Editörler : swat3410
«157115721573157415751576157715781579158015811582»

Aynalı25
Kapalı
29 Şubat 2024 10:26

Yazamaz ki mal bildiği iki kelime trol kemik yalayıcı formdan soğuttu insanları beyin yok kendini akıllı zannediyo

Aynasız3434, 1 yıl önce
sabahattin oz, kontorn, sensiyo , pelegrinli, Dimatao bu hesapların patladı yeni hesaplar aç gel bu sefer insan gibi yaz insan sansınlar seni

Pelegrinli
Şube Müdürü
29 Şubat 2024 10:26

Hepinizde aynısınız işiniz gücünüz ortalığı karıştırmak sizin yüzünüzden kimse buraya gelmiyor içine ettiniz sayfanın yeter artık valla bıktık sizden ne biçim bir mahlukat siniz Yeter artık yasa hicmi Allah tan korkunuz kuldan utanmaniz yok ne anlıyorsunuz bırakın da sayfa amacı doğrultusunda bilgi düşünce paylaşımı yapılsın

Aynasız3434, 1 yıl önce
sabahattin oz, kontorn, sensiyo , pelegrinli, Dimatao bu hesapların patladı yeni hesaplar aç gel bu sefer insan gibi yaz insan sansınlar seni

hayatguzelbe1
Aday Memur
29 Şubat 2024 10:28

Çok sevindim bu karara, bu mahkemeden böyle kararlar duymak güzel oluyor. İnşallah çıkan böyle güzel karalar danıştaydan dönüpte tekrar milletin ekmeği ile oynanmaz.

Crazycy, 1 yıl önce

Merhaba arkadaşlar,

Ankara 2.bim iade kararı geldi çok şükür , daha doğrusu ilk derece mahkeme kararını onadı, sırada muhtemelen emniyet Danıştay'a gidecek onu bekleyecez,

Aynasız3434
Aday Memur
29 Şubat 2024 10:29

bu hesapta açığa cıktı sensiyo burdan yazma diyorum hastamısın yeni hesap aç
Pelegrinli, 1 yıl önce

Hepinizde aynısınız işiniz gücünüz ortalığı karıştırmak sizin yüzünüzden kimse buraya gelmiyor içine ettiniz sayfanın yeter artık valla bıktık sizden ne biçim bir mahlukat siniz Yeter artık yasa hicmi Allah tan korkunuz kuldan utanmaniz yok ne anlıyorsunuz bırakın da sayfa amacı doğrultusunda bilgi düşünce paylaşımı yapılsın

gemileriyaktim82
Aday Memur
29 Şubat 2024 10:51

devrem öncelikle başın sağolsun tekrardan geçmiş olsun. boşver hiç birseyi takma şu an önemli olan sensin , sen olmazsan aileni ayakta tutan direk devrilir. ailen için ayakta olmak zorundasın. sen buna mecbursun unutma. Hz. mevlana ne demiş cahil ile girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına. Sen ailene odaklan gardaş. dualarımız senin için
efepol1, 1 yıl önce

Bu küfür baz haricinde eksi veren.

1) ben bu gün tekrardan ihraç oldum

2) aynı anda cenazem var gidemedim.

3) haketmediğim küfür, hakaretle muhatap oldum.

Azıcık saygın olsun bu küfürbaz haydo yu destekleme.

sabesyo_25
Genel Müdür
29 Şubat 2024 11:10

ne diyorsun sen hayırdır
Sebahattin oz, 1 yıl önce

Sende oda trolsunuz ulan nasıl inandık sana be

Kararları görmeden inanmayacsgim bu sabesyo mu dur nedir o arkadaşa

Dimitao müdür nedir sensiyo müdür nedir ne haltsa Allah sizi bildiği gibi yapsın bu yaşta ki insanları bile delirtmek için herşeyi yapıyorsunuz

sabesyo_25
Genel Müdür
29 Şubat 2024 11:13

o insanla ben gece gündüz konuşurum.. ailecek görüştüğüm bir kişi.. sen bir yavaş gel istersen
Sebahattin oz, 1 yıl önce

Sende oda trolsunuz ulan nasıl inandık sana be

Kararları görmeden inanmayacsgim bu sabesyo mu dur nedir o arkadaşa

Dimitao müdür nedir sensiyo müdür nedir ne haltsa Allah sizi bildiği gibi yapsın bu yaşta ki insanları bile delirtmek için herşeyi yapıyorsunuz

Pelegrinli
Şube Müdürü
29 Şubat 2024 11:20

Beni kendinle karıştırma istersen kaç trol hesabının olduğunu sen bile bilmiyor sun benim tek bir hesabım var ve bilgi, belge, düşünce paylaşımı için buradayım senin gibiler yüzünden sayfa çekilmez hale geldi bir defolun gidin çöplüğunuzde deselenin

Aynasız3434, 1 yıl önce
bu hesapta açığa cıktı sensiyo burdan yazma diyorum hastamısın yeni hesap aç

Pelegrinli
Şube Müdürü
29 Şubat 2024 11:35

Sabesyo sen bunlara uyma bunlar zaten ortalığı karıştırmak için burada trolluk yapmak için değişik isimlerle burayı karıştırıyor lar böyle tipler ortalığı karıştırip oturur bir şey olmamış gibi saçlarını tararlar aynı mahalle yanarken olduğu gibi anlayana

sabesyo_25, 1 yıl önce
o insanla ben gece gündüz konuşurum.. ailecek görüştüğüm bir kişi.. sen bir yavaş gel istersen

Sebahattin oz
Kapalı
29 Şubat 2024 16:30

Danistaydan red alan arkadaşlar kararların sisteme düşmesi ne kadar sürüyor ..

Zeym1
Aday Memur
29 Şubat 2024 17:23

Forumdan uzaklaştırıldınız ... swat3410

7ocak2017
Daire Başkanı
29 Şubat 2024 22:14

Siz ne arıyorsunuz...? Adalet mi..? Maalesef çoktan öldü.. Üzülmenin anlamı yok.. Vicdan mı arıyorsunuz..? Maalesef oda koltuk uğruna kin ve intikam ile arkadaş oldu.. Geriye kalan ise.. Dönek, iki yüzlü ve sahtekar yüzler.. Bazıları üzüldüğünü söyler.. Bazıları ise düzeleceğini... Sakın ha kanmayın..! Zira etraf çar çakala kalmış, aslanlar ölmüş.. Leş kargaları çoktan üşüşmüş.. Canlı cesetler üzerinden ahkam kesen sırtlanlar gibi sırıtır olmuşlar.. Unutma.. Sadece sen ve kendin kaldın.. Birde fani dünya.. Saygılar..

Pelegrinli
Şube Müdürü
29 Şubat 2024 22:37

Trollerden kaynaklı sayfa amacından sapmaya girdi ama onlara inat yazalım arkadaşlar.Son kararı verilenlerden onama red kararı çıkan öğrenen oldumu

Hidayet Kılıç
Aday Memur
29 Şubat 2024 23:06

Çok şükür kötü günleri geride bıraktıniz şimdi daha kötü günler sizleri bekliyor. Çünkü biz bunu hak ediyoruz

Cancan001
Aday Memur
29 Şubat 2024 23:38

Bozdağ konuşuyor ya ekran da inanın sinir krizi geçiriyorum bide parselci melih'in in oğlu insanda hiç mi utanma duygusu olmaz evet olmuyormuş

7ocak2017, 1 yıl önce

Siz ne arıyorsunuz...? Adalet mi..? Maalesef çoktan öldü.. Üzülmenin anlamı yok.. Vicdan mı arıyorsunuz..? Maalesef oda koltuk uğruna kin ve intikam ile arkadaş oldu.. Geriye kalan ise.. Dönek, iki yüzlü ve sahtekar yüzler.. Bazıları üzüldüğünü söyler.. Bazıları ise düzeleceğini... Sakın ha kanmayın..! Zira etraf çar çakala kalmış, aslanlar ölmüş.. Leş kargaları çoktan üşüşmüş.. Canlı cesetler üzerinden ahkam kesen sırtlanlar gibi sırıtır olmuşlar.. Unutma.. Sadece sen ve kendin kaldın.. Birde fani dünya.. Saygılar..

Dimatao
Yasaklı
01 Mart 2024 06:21

Sayfa yukarıda kalsın

Dimatao
Yasaklı
01 Mart 2024 06:35

Forumdan uzaklaştırıldınız ... swat3410

Aynalı25, 1 yıl önce

Yazamaz ki mal bildiği iki kelime trol kemik yalayıcı formdan soğuttu insanları beyin yok kendini akıllı zannediyo

28nisaniade
Aday Memur
01 Mart 2024 08:37

Kriter neydi

hayatguzelbe1, 1 yıl önce

Çok sevindim bu karara, bu mahkemeden böyle kararlar duymak güzel oluyor. İnşallah çıkan böyle güzel karalar danıştaydan dönüpte tekrar milletin ekmeği ile oynanmaz.

hayatguzelbe1
Aday Memur
01 Mart 2024 10:10

Onu yazmamış. İlk derece iade bim onamış. Danıştay da ne olacak görecez.

28nisaniade, 1 yıl önce

Kriter neydi

Dimatao
Yasaklı
01 Mart 2024 10:24

Danıştaydaki kararı belli olan öğrenen oldumu acaba

Toplam 32701 mesaj
«157115721573157415751576157715781579158015811582»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi