Editörler : swat3410
«157015711572157315741575157615771578157915801581»

Pelegrinli
Şube Müdürü
29 Şubat 2024 02:00

Arkadaşlar lütfen yapmayın burayı takip eden bir çok kişi var bilgi, fikir paylaşımı yapalım lütfen gereksiz yere meşgul etmeyelim birbirimizi kirmayalim bakın sabesyo akşam yazdı Danıştay'ta kıyım var dedi herşeyi bıraktık birbirinizle uğraşıyorsunuz lütfen yapmayın sadece sayfanın amacıyla yazalım

efepol1
Aday Memur
29 Şubat 2024 02:14

Şu küfür baz haydo ve ona destek olsun diye eksileyen kişiler ben sizleri Allah'a havale ettim. Bir daha da buraya bakmıyorum. Bu saatten sonra da uğraşmicam. Yarın da emekliliğe müracaat edicem. Şu küfürbaz haydo ve ona destek olmak için eksileyen kişiler hariç Allah yardımcınız olsun, kalın sağlıcakla.

barut3535
Aday Memur
29 Şubat 2024 02:18

efe şef biz burda kimin ne olduğunu biliyoruz cevap verme abi sakın geçmiş olsun başın sağolsun
efepol1, 1 yıl önce

Bim den ret aldım diye yeniden ihraç oldum. Buradan yazdım diye hemen bir insana "piç o.ç trol" diye hakaret edip küfür edilmez. Bu beyefendi veya hanımefendi belkide çocuğum yaşında. Ben 50 yaşında bir adamım. Bu hakaretin tarafı olmayı hakedecek bir şey yapmadım. Ayrıca burası bilgi alma, gelişmeleri takip etme birbirine dosyalar hakkında yardımcı olma yeri. Kimse kimsenin birbirine ettiği küfür hakareti okuma yeri değil. Hepimiz kalem yalamış Devlet terbiyesi almış insanlarız. Yakışmıyor. Burayı eşlerimiz çocuklarımız da takip ediyor. LÜTFEN

efepol1
Aday Memur
29 Şubat 2024 02:34

Sağol kardeşim, artık bir süre takip etmicem burayı. Adam kalkmış bir de özelden özür dileyip afetmem i istiyor. Hepiniz şahit olun affetmicem o küfürbaz haydoyu

barut3535, 1 yıl önce
efe şef biz burda kimin ne olduğunu biliyoruz cevap verme abi sakın geçmiş olsun başın sağolsun

Aynasız3434
Aday Memur
29 Şubat 2024 03:36

o küfürbaz haydo varya adı sensiyo kontorn tam bir şizofren benden 24 saat küfür yiyor yinede şu forumda küfür yazmayı bırakmıyor
efepol1, 1 yıl önce

Sağol kardeşim, artık bir süre takip etmicem burayı. Adam kalkmış bir de özelden özür dileyip afetmem i istiyor. Hepiniz şahit olun affetmicem o küfürbaz haydoyu

Aynasız3434
Aday Memur
29 Şubat 2024 03:38

alo sensiyo yine hapını almamışsın sanrı görmeye başlamışsın akıllı ol evladım küfür etme bak bi ton beddua aldın yine görevdesin demek tekrar ihraç olacaksın ve buraya yazacaksın bunu unutma günahını alıyorsun insanların kemik yalayıcı
Dimatao, 1 yıl önce

Forumdan uzaklaştırıldınız ... swat3410

Aynasız3434
Aday Memur
29 Şubat 2024 03:39

senin özelini yesinler başka hesaptan adama sövüyorsun burda, işine gelince kedi gibi bilgi istiyorsun kemik yalayıcı seni
Dimatao, 1 yıl önce

Özel olacak ama mesela benim her iki mahkeme kararı lehime çıktı aktif çalışıyorum Danıştaydaki karar nasıl çıkar acaba onarmi tekrar bozabilir mi?

Aynasız3434
Aday Memur
29 Şubat 2024 03:41

evet çalışma var senin İP bilgilerini aldı siberci arkadaşlar gereken çalışma yapılıyor sana bekle
Dimatao, 1 yıl önce

Peki Danıştay bu konuda bir karar veya çalışma yaptimi ortadaki karışıklığı gidermek için.Her mahkeme kararı ayrı ayrı çıkıyor bir yeknesaklik yok

sabesyo_25
Genel Müdür
29 Şubat 2024 04:48

Trol değil.. kendisini bizzat tanırım kendisi meslek büyüğümüz eşi de polis ablamızdır.. yazdıkların için bence utanmalısın.. abimizin iade kararı maalesef bim tarafından bozuldu ve yeniden ihraç edildi.. kendisi çokça mücadele verdi geçen yıl üzüntü ve strese dayalı felç geçirdi çok ciddi sağlık sorunları ile uğraştı.
Dimatao, 1 yıl önce

Sabesyo çıksın senin trol olmadığını yazsın burada senden özür dileyecem

Sebahattin oz
Kapalı
29 Şubat 2024 06:45

Sende oda trolsunuz ulan nasıl inandık sana be

Kararları görmeden inanmayacsgim bu sabesyo mu dur nedir o arkadaşa

Dimitao müdür nedir sensiyo müdür nedir ne haltsa Allah sizi bildiği gibi yapsın bu yaşta ki insanları bile delirtmek için herşeyi yapıyorsunuz

sabesyo_25, 1 yıl önce
Trol değil.. kendisini bizzat tanırım kendisi meslek büyüğümüz eşi de polis ablamızdır.. yazdıkların için bence utanmalısın.. abimizin iade kararı maalesef bim tarafından bozuldu ve yeniden ihraç edildi.. kendisi çokça mücadele verdi geçen yıl üzüntü ve strese dayalı felç geçirdi çok ciddi sağlık sorunları ile uğraştı.

Dimatao
Yasaklı
29 Şubat 2024 09:53

Özeline de yazdım bir yanlış anlama oldu bu trollerden kaynaklanıyor efepol1 isimli arkadaşida trol sandım.Efepol1 isimli arkadaş tan özür dilerim hakkınızı helal edin lütfen yaptığım yakışmadı hem geçmiş olsun hem başı sağolsun

sabesyo_25, 1 yıl önce

Dimatao
Yasaklı
29 Şubat 2024 09:55

Sebahattin oz, 1 yıl önce

Sende oda trolsunuz ulan nasıl inandık sana be

Kararları görmeden inanmayacsgim bu sabesyo mu dur nedir o arkadaşa

Dimitao müdür nedir sensiyo müdür nedir ne haltsa Allah sizi bildiği gibi yapsın bu yaşta ki insanları bile delirtmek için herşeyi yapıyorsunuz

Dimatao
Yasaklı
29 Şubat 2024 09:57

Sonsuz kez özür dilerim hakkınızı helal edin lütfen yaptığım yakışmadı biliyorum ama inanın bu trollerden kaynaklanıyor seni onlardan zannettim bir anda

efepol1, 1 yıl önce

Pelegrinli
Şube Müdürü
29 Şubat 2024 10:12

Daha fazla zorlama kaşınma istersen yüzsüz kaşar o kadar küfür hakaret yedin hâlâ buradasın gerçi sende şeref yoktu olmayan dan ne bekleyecek sinki küfür yersin amin dersin.Trollukte profesör sun ama insanlıktan nasibini almamış şeref yoksunu bukalemun tasmalı seni

Aynasız3434, 1 yıl önce
evet çalışma var senin İP bilgilerini aldı siberci arkadaşlar gereken çalışma yapılıyor sana bekle

Aynasız3434
Aday Memur
29 Şubat 2024 10:12

sensiyo gurban oda ben değilim seni iyileştireyim derken iyice kafayı sıyırdın sakin ol evlat
Dimatao, 1 yıl önce

Aynasız3434
Aday Memur
29 Şubat 2024 10:14

yanlış yerden yazıyon sensiyo diğer hesaptan yazacaktın herhalde
Pelegrinli, 1 yıl önce

Daha fazla zorlama kaşınma istersen yüzsüz kaşar o kadar küfür hakaret yedin hâlâ buradasın gerçi sende şeref yoktu olmayan dan ne bekleyecek sinki küfür yersin amin dersin.Trollukte profesör sun ama insanlıktan nasibini almamış şeref yoksunu bukalemun tasmalı seni

Aynasız3434
Aday Memur
29 Şubat 2024 10:16

sen harbi şizofrensin sensiyo kendi kendine çalıp oynuyon sabah sabah güleceğim yoktu
Pelegrinli, 1 yıl önce

Arkadaşlar lütfen yapmayın burayı takip eden bir çok kişi var bilgi, fikir paylaşımı yapalım lütfen gereksiz yere meşgul etmeyelim birbirimizi kirmayalim bakın sabesyo akşam yazdı Danıştay'ta kıyım var dedi herşeyi bıraktık birbirinizle uğraşıyorsunuz lütfen yapmayın sadece sayfanın amacıyla yazalım

Sebahattin oz
Kapalı
29 Şubat 2024 10:18

30 temmuz ihraclarindan Danıştay da kararı cikanlardan öğrenenler oldu mu sisteme düşmesi kay ayı buluyor bilgisi olan var mı

Aynasız3434
Aday Memur
29 Şubat 2024 10:20

sabahattin oz, kontorn, sensiyo , pelegrinli, Dimatao bu hesapların patladı yeni hesaplar aç gel bu sefer insan gibi yaz insan sansınlar seni
Sebahattin oz, 1 yıl önce

30 temmuz ihraclarindan Danıştay da kararı cikanlardan öğrenenler oldu mu sisteme düşmesi kay ayı buluyor bilgisi olan var mı

Sebahattin oz
Kapalı
29 Şubat 2024 10:24

Tmm peki abi sana tavsiyem bu yazdığın insanlara cvp verme onların tuzağına düşme seni de sinir hastası yaparlar şimdi saçma sapan seylerle ugrasamam ben trolum sen trolsun boşver bu tuzağa ben düştüm sen dusme

Aynasız3434, 1 yıl önce
sabahattin oz, kontorn, sensiyo , pelegrinli, Dimatao bu hesapların patladı yeni hesaplar aç gel bu sefer insan gibi yaz insan sansınlar seni
Toplam 32701 mesaj
«157015711572157315741575157615771578157915801581»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi