Editörler : swat3410
«155415551556155715581559156015611562156315641565»

Ali7552
Aday Memur
21 Şubat 2024 22:42

Sizin ilk ve istinaf hangi ildendi bilgi verrmisinizz

Bjkkartal, 1 yıl önce

Önceden kodlamanin yaninda tanık beyanı arıyorduk yani öyle deniyordu şimdi galiba tanık beyanina da gerek yok. Bende sadece gereksiz bir tanık var. İdare onay bölge idare kararı bozdu acaba Danıştay'ın kararı nasıl olur acaba( jandarma olduğum için bende kodlama yok )

Redmi13
Yasaklı
21 Şubat 2024 22:47

Sen beni tanımıyor sun ben seni ihraç olduğumu nereden çıkardın aktif çalışıyorum ben dosyam Danıştayda ikinci şark geldi bilip bilmeden gelip boş konuşan birisin bayan olmamda bir anlam ifade etmiyor

khrmnesi19, 1 yıl önce
önce bir kadına konuşmayı bilin !!! sonra da gelip de burada ortalık karıştırmayın. 2 kişilikli olmayın.

Antepli3527
Kapalı
21 Şubat 2024 22:47

Akşam olur mapushane kitlenir

Kimi kağıt oynar kimi kitlenir

Kiminin temyizden evrakı gelir

Düştüm bir ormana yol belli değil

Yatarım yatarım gün belli değil

Mapushane içinde üç ağaç incir

Kolumda kelepçe boynumda zincir

Zincir sallandıkça her yanım sancır

(Yaşar Kemal)

Antepli3527
Kapalı
21 Şubat 2024 22:49

Akşam olur mapushane kitlenir

Kimi kağıt oynar kimi bitlenir

Kiminin temyizden evrakı gelir

Mapushane içinde üç ağaç incir

Kolumda kelepçe boynumda zincir

Zincir sallandıkça her yanım sancır

(Yaşar Kemal)

Antepli3527
Kapalı
21 Şubat 2024 22:52

Bu nasıl olacak ki? Aynı kriterde iki bölge idare birisi olumlu birisi olumsuz verdi diyelim danıştay ikisini nasıl onaylayabilir

Redmi13, 1 yıl önce

Yani Danıştay'tan çıkacak olan karar BİM kararı neyse o olacak BİM kararı olumluysa Danıştaydaki kararda olumlu olumsuzsa Danıştay'ta red verecek doğru mu?

mlkshn13
Aday Memur
21 Şubat 2024 23:02

Allah yardımcın olsun kardeşim.Allah bu hukuksuz rejimi yerin dibine batırsın.Bizede görmeyi nasip etsin

aras222, 1 yıl önce

Anayasa Mahkemine Bireysel Başvuruda bulundum arkadaşlar, bir gelişme olurda buradan yazarım, daha önce yazmıştım Danıştay 5' inci daire ret verdi , tek kriter ea başka bir şey yok, kovuşturma bile yok,

Danıştaya muracat Temmuz 2023

Danıştay esas numarası ekimde verdi 2023

Ret kararını aralıkta verdi 2023 ( esas no ile karar verme arasındaki süre 68 gün.

Onama tarihi 20 ocak 2024 gibi

E devlet uyapta görülme 25 ocak 2024

Şubat 2024 de Aym muracat ettim.

Aym Esas numarası ne zaman verir bilmiyorum.

Aklıma gelini yazdım bilgi amaçlı olsun diye.

Aym harç parasi 3500 civarıymış

Ea 'dan baska bilinen bilinmeyen hiç bir şey yok.

Kararda alt mahkemenin verdiği kararda usul esas yönünden kanuna aykırı bir durum yok demiş kısacası. Tetkik hakimi görüşü ise onanmasi yönünde değerlendirmiş. Başkan ve üyeler onamış hepsi bu.

Redmi13
Yasaklı
21 Şubat 2024 23:14

Şimdide kadın mı oldun bukalemun Alpaslanyigit1071

khrmnesi19, 1 yıl önce
koskoca üniversiteye hazırlanan kızınız var. ama karşıdaki kimin kızıdır demeden konuşuyorsunuz. hem ihraçsiniz hem de ipka verdim diyorsunuz?? buradaki kişilerle dalgasına mı yazıyorsunuz kantaron bey

Shorlok19
Aday Memur
21 Şubat 2024 23:18

lan yürü ikide bir gelip ortalığı karıştırma.. sen değilmiydin millete ümit veren.. af çıkacak şöyle olacak böyle olacak diyen.. şimdi çıkmış duyumlarım doğru diyorsun.. hadi bak işine
sabesyo_25, 1 yıl önce
Danıştay için ilk zaman yazmıştım hem olumlu hemde olumsuz duyumlar var diye.. kararlar çıktıkça tablo somut şekliyle duyuma ihtiyaç bırakmayacaktı maalesef olumsuz devam ediyor..

Yatırım Hesap
Şube Müdürü
21 Şubat 2024 23:19

Devrem AYM bireysel başvuru için süre kaç gün birde avukat ile mi basvurdun yoksa kendin mi basvurdun verdiğin bilgiler için çok sağol şimdiden

aras222, 1 yıl önce

Anayasa Mahkemine Bireysel Başvuruda bulundum arkadaşlar, bir gelişme olurda buradan yazarım, daha önce yazmıştım Danıştay 5' inci daire ret verdi , tek kriter ea başka bir şey yok, kovuşturma bile yok,

Danıştaya muracat Temmuz 2023

Danıştay esas numarası ekimde verdi 2023

Ret kararını aralıkta verdi 2023 ( esas no ile karar verme arasındaki süre 68 gün.

Onama tarihi 20 ocak 2024 gibi

E devlet uyapta görülme 25 ocak 2024

Şubat 2024 de Aym muracat ettim.

Aym Esas numarası ne zaman verir bilmiyorum.

Aklıma gelini yazdım bilgi amaçlı olsun diye.

Aym harç parasi 3500 civarıymış

Ea 'dan baska bilinen bilinmeyen hiç bir şey yok.

Kararda alt mahkemenin verdiği kararda usul esas yönünden kanuna aykırı bir durum yok demiş kısacası. Tetkik hakimi görüşü ise onanmasi yönünde değerlendirmiş. Başkan ve üyeler onamış hepsi bu.

Redmi13
Yasaklı
21 Şubat 2024 23:23

Bak sıkıntın olabilir, ailevi sorunlarin olabilir anlarız ama 50 değişik nickle burayı sabote ediyorsun burada trolluk yapıp duruyor sun burada herkesin bir sıkıntısı var ve kendine yetiyor gelmişsin ben kadınım diyorsun mesaj alimini kapatıp ağıza alınmayacak küfürler edip kaçıyor sun yapma güzel kardeşim kendine sağlığına yazık git kafanı dağıt hep burada olma eşine çocuklarına zaman ayır Alpaslanyigit 1071,

khrmnesi19, 1 yıl önce
koskoca üniversiteye hazırlanan kızınız var. ama karşıdaki kimin kızıdır demeden konuşuyorsunuz. hem ihraçsiniz hem de ipka verdim diyorsunuz?? buradaki kişilerle dalgasına mı yazıyorsunuz kantaron bey

Antepli3527
Kapalı
21 Şubat 2024 23:30

Anayasa'nın 138. maddesinde, "Hakimler, görevlerinde bağımsızdırlar, Anayasa'ya, kanuna ve hukuka uygun olarak vicdani kanaatlerine göre hüküm verirler. Hiçbir organ, makam, merci veya kişi, yargı yetkisinin kullanılmasında mahkemelere ve hakimlere emir ve talimat veremez; genelge gönderemez; tavsiye ve telkinde bulunamaz. Görülmekte olan bir dava hakkında Yasama Meclisinde yargı yetkisinin kullanılması ile ilgili soru sorulamaz, görüşme yapılamaz veya herhangi bir beyanda bulunulamaz" hükümleri yer alır.

21 Şubat 2024 23:34

ikiniz de aynısıniz be. kim küfür etti size . var ya işte sizden korkulur . emekliliğin gelmiş miş ama burada kadın bilme çoluk çocuk bilme! hee türlü sinkafli kelimeleri iki terbiyesiz adam birbirinize sayın sonra da burada çocuğunuz yaşındaki kadınlara iftira atın. ne güzel dünya . ben bir polis eşiyim. Bunu da her türlü kanıtlarım var misin hodri meydan . kanıtlayınca burada herkesten özür dileyip terk edecek misin burayı var mı o yürek sende??? ben varım. .. ayrıca bana mesaj atıp da mesaj alımını kendine engel eden de sensin. sana cevap bile yazilmiyor. anca laf at kaç. sensiyo kantaron .. daha ismini sayamadığım nicesi... hepsi de sensin o ismine layık olmayan Alpaslanla ikinizi al birini vur ötekine . emekliliğin gelene kadar teşkilat sana iyi katlanmış. valla kurban olurum ben eşime sizin gibi adamları gördükçe alnından öpesim geliyor eşimi. ben bir kadınım meslektaşının eşiyim herşeyden önce anneyim. ben utanıyorum sizin terbiyesizliklerinizi yüzünüze vurmaya siz çoluk çocuğunuzdan da utanmıyorsunuz. Alpaslanla el ele verip sizin de tedavi olmaya ihtiyacınız var. kızınız varmış dua edin de sizin gibi insan çıkarmasın Allah karşısına. . . . !!!!!!
Redmi13, 1 yıl önce

Bak sıkıntın olabilir, ailevi sorunlarin olabilir anlarız ama 50 değişik nickle burayı sabote ediyorsun burada trolluk yapıp duruyor sun burada herkesin bir sıkıntısı var ve kendine yetiyor gelmişsin ben kadınım diyorsun mesaj alimini kapatıp ağıza alınmayacak küfürler edip kaçıyor sun yapma güzel kardeşim kendine sağlığına yazık git kafanı dağıt hep burada olma eşine çocuklarına zaman ayır Alpaslanyigit 1071,

21 Şubat 2024 23:36

şimdi yaz buradan bakalım. madem mesaj yazamıyorsun
TomrisHan37, 1 yıl önce
ikiniz de aynısıniz be. kim küfür etti size . var ya işte sizden korkulur . emekliliğin gelmiş miş ama burada kadın bilme çoluk çocuk bilme! hee türlü sinkafli kelimeleri iki terbiyesiz adam birbirinize sayın sonra da burada çocuğunuz yaşındaki kadınlara iftira atın. ne güzel dünya . ben bir polis eşiyim. Bunu da her türlü kanıtlarım var misin hodri meydan . kanıtlayınca burada herkesten özür dileyip terk edecek misin burayı var mı o yürek sende??? ben varım. .. ayrıca bana mesaj atıp da mesaj alımını kendine engel eden de sensin. sana cevap bile yazilmiyor. anca laf at kaç. sensiyo kantaron .. daha ismini sayamadığım nicesi... hepsi de sensin o ismine layık olmayan Alpaslanla ikinizi al birini vur ötekine . emekliliğin gelene kadar teşkilat sana iyi katlanmış. valla kurban olurum ben eşime sizin gibi adamları gördükçe alnından öpesim geliyor eşimi. ben bir kadınım meslektaşının eşiyim herşeyden önce anneyim. ben utanıyorum sizin terbiyesizliklerinizi yüzünüze vurmaya siz çoluk çocuğunuzdan da utanmıyorsunuz. Alpaslanla el ele verip sizin de tedavi olmaya ihtiyacınız var. kızınız varmış dua edin de sizin gibi insan çıkarmasın Allah karşısına. . . . !!!!!!

Ist3447
Şef
21 Şubat 2024 23:42

sevgili kardesim hala duyumlarimdan şusu cikti deme lutfen. sen ve birkac arkadas neredeyse alti aydir herkese iadelerin onunun acilacagina dair umut asiladiniz. umutlandik cunku iadeler c.baskanin sumeninde ayrintisina kadar girdiniz. o kadar yukseklerde tanidgimiz olmayacagina gore tabiki sizlerin samimiyetine umitpenmek adina inanmayi sectik. su asamada sizin cikip ozur dilemeniz ve sizlere kim umutlu haberler verdiyse bu haberlerin bastan sona yalan oldugunu deklare etmeniz lazim. soylediklerinizden tek tuk cikan olsa da magdurlara bakan yonuyle cogu yalan cikti. ya sizleri manipule ettiler ya da siz insanlari manipule ettiniz. duyum getirenlere diyecek cok sey yok cunlu sen de inanmasaydin kardesim deyip isin icinden cikabilirsiniz. ilk gunden beri, umit etmek izdirabi uzatir dedigimizde umit kirici dediniz bize. suanda herhangi bir yargicin heran terorist ilan edilebilecegi bir zeminde hukumetten beri bir karari kimse beklemesin. hukumete bakin onlardan iade yonunde isaret gelirse bagimsiz yargiclar iadeye baslar eger isaret gelmeze bagimsiz yargiclar yargida isin şeyini yapmaya devam ederler. velhasil bizi cok kotu manipule ettiniz. umarim herkes durumu anlamis ve buna gore hayata dair bir plan asamasina gecmistir
sabesyo_25, 1 yıl önce
Danıştay için ilk zaman yazmıştım hem olumlu hemde olumsuz duyumlar var diye.. kararlar çıktıkça tablo somut şekliyle duyuma ihtiyaç bırakmayacaktı maalesef olumsuz devam ediyor..

Antepli3527
Kapalı
21 Şubat 2024 23:52

Arkadaşlar konuyla ilgili bilgisi olan kişi cevap versin size zahmet şu danıştay YD'den havale bekliyor (dosya aşaması) bundan sonraki aşamalar nedir? Bir de YD ile ilgili karar veriliyor mu?

Antepli3527
Kapalı
21 Şubat 2024 23:53

Arkadaşlar konuyla ilgili bilgisi olan kişi cevap versin size zahmet şu anda danıştay YD'den havale bekliyor (dosya aşaması) bundan sonraki aşamalar nedir? Bir de YD ile ilgili karar veriliyor mu?

methan1687
Şef
21 Şubat 2024 23:55

Danıştaydan iade kararlarının gelmemesinin sebebi, yüksek mahkeme olmasına rağmen sadece irtibat -iltisak incelemesi yapması...Oysa hak ihlali incelemesini de yapsa beraat ve takipsizlik alanlar mesleğine dönerdi...Sıkıntı buradan kaynaklanıyor...Sadece irtibat iltisak a sıkışıp kalınca ve siyasi baskı da olunca geniş açıdan bakılmıyor dosyalara ve iade kararları gelmiyor...Anayasa mahkemesi ise irtibat iltisak ı inceleyecek ve ayrıca hak ihlallerine de bakacak...Aihm yalçınkaya kararındaki ihlalleri beraat ve takipsizlik alanlar için dikkate alınacaktır anayasa mahkemesi tarafından...tek olumlu taraf danıştay ın 6 aya kadar karar vermesi...Ben 3,4 yıl sürer diye düşünüyordum danıştay sürecini ama 5,6 ayda karar alanlar var...Kısacası beraat ve takipsizlik alanlar için aym den umutluyum...Hakkımızda hayırlısı olsun...iyi geceler...

Antepli3527
Kapalı
21 Şubat 2024 23:57

Abi sen de alemsin valla

Başka nasıl bir ihtimal olabilir ki zaten :)))

sabesyo_25, 1 yıl önce

Ist3447
Şef
21 Şubat 2024 23:58

mhpden tanidigi olan bir arkadas vardi. mhpliler kimseyi iade falan etmeyecek demisti. tabiki aforoz edilmisti. o arkadas okuyorsa ondan duyum bekliyoruz. cunku kimin terorist kimin hain kimin vatanperver olduguna belliki onlar karar veriyor. bra şerbetcilerimiz şırası bitti senden kulis bekliyoruz gorusme firsatin olursa

Redmi13
Yasaklı
22 Şubat 2024 00:07

Akdenizli3434 isimli arkadaş yazdı o bilgileri

Ist3447, 1 yıl önce
mhpden tanidigi olan bir arkadas vardi. mhpliler kimseyi iade falan etmeyecek demisti. tabiki aforoz edilmisti. o arkadas okuyorsa ondan duyum bekliyoruz. cunku kimin terorist kimin hain kimin vatanperver olduguna belliki onlar karar veriyor. bra şerbetcilerimiz şırası bitti senden kulis bekliyoruz gorusme firsatin olursa
Toplam 32701 mesaj
«155415551556155715581559156015611562156315641565»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi