Editörler : swat3410
«155815591560156115621563156415651566156715681569»

Mert012344
Aday Memur
22 Şubat 2024 18:37

Benimde idari davam daha görülmedi. Ama adlı davama eklenmiş normalde kod EA SC scc idi. Şimdi söz, söz, EA, C,C, olmuş yıllara Göre

Ömer404040, 1 yıl önce

Normalde kod sc scc ea. 2010 polis okulundan itibaren var, söz, dil2, xea dönem dönem

AsPapazBacak
Aday Memur
22 Şubat 2024 20:25

İşleri gücleri polisleri fişlemiş serefsizler Allah yapanın yanına koymasın

Mert012344, 1 yıl önce

Benimde idari davam daha görülmedi. Ama adlı davama eklenmiş normalde kod EA SC scc idi. Şimdi söz, söz, EA, C,C, olmuş yıllara Göre

HAFIZ ABDURRAHİM
Aday Memur
22 Şubat 2024 20:25

Tanığın sohbetlere gittiğini duydum demesi ile red.19.daire iada vermişti.tanigun beyanını kabul etmemişti.lakin 13.bim iadeyi bozdu.

Sahıpsız, 1 yıl önce

Bölge idare gerekçe ne yazmış peki

HAFIZ ABDURRAHİM
Aday Memur
22 Şubat 2024 20:28

Kodlama EA.

Sahıpsız, 1 yıl önce

Bölge idare ne gerekçe yazmış ki Danıştay onamış

Shorlok19
Aday Memur
22 Şubat 2024 20:29

denize düşen yılana sarılırmış
Ist3447, 1 yıl önce
mhpden tanidigi olan bir arkadas vardi. mhpliler kimseyi iade falan etmeyecek demisti. tabiki aforoz edilmisti. o arkadas okuyorsa ondan duyum bekliyoruz. cunku kimin terorist kimin hain kimin vatanperver olduguna belliki onlar karar veriyor. bra şerbetcilerimiz şırası bitti senden kulis bekliyoruz gorusme firsatin olursa

HAFIZ ABDURRAHİM
Aday Memur
22 Şubat 2024 20:33

Geçmiş olsun .inşaallah AYM den olumlu karar alırsınız.aym müracaatıni sizmi yaptınız.danistaydan bir umut kalmadı artık.banada gönderme imkanınız olurmu.mail atsam

aras222, 1 yıl önce

Anayasa Mahkemine Bireysel Başvuruda bulundum arkadaşlar, bir gelişme olurda buradan yazarım, daha önce yazmıştım Danıştay 5' inci daire ret verdi , tek kriter ea başka bir şey yok, kovuşturma bile yok,

Danıştaya muracat Temmuz 2023

Danıştay esas numarası ekimde verdi 2023

Ret kararını aralıkta verdi 2023 ( esas no ile karar verme arasındaki süre 68 gün.

Onama tarihi 20 ocak 2024 gibi

E devlet uyapta görülme 25 ocak 2024

Şubat 2024 de Aym muracat ettim.

Aym Esas numarası ne zaman verir bilmiyorum.

Aklıma gelini yazdım bilgi amaçlı olsun diye.

Aym harç parasi 3500 civarıymış

Ea 'dan baska bilinen bilinmeyen hiç bir şey yok.

Kararda alt mahkemenin verdiği kararda usul esas yönünden kanuna aykırı bir durum yok demiş kısacası. Tetkik hakimi görüşü ise onanmasi yönünde değerlendirmiş. Başkan ve üyeler onamış hepsi bu.

Pelegrinli
Şube Müdürü
22 Şubat 2024 20:36

Özeline bir bakar mısın

HAFIZ ABDURRAHİM, 1 yıl önce

Geçmiş olsun .inşaallah AYM den olumlu karar alırsınız.aym müracaatıni sizmi yaptınız.danistaydan bir umut kalmadı artık.banada gönderme imkanınız olurmu.mail atsam

HAFIZ ABDURRAHİM
Aday Memur
22 Şubat 2024 20:41

Geçmiş olsun.

Ali0027, 1 yıl önce

Temyize konu Bölge İdare Mahkemesi kararı ve dayandığı gerekçe hukuk ve usule uygun olup, bozulmasını gerektirecek bir sebep bulunmadığından, temyiz isteminin reddi ile anılan kararın ONANMASINA,

sabesyo_25
Genel Müdür
22 Şubat 2024 20:50

özelden sorulan benzer çok soru var burdan cevap vereyim.. önce Danıştayda ki olayı detaylı anlatayım.. Danıştay 450 hakimin iade kararını yeni vermedi.. bu hakimler 2022 yılında iade alıp göreve başlamıştı bununla ilgili Hsk itirazda bulunmuştu ve şimdi idari dava kurulu bu kararları görüşmeye aldı yani temyiz edecek.. Danıştay üzerinde bir baskı olduğunu defalarca söyledik en yumuşatılmış halini şimdi ekranlarda izliyoruz arka planda nasıl bir baskı olduğunu tahmin etmek zor değil..

sabesyo_25
Genel Müdür
22 Şubat 2024 20:51

Sizlerinde bildiği üzere hakim ve savcıların idari dava süreçleri bizler gibi değil.. onların ilk aşama Danıştay.. İdari yada bim yok onlarda.. Danıştay karar verir idari dava kurullarına itiraz edilir sonra aym gider..

Zeym1
Aday Memur
22 Şubat 2024 20:55

Yanlış anlama ama en son liste imza için beklemedeydi . 3 bakanlık bta larla ilgili çalışma yapmıştı eli kulağındaydı . Senin samimiyetine inanıyoruz fakat bu bilgileri kimden aldın seni kim yanlıs yönlendirdi bunları duymayı bekleyen çok kişi var. Söylediklerin çıkmayacağını çıkmadığını skyline diye bir eleman defaatle yazmıştı linc yemişti adam haklıymış kusura bakmayın ama neyse o .

sabesyo_25, 1 yıl önce
özelden sorulan benzer çok soru var burdan cevap vereyim.. önce Danıştayda ki olayı detaylı anlatayım.. Danıştay 450 hakimin iade kararını yeni vermedi.. bu hakimler 2022 yılında iade alıp göreve başlamıştı bununla ilgili Hsk itirazda bulunmuştu ve şimdi idari dava kurulu bu kararları görüşmeye aldı yani temyiz edecek.. Danıştay üzerinde bir baskı olduğunu defalarca söyledik en yumuşatılmış halini şimdi ekranlarda izliyoruz arka planda nasıl bir baskı olduğunu tahmin etmek zor değil..

sabesyo_25
Genel Müdür
22 Şubat 2024 20:56

Yine özel konular ile soru soranlar var ancak mesaj alımları kapalı cevap gönderemedim.. idare ve bim kazanan arkadaşlar hayırlı olsun öncelikle.. evet tercih yaptırılıyor bu süre zarfında yd itiraz ediliyor ve durdurma bekleniliyor eğer yd red edilirse göreve başlama yapılıyor bu sebeple dava kazandıktan sonra başlama süreci bir ayı bulabilir.. bunca zaman bekleyip dava kazandıktan sonra bir kaç hafta daha sabır edebilirsiniz.. tekrardan hayırlı olsun

sabesyo_25
Genel Müdür
22 Şubat 2024 21:02

eğer görüşme imkanın varsa sordurabilirsin böyle bir çalışma olmuş mu olmamış mı.. olup olmaması benim elimde olan bişey değil.. yaz dönemi iadeler olduğunda nasıl ben iade etmediysem şimdi o listeyi de ben iptal etmedim.. linçleme dediğin olayı benden fazla yaşayan yok.. burda aynı kişi iki farklı hesaptan birinden hakaret edip birinden savunurken karıştırıp kendini ele verdiği gibi olayları da yaşadık.. bu süreçte ben edindiğim bilgileri arkadaşlara aktardım hem olumlu hem olumsuz..
Zeym1, 1 yıl önce

Yanlış anlama ama en son liste imza için beklemedeydi . 3 bakanlık bta larla ilgili çalışma yapmıştı eli kulağındaydı . Senin samimiyetine inanıyoruz fakat bu bilgileri kimden aldın seni kim yanlıs yönlendirdi bunları duymayı bekleyen çok kişi var. Söylediklerin çıkmayacağını çıkmadığını skyline diye bir eleman defaatle yazmıştı linc yemişti adam haklıymış kusura bakmayın ama neyse o .

sabesyo_25
Genel Müdür
22 Şubat 2024 21:06

Duyum soran çok arkadaş olmuş, duyum paylaşmayacağımı yazmıştım ve sözümde durup o günden sonra duyumlarla gelmedim.. Danıştay konusunda ilk günden beri söylemiştim hızlanacağı konusunu aylar öncesi yazmıştım ama gidişat ile ilgili maalesef olumlu duyum bilgimiz yok.. hatta beklentimiz de yok.. hukuk devletinde mahkemelere siyasilerin yön verdiği bir ortamda beklentimiz de olmayacak..

Alkaturk
Aday Memur
22 Şubat 2024 21:31

Bu foruma girip de sürekli olarak kendi durumunu başkalarının dosyası üzerinden kıyaslama ile gidişat hakkında kanaat oluşturmaya çalışan çok arkadaş var. Bu formu sürekli takip eden arkadaşlara naçizane tavsiyem. Sürekli olarak formu takip edip de ? umut etmenin yorgunluğuna? düşmeyin. Mahkemelerin verdiği kararlardan ziyade siyasetin gidişatına odaklanın. Çünkü bizleri mahkemeler ihraç etmedi siyasetçiler ihraç etti.

Uyuyan birini uyandırmak kolaydır ama uyuma numarası yapan birini uyandırmak zordur. Çünkü uyanmak istediği zaman uyandırabilirsiniz. Yani sosyal medyada veya farklı mecralarda siyasetçilerin dikkatini çekerek veya bir şekilde gündem oluşturarak belki uyanmaya zorlayabiliriz.

Bu işi siyaset bu noktaya getirdi Onun için siyaset çözecek. Gelinen noktada siyasilerden yakın gelecekte bir ışık yok. Olacak gibi de değil. Su akıp yolunu bulacak ama maalesef uzun zaman alacak. Dışardaki hayata odaklanıp ayakta kalma mücadelesi vermek ve bu forumlara bakıp sürekli olarak demoralize olmamak gerekiyor.

Allah, yar ve yardımcımız olsun.

Zabıta adayi
Aday Memur
22 Şubat 2024 21:45

bu kod ne oluyor anlamadım idari soruşturma mı açıldı sana da
Mert012344, 1 yıl önce

Zabıta adayi
Aday Memur
22 Şubat 2024 21:47

bu kodlar ne oluyor idari soruşturma geçirdin mi devrem anlamadım bir şey
Ömer404040, 1 yıl önce

Normalde kod sc scc ea. 2010 polis okulundan itibaren var, söz, dil2, xea dönem dönem

22 Şubat 2024 21:56

kesinlikle çok güzel ifade etmişsiniz
Alkaturk, 1 yıl önce

Bu foruma girip de sürekli olarak kendi durumunu başkalarının dosyası üzerinden kıyaslama ile gidişat hakkında kanaat oluşturmaya çalışan çok arkadaş var. Bu formu sürekli takip eden arkadaşlara naçizane tavsiyem. Sürekli olarak formu takip edip de ? umut etmenin yorgunluğuna? düşmeyin. Mahkemelerin verdiği kararlardan ziyade siyasetin gidişatına odaklanın. Çünkü bizleri mahkemeler ihraç etmedi siyasetçiler ihraç etti.

Uyuyan birini uyandırmak kolaydır ama uyuma numarası yapan birini uyandırmak zordur. Çünkü uyanmak istediği zaman uyandırabilirsiniz. Yani sosyal medyada veya farklı mecralarda siyasetçilerin dikkatini çekerek veya bir şekilde gündem oluşturarak belki uyanmaya zorlayabiliriz.

Bu işi siyaset bu noktaya getirdi Onun için siyaset çözecek. Gelinen noktada siyasilerden yakın gelecekte bir ışık yok. Olacak gibi de değil. Su akıp yolunu bulacak ama maalesef uzun zaman alacak. Dışardaki hayata odaklanıp ayakta kalma mücadelesi vermek ve bu forumlara bakıp sürekli olarak demoralize olmamak gerekiyor.

Cancan001
Aday Memur
22 Şubat 2024 21:57

Tek doğru bu işte nokta

Alkaturk, 1 yıl önce

22 Şubat 2024 21:57

buradaki herkes ihraç olup dosyası idari mahkeme , bim ya da danıştayda olan kişiler devrem . ve herkesin istisnasiz bir kodu var
Zabıta adayi, 1 yıl önce
bu kod ne oluyor anlamadım idari soruşturma mı açıldı sana da
Toplam 32701 mesaj
«155815591560156115621563156415651566156715681569»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi