Editörler : swat3410
28 Şubat 2021 17:24

İdare mahkemesi iade kararı

Sevgili devrelerim öncelikle sabırla hak bekleyen tüm masum devrelerimin bu kararı almasıni temenni ediyorum..bu sayfa da inşallah bu müjdeyi alanların sayfası olsun..buradan güzel haberler paylaşılır umuyorum..haydi Bismillah...

PolisEmre0934
Genel Müdür
28 Şubat 2021 17:31

Sayfa hayırlı haberlere vesile olsun devrem

golge0607
Genel Müdür
28 Şubat 2021 17:47

Amin devrem inşallah maratonu bitiren buraya gelir artık...

PolisEmre0934, 4 yıl önce
Sayfa hayırlı haberlere vesile olsun devrem

Milletimb
Aday Memur
28 Şubat 2021 18:18

Sayfamız hayırlı olsun bende 28 idare mahkemesindeyim

golge0607
Genel Müdür
28 Şubat 2021 19:17

Hayırlı olsun devrem müjdeli olsun hepimize...

Milletimb, 4 yıl önce

Sayfamız hayırlı olsun bende 28 idare mahkemesindeyim

Beyazgul06
Memur
28 Şubat 2021 19:37

Devrem cok sevindim senin ve diger masumlarin adina Hayirli ugurlu olsun iade kararin Yeni sayfada hayirlara mujdeli haberlere vesile olsun Sevincle mutlulukla dolsun sayfaa tez vakitte:)))))

golge0607, 4 yıl önce

Amin devrem inşallah maratonu bitiren buraya gelir artık...

golge0607
Genel Müdür
28 Şubat 2021 19:45

Amin devrem amin..daha güzel haberler alalım hep birlikte sevinelim ..her birimiz ayrı ayrı zorluklar yaşadık şükürler olsun şimdi böyle umutlu haberler paylaşıyoruz..hepimizin Sabri selamete ersin umarim..

Beyazgul06, 4 yıl önce

Devrem cok sevindim senin ve diger masumlarin adina Hayirli ugurlu olsun iade kararin Yeni sayfada hayirlara mujdeli haberlere vesile olsun Sevincle mutlulukla dolsun sayfaa tez vakitte:)))))

Milletimb
Aday Memur
28 Şubat 2021 19:52

KODLAMAM AD TAKİPSİZLİK VAR

golge0607
Genel Müdür
28 Şubat 2021 20:08

Süper devrem inşallah tez vakitte mujdeni alırsın...

Milletimb, 4 yıl önce

KODLAMAM AD TAKİPSİZLİK VAR

Beyazgul06
Memur
28 Şubat 2021 20:18

Ins Devremm.senii Eski 4 Ekimcilrden taniyorum gonlu guzel devrem ozamnda herkesle sevinir herkesle uzulurdun uzun suredir goremiyordm sayfalarda bole bi mutlu haberle taclandigina cok ama cok mutlu oldum en kisa zamanda baslama haberinde gelir ins bol bol iade haberleri aliriz guzel gunler sabirla Dua ile gelir er yada gec Saglicakla kal Golge Devremm

golge0607, 4 yıl önce

Amin devrem amin..daha güzel haberler alalım hep birlikte sevinelim ..her birimiz ayrı ayrı zorluklar yaşadık şükürler olsun şimdi böyle umutlu haberler paylaşıyoruz..hepimizin Sabri selamete ersin umarim..

Milletimb
Aday Memur
28 Şubat 2021 20:28

İnşallah devrelerim mahkemeler kodlamayi dikkate aliyomu

golge0607
Genel Müdür
28 Şubat 2021 20:29

Ah devrem ya,harikasın aynen 4ekimciler sayfasından sayfamızı sürekli guncellerdim:)tabi o karardan sonra uzaklaştım çok şükür beklme modunda buraya hiç girmedim desem yeridir..şükürler olsun bu güne tabi..umarım herkes hak ettiği sevince müjdeye kavuşur ..tekrar teşekkür ederim ..sağol :)

Beyazgul06, 4 yıl önce

Ins Devremm.senii Eski 4 Ekimcilrden taniyorum gonlu guzel devrem ozamnda herkesle sevinir herkesle uzulurdun uzun suredir goremiyordm sayfalarda bole bi mutlu haberle taclandigina cok ama cok mutlu oldum en kisa zamanda baslama haberinde gelir ins bol bol iade haberleri aliriz guzel gunler sabirla Dua ile gelir er yada gec Saglicakla kal Golge Devremm

Beyazgul06
Memur
28 Şubat 2021 20:52

Devremm takipteyim yine yaparsin guncellemeyi ne gunlerdi yha Efsane 4 Ekim:)KILLIBOĞAN FILIZABLA KORLUDAG ABT CILEKES sayamadiklarimda var Hepsine Slm olsun beraber güldk beraber agladik ne gunler geceler gecerdik hepiniz birbirinizden degerlisiniz GOLGE devremm eski anilar geldi aklima Cansin Ahh devrem ne gunlerdi Guzel gunesli gunler hepimizi bekliyo ...

golge0607, 4 yıl önce

Ah devrem ya,harikasın aynen 4ekimciler sayfasından sayfamızı sürekli guncellerdim:)tabi o karardan sonra uzaklaştım çok şükür beklme modunda buraya hiç girmedim desem yeridir..şükürler olsun bu güne tabi..umarım herkes hak ettiği sevince müjdeye kavuşur ..tekrar teşekkür ederim ..sağol :)

golge0607
Genel Müdür
28 Şubat 2021 21:02

Hiç sorma devrem her biri efsaneydi..hepimiz için tüm masumlar için güzel günler gelsin..bu sayfaya da yine güzel güzel haberler gelsin inşallah..evet eğer eski dostlardan okuyan olur ise de hepsine selam olsun :)

Beyazgul06, 4 yıl önce

Devremm takipteyim yine yaparsin guncellemeyi ne gunlerdi yha Efsane 4 Ekim:)KILLIBOĞAN FILIZABLA KORLUDAG ABT CILEKES sayamadiklarimda var Hepsine Slm olsun beraber güldk beraber agladik ne gunler geceler gecerdik hepiniz birbirinizden degerlisiniz GOLGE devremm eski anilar geldi aklima Cansin Ahh devrem ne gunlerdi Guzel gunesli gunler hepimizi bekliyo ...

Milletimb
Aday Memur
28 Şubat 2021 21:37

Benim 686 khk kurum kanati

golge0607
Genel Müdür
28 Şubat 2021 22:07

Evet devrem kodlama dikkate alınıyor kararda takipsizlik ve koda vurgu yapılıyor..inşallah sizler de bu kararı alırsınız..ve asıl sevinç de başlama ile olur hepimiz için diliyorum

Milletimb, 4 yıl önce

Benim 686 khk kurum kanati

Mazlum24
Aday Memur
28 Şubat 2021 22:35

Komisyon 'dan ret aldıktan sonra takipsizlik aldim 679 khk SCD kod hakkımdaki iddialar 15 sene öncesine dayanıyor tanık ifadesi vardı komisyon onu yazmis 27. Idaredeyim 5 6ay oldu basvurali egm iade var mı komisyondan ret alıp onları paylasin

İbrhaim özdemir
Aday Memur
28 Şubat 2021 22:49

4 Ekim 2016 açık 26 haziran 2020 ihraç 1 ocak yd kabul akabinde emn. İtiraz etti ocak 24 bim kabul kod ad 3takipzizlik esas kararın yazılmasını bekliyorum benimle aynı durumda Olan var mı ayrıca idare mh. Ve bim hakkında sanık sıfatıyla dava olup olmadığına bakıyor

golge0607
Genel Müdür
28 Şubat 2021 23:17

Hayırlı olsun devrem kararın insallah tamamına ersin..biz daha ilk asamadayiz..yani kabul kararı geldi sonraki süreci de bilmiyoruz şimdilik bekliyoruz

İbrhaim özdemir, 4 yıl önce

4 Ekim 2016 açık 26 haziran 2020 ihraç 1 ocak yd kabul akabinde emn. İtiraz etti ocak 24 bim kabul kod ad 3takipzizlik esas kararın yazılmasını bekliyorum benimle aynı durumda Olan var mı ayrıca idare mh. Ve bim hakkında sanık sıfatıyla dava olup olmadığına bakıyor

trachowski
Aday Memur
28 Şubat 2021 23:25

Iade alanlara hayırlısı olsun darısı tüm masumların başına. YD veya esastan olumlu karar alan arkadaşlar kimlik bilgilerini gizleyerek kararı aşağıdaki siteye yükleyip linkini buraya atarsa olumlu kararlar daha hızlı artacaktır diye düşünüyorum. Çekimser kalan hakimleri masumlar için olumlu yönde etkileyebilir iade kararları. Ama aldığı olumlu kararı paylaşmamayı tercih ediyor çoğu meslektaşımız. Kimsenin kimseye fayda sağlamak gibi bir niyeti yok. Herkes kendi derdinin peşinde. Herkesin kendi kararıdır elbette. Maalesef bu tutuma şaşıramıyorum. Özelden yazdığım 5-6 meslektaştan bu şekil geri dönüş aldığım için yazdım bunları.

Masum olan herkesin haklarını geri alması dileklerimle...

trachowski
Aday Memur
28 Şubat 2021 23:31

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

https://hizliresim.com/

trachowski, 4 yıl önce

Iade alanlara hayırlısı olsun darısı tüm masumların başına. YD veya esastan olumlu karar alan arkadaşlar kimlik bilgilerini gizleyerek kararı aşağıdaki siteye yükleyip linkini buraya atarsa olumlu kararlar daha hızlı artacaktır diye düşünüyorum. Çekimser kalan hakimleri masumlar için olumlu yönde etkileyebilir iade kararları. Ama aldığı olumlu kararı paylaşmamayı tercih ediyor çoğu meslektaşımız. Kimsenin kimseye fayda sağlamak gibi bir niyeti yok. Herkes kendi derdinin peşinde. Herkesin kendi kararıdır elbette. Maalesef bu tutuma şaşıramıyorum. Özelden yazdığım 5-6 meslektaştan bu şekil geri dönüş aldığım için yazdım bunları.

Masum olan herkesin haklarını geri alması dileklerimle...

Toplam 32701 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi