Editörler : swat3410
«91011121314151617181920»

golge0607
Genel Müdür
02 Nisan 2021 20:25

Geçmiş olsun devrem..idare mahkemesine başvurunu hemen yap bir avukat ve guzel bir dilekçe varsa takipsizlik vs ekle sonrasi tevekkül

Sssssssssssssssss, 4 yıl önce

Bugün kamu görevinden çıkarıldığım tebliğ edildi nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardım edecek arkadaş var mı acaba?

golge0607
Genel Müdür
02 Nisan 2021 20:28

Sonrası itiraz süresi ve kararın esastan verilmesi süresini beklemek..EGM ise kararlari uygulama noktasında biraz ağırdan alıyor dahası şimdilik uygulamiyor ama o da bizim sorunumuz değil onun da hukuk ile cozumunu talep wtcez

golge0607, 4 yıl önce

Hayırlı olsun gözünüz aydın çok sevindim adınıza

poliseşi25
Aday Memur
03 Nisan 2021 12:29

Çok sağolun teşekkür ederiz
golge0607, 4 yıl önce

Hayırlı olsun gözünüz aydın çok sevindim adınıza

poliseşi25
Aday Memur
03 Nisan 2021 12:34

Olsun biz o kararı alalım elimizde dursun da gerisi mutlaka gelir inşallah
golge0607, 4 yıl önce

Sonrası itiraz süresi ve kararın esastan verilmesi süresini beklemek..EGM ise kararlari uygulama noktasında biraz ağırdan alıyor dahası şimdilik uygulamiyor ama o da bizim sorunumuz değil onun da hukuk ile cozumunu talep wtcez

Aysgl0
Aday Memur
03 Nisan 2021 12:34

avukat tutup dava açın. Avukat olarak da idare mahkemesi ihraç işlerini bilen birini bulun. Her avukat bu işleri bilmiyor hatta çoğu bu alanda hakim değil iyice mağdır olmayın . Geçmiş olsun.

Sssssssssssssssss, 4 yıl önce

Bugün kamu görevinden çıkarıldığım tebliğ edildi nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardım edecek arkadaş var mı acaba?

golge0607
Genel Müdür
03 Nisan 2021 15:48

Kesinlikle öyledir çok grcmis olsun ve de hayırlı olsun karariniz

poliseşi25, 4 yıl önce
Olsun biz o kararı alalım elimizde dursun da gerisi mutlaka gelir inşallah

kenann1453
Şef
03 Nisan 2021 18:00

İdare mahkemesine dava açarken nelere dikkat etmek gerekiyo dilekçede kişiye özel durum varsa önümü aciklicaz?? Ayrıca kişiye özel durum harici nelerden bahsetmek gerekiyo dilekcede
golge0607, 4 yıl önce

Geçmiş olsun devrem..idare mahkemesine başvurunu hemen yap bir avukat ve guzel bir dilekçe varsa takipsizlik vs ekle sonrasi tevekkül

golge0607
Genel Müdür
04 Nisan 2021 19:02

Lehine olduğunu düşündüğün ne varsa ve de aleyhinde kullanılan bir idda vs var ise de teresini ispatlycak ne varsa anlaşılır bir şekilde yaz sun devrem bir av lazım olabilir varsa imkan iyi olur..umarım selamete çıkarsın ...hayırlar dilerim hepimiz için ..güzel aksamlar mutluluk ve umut dolu olsun her gun

kenann1453, 4 yıl önce
İdare mahkemesine dava açarken nelere dikkat etmek gerekiyo dilekçede kişiye özel durum varsa önümü aciklicaz?? Ayrıca kişiye özel durum harici nelerden bahsetmek gerekiyo dilekcede

Biryusufmasalı
Aday Memur
04 Nisan 2021 21:40

Geçen hafta istinafa basvurumu yaptım var mı ıstinaftan kararı olumlu veya olumsuz çıkan

Akwater
Aday Memur
04 Nisan 2021 23:24

Başkan avukat tuttun mu yoksa kendi imkanlarinla mi mahkeme sürecini devam ettiriyorum?

Biryusufmasalı, 4 yıl önce
Geçen hafta istinafa basvurumu yaptım var mı ıstinaftan kararı olumlu veya olumsuz çıkan

Adanalı0701
Aday Memur
05 Nisan 2021 11:15

Arkadaşlar dün bildiğiniz üzere 500 yakın ihraçlar oldu, ihraç olan arkadaşlar geçmiş olsun, herkes gördüğüm kadar karalar bağladılar, ama ben yaklaşık 2 aydır buraları takip ediyorum üzülmeyin ihraç olsanız dahi mahkemelerde hakkınızı arayın, çünkü gördüğüm kadar ihraçtan dönenler olmuş, araştırma merkezinde başlattıkları olmuş araştırma merkezinde başlayanlar mahkemeye itiraz etmişler ve itirazları olumlu cevap alınmış, bunu Twitter da gördüm, diyeceğim şudur ümidinizi kaybetmeyin bu süreç uzunsa sürse Allahın izni ile suçu olmayanlar dönecektir, canınızı sıkmayın mücadelenizi Bırakmayın

Biryusufmasalı
Aday Memur
05 Nisan 2021 13:31

Bu aşamada devrem avukat tutmanın anlamı yok mahkemeler kopyala yapıştırla hep red veriyor zaten ıstinaftan da bi red çıksında sonrasında avukata belki veririm
Akwater, 4 yıl önce

Başkan avukat tuttun mu yoksa kendi imkanlarinla mi mahkeme sürecini devam ettiriyorum?

Devre06
Aday Memur
05 Nisan 2021 13:46

burada yazılanlardan gaza gelip öyle demeyin, bir kere herkes sizin kadar mevzuya hakim olmayabilir ikincisi avukat kadar zaten kimse hakim olamaz (ama işi bilen diyorum özellikle çoğu avukat bu konuları bilmiyor)her aşama bittikten sonra avukat tutmak maddi manevi zarar. En başta tutun iş bilen bir avukat, her şeyi o yönetsin, sonra olumsuz durumlar olunca pişman olmayın. İlla tek açacam derseniz de Allah yardımcınız olusn ben isteyene manevi yönden çok desteğini gördüğüm bir avukat yönlendirebilirim, anlaşmayacak olsanız bile en azından fikrini alın burnu havada olmayan biri yardımcı olabilir zaten bu işlerinde içinde oldugundan durmumuzu biliyor illa gel anlaş 6-7bin lira ver diyenlerden uzak durun.

Biryusufmasalı, 4 yıl önce
Bu aşamada devrem avukat tutmanın anlamı yok mahkemeler kopyala yapıştırla hep red veriyor zaten ıstinaftan da bi red çıksında sonrasında avukata belki veririm

66HakANL06
Aday Memur
05 Nisan 2021 14:00

Aynen öyle . Ben de başta tersi düşünüyordum da iyi ki kendi başıma girişmedim. Avukatla ilerlemek çok daha mantıklı.Yine de isteyen olur diye örnek dilekçe başlığını bırakıyorum

(HANGİ İL İSE) NÖBETÇİ İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA

DAVACININ

Adı Soyadı

T. C. Kimlik Numarası

Adresi

..

DAVALI : EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Adresi : AYRANCI MAH.DİKMEN CAD.NO:11

ÇANKAYA/ANKARA

İDARİ İŞLEME KONU :

Yazının Tarihi :

Yazının Sayısı :

Tebliğ Tarihi :

y.d. İSTEMEK ŞART DEĞİL ama istenirse daha iyi oluyor sanıyorum.

golge0607
Genel Müdür
05 Nisan 2021 14:34

Doğru dersiniz gardaslar imtihan içinde imtihan rüya icinde rüya..bu da geçer ya huuu...deyip yola devam..iş bulan iş bulup çalışarak hayatı akışına kendini bıraksın .. vesselam

Rokkoseker58
Yasaklı
05 Nisan 2021 21:18

İçerik, editör tarafından düzenlenmiştir/silinmiştir.

Lütfen Facebook/WhatsApp/Telegram gruplarına ya da başka sitelere yönlendirme yapmayalım. İnternet sitemize reklâm vermek için TIKLAYINIZ.

Keyifli paylaşımlar dileriz.

kenann1453, 4 yıl önce

golge0607
Genel Müdür
06 Nisan 2021 12:59

Dostlar mahkeme kararından sonra, EGM 45 gün içinde başlatıyor diye bir şey bir uygulama duydunuz mu şu ana kadar..

atlog
Aday Memur
06 Nisan 2021 13:56

İhraç dönüşü mü gölge?

golge0607
Genel Müdür
06 Nisan 2021 15:53

Evet ihraç dönüşü normalde 30 gün içinde uygulanır denen mah kararı na istinaden yani...ben bugün dilekçe ile başvurdum bakalım nasil bir cevap gelcek

atlog, 4 yıl önce

İhraç dönüşü mü gölge?

Piri fan-i
Aday Memur
06 Nisan 2021 15:55

Devrem senin karara kurum itiraz etti mi?
golge0607, 4 yıl önce

Evet ihraç dönüşü normalde 30 gün içinde uygulanır denen mah kararı na istinaden yani...ben bugün dilekçe ile başvurdum bakalım nasil bir cevap gelcek

Toplam 32701 mesaj
«91011121314151617181920»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi