Editörler : oto-danisman-expert
27 Şubat 2021 12:06   


Bilirubin

Selamlar,

Hemen konuya girmek gerekirse benim sorum olacaktı bu durumla karşılaşan dostlar yardımcı olursa sevinirim.

1-3 tanı yazılıp ( A45f10 bilirubin yüksekliği+ minimal mitral yetmezlik +herhangi bölüm) yönetmeliğe göre geçer diyorsa heyetten geçebilir miyiz?

2-Bilirubin düşürmek için arpa suyu diyeti uyguladim normalde asla 3.76 görmezdim içtiğim günün sabahı kan verdim bilurubin yüksek cıktı bunun sebebi 1 2 gün sonra mı Işe yarıyor alkol almıştım 4 gün sonra kan verdim bilurubin 1.07 çıkmıştı.

3-Bilirubini düşürmek için 1 ay içinde haftada 2 defa kan verdim her alışta 1 tüp, bu WBC beyaz kanı düşürür mü sürekli kan vermemden dolayı?

28 Şubat 2021 12:28

efsus4646
Aday Memur

Efenim kimisecuk yokmu yardımcı olabilecek?

28 Şubat 2021 13:29

hemşir011
Şef
Bir tüp kan alma ile hgb veya wbc düşmez kardeşim. Çok çok fazla.kan alman gerekiyor düşmesi için.
28 Şubat 2021 14:22

Mr.WoIf
Aday Memur

Doktorun tani 6azmazı elendiğin anlamına gelmez

Minimal yetmezlikler engel değil,

Bilurubin 3 ün altında olursa sağlam alirsın

28 Şubat 2021 15:48

efsus4646
Aday Memur

Doktorun tani 6azmazı elendiğin anlamına gelmez

Minimal yetmezlikler engel değil,

Bilurubin 3 ün altında olursa sağlam alirsın


Mr.WoIf, 2 ay önce - Alıntıya git

Efenim topla şahın gibiyim resmen :) tek korkum 11 poliklinige muayene olunca 3 yer tani verirse yönetmelikte geçer dediği halde ben sorun çıkarırlar diye korkmuştum inşallah 2 hafta içinde sağlığa giricem benim durumda olan kardeşlere her zaman yardımcı olmak isterim bu süreçte

28 Şubat 2021 15:50

efsus4646
Aday Memur
Bir tüp kan alma ile hgb veya wbc düşmez kardeşim. Çok çok fazla.kan alman gerekiyor düşmesi için.
hemşir011, 2 ay önce - Alıntıya git

Efenim normalde wbc değerim 6 kusur civarda 31 aralıkta 4 tüp kan verdim ardından 20 gün sonra bi daha 4 tüp verdim bu hafta içinde de 4 tüp verdim alt sınırın 0.20 altına inmişti wbc herhalde 1 2 hafta içinde eski referans de Geri içine girer umarım kuru incir yiyorum faydası olur mu ?

28 Şubat 2021 16:00

hemşir011
Şef

Efenim normalde wbc değerim 6 kusur civarda 31 aralıkta 4 tüp kan verdim ardından 20 gün sonra bi daha 4 tüp verdim bu hafta içinde de 4 tüp verdim alt sınırın 0.20 altına inmişti wbc herhalde 1 2 hafta içinde eski referans de Geri içine girer umarım kuru incir yiyorum faydası olur mu ?


efsus4646, 2 ay önce - Alıntıya git
Bol.bol su iç kardeşim en iyisi ilaç o kanndegerlerinde bir ale dönmek için
28 Şubat 2021 16:33

efsus4646
Aday Memur
Bol.bol su iç kardeşim en iyisi ilaç o kanndegerlerinde bir ale dönmek için
hemşir011, 2 ay önce - Alıntıya git

Eyvallah kardeşim benim

01 Mart 2021 09:36

Charmender

Doktorun tani 6azmazı elendiğin anlamına gelmez

Minimal yetmezlikler engel değil,

Bilurubin 3 ün altında olursa sağlam alirsın


Mr.WoIf, 2 ay önce - Alıntıya git
Kardeşim nerden aldın bu bilgiyi kesinmi benimde bilirubin ile ilgili sıkıntım varda.
01 Mart 2021 11:59

efsus4646
Aday Memur
Kardeşim nerden aldın bu bilgiyi kesinmi benimde bilirubin ile ilgili sıkıntım varda.
Charmender, 2 ay önce - Alıntıya git

Yönetmelikte 1 3 mg arası olursa tanı yazıyormuş baktım ekd1 d2 tablosunda da 45a10 yok direk olur veriyorlar yani bu arada senin değer kaç çıkıyor

01 Mart 2021 12:01

Charmender

Yönetmelikte 1 3 mg arası olursa tanı yazıyormuş baktım ekd1 d2 tablosunda da 45a10 yok direk olur veriyorlar yani bu arada senin değer kaç çıkıyor


efsus4646, 2 ay önce - Alıntıya git
1.5 kardeşim
01 Mart 2021 12:09

efsus4646
Aday Memur
1.5 kardeşim
Charmender, 2 ay önce - Alıntıya git

Sana direk sağlam yazar kafana takma senin değer güzel

01 Mart 2021 12:11

Charmender

Sana direk sağlam yazar kafana takma senin değer güzel


efsus4646, 2 ay önce - Alıntıya git
Kardeşim sen sağlık yönetmeliğini nerden buldun bana da yollasana
01 Mart 2021 12:58

efsus4646
Aday Memur
Kardeşim sen sağlık yönetmeliğini nerden buldun bana da yollasana
Charmender, 2 ay önce - Alıntıya git

Tsk sağlık yönetmeliği yazarsanız 156 sayfalık mi ne bir pdf var googlede indirebilirsiniz

01 Mart 2021 13:00

Charmender

Tsk sağlık yönetmeliği yazarsanız 156 sayfalık mi ne bir pdf var googlede indirebilirsiniz


efsus4646, 2 ay önce - Alıntıya git
Tamam kardeşim sağlsn
Toplam 14 mesaj