Editörler : swat3410
«156115621563156415651566156715681569157015711572»

gemileriyaktim82
Aday Memur
24 Şubat 2024 01:21

bu kardeşin dediği hepsi doğru. mhp nin bir ilce başkanı ile tanışıklığımız var onların ağzında da hep bunlar var.
akdenizli3334, 1 yıl önce

Değerli arkadaşlar ne yazikki süreç çokta iyi gitmiyor, mhp yargi kanadi vasitasiyla kriteri ortadan kaldirdi, 2005 yilinda bile selam versen bunu irtibat iltisakli kabul etti ve hukuktan kopuldu,idari karar diyerek süreci kapadi, idare mahkemeleri bim vb de de iade orani toplamda %25-30 u geçmeyecek. Önümüzdeki 25-30 yilin kadrosu oluşturuluyor, en önemli bilgiyi vereyim, yakin zamanda iade olanlar olsun, hic bir süreç yaşamayanlar olsun kisacasi aktif çalışanlar icin belli bir yaşa gelmis olanlar için özel bir emeklilik sistemi düşünülüyor. Bunu hemen duymasanizda bir gün duyacaksiniz.

yorgunkedi
Aday Memur
24 Şubat 2024 07:28

şu mübarek günde suçu günahı olmayanlara zalimlik yapanları kahreyle Allahım.

KARA PAPAKLI
Memur
24 Şubat 2024 09:21

İmzamı atıyorum, başkanlık sistemi sadece rejim değişikliği ile sınırlı kalmayacak.

gemileriyaktim82, 1 yıl önce
bu kardeşin dediği hepsi doğru. mhp nin bir ilce başkanı ile tanışıklığımız var onların ağzında da hep bunlar var.

KARA PAPAKLI
Memur
24 Şubat 2024 09:23

Kore'deki silahlı kuvvetler gibi bir sistem düşünülüyor bence.

KARA PAPAKLI, 1 yıl önce

İmzamı atıyorum, başkanlık sistemi sadece rejim değişikliği ile sınırlı kalmayacak.

tse20
Aday Memur
24 Şubat 2024 09:29

Arkadaşlar İstanbul bim kaç ayda sonuçlanır tahmini bilgisi olan var mı

28nisaniade
Aday Memur
24 Şubat 2024 11:16

Yerel mahkeme neydi ve kaç ayda sonuçlandı bende Ankara 2 deyim

nickname58, 1 yıl önce

Ankara 2.daire tarafından istinaf başvurum kabul edildi.Bundan sonra yapılacak işlemler nelerdir.Emniyetin itirazı beklenecek mi?Göreve başlama durumu nasıl olur yardımcı olurmusunuz

Kenzo123
Memur
24 Şubat 2024 11:18

Dosya açılıştan itibaren kaç ay sürdü

nickname58, 1 yıl önce

Yozgat idare ret.Ankara 2 .Daire istinaf başvurusu kabul etti.Dosya no 2717 kodlama Sc-Scc.Tanık beyanı.Adli dava kovuşturmaya yer yoktur.

28nisaniade
Aday Memur
24 Şubat 2024 11:21

Sizindemi Ankara 2 bim

Kenzo123, 1 yıl önce

Dosya açılıştan itibaren kaç ay sürdü

nickname58
Aday Memur
24 Şubat 2024 12:00

Yerel mahkeme 6 ay Yozgat.Bölge idare 1 yıl sürdü.

28nisaniade, 1 yıl önce

Yerel mahkeme neydi ve kaç ayda sonuçlandı bende Ankara 2 deyim

nickname58
Aday Memur
24 Şubat 2024 12:03

Arkadaşlar göreve iade süreci nasıl olacak,dilekçe ile başvurmam gerekiyormu?

dogecoin
Şef
24 Şubat 2024 12:04

Bunu bende duydum fakli kanaldan demekki dogru

gemileriyaktim82, 1 yıl önce

Nickname8
Şube Müdürü
24 Şubat 2024 12:21

Herkes o kadar soru sormuş ve her birine cvp vermişsiniz ama biri de çıkıp sizin sorunuza cvp vermemis. Neyse hayırlı olsun size iade olanlar bilgi paylaşımı sayfasında bu konuda sorunuza cvp bulabilirsiniz naçizane tüm (tüm iade süreci hakkında )
nickname58, 1 yıl önce

Mrt2706
Aday Memur
24 Şubat 2024 12:23

Onlar sana ulaşır

İkamet yerin il yada ilçe emniyeti tercih yapman için seni arayacak

Aramaları ortalama 15 20 günü buluyor

nickname58, 1 yıl önce

gemileriyaktim82
Aday Memur
24 Şubat 2024 12:41

mhp kendi kadrosunu oluşturuyor egm de . nacizane fikrim tarikat ve cemaatten daha iyidir . Ama BE/Ta almış bizleri de görmezden gelmemelerini dilerim . bunun için talepleri SN. Yerlikaya'ya değil MHP tabanına ulaştırıp temas kurmak derdimizi anlatmak daha mantıklı diye düşünüyorum
KARA PAPAKLI, 1 yıl önce

Kore'deki silahlı kuvvetler gibi bir sistem düşünülüyor bence.

24 Şubat 2024 12:46

Hayırlı olsun cok sevindim. Benimde dosyam 2. Bimde. Tek tanik beyanı . Özelden size yazdım bakabilirseniz mesaj kutunuza çok sevinirim.

nickname58, 1 yıl önce

Yozgat idare ret.Ankara 2 .Daire istinaf başvurusu kabul etti.Dosya no 2717 kodlama Sc-Scc.Tanık beyanı.Adli dava kovuşturmaya yer yoktur.

kulahmed
Kapalı
24 Şubat 2024 15:05

Dosya numaranız kaçlarda devrem

7ocak2017, 1 yıl önce

Gaziantep bölge idare mahkemesi 5.idari dava dairesinden kararı çıkan oldu mu hiç

Kenzo123
Memur
24 Şubat 2024 15:23

Evet ankara 2. Bim deyim bende

28nisaniade, 1 yıl önce

Sizindemi Ankara 2 bim

akdenizli3334
Şube Müdürü
24 Şubat 2024 17:28

Değerli arkadaşlar, 1 yilir bana iyi saydiniz, canınız sağolsun, haliyle hepimizin psikolojisi bozuk. Fakat ben tabiri caiz ise işin içinde olan kisiden bilgi alıyordum. Bilgiden kastim bu idi. M. Partisinden ve akrabam olmasi sebebiyle. Fakat bana zerre kadar faydası olmadi,olmazdida, geçen hafta ad takipsizlik ile ret aldim ilk dereceden. Emin olun sevinmiştirde. Bizimki denize düşen misaliydi. İyi düşünmeye calistigim ve hata yaptigim husus iktidar cenahli arastirmamdi, 1 defa yazdım fakat belliki şerbet çıktı. Ben kimseye kırgın değilim, söylediklerimin cikmasindan da hic mutlu değilim ne yazikki. Vel hasil artik çok uzun bir süre olağanüstü bir durum olmadikca yazmayacagim. 25-30 yillik bir kadro kuruluyor ve görünen o ki süreci yasasin yasamasin belli yaştaki tüm aktif çalışanları bir şekilde kapsayan belli emeklilik formülü işleyeceğe benziyor. Son kelâmimda şu olacak: kuvvetle muhtemel 2026 da secim olur ise ve cumhurun ortaklarindan kopma olursa hic şaşırmayın, iktidar kuvvetle muhtemel m..den ayrilacak. 2026 da fetö davasi kalmayacak. Şimdi bir cok taslar kafaniza yatmayacak biliyorum. 7-8 ay önce de Kara Murat sensin anladik, senle kafa bulmuslar demiştiniz. Artik herhangi bir yazim olmayacak. Bu yazimi hafizaniza yazmanizi isterim. Saygılarımla

akdenizli3334
Şube Müdürü
24 Şubat 2024 17:31

Fetö davasi kalmayacaktan kastim idari anlamda. Kalsada az seviyede olur

Değerli arkadaşlar, 1 yilir bana iyi saydiniz, canınız sağolsun, haliyle hepimizin psikolojisi bozuk. Fakat ben tabiri caiz ise işin içinde olan kisiden bilgi alıyordum. Bilgiden kastim bu idi. M. Partisinden ve akrabam olmasi sebebiyle. Fakat bana zerre kadar faydası olmadi,olmazdida, geçen hafta ad takipsizlik ile ret aldim ilk dereceden. Emin olun sevinmiştirde. Bizimki denize düşen misaliydi. İyi düşünmeye calistigim ve hata yaptigim husus iktidar cenahli arastirmamdi, 1 defa yazdım fakat belliki şerbet çıktı. Ben kimseye kırgın değilim, söylediklerimin cikmasindan da hic mutlu değilim ne yazikki. Vel hasil artik çok uzun bir süre olağanüstü bir durum olmadikca yazmayacagim. 25-30 yillik bir kadro kuruluyor ve görünen o ki süreci yasasin yasamasin belli yaştaki tüm aktif çalışanları bir şekilde kapsayan belli emeklilik formülü işleyeceğe benziyor. Son kelâmimda şu olacak: kuvvetle muhtemel 2026 da secim olur ise ve cumhurun ortaklarindan kopma olursa hic şaşırmayın, iktidar kuvvetle muhtemel m..den ayrilacak. 2026 da fetö davasi kalmayacak. Şimdi bir cok taslar kafaniza yatmayacak biliyorum. 7-8 ay önce de Kara Murat sensin anladik, senle kafa bulmuslar demiştiniz. Artik herhangi bir yazim olmayacak. Bu yazimi hafizaniza yazmanizi isterim. Saygılarımla

gemileriyaktim82
Aday Memur
24 Şubat 2024 17:35

benim duyumlarım ile senin duyumlarin bire bir aynı. ve düşüncelerimiz aynı yönde. yazını kendi yazım gibi okudum. hakkını helal et

Toplam 32701 mesaj
«156115621563156415651566156715681569157015711572»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi