Editörler : swat3410
«132313241325132613271328132913301331133213331334»

Delirdim06
Aday Memur
20 Kasım 2023 21:25

Allah razı olsun

sabesyo_25, 1 yıl önce
ortam çok durgun.. olumlu olumsuz hiçbir bilgi duyum alamadık.. neredeyse hiç konuşulmuyoruz.. mücadeleyi bırakmadık elimizden geldiği kadar yine görüşme yapmaya çalışıyoruz derdimizi anlatıyoruz ama kiminle görüşsek biz de sizin gibiyiz bekleyip göreceğiz diyorlar.. umarım bu sessizlik güzel haberlerle sonuçlanır

Jasbkdçvş
Aday Memur
20 Kasım 2023 22:24

Bugün ankara idare red vermiş. Daha da uğraşamam ne yani benim gazzedeki araplardan ne eksikliğim var. Benim mağduriyetim benim çocuğum insan değilmi Haa evet bizler vatanseveriz. Suriyeli arap kardeşleri doktor olarak atarlar memuriyete sen ben eee kod var eee biri aramış konuşma yok adli beraat kesinleşssin ama olsun. İrtibat iltisak olabilir. Senin benim sma hastlarım var yok onlar para dilensin toplayamassa ölsün. Arap kardeşlerim kanser onları tedavi edeyim ondan çıkanlar arkadan iyi saplıyo hançeri yine saplasın. Kargo uçağımız getirsin onlarıda mazallah yolda başlarına bişe gelir.

Senin benim bankan kamu bankasııı suç örgütlerine milyar eski parayman kantrilyon kredi versin ben kredi kartımın asgarisini yatırdım diye 500 tl faiz ödeyim ha faiz demişkenn nas suresi var aman faiz demeyin. Ben hollanda doğumluyum en kısa zamanda terk etmek istiyorum. 11 ay kissseler nolucak ki 10 bin euroyla gelirim 300 bin tl eder bir ay kral olurum ve değerini bilin bıraların der arkama bakmadan giderim. Değişmesini beklemek saçmalık bişeylerin biz şuan 50 sene önceki şabanın filmlerini yaşıyoruz. Kira pahalı Araplar oturur ancak - zamlar - zübük filminin tamamı,)) ne değişmiş hiç bişe bundan sona ne değişir hiç bişe.. bölge idareymiş danıştaymış boş. Paran ya da dayın yoksa yok. .

M.genc
Aday Memur
20 Kasım 2023 22:34

Gelde hak verme...

Jasbkdçvş, 1 yıl önce

Bugün ankara idare red vermiş. Daha da uğraşamam ne yani benim gazzedeki araplardan ne eksikliğim var. Benim mağduriyetim benim çocuğum insan değilmi Haa evet bizler vatanseveriz. Suriyeli arap kardeşleri doktor olarak atarlar memuriyete sen ben eee kod var eee biri aramış konuşma yok adli beraat kesinleşssin ama olsun. İrtibat iltisak olabilir. Senin benim sma hastlarım var yok onlar para dilensin toplayamassa ölsün. Arap kardeşlerim kanser onları tedavi edeyim ondan çıkanlar arkadan iyi saplıyo hançeri yine saplasın. Kargo uçağımız getirsin onlarıda mazallah yolda başlarına bişe gelir.

Senin benim bankan kamu bankasııı suç örgütlerine milyar eski parayman kantrilyon kredi versin ben kredi kartımın asgarisini yatırdım diye 500 tl faiz ödeyim ha faiz demişkenn nas suresi var aman faiz demeyin. Ben hollanda doğumluyum en kısa zamanda terk etmek istiyorum. 11 ay kissseler nolucak ki 10 bin euroyla gelirim 300 bin tl eder bir ay kral olurum ve değerini bilin bıraların der arkama bakmadan giderim. Değişmesini beklemek saçmalık bişeylerin biz şuan 50 sene önceki şabanın filmlerini yaşıyoruz. Kira pahalı Araplar oturur ancak - zamlar - zübük filminin tamamı,)) ne değişmiş hiç bişe bundan sona ne değişir hiç bişe.. bölge idareymiş danıştaymış boş. Paran ya da dayın yoksa yok. .

se2424
Genel Müdür
20 Kasım 2023 22:45

ateşe düştük malesef

Jasbkdçvş
Aday Memur
20 Kasım 2023 23:41

Aynen söndürmeye gelende benzinle geliyo

se2424, 1 yıl önce
ateşe düştük malesef

Bursali32
Memur
20 Kasım 2023 23:55

Zatten aldıkları karar bu aihm ne yazmışsa öder geçeriz ama bunları tekrar kurumlara sokmayiz demis.

21 Kasım 2023 00:10

Danıştay dan da kod ile ilgili olumsuz karar görürsek o zaman umudu tamamen kesebiliriz.

Tulpar6401
Aday Memur
21 Kasım 2023 05:01

Hayırlı günler Danıştaydan yd alan veya alehte karar çıkan oldu mu veyahut ne kadar sürede karar belli oluyor

GümüsB29
Şef
21 Kasım 2023 05:51

1 ayı geçti yd ile karar çıkmadı zaten çıkanı da duymadım
Tulpar6401, 1 yıl önce

Hayırlı günler Danıştaydan yd alan veya alehte karar çıkan oldu mu veyahut ne kadar sürede karar belli oluyor

son osmanliİ
Aday Memur
21 Kasım 2023 10:13

danistay beraat dosyalarini genel olarak bekletiyor gibi..
GümüsB29, 1 yıl önce
1 ayı geçti yd ile karar çıkmadı zaten çıkanı da duymadım

joak06
Daire Başkanı
21 Kasım 2023 10:24

Karar No : 2022/3059 4 gün önce danıştay in böyle bir kararını paylaşıldı bi bakın isterseniz .

son osmanliİ, 1 yıl önce
danistay beraat dosyalarini genel olarak bekletiyor gibi..
21 Kasım 2023 10:30

Başka bir şeyler daha olmalı kişi 1,2 kez gittiğini kabul etti diye mi onanmış acaba ?

joak06, 1 yıl önce

Karar No : 2022/3059 4 gün önce danıştay in böyle bir kararını paylaşıldı bi bakın isterseniz .

21 Kasım 2023 10:39

Bu karara da bakmak lazım idare mahkemesi karar verirken kişi adli olarak ceza almış ve red kararı çıkmış bölge idare mahkemesi (istinaf) kararı verilirken kişi adli olarak cezası bozulmuş yani beraat etmiş gene de bölge idare ret kararı vermiş Danıştay ise kişi lehine karar veriyor.

E2021/7730 K2022/4892

Bjkkartal
Aday Memur
21 Kasım 2023 10:51

Bende okudum ama 5. Ay 2022 kararı biraz eski bir karar sonrasında biraz daha yumusadilar ama 17-25 Aralık 2013 milat kabul edilmisken öncesine bakarak karar vermek ne kadar mantıklı acaba

KahramanmaraşIı, 1 yıl önce

Başka bir şeyler daha olmalı kişi 1,2 kez gittiğini kabul etti diye mi onanmış acaba ?

Yumruk5840
Şube Müdürü
21 Kasım 2023 11:20

ankara 17. idareden dönen varmı acaba istinaftan döndü tekrar yargılama olacak

ALPBILGEKAAĞAN, 1 yıl önce
devre usanmadan bıkmadan aynı şeyleri sürekli söylüyorsun boş ver geç gitsin duyumlar 29 ekimde gerçekleşmezse 1 kasım itibariyle yazmayacagim dedi sabesyo. bundan sonra ben kendi adıma söylüyorum mahkemeden iade almak en mantıklısı yoksa duyum bilgi belki gerçekleşir belki gerçekleşmez ona bağlanmak olmaz işimize gücümüze bakmak gerek duyumlar çıkar gerçek olursa süper olur olmazsa dünyanın sonu değil yaşıyorsan daima umut vardır. umudum baki ama hiç olmacak gibi işime bakıyorum ben. rızka kefil olan haktır Allah var gam yok. Er yada geç mesleğime dönecem hakkım olanı er yada geç alacağım.

barut3535
Aday Memur
21 Kasım 2023 11:21

sohbet evde kalma konularına onama veriyo sanırım danıştay kod yok mesela bu kararda
Bjkkartal, 1 yıl önce

Bende okudum ama 5. Ay 2022 kararı biraz eski bir karar sonrasında biraz daha yumusadilar ama 17-25 Aralık 2013 milat kabul edilmisken öncesine bakarak karar vermek ne kadar mantıklı acaba

21 Kasım 2023 11:23

her kodlu kararda en az 1 tane tanık ifadesi ya da kurum üst amir kanaati var kolay olan onama verip geçmek ama ben doğruyu yapacaklarına inanıyorum.

barut3535, 1 yıl önce
sohbet evde kalma konularına onama veriyo sanırım danıştay kod yok mesela bu kararda

Yumruk5840
Şube Müdürü
21 Kasım 2023 11:29

ankara 17. idareden dönen varmı acaba istinaftan döndü tekrar yargılama olacak

yunkxx1
Aday Memur
21 Kasım 2023 11:51

iyi günler ben yurt dışına gitmek istiyorum. benim durumda seninkiyke aynı.nereye müracaat etmliyim. bir bilgin var mi
Jasbkdçvş, 1 yıl önce

se2424
Genel Müdür
21 Kasım 2023 11:55

gitmeyin ya hep beraber ya hiçbirimiz
yunkxx1, 1 yıl önce
iyi günler ben yurt dışına gitmek istiyorum. benim durumda seninkiyke aynı.nereye müracaat etmliyim. bir bilgin var mi
Toplam 32701 mesaj
«132313241325132613271328132913301331133213331334»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi