Editörler : Lanet
«356357358359360361362363364365366367368
12 Şubat 2025 14:07

Her sene yapılan klasik konuşma. Niye paylaştınız ki...

trues54, 1 ay önce

https://www.youtube.com/watch?v=41DIavVOi4o

12 Şubat 2025 14:09

Bu konu hakkında bilgi edinebilen var mı? Bazı kitlerin genel müdürlükleri A.Ş yapacaklarmış. Bu söylenti ile ilgili bilgisi olan var mı ?

işşşlllletme, 1 ay önce

Mehmet Şimşek Kit Yönetişim Reformunu Ak parti grubuna sunduğunu söylemişti. Sunulan teklifi öğrenebilecek var mı?

kurumumuseviyorum
Aday Memur
12 Şubat 2025 15:00

bilsek söyleriz kardeş bilen kimse yok ne olacağını
işşşlllletme, 1 ay önce

Bu konu hakkında bilgi edinebilen var mı? Bazı kitlerin genel müdürlükleri A.Ş yapacaklarmış. Bu söylenti ile ilgili bilgisi olan var mı ?

zahmetçakar
Şube Müdürü
12 Şubat 2025 15:04

çalışan ile çalışmayan aynı maaşı alacaksa; memur ile müdür arasında maaş farkı olmayacaksa; çalışmayan adam şutlanamayacaksa

zabaha kadar panel yapsınlar

nihatkahveci, 1 ay önce

Türk ve Türkiye yüzyılı için kamu personel rejimi önerisi paneli

657 değiştirecekler. personel rejimi değiştirme üzerine. kitler ile alakalı değil.

yeşilrussel
Memur
12 Şubat 2025 16:07

İzmir liman gitti gidiyormu yoksa

mimmhtr
Aday Memur
13 Şubat 2025 17:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti?nin 8. Olağan Kongresi?nde Hükümetin ve AK Parti?nin 2033 yılı vizyonunu açıklayacak. 2025 yılında hayata geçirecekleri reformları anlatacak....

... Ekonomi alanında yer alan başlıklarından bir tanesi de enerji, ulaştırma ve tarım gibi kritik sektörlerde ülke ekonomisinde önemli yere sahip olan KİT?lerin kamu mali yönetimi reformları olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan KİT?lerde reform yapmanın önemini vurgulayacak. Yapısal reformların hız kazanacağını dile getirecek..

Ne dersiniz? Cumhurbaşkanı kongrede startı verecek mi?

kurumumuseviyorum
Aday Memur
13 Şubat 2025 17:50

kongre yapıldı bile kardeş
mimmhtr, 1 ay önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti?nin 8. Olağan Kongresi?nde Hükümetin ve AK Parti?nin 2033 yılı vizyonunu açıklayacak. 2025 yılında hayata geçirecekleri reformları anlatacak....

... Ekonomi alanında yer alan başlıklarından bir tanesi de enerji, ulaştırma ve tarım gibi kritik sektörlerde ülke ekonomisinde önemli yere sahip olan KİT?lerin kamu mali yönetimi reformları olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan KİT?lerde reform yapmanın önemini vurgulayacak. Yapısal reformların hız kazanacağını dile getirecek..

13 Şubat 2025 18:44

23 Şubat?ta yapılacak olan Ak Parti Büyük Kongresi, partinin 2025 yılına yönelik yeni hedeflerinin belirleneceği bir platform olacak. Kongre sonrası, Ak Parti?nin Türkiye?nin siyasi gündeminde daha etkin bir rol oynamayı planladığı ve ülke içindeki reform gündemini hızlandıracağı öngörülüyor.

kurumumuseviyorum, 1 ay önce

mimmhtr
Aday Memur
13 Şubat 2025 19:03

Yapılanlar il olağan kongreleriydi. 23 Şubat'ta olağan büyük kongre var. Siyasetin sır gibi sakladığı reform açıklamalarının kongreden sonra patlayacağını düşünüyorum. Daha öncede defalarca söyledim reform olmayacak beklentisine girmeyin. Hiç görmediğimiz farklı hesaplarla girip bu iş olmayacak diyenlere itibar etmeyin. Karnı burnunda, bilmediğimiz tek şey cinsiyeti.. Can alıcı tartışma bu reform paketinde havuz olacak mı? Olmayacak mı? Odaklandığımız tek şey bu.

kurumumuseviyorum, 1 ay önce

kurumumuseviyorum
Aday Memur
14 Şubat 2025 15:56

hadi inşallah
mimmhtr, 1 ay önce

Yapılanlar il olağan kongreleriydi. 23 Şubat'ta olağan büyük kongre var. Siyasetin sır gibi sakladığı reform açıklamalarının kongreden sonra patlayacağını düşünüyorum. Daha öncede defalarca söyledim reform olmayacak beklentisine girmeyin. Hiç görmediğimiz farklı hesaplarla girip bu iş olmayacak diyenlere itibar etmeyin. Karnı burnunda, bilmediğimiz tek şey cinsiyeti.. Can alıcı tartışma bu reform paketinde havuz olacak mı? Olmayacak mı? Odaklandığımız tek şey bu.

yılmaz06060606
Aday Memur
23 Şubat 2025 21:08

Vermedi startı
mimmhtr, 1 ay önce

zahmetçakar
Şube Müdürü
23 Şubat 2025 22:11

beyler kpss ye çalışın ben başladım.

yılmaz06060606, 4 hafta önce
Vermedi startı

ElektronikTeknik
Aday Memur
24 Şubat 2025 13:33

Özelleştirme olmaz olsa bile uzun zaman alacak çalışın tabiki

zahmetçakar, 4 hafta önce

beyler kpss ye çalışın ben başladım.