Editörler : swat3410
«133713381339134013411342134313441345134613471348»

Narko0671
Aday Memur
27 Kasım 2023 12:20

Kod artı tanık itirafçı beyanı varsa kodun ne olduğuna bakmaz basar acımaz bunlar reddi

Canikli35, 1 yıl önce

Ben de senin gibi düşünüyorum

27 Kasım 2023 12:21

Mantıken haklısın lakin bu işlerde mantık aramamak lazım 670 sayılı khk ihracı birisinin komisyon ret gerekçesi olarak EA kod ve üst amir kanaati olduğu kararını bizzat okumuştum oldukça uzun zaman önce.

Ümit s., 1 yıl önce

Arkadaşlar burdan her yazana inanmayın bu Trakyalı nick'li adam daha kodlamanin piyasada olmadığı zaman yani kimse koddan ihraç olmamıştı ihraç olmuş. Karar falan paylaşmıyor zaten Danıştay'dan olumsuz almışsın daha ne olacak ismini karart at.

İlic54
Memur
27 Kasım 2023 12:22

Bence red verilenleri bekletmemek için olabilir iade alıp Danıştay'da dosyası olan var mı onlarda durum ne acaba

KahramanmaraşIı, 1 yıl önce

Peki bu 23 dosyalarının öne alınmasının olayı nedir ?

Kantorn
Kapalı
27 Kasım 2023 13:20

Hem yerel mahkeme ve BİM kararı lehime çıktı aktif çalışıyorum temmuzda iade edildim dosya Danıştay 5.dairede havale edildi yazıyor şu anda

İlic54, 1 yıl önce

Bence red verilenleri bekletmemek için olabilir iade alıp Danıştay'da dosyası olan var mı onlarda durum ne acaba

Sado.06
Aday Memur
27 Kasım 2023 13:36

Merhabalar Ankara BİM ler hakkında bilgisi olan varmı genel olarak tutumları nedir. Benim idare ret. Sonrasında beraat 2. Bim beraat kararını istemiş uyuşmazlıgin giderilmesi diyerek.

Trakyalı5959
Aday Memur
27 Kasım 2023 14:17

Kazanılması zor kisi

Mmy16, 1 yıl önce

Scd kodun açılımı ne ki devre bundan ret verdiler

Trakyalı5959
Aday Memur
27 Kasım 2023 14:21

Arkadaşlar beraat aldım çok umitluydum ama beraat alanlarla alakalı nasıl bir çalışma var bilmiyorum.belki dediğiniz gibi belli kriterler olabilir.ozeliklle kurum kanati ağırlıklı olabilir.sadece idare mahkemelerinin verdiği kararı bozacak bı durum yoktur yazmislar

Nickname8, 1 yıl önce

Yanlış anlaşılmasın ama kurumun kriter gruplarına göre dosyalar ayrılmış olabilir zira sayın bakanın görüşmesi sonrası 5. Daire de dosyalara bakmaya başlamıştı. İlk etapta danıştay mağduriyete sebebiyet veren isnatların olduğu dosyaları ayrıştırmış ve bta çerçevesinde bakacak olabilir. Danıştaydan kod ile Red alan arkadaş ise bu bahsettiğim konu dışında gibi geliyor.

Trakyalı5959
Aday Memur
27 Kasım 2023 14:26

Canım kardeşim ben ailemle birlikte burayı takip eden biriyim bilgi amaçlı yazdım.nedenyalan söyleyim. Bende sizin gibi çok umutlanmistim.beraat alanlar iade olacak dendiğinde.ama olmadı. Hatta çok fazla birbirlerine hakaret edenler olduğu için sadece okuyudum.bu karar geldi. paylaşmak istedim.insallah iade olursunuz.İnsallah.

KahramanmaraşIı, 1 yıl önce

Mantıken haklısın lakin bu işlerde mantık aramamak lazım 670 sayılı khk ihracı birisinin komisyon ret gerekçesi olarak EA kod ve üst amir kanaati olduğu kararını bizzat okumuştum oldukça uzun zaman önce.

Remote8484
Aday Memur
27 Kasım 2023 14:30

Sadece Scd kodu ve kapalı bir banka hesabı için Danıştay dan red gelmesi demek olayın bitmesi demektir. Çünkü Yargıtay bile bu durumlar için beraat verirken Danıştay'ın böyle bir karar vermesi imkansız gibi bişey. Kodun yanında tanık beyanı varsa veya bylock, evde kalma gibi kriterler varsa anlaşılır ama yoksa bu durum içinden çıkılmaz bir hal alır.

Lütfen birşeyler yazarken ya tam yazın yada hiç yazmayın.

aff1071
Aday Memur
27 Kasım 2023 14:31

sizin kod neydi.
Kantorn, 1 yıl önce

Hem yerel mahkeme ve BİM kararı lehime çıktı aktif çalışıyorum temmuzda iade edildim dosya Danıştay 5.dairede havale edildi yazıyor şu anda

hukukçupolis
Aday Memur
27 Kasım 2023 14:48

Geçmiş olsun öncelikle, kod durumunuz tam olarak nedir, yani birden fazla kod mevcut mu yoksa 2 listede sadece scd kodu bulunuyor, kararla ilgili değerlendirme yapabilmek için bu da önemli
Trakyalı5959, 1 yıl önce

Canım kardeşim ben ailemle birlikte burayı takip eden biriyim bilgi amaçlı yazdım.nedenyalan söyleyim. Bende sizin gibi çok umutlanmistim.beraat alanlar iade olacak dendiğinde.ama olmadı. Hatta çok fazla birbirlerine hakaret edenler olduğu için sadece okuyudum.bu karar geldi. paylaşmak istedim.insallah iade olursunuz.İnsallah.

Trakyalı5959
Aday Memur
27 Kasım 2023 15:24

Sadece scd

hukukçupolis, 1 yıl önce
Geçmiş olsun öncelikle, kod durumunuz tam olarak nedir, yani birden fazla kod mevcut mu yoksa 2 listede sadece scd kodu bulunuyor, kararla ilgili değerlendirme yapabilmek için bu da önemli

hukukçupolis
Aday Memur
27 Kasım 2023 15:26

karar tarihi ne olarak görünüyor
Trakyalı5959, 1 yıl önce

Sadece scd

se2424
Genel Müdür
27 Kasım 2023 15:32

ABD'nin önde gelen medya kuruluşlarından Bloomberg, 2017 yılında gözaltına alınan ve 2020 yılında FETÖ'den tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'nda görevli Metin Topuz'un serbest bırakıldığını duyurdu.

Canikli35
Kapalı
27 Kasım 2023 15:47

Gözüm sizi arıyordu sizin durum ne danıştay beklentiniz nedir

se2424, 1 yıl önce
ABD'nin önde gelen medya kuruluşlarından Bloomberg, 2017 yılında gözaltına alınan ve 2020 yılında FETÖ'den tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'nda görevli Metin Topuz'un serbest bırakıldığını duyurdu.

barut3535
Aday Memur
27 Kasım 2023 15:52

forumla ilgili değil devrem bilgi sağlıklı değil tanık beyanı dediğin zaman işin rengi değişiyo içerik önemli tanık beyanında kod sıkıntı yaşatıyo ama kodlamada yazan diğer ayrıntılara değinmiyo mahkemeler kararlarda, bunların da kanaat oluşturmada etkisi olduğuna inanıyorum. scd tanık ret deyip geçiştiriyoruz ama detayını bilmiyoruz dosya içeriğiyle ifade içeriğinin
aff1071, 1 yıl önce
Scd kod var ret yiyor, başka birisi iade alıyor. ne karışık bir düzen var. En iyisi formu takip etmemek kendimize zarar.

Narko0671
Aday Memur
27 Kasım 2023 15:56

Aynen tanık ifadesinin içeriği ve istihbarat raporu önemli. Himmet etüt banka vs.

barut3535, 1 yıl önce
forumla ilgili değil devrem bilgi sağlıklı değil tanık beyanı dediğin zaman işin rengi değişiyo içerik önemli tanık beyanında kod sıkıntı yaşatıyo ama kodlamada yazan diğer ayrıntılara değinmiyo mahkemeler kararlarda, bunların da kanaat oluşturmada etkisi olduğuna inanıyorum. scd tanık ret deyip geçiştiriyoruz ama detayını bilmiyoruz dosya içeriğiyle ifade içeriğinin

Bjkkartal
Aday Memur
27 Kasım 2023 15:57

Kesinlikle katılıyorum geçen bir arkadaş yazdı j. Astsubay ceza vermiş mahekem tanık beyanı ve kod var ona rağmen bim göreve dön demiş yani bence bu bilgi eksik. Bence ümidimizi yitirmeyelim.

barut3535, 1 yıl önce
27 Kasım 2023 16:36

Ben size yalan söylüyorsunuz demedim yanlış anlamayın ama siz de biliyorsunuzdur ki yıllardır yalan yanlış bilgiler gelip gidiyor bir sürü troll var o yüzden uzun zamandır lehe karar geleceğini düşündüğümüz yerden siz olumsuz karar aldığınızı söyleyince garipsedik.

Danıştay karar arama kısmına kararınızın düşmesi gerekiyor karar ne zaman çıktı ya da atıyorum dosya numaranızı falan söyleyebilir misiniz ? sonuçta isim soy isim falan hiç bir bilgi paylaşılmıyor Danıştay tarafından.

En azından karar arama kısmına dosya no yazdığınızda çıkan ret kararını paylaşmanız gerekiyor ki insanların hakkına girmemiş olun.

en azından onama çıktığını gösteren kısmı paylaşmalısınız.

Trakyalı5959, 1 yıl önce

sabesyo_25
Genel Müdür
27 Kasım 2023 16:37

Danıştayda yoksa bir hareketlilik mi var ;)
Kantorn, 1 yıl önce

Toplam 32701 mesaj
«133713381339134013411342134313441345134613471348»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi