Şarktayim Kısmetse bu yaza tayinciyim fakat bir yıl ipka vermiştim sonrasında planlar değişti ve ipka iptal dilekçesi gönderdim personel daireye tercihlerimde de ipka istemiyorum diye işaretledim ipkam bozulur mu arkadaşlar? Cevaplarsanız çok sevinirim.
İpkan çok yüksek ihtimal bozulur. Hakkında hayırlısı olsun.
O yorumu ben yazdım. Doğru çıkmamasını canı gönülden dilerim, ancak kıymetli kardeşim hayat hep tecrübe. Atama her zaman önem sıralamasına göre yapılır. Bana inanmıyorsan forumlarda, açık kaynakta geçen yıl atananların yazdıklarına bak, hatta ara sor. Bu teşkilatta İpka vermek risktir, iptal etmek 2 kere risk. Ah kardeşim benim damdan düşene sorun, sormadan tercih yapmayın nolur. İnşallah gönlünüze göre olur, senin stresinin hicbirimize faydası olmaz. Hakkınızda hayırlı olmasını dilerim, saygılarımla
Ha bu arada, hickimsenin yaptığı tercihlerin bir garantisi yok maalesef. Önemli olan tercih ayında, Şubat'ta fikir değişikliği yapmamaya gayret gösterin. İpka verdin mi ipkan kalsın, vermesin mi verme, olay budur. Bizde maalesef her sene yeni bir durum ortaya çıkmaya başladı, hepimizin hakkında hayırlısı
Ha bu arada, hickimsenin yaptığı tercihlerin bir garantisi yok maalesef. Önemli olan tercih ayında, Şubat'ta fikir değişikliği yapmamaya gayret gösterin. İpka verdin mi ipkan kalsın, vermesin mi verme, olay budur. Bizde maalesef her sene yeni bir durum ortaya çıkmaya başladı, hepimizin hakkında hayırlısı anti_tavuk_sever, 2 ay önce - Alıntıya git
Forumda diğer başlıkları okudum, daha önce ipkasini bozup birinci, ikinci tercihine veya herhangi bir tercihine gidenler olmuş,sizde böyle deyince kafam karıştı umarım dediğiniz gibi olmaz zaman ayırıp cevapladiginiz için teşekkür ederim.
Aynı durum bende de var.. bir arkadaş "ipkasını bozduranlar tercih dışı gider" yazmış canım sıkıldı. Doğru olmadığını biliyorum ama insan can sıkıyor yine de. Hakkımızda hayırlısı. kilicharun, 2 ay önce - Alıntıya git
İnşallah böyle bi durumla karsilasmayiz kardeşim.
İnşallah böyle bi durumla karsilasmayiz kardeşim. Altug2729, 2 ay önce - Alıntıya git
https://youtu.be/T7XMugAY_6A
Bozulur kendihalinde13, 2 ay önce - Alıntıya git
İpka verdim kabul edilmedi genel müdürlük bozmuş ilk tercihime gittim öyle bir şey yok Devrem rahat ol.. ipkas kabul olmayan personel tayin havuzuna dahil edilir ve herkes gibi tayin olur. Ha tercih dışı gider misin gidebilirsin ama bunun ipka ile alakası yok
İlk tercihe gittim ben bozup Memur haps, 2 ay önce - Alıntıya git
O belli olmuyor Devrem adam 7. Tercih gidiyor sen 1. Tercih gidemiyorsun. Nasip bakalım herkes için hayırlısı olsun
Şefim sizin gönderdiğiniz ipka iptal dilekçesi PBS sayfanıza düştü mü?
Arkadaşlar ipka sarfinazar dilekçem hâla PBS sayfama düşmedi yaklaşık bir ay oldu dilekçeyi göndereli. Personel daireyi arıyorum ama ulaşamıyorum yoğunluktan heralde. Ne yapmam lazım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?