Editörler : Kubil ay
«116011611162116311641165116611671168116911701171»

harputlu2385
Aday Memur
19 Eylül 2023 19:56

Haklısın kanunda yazan odur da ben kendi gördüğüm şeye inanmayayimmi epden beraat alani. Zaten kanun nizam uygulansaydi sen burada yazıyor değil görevde çalışıyor olurdun

dostum yaşar, 2 hafta önce
etkin pismanligin kanununu acda bi bak bylok kullanacak devlet yakalayacak etkin pismanliktan yararlanacak beraat alacak. öyle birşey olamaz. 1 yıl 9 ay cezanin altini vermezler. oda ceza almis olur
19 Eylül 2023 20:14

Kırıkkale de olup haber bekleyen var mı arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

kenann1453
Şef
19 Eylül 2023 20:36

hesabını kapatsaydin diye yaftalamani yap nerden biliyosun kapatmadigimi boş konuşma sen önce ben nasıl ea oldum diye kara kara düşün yada git seni ea yapan abilerin döndürsun seni gelmiş burda ahkam kesiyo
harputlu2385, 2 hafta önce

Yazdığını sen okuyormusun nasil bir hayal dunyasindasin kendi kendine bana kriter verip bende o bile yok yazmissin. Sadece bankam var yazmissin. Bana neki sende ne olduğu. Benim ea ve scd kodlama disinda baska birsey zaten yok. Bankaya para yatir sonra ne zaman dönecem de millete kafandan üretip yaftalama yap. Bankayi kime destek vermek icin kapatmadiysan git onlar döndürsün seni

Osmann38
Aday Memur
19 Eylül 2023 21:02

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Valla iade vs için gram ümidim kalmadı geçen sene ihraç oldum . Beraat aldıktan 1 yıl sonra ihraç ettiler. İzmir'de idare davasına çıktım hakimler yüzüme bakmadi 1 2 dk sürdü mahkeme bunlar bizi iade vs etmez açık net

harputlu2385
Aday Memur
19 Eylül 2023 21:13

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Kalkmış burada kodlama yalan diye ağlayıp duruyorsun sonra seni kodlayan abilerin diyorsun :)) polis degilde sirf sayfa yürüsün diye forumun paralı yaverleri oldugunuzu dusunuyorum. Boş insanlar yüzünden boş muhabbetle sayfayi meşgul ettigim icin kusura bakmayin arkadaslar cevap versen bi türlü vermesen bi türlü

kenann1453, 2 hafta önce
hesabını kapatsaydin diye yaftalamani yap nerden biliyosun kapatmadigimi boş konuşma sen önce ben nasıl ea oldum diye kara kara düşün yada git seni ea yapan abilerin döndürsun seni gelmiş burda ahkam kesiyo

az.saf25
Memur
19 Eylül 2023 21:58

Arkadaşlar merhaba. 34 ilinde iade olanlar veya farklı bir ilde iade olanlar, telefonla mı arandı? Yoksa eve tebligat mı geldi.

kenann1453
Şef
19 Eylül 2023 22:56

Hayal dünyasında yaşayan sensin kodlama boş demedim hiç bı zaman uydurma.. Harputlu harbiden boş tenekesin hadi git ötede oyna sıkma adamın canını...
harputlu2385, 2 hafta önce

Kalkmış burada kodlama yalan diye ağlayıp duruyorsun sonra seni kodlayan abilerin diyorsun :)) polis degilde sirf sayfa yürüsün diye forumun paralı yaverleri oldugunuzu dusunuyorum. Boş insanlar yüzünden boş muhabbetle sayfayi meşgul ettigim icin kusura bakmayin arkadaslar cevap versen bi türlü vermesen bi türlü

harputlu2385
Aday Memur
19 Eylül 2023 23:19

Simdi kodlama boş degil dersin yarinda yalandan bizi kodladilar diye agladiginda hatirlatirim sana. Ben öteye gidiyorum eyvallah senin canın sıkılmasın

kenann1453, 2 hafta önce
Hayal dünyasında yaşayan sensin kodlama boş demedim hiç bı zaman uydurma.. Harputlu harbiden boş tenekesin hadi git ötede oyna sıkma adamın canını...

az.saf25
Memur
19 Eylül 2023 23:21

Ya kim hangi geri zekalı eksi veriyor. Bir şeyi teyit etmek için soru sordum. Eğer tebligat geliyorsa adrese aldığım diğer duyumlar doğru olma olasılığı doğru çıkacaktı.

az.saf25, 2 hafta önce

Arkadaşlar merhaba. 34 ilinde iade olanlar veya farklı bir ilde iade olanlar, telefonla mı arandı? Yoksa eve tebligat mı geldi.

Mekmeke
Genel Müdür
19 Eylül 2023 23:36

kim diyor nerden duydunuz bunu dayanak nedir
Eskpol, 2 hafta önce
Göreve başlayanlar hakkında tekrar adlı bir soruşturma açılacağı deniyor. bilgisi olan veya bu konuda bilgisi olan varmi

barut3535
Aday Memur
19 Eylül 2023 23:46

aradılar
az.saf25, 2 hafta önce

Ya kim hangi geri zekalı eksi veriyor. Bir şeyi teyit etmek için soru sordum. Eğer tebligat geliyorsa adrese aldığım diğer duyumlar doğru olma olasılığı doğru çıkacaktı.

kafaadam
Aday Memur
19 Eylül 2023 23:48

devrem duyumun neydi ?
az.saf25, 2 hafta önce

az.saf25
Memur
19 Eylül 2023 23:53

Tamam devrem teşekkür ederim....

barut3535, 2 hafta önce
aradılar
20 Eylül 2023 00:12

devre aldığın diğer duyumlar nedir biraz açar mısın?
az.saf25, 2 hafta önce

Kivircika
Aday Memur
20 Eylül 2023 00:27

Temmuz 11'de göreve başladım herhangi bir ifade durumu falan olmadı

Eskpol, 2 hafta önce
tam bilgim yoknduyum sadece nasıl ve niçin soruşturma acilacagi konusunda bilgim yok bu durumda olan varsa yaza bilir göreve başlayıp ifadeye giden

Kivircika
Aday Memur
20 Eylül 2023 00:32

İkametinin bulunduğu adese bakan karakola personel şubeden tebligat gönderiliyor, bu karakol arayıp tebligatın var gel diyor, gidip burda başlama tebliği imzalayarak atama onayı ve tebligat ile birlikte personel şubeye gidiyorsun, gerisi hastane işlemleri falan, Allah bu forumda bulunan tüm masum abilerimize kardeşlerimize iade haberini nasip etsin, suçu günahı olmayan insanlar haklarını alsınlar inşallah...

az.saf25, 2 hafta önce

az.saf25
Memur
20 Eylül 2023 02:46

Buna eksi verenler emin olun haftaya cuma ya kadar sizi rezil edeceğim. Ben 7 yıldır bu formdayim. Yardım aldığım kişiler oldu yardım ettiğim kişiler oldu.( dosya, dilekçe anlamında) ama son 20 gündür bu süreçte psikolojisi bozulmuş bir kaç kişi ve 2 tane trol yüzünden kimse bilgi akışı olmuyor. Şimdilik şunu bilin takipsizlik ve Berat alanları en çabuk başlatacak il 34 ve diğer büyük iller.

az.saf25, 2 hafta önce

az.saf25
Memur
20 Eylül 2023 02:54

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Ameliyat olduğum için dışarı çıkamıyorum. Ama yarın bunun için çıkacağım. Görev yaptığım il 34, şuan ikamet yaptığım il 45. Ankara personel mi tebligat gönderiyor son çalıştığım il mi? Beni 34 ilinden aradılar tebligat gelmedi mi diye?

Kivircika, 1 hafta önce

İkametinin bulunduğu adese bakan karakola personel şubeden tebligat gönderiliyor, bu karakol arayıp tebligatın var gel diyor, gidip burda başlama tebliği imzalayarak atama onayı ve tebligat ile birlikte personel şubeye gidiyorsun, gerisi hastane işlemleri falan, Allah bu forumda bulunan tüm masum abilerimize kardeşlerimize iade haberini nasip etsin, suçu günahı olmayan insanlar haklarını alsınlar inşallah...

BirgünElbet
Aday Memur
20 Eylül 2023 04:55

Ankara en son çalıştığın ile gönderir il de tebliğ edilmek üzere ikametin bulunduğu yerdeki karakola gönderir.

az.saf25, 1 hafta önce

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Ameliyat olduğum için dışarı çıkamıyorum. Ama yarın bunun için çıkacağım. Görev yaptığım il 34, şuan ikamet yaptığım il 45. Ankara personel mi tebligat gönderiyor son çalıştığım il mi? Beni 34 ilinden aradılar tebligat gelmedi mi diye?

Mekmeke
Genel Müdür
20 Eylül 2023 06:37

peki devre tebligatın içeriği nedir diye sormadın mi arayan kişiye. eğer iade ise senin durum tam olarak nedir ? idare mahkemesi ret fakat bta lı mısın.
az.saf25, 1 hafta önce

Toplam 24026 mesaj
«116011611162116311641165116611671168116911701171»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi