Editörler : swat3410
«155215531554155515561557155815591560156115621563»

Ali0027
Aday Memur
21 Şubat 2024 10:30

Temyize konu Bölge İdare Mahkemesi kararı ve dayandığı gerekçe hukuk ve usule uygun olup, bozulmasını gerektirecek bir sebep bulunmadığından, temyiz isteminin reddi ile anılan kararın ONANMASINA,

Yorgunsavacci
Aday Memur
21 Şubat 2024 10:30

Ne zaman verildi karar, ne kadar sürdü

Ali0027, 1 yıl önce

Danıştaydan Red geldi. Kod. Ea güncel scd + kurum kanaati. Tanık vs. Yok. Bozacak bir durum yok demişler.

Ali0027
Aday Memur
21 Şubat 2024 10:34

Danıştay başvuru. 20.07.2023 karar 23.11.2023

Polat30
Memur
21 Şubat 2024 10:55

Danistay belli ki bim ne karar verdiyse onayacak

Ali0027, 1 yıl önce

Danıştaydan Red geldi. Kod. Ea güncel scd + kurum kanaati. Tanık vs. Yok. Bozacak bir durum yok demişler.

7ocak2017
Daire Başkanı
21 Şubat 2024 11:36

Bayadır okumuyordum formu.. Okumasam iyiymiş.. Zira karalar bağladı içimi.. Yazık yaa.. Arkadaşlar hep yazmışlar red red red diye.. Bize bu hukuksuzluğu yaşatanlar yarın mahşerde nasıl hesap verecek acaba... Bir diğer konu ise göreve iade edilen hakimler ile ilgili.. Kendini yazar çizen sanan haberci sanan bazı tipler hemen vermiş veriştirmiş.. Kendileri çok temiz ya.. Birinin sesi ne kadar çok çıkıyorsa bilinki en kuvvetli bağlantı ondadır.. Ama canım memlekette adalet olmayınca, kaypaklar ve rüzgara göre yön değiştirenler koktuklarında oturup ahkam kesmeye devam ediyor.. Yargı da bu belirsizlik ve çekişme olduğu sürece bizim işimiz çok zor.. Anayasa mahkemesi bir karar veriyor yargıtay soruşturma açıyor.. Türkiye cumhuriyeti tarihinde görülmemiş bir olay.. Danıştay karar veriyor. Siyasi merciler ahkam kesiyor.. Hsk yeniden soruşturma açıyor.. Alt mahkemeler üst mahkemeleri takmıyor.. Biri olumlu veriyor diğeri geri bozuyor.. Olan hep garibana oluyor.. Bazı arkadaşlar görevine dönüyor 4 ay sonra geri ihraç ediliyor... Ulan nasıl bir memleket oldu.. Adalet yok eğitim berbat sağlık sorunlu ekonomi bitik.. Çevremdeki hemen herkes yarından umudunu kesmiş, hayallari yok.. Belli bir yüzdelik dilim kaymağını yiyor ülkenin, geriye kalanlar ise onlara el pençe divan durmaya devam ediyor... Nasılsanız öyle yönetilirsiniz.. Demek ki bunu hakediyoruz toplum olarak... Neyse çok uzattım Hakkınızı helal edin.. Bu dünya da değilse bile. Ahirette sonuna kadar hakkımızı alacağımızın gönül rahatlığı ile yaşamaya devam.. Sağlıcakla kalın

sabesyo_25
Genel Müdür
21 Şubat 2024 13:11

eline sağlık kesinlikle durum böyle.. iki cübbe vardır önünde düğme olmaz çünkü hiç kimsenin önünde iliklenmez.. biri yargı diğeri imam.. bu iki meslek sahipleri o cübbenin gerekliliğini yerine getirmezse mahşerde hesapları ağır olur..
7ocak2017, 1 yıl önce

Bayadır okumuyordum formu.. Okumasam iyiymiş.. Zira karalar bağladı içimi.. Yazık yaa.. Arkadaşlar hep yazmışlar red red red diye.. Bize bu hukuksuzluğu yaşatanlar yarın mahşerde nasıl hesap verecek acaba... Bir diğer konu ise göreve iade edilen hakimler ile ilgili.. Kendini yazar çizen sanan haberci sanan bazı tipler hemen vermiş veriştirmiş.. Kendileri çok temiz ya.. Birinin sesi ne kadar çok çıkıyorsa bilinki en kuvvetli bağlantı ondadır.. Ama canım memlekette adalet olmayınca, kaypaklar ve rüzgara göre yön değiştirenler koktuklarında oturup ahkam kesmeye devam ediyor.. Yargı da bu belirsizlik ve çekişme olduğu sürece bizim işimiz çok zor.. Anayasa mahkemesi bir karar veriyor yargıtay soruşturma açıyor.. Türkiye cumhuriyeti tarihinde görülmemiş bir olay.. Danıştay karar veriyor. Siyasi merciler ahkam kesiyor.. Hsk yeniden soruşturma açıyor.. Alt mahkemeler üst mahkemeleri takmıyor.. Biri olumlu veriyor diğeri geri bozuyor.. Olan hep garibana oluyor.. Bazı arkadaşlar görevine dönüyor 4 ay sonra geri ihraç ediliyor... Ulan nasıl bir memleket oldu.. Adalet yok eğitim berbat sağlık sorunlu ekonomi bitik.. Çevremdeki hemen herkes yarından umudunu kesmiş, hayallari yok.. Belli bir yüzdelik dilim kaymağını yiyor ülkenin, geriye kalanlar ise onlara el pençe divan durmaya devam ediyor... Nasılsanız öyle yönetilirsiniz.. Demek ki bunu hakediyoruz toplum olarak... Neyse çok uzattım Hakkınızı helal edin.. Bu dünya da değilse bile. Ahirette sonuna kadar hakkımızı alacağımızın gönül rahatlığı ile yaşamaya devam.. Sağlıcakla kalın

Redmi13
Yasaklı
21 Şubat 2024 13:56

Sabesyo son durum nedir sende yeni bir bilgi varmı Danıştay'la ilgili

sabesyo_25, 1 yıl önce
eline sağlık kesinlikle durum böyle.. iki cübbe vardır önünde düğme olmaz çünkü hiç kimsenin önünde iliklenmez.. biri yargı diğeri imam.. bu iki meslek sahipleri o cübbenin gerekliliğini yerine getirmezse mahşerde hesapları ağır olur..

KAZIMAKBULUT
Aday Memur
21 Şubat 2024 14:04

Geçmiş olsun beraat mıydı adli taraftan kararınız ve onanmış mıydı

Ali0027, 1 yıl önce

Danıştay başvuru. 20.07.2023 karar 23.11.2023

Blonde8880
Şef
21 Şubat 2024 14:06

Danıştay ı önce Ulusalcılar hedef tahtasına koydu, ardından MHP baskı kurmaya başladı sonrada hükümet yüklendi Nedim Şener Metin Külünk ve Cihat Yaycı başta olmak üzere halkı yanlış bilgilendirip (sanki ihraç olan herkes fetöcüdür ve danıştay fetöcüleri tekrar iade ediyor algısı oluşturuyor) ve bizim gibi suçsuz beraat ve takipsizlik alanlar bunun kurbanı oluyor. Ülkedeki bütün gruplar ve odaklar aksini istesede kainatın yüce yaratıcısı bize işimizi geri nasip edecekse buna kimse engel olamaz. Hasbünallahi ve niğmel vekil...

silentscream99
Aday Memur
21 Şubat 2024 14:12

375 sayılı KHK ile mi ihraç olmuştun devrem
Ali0027, 1 yıl önce

Burak123.
Aday Memur
21 Şubat 2024 14:52

https://forum.memurlar.net/konu/cevap/109b1735-94d0-ee11-b163-a0369f7d1d8e/

Bu dünyada gelmeyen adaleti öbür tafarta istemiyorum reis bu dünyada o şeref yoksunu insanların yanında herkes öbür tarafta da olurlar merak etme

Ali0027
Aday Memur
21 Şubat 2024 14:57

Takipsizlik

KAZIMAKBULUT, 1 yıl önce

Geçmiş olsun beraat mıydı adli taraftan kararınız ve onanmış mıydı

Ali0027
Aday Memur
21 Şubat 2024 14:58

701

silentscream99, 1 yıl önce
375 sayılı KHK ile mi ihraç olmuştun devrem

memur rich44
Memur
21 Şubat 2024 15:25

son durummu kalmış arkadaş sabesyo ne yapsın ne bilgi getirsin tapır tapır redler veriliyor sonuç ortada dilerim allahtan bu acıyı yaşatanlar yaşmadan can vermesin..

Redmi13, 1 yıl önce

Sabesyo son durum nedir sende yeni bir bilgi varmı Danıştay'la ilgili

Yorgun Savaşçi
Aday Memur
21 Şubat 2024 15:53

sabesyo_25 uzun zamandan beri yoksun ben dahil gruba bişeyler yazmanı bekleyenler var herhangi bir olumlu ya da olumsuz bir gelişme var mı.
sabesyo_25, 1 yıl önce

kenann1453
Şef
21 Şubat 2024 16:31

devrem geçmiş olsun peki ep yapmismiydin yada ikrar varmı?
Ali0027, 1 yıl önce

Temyize konu Bölge İdare Mahkemesi kararı ve dayandığı gerekçe hukuk ve usule uygun olup, bozulmasını gerektirecek bir sebep bulunmadığından, temyiz isteminin reddi ile anılan kararın ONANMASINA,

harranlı100
Aday Memur
21 Şubat 2024 16:56

hiç ölmeyeceklermiş de hesap yokmuş gibi davranıyorlar. Yazık. Demek ki Allah'tan korkuları da yok. Şu kısacık dünyada bize yaşattıklarının hesabını elbet verecekler. Ülkede adalet denen şeyin zerresi kalmamış, herkes kafasına göre çalıp oynuyor. çimler ezilsin kimin umrunda..
7ocak2017, 1 yıl önce

HAFIZ ABDURRAHİM
Aday Memur
21 Şubat 2024 17:31

Sizin dosyanız onandiysa bizim ümitlenmemize gerek kalmadı.gesmis olsun .AYM sürecine hazır lanmak gerek

Ali0027, 1 yıl önce

Ali0027
Aday Memur
21 Şubat 2024 17:48

Ne ep si ne ikrarı sadece çagrı üzerine ifade verdim savcı direk takipsizlik verdi

kenann1453, 1 yıl önce
devrem geçmiş olsun peki ep yapmismiydin yada ikrar varmı?

Blonde8880
Şef
21 Şubat 2024 17:50

Buraya sadece bunları yazmak için mi geliyorsun sen. Ne zaman adını görsem gene geldi gamlı baykuş diyorum. Tamam kardeşim sen ümitlenme bırak biz ümidimizi yitirmicez. Yeter artık ya her geldiğinde (tamam artık ümit bitti, tamam artık AYM yolu gözüktü, Tamam artık bu iş buraya kadar). Bak kardeşim yanlış anlama amacım polemik oluşturmak değil ama cidden yeter artık ümitsizlik aşıladığın
HAFIZ ABDURRAHİM, 1 yıl önce

Sizin dosyanız onandiysa bizim ümitlenmemize gerek kalmadı.gesmis olsun .AYM sürecine hazır lanmak gerek

Toplam 32701 mesaj
«155215531554155515561557155815591560156115621563»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi