Editörler : swat3410
«155315541555155615571558155915601561156215631564»

Sahıpsız
Aday Memur
21 Şubat 2024 17:56

Bölge idare gerekçe ne yazmış peki

HAFIZ ABDURRAHİM, 1 yıl önce

Sizin dosyanız onandiysa bizim ümitlenmemize gerek kalmadı.gesmis olsun .AYM sürecine hazır lanmak gerek

Sahıpsız
Aday Memur
21 Şubat 2024 17:57

Bölge idare ne gerekçe yazmış ki Danıştay onamış

HAFIZ ABDURRAHİM, 1 yıl önce

Sizin dosyanız onandiysa bizim ümitlenmemize gerek kalmadı.gesmis olsun .AYM sürecine hazır lanmak gerek

aras222
Memur
21 Şubat 2024 19:02

Anayasa Mahkemine Bireysel Başvuruda bulundum arkadaşlar, bir gelişme olurda buradan yazarım, daha önce yazmıştım Danıştay 5' inci daire ret verdi , tek kriter ea başka bir şey yok, kovuşturma bile yok,

Danıştaya muracat Temmuz 2023

Danıştay esas numarası ekimde verdi 2023

Ret kararını aralıkta verdi 2023 ( esas no ile karar verme arasındaki süre 68 gün.

Onama tarihi 20 ocak 2024 gibi

E devlet uyapta görülme 25 ocak 2024

Şubat 2024 de Aym muracat ettim.

Aym Esas numarası ne zaman verir bilmiyorum.

Aklıma gelini yazdım bilgi amaçlı olsun diye.

Aym harç parasi 3500 civarıymış

Ea 'dan baska bilinen bilinmeyen hiç bir şey yok.

Kararda alt mahkemenin verdiği kararda usul esas yönünden kanuna aykırı bir durum yok demiş kısacası. Tetkik hakimi görüşü ise onanmasi yönünde değerlendirmiş. Başkan ve üyeler onamış hepsi bu.

Esktrafikçi
Memur
21 Şubat 2024 19:48

Bilgiler için teşkler Allah hepimizin yardımcısı olsun ama hepimizin sonu belli gibi olumlu en ufak bi gelişme yok gibi şu an için düzelir diye diye senelerimiz heba oldu ne diyelim Allah büyük

aras222, 1 yıl önce

Anayasa Mahkemine Bireysel Başvuruda bulundum arkadaşlar, bir gelişme olurda buradan yazarım, daha önce yazmıştım Danıştay 5' inci daire ret verdi , tek kriter ea başka bir şey yok, kovuşturma bile yok,

Ret kararını aralıkta verdi 2023 ( esas no ile karar verme arasındaki süre 68 gün.

Kararda alt mahkemenin verdiği kararda usul esas yönünden kanuna aykırı bir durum yok demiş kısacası. Tetkik hakimi görüşü ise onanmasi yönünde değerlendirmiş. Başkan ve üyeler onamış hepsi bu.

Teovuç
Aday Memur
21 Şubat 2024 19:53

o zaman şunu mu anlicaz olumlu veya olumsuz kod olayi onemli değil.Alttan ne gelirse o onaylanıyor

Redmi13
Yasaklı
21 Şubat 2024 20:20

Yani Danıştay'tan çıkacak olan karar BİM kararı neyse o olacak BİM kararı olumluysa Danıştaydaki kararda olumlu olumsuzsa Danıştay'ta red verecek doğru mu?

aras222, 1 yıl önce

mahonimamy
Şube Müdürü
21 Şubat 2024 21:03

Danıştay esas numarası kaçtı

aras222, 1 yıl önce

Redmi13
Yasaklı
21 Şubat 2024 21:08

Danıştaydan olumlu kararı çıkan olmadı mı hiç? Bildiğiniz duyduğunuz kimse varmı?

Teovuç, 1 yıl önce
o zaman şunu mu anlicaz olumlu veya olumsuz kod olayi onemli değil.Alttan ne gelirse o onaylanıyor

khrmnesi19
Aday Memur
21 Şubat 2024 21:10

Siz bi ihraç gibi bir görevde gibi davranmayı nasıl başarıyorsunuz?
Redmi13, 1 yıl önce

Danıştaydan olumlu kararı çıkan olmadı mı hiç? Bildiğiniz duyduğunuz kimse varmı?

aras222
Memur
21 Şubat 2024 21:12

Üst mahkemeler dosyanın içeriğine bakmıyor idare mahkemesi hata yapmış mı ona bakıyor yapmadıysa onuyor, zaten alt orta üst mahkemeler aynı yere bağlı ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyorlar, bana göre aym siyasi iradeye soracak gelen dosyaları ne yapayım diye, bozayimmı yoksa ahimemi gitsin diye irade bırak nereye biliyorlarsa oraya gitsin derse ret verir, oyala derse oyalar, şunları şunları boz derse bozar, oda tamam ahim dönüşleri seni ilgilendirir der biter, olayın asli bu, AYM benden gecsinmi geçmesin diye soracak, zaten ahimde siyasi bir kuruluş konjöktöre göre haraket edecek.

Redmi13, 1 yıl önce

Yani Danıştay'tan çıkacak olan karar BİM kararı neyse o olacak BİM kararı olumluysa Danıştaydaki kararda olumlu olumsuzsa Danıştay'ta red verecek doğru mu?

Redmi13
Yasaklı
21 Şubat 2024 21:12

Sen kimsin haddini bil bakalım önce de

khrmnesi19, 1 yıl önce
Siz bi ihraç gibi bir görevde gibi davranmayı nasıl başarıyorsunuz?

aras222
Memur
21 Şubat 2024 21:28

191++ küsür ( ondokuzbinyüzküsür) civarı.

mahonimamy, 1 yıl önce

Danıştay esas numarası kaçtı

khrmnesi19
Aday Memur
21 Şubat 2024 21:32

önce bir kadına konuşmayı bilin !!! sonra da gelip de burada ortalık karıştırmayın. 2 kişilikli olmayın.
Redmi13, 1 yıl önce

khrmnesi19
Aday Memur
21 Şubat 2024 21:35

koskoca üniversiteye hazırlanan kızınız var. ama karşıdaki kimin kızıdır demeden konuşuyorsunuz. hem ihraçsiniz hem de ipka verdim diyorsunuz?? buradaki kişilerle dalgasına mı yazıyorsunuz kantaron bey
Redmi13, 1 yıl önce

sabesyo_25
Genel Müdür
21 Şubat 2024 21:56

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Danıştay için ilk zaman yazmıştım hem olumlu hemde olumsuz duyumlar var diye.. kararlar çıktıkça tablo somut şekliyle duyuma ihtiyaç bırakmayacaktı maalesef olumsuz devam ediyor..
Yorgun Savaşçi, 1 yıl önce
sabesyo_25 uzun zamandan beri yoksun ben dahil gruba bişeyler yazmanı bekleyenler var herhangi bir olumlu ya da olumsuz bir gelişme var mı.

sthendal
Aday Memur
21 Şubat 2024 22:18

İlk zamanlar yazmıştınız kaynağınız kodlamanın önemini yitirdiğini yanında somut bişi olmazsa danıştayda çözüleceği diye şimdi kodlamaya göre yeni açık/ihraçların olduğunu gördük acaba tekrardan sordunuz mu kaynağınız bu duruma ne diyo emsal değilde danıştay acaba bireysel mi karar verir yada sizin düşünceniz nedir Allah'tan umut kesilmez inşallah güzel gelişmeler olur hayırlı akşamlar
sabesyo_25, 1 yıl önce
Danıştay için ilk zaman yazmıştım hem olumlu hemde olumsuz duyumlar var diye.. kararlar çıktıkça tablo somut şekliyle duyuma ihtiyaç bırakmayacaktı maalesef olumsuz devam ediyor..

7ocak2017
Daire Başkanı
21 Şubat 2024 22:23

Yahu arkadaşlar.. Kod mod hikaye.. Hanginiz adil yargılandınız.. Bizi kim kodladı neye göre kodladı.. Kodlayan şahıs mahkemeye geldi yüzleştiniz mi.. Aç oraya bir Word dosyası istemediğini yaz gitsin. Aksini inkar edecek ve bu iddiayı egale edecek bize fırsat verildi mi.. Kim adil yargılandı.. Adam bana 2005 yılında gittiğim dershaneyi soruyor ifadem alınırken.. Ulan dershane ye kim izin verdi... O yüzden takılmayın canınızı da sıkmayın.. Yıllar yıllaaarr geçti.. Bi umutla bekledik.. Olmadı olmuyor.. Olursa sürpriz diye bakın olmayacakmış gibi hayatınıza devam edin.. Emin olun bu bir sınav bile değil neden derseniz ben depremde herşeyimi kaybettim.. Evim arabam eşyalarım herşeyin gitti.. Ama çocuklarım ailem sağ bu bile yeter.. Allah kaldıramayacağımız sıkıntılar vermesin.. Elbette zor bir süreç büyük bir haksızlık var.. Ama bazı şeyler bizi aşıyor.. O yüzden önce sağlık.. Gerisi teferruat..

Bjkkartal
Aday Memur
21 Şubat 2024 22:24

Önceden kodlamanin yaninda tanık beyanı arıyorduk yani öyle deniyordu şimdi galiba tanık beyanina da gerek yok. Bende sadece gereksiz bir tanık var. İdare onay bölge idare kararı bozdu acaba Danıştay'ın kararı nasıl olur acaba( jandarma olduğum için bende kodlama yok )

se2424
Genel Müdür
21 Şubat 2024 22:26

ahim siyasi bir kurum değil adalet neyse onu söylüyor idari davalar ahimden kesinlikle döner ama ömrümüz yeter mi bilmiyorum
aras222, 1 yıl önce

Üst mahkemeler dosyanın içeriğine bakmıyor idare mahkemesi hata yapmış mı ona bakıyor yapmadıysa onuyor, zaten alt orta üst mahkemeler aynı yere bağlı ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyorlar, bana göre aym siyasi iradeye soracak gelen dosyaları ne yapayım diye, bozayimmı yoksa ahimemi gitsin diye irade bırak nereye biliyorlarsa oraya gitsin derse ret verir, oyala derse oyalar, şunları şunları boz derse bozar, oda tamam ahim dönüşleri seni ilgilendirir der biter, olayın asli bu, AYM benden gecsinmi geçmesin diye soracak, zaten ahimde siyasi bir kuruluş konjöktöre göre haraket edecek.

Antepli3527
Kapalı
21 Şubat 2024 22:39

Türk adaletinin önüne çıkıyoruz yıllarca HESAP VERİYORUZ, BERAAT alıyoruz ama AKLANAMIYORUZ! Danıştay bazı kişileri görevine iade ediyor, NEDEN ETTİN DİYORLAR! NE OLACAK PEKİ? Mahkemelere ne gerek var o zaman? Herkes noter görevi görsün. Başvurular hiç yapılmasın. Kurban olduğum Rabbim nasıl bir işin içine düştük bilmiyorum...

Toplam 32701 mesaj
«155315541555155615571558155915601561156215631564»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi