hiç ölmeyeceklermiş de hesap yokmuş gibi davranıyorlar. Yazık. Demek ki Allah'tan korkuları da yok. Şu kısacık dünyada bize yaşattıklarının hesabını elbet verecekler. Ülkede adalet denen şeyin zerresi kalmamış, herkes kafasına göre çalıp oynuyor. çimler ezilsin kimin umrunda..
hiç ölmeyeceklermiş de hesap yokmuş gibi davranıyorlar. Yazık. Demek ki Allah'tan korkuları da yok. Şu kısacık dünyada bize yaşattıklarının hesabını elbet verecekler. Ülkede adalet denen şeyin zerresi kalmamış, herkes kafasına göre çalıp oynuyor. çimler ezilsin kimin umrunda..
7ocak2017 , 1 yıl önce
Bayadır okumuyordum formu.. Okumasam iyiymiş.. Zira karalar bağladı içimi.. Yazık yaa.. Arkadaşlar hep yazmışlar red red red diye.. Bize bu hukuksuzluğu yaşatanlar yarın mahşerde nasıl hesap verecek acaba... Bir diğer konu ise göreve iade edilen hakimler ile ilgili.. Kendini yazar çizen sanan haberci sanan bazı tipler hemen vermiş veriştirmiş.. Kendileri çok temiz ya.. Birinin sesi ne kadar çok çıkıyorsa bilinki en kuvvetli bağlantı ondadır.. Ama canım memlekette adalet olmayınca, kaypaklar ve rüzgara göre yön değiştirenler koktuklarında oturup ahkam kesmeye devam ediyor.. Yargı da bu belirsizlik ve çekişme olduğu sürece bizim işimiz çok zor.. Anayasa mahkemesi bir karar veriyor yargıtay soruşturma açıyor.. Türkiye cumhuriyeti tarihinde görülmemiş bir olay.. Danıştay karar veriyor. Siyasi merciler ahkam kesiyor.. Hsk yeniden soruşturma açıyor.. Alt mahkemeler üst mahkemeleri takmıyor.. Biri olumlu veriyor diğeri geri bozuyor.. Olan hep garibana oluyor.. Bazı arkadaşlar görevine dönüyor 4 ay sonra geri ihraç ediliyor... Ulan nasıl bir memleket oldu.. Adalet yok eğitim berbat sağlık sorunlu ekonomi bitik.. Çevremdeki hemen herkes yarından umudunu kesmiş, hayallari yok.. Belli bir yüzdelik dilim kaymağını yiyor ülkenin, geriye kalanlar ise onlara el pençe divan durmaya devam ediyor... Nasılsanız öyle yönetilirsiniz.. Demek ki bunu hakediyoruz toplum olarak... Neyse çok uzattım Hakkınızı helal edin.. Bu dünya da değilse bile. Ahirette sonuna kadar hakkımızı alacağımızın gönül rahatlığı ile yaşamaya devam.. Sağlıcakla kalın