özel sektör nasıl taşımacılık içinde aktif olarak çalışıyorsa ileride otoyollar gibi hat işletme imkanı tanınacak gibi gözüküyor.

Sürecin tüm çalışanların menfaatleri korunarak gerçekleşmesi mağduriyet yaşanmaması dileğiyle.

Hepinize sağlıklı bir çalışma hayatı dilerim...

HeartBreker89
Aday Memur
30 Eylül 2023 18:04

Evet niyetinin trollük olduğu tescillendi böylece

399tabimemur, 1 saat önce

Hep bir seçim geçsin de gelecek diye hayal kurduk. 2025 de anayasa değişikliği için seçim yaparlar onu bekleriz 2026 da başka bir şey 2027 de başka bir şey :)) unutalım artık

Toplam 5550 mesaj
«266267268269270271272273274275276277278

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi