Editörler : swat3410
«132213231324132513261327132813291330133113321333»

lisans07
Kapalı
19 Kasım 2023 23:23

Adalete inanmıyorum. Danıştay başkanı ve üyelerine adaleti uygulatacak kul dünyaya gelmedi daha. Şu ortamda bile iade olanı tekrar ihraç ediyorlar düşün. Bu işi sabesyo çözer neredeyse gelsin artık imzaların durumunu o bilir.
Kingoftherings, 1 yıl önce

Şahsım adına söylüyorum.. Bu sene sonunda ve 2024 ortalarında 2021-22 yıllarına ait Danıştay da dosyaları olan.. adli sonucu beraat ve takipsizlik olanların çoğunluğunun güzel haber alacağını düşünüyorum.. herkes iyisiyle kötüsüyle çok şey yaşadı.. ve hak'kın adaletinin tecellisi yakındır inşallah.. zaten hepimizin beklemekten ve Allah a güvenmekten başka çaremiz yok. Dua edin ve dua alın samimi olun.. bekleyin..

ALPBILGEKAAĞAN
Şube Müdürü
19 Kasım 2023 23:29

sabesyo sana küsmüş :) daha gelmez buralara devre o kadar şiir de yazdın geldi mi yok gelmez sabesyo 29 ekimden sonra yazmam dedi yazmıyor.
lisans07, 1 yıl önce
Adalete inanmıyorum. Danıştay başkanı ve üyelerine adaleti uygulatacak kul dünyaya gelmedi daha. Şu ortamda bile iade olanı tekrar ihraç ediyorlar düşün. Bu işi sabesyo çözer neredeyse gelsin artık imzaların durumunu o bilir.

lisans07
Kapalı
19 Kasım 2023 23:31

Gelecek ama boş aspirin. İyi geceler
ALPBILGEKAAĞAN, 1 yıl önce
sabesyo sana küsmüş :) daha gelmez buralara devre o kadar şiir de yazdın geldi mi yok gelmez sabesyo 29 ekimden sonra yazmam dedi yazmıyor.

Umuttt61
Aday Memur
19 Kasım 2023 23:56

Sabesyo kadar başınıza taş düşsün. Bizi bu duruma düşürenlere bu kadar laf etmediniz yaa. Olmadı ne yapalım demek ki rabbim hakkımızı diğer Dünya da verecek. Adam sizin gibiler yüzünden daha sayfaya da gelmiyor. En az Bizim kadar o da üzülüyordur eminim Allah kendisinden razı olsun.

GümüsB29
Şef
20 Kasım 2023 00:13

sanki iadeleri sabesyo yapıyor ne boş insansınız

ALPBILGEKAAĞAN
Şube Müdürü
20 Kasım 2023 00:56

ya devre işine gücüne bak akrostiş şiir yazarsın bilmem iadeler imzada mi der sürekli aynı soruyu defaten sorarsın. duyumlara inanan biri olarak yüzde 90 hayatıma devam ediyorum adam 29 ekime kadar duyumlar bilgiler gerçekleşmezse daha duyum bilgi yazmam dedi. yazmıyorda. dedikleri inşallah çıkar diye ümit ediyorum çıkarsa süper olur çıkmaza ucunda ölüm yok şuan gerçek olan mahkemden iade alanlar mesleğe dönüyor. Inşallah masum vatan evlatlari iade olacaklar ben bu işi danıştayın çözeceğini ve siyasi iradenin isteği ile çözüleceğini düşünüyorum. inşallah bta alıp masum olan bütün vatan evlatları iade olurlar.
lisans07, 1 yıl önce
Gelecek ama boş aspirin. İyi geceler
20 Kasım 2023 10:44

1 kişi açmış 3,4 tane hesap sırayla sabesyoya laf söylüyor aynı kişi olduğunu anlamamak için aptal olmak lazım.

Sabesyo da onlara sinirlenip daha da yazmıyor bence takmayıp yazmaya devam etmeliydi.

Kantoroon
Yasaklı
20 Kasım 2023 11:08

Bunlar 50 nick'li memurlar netin paralı trolleri, kemik yalayicilari bunlar sayfayı ilerletmek için ağa babalarını yalıyorlar

KahramanmaraşIı, 1 yıl önce

1 kişi açmış 3,4 tane hesap sırayla sabesyoya laf söylüyor aynı kişi olduğunu anlamamak için aptal olmak lazım.

Sabesyo da onlara sinirlenip daha da yazmıyor bence takmayıp yazmaya devam etmeliydi.

Karan88
Aday Memur
20 Kasım 2023 11:47

kardes bazi nickler var onlarin yazdiklarini okumadan geciyordum artik sende dahilsin sıktın artik ayni seyleri yazma lutfen senin onlardan ne farkin var kemik yalayici nedir ya bu nasil üslup tamam anladik senide tamam sen haklisin ... bilgi paylasin arkadaslar ...
Kantoroon, 1 yıl önce

Bunlar 50 nick'li memurlar netin paralı trolleri, kemik yalayicilari bunlar sayfayı ilerletmek için ağa babalarını yalıyorlar

efe46100
Aday Memur
20 Kasım 2023 13:28

G.antep bölge idareden yakın zamanda kararı çıkan oldu mu arkadaşlar

20 Kasım 2023 15:07

Sonuna kadar haklısınız. Sayfayi 3 aydır takip ediyorum belli başlı hesaplar sürekli birilerini tahrik ediyor karşılığında da cevap verenler devamında hakaret tartışma uzayıp gidiyor.

Lütfen bu sayfada kim süreçle ilgili ne yazarsa yazsın cevap vermeyin, bu sayfada sadece ve sadece mahkeme ve hukuk sürecini konuşalım, hatta iadelerle ilgili çalışma gibi konulala ilgili de kimse bildiğini diydugunuda yazmasın varsa zaten çıkar öğreniriz.

Karan88, 1 yıl önce
kardes bazi nickler var onlarin yazdiklarini okumadan geciyordum artik sende dahilsin sıktın artik ayni seyleri yazma lutfen senin onlardan ne farkin var kemik yalayici nedir ya bu nasil üslup tamam anladik senide tamam sen haklisin ... bilgi paylasin arkadaslar ...

Aklamsak
Şef
20 Kasım 2023 15:42

Yılan hikayesine döndü vallaha bu khkli bizlerin yeminle devlet bile erteliyor resmen tribünlere oynuyor mahkemeside cezasida idareside bir carka koydular donderip duruyorlar ama bir gün o carka sokanlarda düşerse adaletin çarkına ne diyim inşallah o zman anlarlar yaşadığımızı çektiğimiz

sabesyo_25
Genel Müdür
20 Kasım 2023 17:01

Yazmaya tabiki devam ediyorum sadece duyum paylaşmayacağım dedim..
KahramanmaraşIı, 1 yıl önce

Karan88
Aday Memur
20 Kasım 2023 17:37

abi yokmu bir haber bugun kabinede toplandi var mi guzel bir haber
sabesyo_25, 1 yıl önce
Yazmaya tabiki devam ediyorum sadece duyum paylaşmayacağım dedim..

sabesyo_25
Genel Müdür
20 Kasım 2023 17:42

ortam çok durgun.. olumlu olumsuz hiçbir bilgi duyum alamadık.. neredeyse hiç konuşulmuyoruz.. mücadeleyi bırakmadık elimizden geldiği kadar yine görüşme yapmaya çalışıyoruz derdimizi anlatıyoruz ama kiminle görüşsek biz de sizin gibiyiz bekleyip göreceğiz diyorlar.. umarım bu sessizlik güzel haberlerle sonuçlanır
Karan88, 1 yıl önce
abi yokmu bir haber bugun kabinede toplandi var mi guzel bir haber

Karabiko
Aday Memur
20 Kasım 2023 18:51

hayirli aksamlar arkadaslar..istabulda 18 temmuzda baslama yapmistim . bölge İdare Olumsuz geldi .. uyapa 28 eylülde düsmüs lkametimede karar geldi ama Kuruma hala dusmedi 50 gün oldu. İstanbulda Bu Durumu yasayan oldu mu ne Kadar surer
20 Kasım 2023 19:04

geçmiş olsun devrem .bölge idareden karariniz kaç ayda sonuçlandı .
Karabiko, 1 yıl önce
hayirli aksamlar arkadaslar..istabulda 18 temmuzda baslama yapmistim . bölge İdare Olumsuz geldi .. uyapa 28 eylülde düsmüs lkametimede karar geldi ama Kuruma hala dusmedi 50 gün oldu. İstanbulda Bu Durumu yasayan oldu mu ne Kadar surer

Karabiko
Aday Memur
20 Kasım 2023 19:14

21 ay
Atabey34, 1 yıl önce
geçmiş olsun devrem .bölge idareden karariniz kaç ayda sonuçlandı .

Karan88
Aday Memur
20 Kasım 2023 19:27

eyw abi bekleyip gorelim.
sabesyo_25, 1 yıl önce
ortam çok durgun.. olumlu olumsuz hiçbir bilgi duyum alamadık.. neredeyse hiç konuşulmuyoruz.. mücadeleyi bırakmadık elimizden geldiği kadar yine görüşme yapmaya çalışıyoruz derdimizi anlatıyoruz ama kiminle görüşsek biz de sizin gibiyiz bekleyip göreceğiz diyorlar.. umarım bu sessizlik güzel haberlerle sonuçlanır

28nisaniade
Aday Memur
20 Kasım 2023 21:13

Arkadaşlar bim hep olumsuz veriyor artik

Toplam 32701 mesaj
«132213231324132513261327132813291330133113321333»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi