Editörler : swat3410
«132113221323132413251326132713281329133013311332»

lisans07
Kapalı
18 Kasım 2023 20:37

Adalete inanmıyorum
ALPBILGEKAAĞAN, 1 yıl önce
devre usanmadan bıkmadan aynı şeyleri sürekli söylüyorsun boş ver geç gitsin duyumlar 29 ekimde gerçekleşmezse 1 kasım itibariyle yazmayacagim dedi sabesyo. bundan sonra ben kendi adıma söylüyorum mahkemeden iade almak en mantıklısı yoksa duyum bilgi belki gerçekleşir belki gerçekleşmez ona bağlanmak olmaz işimize gücümüze bakmak gerek duyumlar çıkar gerçek olursa süper olur olmazsa dünyanın sonu değil yaşıyorsan daima umut vardır. umudum baki ama hiç olmacak gibi işime bakıyorum ben. rızka kefil olan haktır Allah var gam yok. Er yada geç mesleğime dönecem hakkım olanı er yada geç alacağım.

Ens3549
Aday Memur
18 Kasım 2023 21:34

Maalesef ben de dün tekrar ihraç oldum.Silahımı ,kimliğimi ve bu ayki maaşı verdim.Toplu para için ise hukuk işleri haber verecek bize dediler muhasebeden. Eğer danıştaya gittiysen belki hukuki sürecin sonunda alabiliriz duruma göre toplu parayı dediler.Yani danıştayın sonucuna göre belli olur herhalde...

invisiableman, 1 yıl önce

Peki geçmişe dönük verdikleri parayı geri istiyorlar mi?

parola3434
Memur
18 Kasım 2023 21:41

hayırlı akşamlar.çevremde ilk dereceden olumlu karar aldıktan sonra temmuz ayı ve sonrasında iade olup mesleğe tekrar döndükten sonra istanbul bimden olumsuz karar alması akabinde ikinci kez ihraç olan onlarca arkadaşım tanıdığım var.onlar adına çok üzülüyorum.birinci kez ihraç oluyosun büyük yıkım yaşıyosun herşeye rağmen iş bulup veya iş kurduktan sonra iade olup herşeyi tekrar bir kenara atarak tekrar mesleğe dönüyorsun veeeee ikinci kez ihraçtan sonra daha büyük bir yıkım ile karşı karşıya kalıyorsun.üstüne birde çoğu insan gül gibi işini bırakıp veya zarar ile kurduğu işi bırakarak mesleğe dönüyor.ikinci kez ihraçtan sonra sil baştan başlıyorsun.ne maddi ne manevi yıkımı anlatılamaz.bende iade olup gül gibi işimi bıraktıktan sonra mesleğe dönüp dosyası istanbul bimde bekleyenlerdenim.adalet kavramı hakimden hakime şehirden şehire bölgeden bölgeye değişir mi diye sorgulamıyoruz artık.zaten adaletin olmadığını da çok iyi bilenlerdeniz.şu foruma sırf birbiri ile didişen kavga edip hakaret ederek seviyeyi yerle bir eden meslektaşlarım (!) yüzünden girmeyi bırakmıştım.nitekim forumu belki iyi bir haber olur diye takip eden eşime de forumu takip etmesini rica ile engellemiştim.şimdi içimden geldiği için duygularımı paylaşmak istedim.gerçek fetöcülerin gerçekten yargılandığı, sırf fetöcülerle mücadele ediyoruz rüzgarına kapılarak binlerce suçu günahı olmayan insanı tek kalemle işinden ekmeğinden eden siyasilerin ve yöneticilerin gerçekten yargılandığı, mağdur edilen insanların en azından mağduriyetini gidermek adına tüm gayretlerin sarfedildiği günlerin gelmesini Allah tez zamanda nasip etsin.

Bjkkartal
Aday Memur
18 Kasım 2023 21:47

Malesef sadece yorum yapmış o arkadaş şuana kadar almadıkları olmamis bende kaybettim bim i daha tebliğ etmediler bekliyorum açıkçası ne zaman olursa gelişmeleri yazarsaniz buradan seviniriz

Ens3549, 1 yıl önce

Maalesef ben de dün tekrar ihraç oldum.Silahımı ,kimliğimi ve bu ayki maaşı verdim.Toplu para için ise hukuk işleri haber verecek bize dediler muhasebeden. Eğer danıştaya gittiysen belki hukuki sürecin sonunda alabiliriz duruma göre toplu parayı dediler.Yani danıştayın sonucuna göre belli olur herhalde...

invisiableman
Aday Memur
18 Kasım 2023 22:20

Allah sabır versin ben toplu parayı ilk aydan veriyorlar zannediyorum.

Sizler iade olunca Sizin adınıza sevinmiştik. Kendi adımıza umitlenmistik. Tekrar başa sardık. Simdi biçare bekliyoruz.

Rabbım herbirimizin ayrı ayrı maddi manevi kaygılarını yok etsin insallah

Bjkkartal, 1 yıl önce

Malesef sadece yorum yapmış o arkadaş şuana kadar almadıkları olmamis bende kaybettim bim i daha tebliğ etmediler bekliyorum açıkçası ne zaman olursa gelişmeleri yazarsaniz buradan seviniriz

Karan88
Aday Memur
18 Kasım 2023 23:07

irtibat iltisak sacmaligi ortadan kalkmadigi surece yan delil die kod sacmaligini sunmadiklarinda ancak biz isimize iade oluruz sayin bakan hukuku uygulayacagim dedi ama mahkemelerdeki adaletsizliğe cozum bulsunlar adalet bolgeden bolgeye değişiyor hakimlerin iki dudagi arasindasin boyle sacmalik vicdansızlik olurmu sivil ölüm bizimkisi baska bir sey degil..kimsenin de umrunda degiliz uzuldugum sey asil fetoculeri televizyonda yada her yerde goruyoruz cok yuksek mevkideler onlara bi b..k olmadi olan bizim gibi anadolu insanina oldu vallahide billahide cok vebal aldilar cok gozyasi var rabbim sorsun ins bu devran boyle surmez elbet...

Mmy16
Şube Müdürü
19 Kasım 2023 00:04

Sevgili arkadaşlar Allah herkese sabır versin. Heleki tekrardan ihraç olanlar için çok daha zor. Ben şahsen daha ileri ne yapabilirler mi diye düşünürken her aşama da daha da rezilleşen bir uygulama yapıyorlar. İnsanları iade edip tekrar ihraç nedir ya bu zevk için bile zor yapılır. Neyse ben artık umudumu kestim malesef. Düzelecek hiçbişey yok arkadaşlar hayatlarınıza bakın mevcut işlerinize dört kolla sarılın kısa hayatı bekleme ve acı içinde yaşamayın. Belki de hakkımızda Yaradanın verdiği hüküm budur. Neyse bu son yazım daha da girmeyeceğim. Duyum bilgi vb için uğraşan didinen yazan kim varsa sağolsun. Çıkıp çıkmaması önemli değil en azından bir umut olmuştu. Neyse herkese hayırlı yaşamlar dilerim hakkınızı helal edin

se2424
Genel Müdür
19 Kasım 2023 01:50

ne düşünüyormuşum ben dostum
Yagmurcu Arif Efendi, 1 yıl önce

Devrem devlet alacağını mutlaka alır. Kişi borcu için aradı karakol gitmedim. Bu konuda @se2424 gibi düşünüyorum şimdilik...

Karade
Aday Memur
19 Kasım 2023 14:20

Edki model bi aracım var. 270 liralık vergisini yatırmamıştım. Banka hesabıma bloke koyarak haciz işlemi başlatmışlar.Yatırdım 5 gün sonra bloke kalktı. Devlet alacağını bi şekilde alıyor.

Bursali32
Memur
19 Kasım 2023 16:05

Kesinlikle katılıyorum sana devrem

Mmy16, 1 yıl önce

Sevgili arkadaşlar Allah herkese sabır versin. Heleki tekrardan ihraç olanlar için çok daha zor. Ben şahsen daha ileri ne yapabilirler mi diye düşünürken her aşama da daha da rezilleşen bir uygulama yapıyorlar. İnsanları iade edip tekrar ihraç nedir ya bu zevk için bile zor yapılır. Neyse ben artık umudumu kestim malesef. Düzelecek hiçbişey yok arkadaşlar hayatlarınıza bakın mevcut işlerinize dört kolla sarılın kısa hayatı bekleme ve acı içinde yaşamayın. Belki de hakkımızda Yaradanın verdiği hüküm budur. Neyse bu son yazım daha da girmeyeceğim. Duyum bilgi vb için uğraşan didinen yazan kim varsa sağolsun. Çıkıp çıkmaması önemli değil en azından bir umut olmuştu. Neyse herkese hayırlı yaşamlar dilerim hakkınızı helal edin

BirgünElbet
Aday Memur
19 Kasım 2023 19:11

Sebasyo bir istisna yap valla içimiz karardi hadsizlerden az nesemiz yerine gelsin.hem kemikte lazım

Bjkkartal
Aday Memur
19 Kasım 2023 19:23

İlk iade olanlardan biriyim temmuz da iade oldum geçen hafta bim i kaybettim yakında tekrar ihraç olacam. Kimsenin ümidini kırmak istemem ama malkemeden beraatim gelmek üzere Yargıtay inceleme aşamasına geçti birde savcınin beraat talep ettiği biriyim yani asagidan yukarıya doğru hep beraat. Bim in reddetme sebebi asılsız bir tanık beyanı sadece buna dayanarak beni reddetti Danıştay in daha net bir tavrı yok bu konuda sadece tanık beyanı diye ama ne olacağı mechul. O yüzden ikinci kez aynı seyi yaşamış biri olarak bence işinize gücünüze sıkıca sarılin olursa şükür deriz olmazsa hayırlısı deriz.

MSK0110
Aday Memur
19 Kasım 2023 19:35

Dogru söylüyorsu devrem sabesyo en azindan selam versen

BirgünElbet, 1 yıl önce

Sebasyo bir istisna yap valla içimiz karardi hadsizlerden az nesemiz yerine gelsin.hem kemikte lazım

Garibankul
Memur
19 Kasım 2023 19:36

Danıştayin bircok kararı mevcut sohbet iddiası varsa red veriyor Danıştay karar aramaya girip bakabilirsiniz sohbet yazın Danıştay sürekli olarak red vermiş

Garibankul
Memur
19 Kasım 2023 19:37

https://karararama.danistay.gov.tr/getDokuman?id=784766800&arananKelime=5.%20Daire,2022/3059

19 Kasım 2023 20:25

çoğuna baktım baylok mahkumiyet var sadece sohbetten hiç karar görmedim
Garibankul, 1 yıl önce

Danıştayin bircok kararı mevcut sohbet iddiası varsa red veriyor Danıştay karar aramaya girip bakabilirsiniz sohbet yazın Danıştay sürekli olarak red vermiş

Bjkkartal
Aday Memur
19 Kasım 2023 20:28

Bende aynı kanaatteyim sadece tanık ile ilgili verdiği herhangi bir karar yok. Ki bence tanık beyanı ile yargılama illaki bir yerden döner somut bir delil olmalı. Hatta şöyle söyleyeyim Yargıtay'ın öyle kararları varki cezayı bozduğu ağzım açık okudum.

Görklü, 1 yıl önce
çoğuna baktım baylok mahkumiyet var sadece sohbetten hiç karar görmedim

Blonde8880
Şef
19 Kasım 2023 21:37

Kendimi hükümetin yerine koyuyorum kesinlikle toplu iade yapmam neden? Bu sefer adama sormazlar mı madem suçsuzlardı neden bu kadar adamı mağdur ettin diye? O yüzden böyle bir kararım varsa veririm listeyi danıştay başkanına bu adamları iade et derim yargı zaten talimatla hareket ediyor iade eder. Gerçi şimdi düşündüm de hükümet bu gece 100.000 kişiyi ihraç etse kimse neden diye sorgulamaz 100.000 kişiyi iade etse neden diye sorgulamaz bizim millet Umudumuz yaradandan görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...
19 Kasım 2023 23:00

Şahsım adına söylüyorum.. Bu sene sonunda ve 2024 ortalarında 2021-22 yıllarına ait Danıştay da dosyaları olan.. adli sonucu beraat ve takipsizlik olanların çoğunluğunun güzel haber alacağını düşünüyorum.. herkes iyisiyle kötüsüyle çok şey yaşadı.. ve hak'kın adaletinin tecellisi yakındır inşallah.. zaten hepimizin beklemekten ve Allah a güvenmekten başka çaremiz yok. Dua edin ve dua alın samimi olun.. bekleyin..

ALPBILGEKAAĞAN
Şube Müdürü
19 Kasım 2023 23:21

inşallah dediğin gibi olur Danıştaydan emsal niteliğinde kararlar çıkar idare mahkemeleri ve Bimlerde aynı tarz kararlar verir diye bende kendi adıma ümit ediyorum. görelim bakalım neler olacak hiç bir acı kalıcı değildir elbet bitecek görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Kingoftherings, 1 yıl önce

Şahsım adına söylüyorum.. Bu sene sonunda ve 2024 ortalarında 2021-22 yıllarına ait Danıştay da dosyaları olan.. adli sonucu beraat ve takipsizlik olanların çoğunluğunun güzel haber alacağını düşünüyorum.. herkes iyisiyle kötüsüyle çok şey yaşadı.. ve hak'kın adaletinin tecellisi yakındır inşallah.. zaten hepimizin beklemekten ve Allah a güvenmekten başka çaremiz yok. Dua edin ve dua alın samimi olun.. bekleyin..

Toplam 32701 mesaj
«132113221323132413251326132713281329133013311332»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi