Editörler : swat3410
«156715681569157015711572157315741575157615771578»

Konuk 1616
Aday Memur
28 Şubat 2024 23:24

İlk iki mahkeme olumsuzmuydu devrem

YaSabır16, 1 yıl önce

Dün bize de karar verilmişti o zaman dobroski olduk

Antepli3527
Kapalı
28 Şubat 2024 23:26

Kardeşim biraz ayrıntılı yazsan keşke önceden en azından uzun uzun açıklardın en azından dertleşelim be oluyor ne bitiyor kim bizim bu kör kuyudan çıkmamızı istemiyor...

sabesyo_25, 1 yıl önce
Danıştayda maalesef kıyım var.. beklenilenden daha olumsuz

Antepli3527
Kapalı
28 Şubat 2024 23:29

Danıştay olumlu kararları da mı bozuyor yoksa ne oluyor ne bitiyor

efepol1, 1 yıl önce

Merhabalar arkadaşlar. Üzülerek söylüyorum bu gün 7 kişi tekrardan ihraç oldu yurt genelinde. Vatanı sevmenin cefasını bizler çekerken edebiyatını yapmak başkalarına kaldı. Rabbim yardımcımız olsun.

sabesyo_25
Genel Müdür
28 Şubat 2024 23:46

Tabiki neden olmasın.. öncelikle müsadenle genele hitaben bir kaç şey demek istiyorum.. olumlu bilgiler aktarınca umut taciri dediler olumsuz bilgi yazınca bilerek moral bozuyor diye suçluyorlar.. ilk günden beri sadece edindiğim bilgileri aktardım buraya.. bir mücadele verelim sesimizi her yere duyuralım birlik olalım istedikçe birileri hep köstek oldu.. bilgiler çıkar çıkmaz tabiki bu bizim elimizde olan birşey değil.. her duyduğumuzu anında aktarmadık doğruluğunu araştırdık teyit etmeye çalıştık kimsenin hakkına girmek istemedik
Antepli3527, 1 yıl önce

Kardeşim biraz ayrıntılı yazsan keşke önceden en azından uzun uzun açıklardın en azından dertleşelim be oluyor ne bitiyor kim bizim bu kör kuyudan çıkmamızı istemiyor...

sabesyo_25
Genel Müdür
28 Şubat 2024 23:50

26 haziranda iadeleri öğrendim ekran alıntısını telegramdan paylaştım ve ilk iadeler ile birlikte güzel gelişmeler oldu, o zaman sesi çıkmayanlar süreç içerisinde hakaretler ettiler yine saygımızı koruduk masum bize inanan bir kişi bile varsa bilgi aktarımından imtina etmedik.. hepimiz zor süreçler geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz.. Gönül ister ki bir an önce bu mağduriyetler son bulsun.. bilgi getiren ismi cismi önemli değil..

Zeym1
Aday Memur
28 Şubat 2024 23:51

Doğru olduğundan emin olduklarını aktardıkların çıkmadı diye mi suçluyorsun köstek oldu diyorsun en son imzadaydı hersey tamamdı.. yanıldın veya yanılttılar . Keşke sonu böyle olmasaydı ama Allahtan ümit kesilmez o adalet er geç tecelli eder .

sabesyo_25, 1 yıl önce
Tabiki neden olmasın.. öncelikle müsadenle genele hitaben bir kaç şey demek istiyorum.. olumlu bilgiler aktarınca umut taciri dediler olumsuz bilgi yazınca bilerek moral bozuyor diye suçluyorlar.. ilk günden beri sadece edindiğim bilgileri aktardım buraya.. bir mücadele verelim sesimizi her yere duyuralım birlik olalım istedikçe birileri hep köstek oldu.. bilgiler çıkar çıkmaz tabiki bu bizim elimizde olan birşey değil.. her duyduğumuzu anında aktarmadık doğruluğunu araştırdık teyit etmeye çalıştık kimsenin hakkına girmek istemedik

sabesyo_25
Genel Müdür
28 Şubat 2024 23:56

Bazen bu sayfayı okurken utandım bazen bunlar meslektaşımız olamaz dedim.. burayı takip eden bayan meslektaşlarımız yada ailelerimiz olmasına rağmen ağza alınmayacak küfürler edildi.. aynı konudan ihraç polisler birbirlerini fetöcü diye suçladı.. bilgi getirenler linç edildi.. görüşme yapan bilgi duyum edinen onlarca kişi yazmaya çekinir hale geldi bir çoğu arka planda bizlere yazarak bari sizin haberiniz olsun dedi ısrar etmemize rağmen buraya gelmediler.. eğer birilerinin amacı buysa başarılı oldular.. bana gelince her türlü hakarete linçlemeye rağmen vazgeçmedim ama gruplarınızda dalga konusu olmak içinde yazmıyorum.. o kişiler ne kadar hakka girdiklerini umarım bir gün anlarlar ve eminim bıraksalar buraya bilgi aktaran onlarca kişi olacak..

Dimatao
Yasaklı
28 Şubat 2024 23:57

Hicmi onanan yok

sabesyo_25, 1 yıl önce
Danıştayda maalesef kıyım var.. beklenilenden daha olumsuz

mlkshn13
Aday Memur
28 Şubat 2024 23:58

Cumhurbaskaninin önünde imzada bekleyen dosyalardan......

sabesyo_25
Genel Müdür
28 Şubat 2024 23:59

Buraya tartışmak için gelmedim eğer bir tanıdığın varsa sor bu çalışma olmadıysa ispat et söz veriyorum ben davamı geri çekeceğim memurluğu unutacağım.. Telegram yaz bana seninle görüşmeye birlikte gidelim hatta..
Zeym1, 1 yıl önce

Doğru olduğundan emin olduklarını aktardıkların çıkmadı diye mi suçluyorsun köstek oldu diyorsun en son imzadaydı hersey tamamdı.. yanıldın veya yanılttılar . Keşke sonu böyle olmasaydı ama Allahtan ümit kesilmez o adalet er geç tecelli eder .

mlkshn13
Aday Memur
29 Şubat 2024 00:01

Kıyıma geçtik.arkadaslar bu siyasi irade.hukuksuz rejim değişmeden bir şey çıkmaz.tum kaderdaslarim Allah yardımcınız olsun.sizleri çok seviyorum.subuc günlük dünyada bizede bu düştü.hepiniz Allah'a emanet olun.sabr.

mlkshn13, 1 yıl önce

Cumhurbaskaninin önünde imzada bekleyen dosyalardan......

sabesyo_25
Genel Müdür
29 Şubat 2024 00:02

Merakla beklenen Danıştay olayına geleyim.. bu konuşan arkadaşlar da takip etsin.. Danıştay iki yıldan önce çıkmaz olmaz diyenlere hızlanacağını temmuz sonu yazdım Telegram sesli de anlattım kayıtlar var hepsi biliyor.. Danıştay hızlanana kadar ağzını açmayanlar sonra birden herşeyi biliyorlar gibi yorum yapmaya başladılar.. tekrar diyorum bilgi ne yönde ise yorum katmadan aktardım.. kararlara gelince olumlu ve olumsuzlar var
Dimatao, 1 yıl önce

Hicmi onanan yok

Pelegrinli
Şube Müdürü
29 Şubat 2024 00:04

Daha detaylı bilgi verirseniz daha iyi olur genellikle neye olumlu neye olumsuz veriliyor bununla ilgili bilgi varmı

sabesyo_25, 1 yıl önce
Merakla beklenen Danıştay olayına geleyim.. bu konuşan arkadaşlar da takip etsin.. Danıştay iki yıldan önce çıkmaz olmaz diyenlere hızlanacağını temmuz sonu yazdım Telegram sesli de anlattım kayıtlar var hepsi biliyor.. Danıştay hızlanana kadar ağzını açmayanlar sonra birden herşeyi biliyorlar gibi yorum yapmaya başladılar.. tekrar diyorum bilgi ne yönde ise yorum katmadan aktardım.. kararlara gelince olumlu ve olumsuzlar var

sabesyo_25
Genel Müdür
29 Şubat 2024 00:04

Danıştay kararları beklentiden daha olumsuz.. kararı çıkan arkadaşlar yazabilir.. kararlar çıktıkça daha somut görülür dedik.. genel durum maalesef olumsuz özellikle son karar verildi olarak sisteme düşenlerin çoğu olumsuz şeklinde bilgi aldık.. Danıştay üzerinde ki baskıyı anlatmaya gerek yok zaten

sabesyo_25
Genel Müdür
29 Şubat 2024 00:06

olumlu yok mu tabiki var.. örneğin her iki mahkeme red alıp kod ea olan bir kişi bozma kararı aldı Danıştaydan.. ilk mahkeme iade bim red Danıştay bozma yeniden mahkemesine gönderme kararı var.. kodu ea

Antepli3527
Kapalı
29 Şubat 2024 00:08

Kardeşim neler oluyor peki. Kimler bizim üzerimizde tepinmekten vazgeçmiyor. Ne elde ediyorlar. Beraat ediyoruz olmuyor. Takipsizlik alıyoruz olmuyor. İade ediliyoruz bim bozuyor. Ne yapacağız. Ne edeceğiz. Nasıl aklanacağız biz. Devletimize güveniyoruz. Suçlu suçsuz ayrılır elbet diyoruz. Bu mu bizim günahımız. Vatanımızı canımız bildik, elbet hak yerini bulur dedik, yıllardır sabırla bekliyoruz. Ne diyelim ne edelim bilmiyorum ama yüce Allah'tan dileğim odur ki ADALET BİRGÜN HERKESE LAZIM OLUR İNŞALLAH...

Zeym1, 1 yıl önce

sabesyo_25
Genel Müdür
29 Şubat 2024 00:10

Ben size genel durumun ve son kararların maalesef yüzde olarak fazlaca olumsuz olduğunu aktardım.. bu yönde aldığımız bilgiler.. Gönül isterdi ki olumlu kararlar daha çok olsun daha güzel bilgiler ile gelelim.. kaynak merak edenler çok net söylüyorum Danıştayda bir daire başkanından öğrendik.. ayrıca sisteme düştükçe ya kişiler bize ulaşıp yazıyor ya da ortak arkadaş vasıtasıyla geliyor.. hatta kararını atanlar bile var.. bunun dışında avukat aracılığı ile bozma kararı alanlar olduğunu söyleyenlerde var sisteme düşünce kararları atacaklar

Dimatao
Yasaklı
29 Şubat 2024 00:10

Özel olacak ama mesela benim her iki mahkeme kararı lehime çıktı aktif çalışıyorum Danıştaydaki karar nasıl çıkar acaba onarmi tekrar bozabilir mi?

sabesyo_25, 1 yıl önce
olumlu yok mu tabiki var.. örneğin her iki mahkeme red alıp kod ea olan bir kişi bozma kararı aldı Danıştaydan.. ilk mahkeme iade bim red Danıştay bozma yeniden mahkemesine gönderme kararı var.. kodu ea

ebula38
Aday Memur
29 Şubat 2024 00:13

Vay arkadas

Dimatao, 1 yıl önce

Özel olacak ama mesela benim her iki mahkeme kararı lehime çıktı aktif çalışıyorum Danıştaydaki karar nasıl çıkar acaba onarmi tekrar bozabilir mi?

Dimatao
Yasaklı
29 Şubat 2024 00:16

Ne oldu

ebula38, 1 yıl önce

Vay arkadas

Toplam 32701 mesaj
«156715681569157015711572157315741575157615771578»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi