İyi aksamlarr. Ekimde ilk grup olarak egitime giden hava astsubayi adaylari sinif egitimine gececekler. Suan izmir gaziemirde egitimdelerr. İzinleri ve görüsler ne zaman acilir acaba ? Sinif egitiminde normalde disari cikmalari serbest ve bu ay icinde asi olacaklarmis mevcut haftasonu ve garnizon ici izinleri ne zaman düzene girer bilgisi olan varmidirr??
sınıf eğitiminde normal zamanda akşamları eve gidebiliyorlar mı?(pandemi olmasaydı)
sınıf eğitiminde normal zamanda akşamları eve gidebiliyorlar mı?(pandemi olmasaydı) celebi16, 2 ay önce - Alıntıya git
Aynn oyle cikilabiliyormus ama mart yada nisandan itibaren yine cikma durumlari olabilirmis onu bekliyoruzzz bi umitt..
Okulda izini bırak meyil izinide kullanılmadı
Okulda izini bırak meyil izinide kullanılmadı Hjfghcvhzgs, 2 ay önce - Alıntıya git
Kullanilabilcekmi peki bu aydan sonra falannn??
Okul izinleri ne olacak bir bilginiz var midir
Eğitim sureleri ile ilgili bilgisi olan var mı
Eğitim sureleri ile ilgili bilgisi olan var mı Hv.ast, 2 ay önce - Alıntıya git
Egitim süreleri toplam 10aya tekabul ediyor yani 10aydan sonra atanmamiz belli olacak dedi esim bana. 6 hafta kadar intibak dedikleri temel egitim var daha sonra asttasak diye adlandirilan bir askeri egitim var buda 5 ay kdar suruyor sonrada bölüm ve sinfina gore 4-6 ay arasi egitimmis umarim yanilmamismdirr👍👍👍
Kullanilabilcekmi peki bu aydan sonra falannn?? Mayaletta11, 2 ay önce - Alıntıya git
Buyuk ihtimal kullanılmıycak izin pandemiden kaynaklı , okul izinleri okulda kaldı yani yani :))
Kardeşim bu iş böyle seviyorsan gel 8 bucuk ay oldu 9 ay giriyoruz evi görmeyeli dışarı cıkmayalı normal izinlerde kapalı pandemiden ötürü
Buyuk ihtimal kullanılmıycak izin pandemiden kaynaklı , okul izinleri okulda kaldı yani yani :)) Kardeşim bu iş böyle seviyorsan gel 8 bucuk ay oldu 9 ay giriyoruz evi görmeyeli dışarı cıkmayalı normal izinlerde kapalı pandemiden ötürü Hjfghcvhzgs, 2 ay önce - Alıntıya git
Düzeltiyorum yani yandı
İns cıkarlar yaa yazi bekliyorlar izin gelirse cikabileceklermis galiba rutbelerni takncaa