Editörler : swat3410
«1624162516261627162816291630163116321633163416351636

Hugosancez
Memur
19 Nisan 2024 13:10

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun tez zamanda tekrar iade olursunuz inşallah diğer mahkeme kararlarınız nasıldı

hakanyer, 1 yıl önce

Yaklasık 70 gün sonra kararı gördüm Adalet bu ülkeye uğrayacak en son şey

hakanyer
Aday Memur
19 Nisan 2024 13:59

İdari mah.ve bölge idare mah.ikisinide 2 ye 1 kaybettim Danıştay da bir karşı oy var kod beraat etmek o bu formalite bence hepimize geçmiş olsun

Hugosancez, 1 yıl önce

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun tez zamanda tekrar iade olursunuz inşallah diğer mahkeme kararlarınız nasıldı

Hugosancez
Memur
19 Nisan 2024 14:12

Karar verildi yazdıktan sonra 70 gündemi uyapa düştü karar içeriği

hakanyer, 1 yıl önce

İdari mah.ve bölge idare mah.ikisinide 2 ye 1 kaybettim Danıştay da bir karşı oy var kod beraat etmek o bu formalite bence hepimize geçmiş olsun

kulahmed
Kapalı
19 Nisan 2024 17:35

Antep bölgeden kararı çıkan varmı bu hafta

Pelegrinli
Şube Müdürü
19 Nisan 2024 18:26

Yani yine şuna mı geliyor uz BİM kararı nasıl sa Danıştayda aynını veriyor

hakanyer, 1 yıl önce

Yatırım Hesap
Şube Müdürü
19 Nisan 2024 23:18

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Az önce bende 5. Dairenin kararını gördüm sisteme yuklemisler. Aralık ayında karar verilmişti. Bölge idare kararını onamış bizim itirazimizi red etmiş. Adana idare ve bölge idare red di bir tanık beyanı ve takipsizlik kod EA SC scc idi. 2022/15xxx Artık anayasa mahkemesine gidecez ama 2028 e kadar bizim işler zor görünüyor. Herkesin hakkında hayırlısı

Cancan001
Aday Memur
19 Nisan 2024 23:54

Geçmiş olsun diyecek iki cümlem var geçen Ali aktaşın paylaştığı kararda görüldüğü üzere adamı olan dönüyor bu bir bunlardan adalet beklemek bülent ersoy'dan çocuk beklemek gibi birşey buda iki istediğiniz kadar eksiye boğun atalarımızın dediği gibi görünen köy klavuz istemez sağlıcakla kalın

Yatırım Hesap, 1 yıl önce

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Az önce bende 5. Dairenin kararını gördüm sisteme yuklemisler. Aralık ayında karar verilmişti. Bölge idare kararını onamış bizim itirazimizi red etmiş. Adana idare ve bölge idare red di bir tanık beyanı ve takipsizlik kod EA SC scc idi. 2022/15xxx Artık anayasa mahkemesine gidecez ama 2028 e kadar bizim işler zor görünüyor. Herkesin hakkında hayırlısı

Hugosancez
Memur
20 Nisan 2024 00:19

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun tez zamanda tekrar iade olursunuz inşallah ne zaman ihraç olmuştun?

Yatırım Hesap, 1 yıl önce

Adaletİsterim
Aday Memur
20 Nisan 2024 13:01

Ankara 2.bim dün sisteme girilmiş. Beraat almıştım. 1 tanık kod scc ret geldi arkadaşlar. Söylenecek söz bulamıyorum Allahından bulsun kim hakkıma giriyorsa. Aynı sıkıntıları çekmeden ölmesin.

dogecoin
Şef
20 Nisan 2024 13:18

İyi gunler arkadaslar buraya yazmayan bir arkadasim 5. Daire Ea ve ihbar baska bisey yok danistay red vermis sisteme bugun gormus yeni benim dosyam danistaya gideli 3 ay oldu dosya acilmadi normal mi acaba

Hugosancez
Memur
20 Nisan 2024 13:20

Geçmiş olsun arkadaşıniza yerel ve BİM kararı nasıldı?

dogecoin, 1 yıl önce

İyi gunler arkadaslar buraya yazmayan bir arkadasim 5. Daire Ea ve ihbar baska bisey yok danistay red vermis sisteme bugun gormus yeni benim dosyam danistaya gideli 3 ay oldu dosya acilmadi normal mi acaba

Kenzo123
Memur
20 Nisan 2024 14:13

Esas no kaçlarda dosyanızın. Ne kadar sürdü istinaf

Adaletİsterim, 1 yıl önce
Ankara 2.bim dün sisteme girilmiş. Beraat almıştım. 1 tanık kod scc ret geldi arkadaşlar. Söylenecek söz bulamıyorum Allahından bulsun kim hakkıma giriyorsa. Aynı sıkıntıları çekmeden ölmesin.

Adaletİsterim
Aday Memur
20 Nisan 2024 14:25

2023 2800 lerdeydi yaklaşık 1 yıl sürdü
Kenzo123, 1 yıl önce

Esas no kaçlarda dosyanızın. Ne kadar sürdü istinaf

dogecoin
Şef
20 Nisan 2024 14:53

İkiside red bugun gormus sistemde

Hugosancez, 1 yıl önce

Geçmiş olsun arkadaşıniza yerel ve BİM kararı nasıldı?

dogecoin
Şef
20 Nisan 2024 14:55

Arkadaslar bu danistay dosya hala gorunmuyor 3 ay oldu gideli normal mi sizce

Hugosancez
Memur
20 Nisan 2024 15:08

Her iki mahkeme kararı red çıkan olumsuz çıktı şu ana kadar Danıştaydaki kararı belli olan arkadaşlarin yazdıklarından.Her iki mahkeme kararı olumlu olanlardan Danıştay'ta kararı onanan kimse duymadık yazmadı bilmiyoruz sadece Ali Aktaş paylaşmış bir kaç gün önce BİM kararı red çıkan biri Danıştay olumlu vermiş günahını almayayım muhtemelen referans vardır diye düşünüyoruz kararlar gelmeye başladı muhtemelen Mayıs ayında daha fazla karar göreceğiz Allah hepimizin yardımcısı olsun fetonunde tüm hainlerin de belasını versin devletimiz varolsun karar verici kisilerede adalet merhamet versin...

dogecoin, 1 yıl önce

İkiside red bugun gormus sistemde

Hugosancez
Memur
20 Nisan 2024 15:34

Ben bir çok avukata dosyası Danıştay'ta olanlara sordum araştırdım iki mahkeme kararı lehine çıkıp Danıştay'ta kararı onanan kimse duymadım dahası yok varsada muhtemelen referans ile vardır.Su gorusede katılmıyorum işte yerel mahkeme ve BİM kararı olumlu çıkanı Danıştay onar diye bir şey yok madem öyle neden duymadık öğrenemedik.

mahla
Memur
20 Nisan 2024 17:36

Yani duyduklarınızın 2 mahkemesi de lehe olanların hepsi mi red almış?
Hugosancez, 1 yıl önce

Ben bir çok avukata dosyası Danıştay'ta olanlara sordum araştırdım iki mahkeme kararı lehine çıkıp Danıştay'ta kararı onanan kimse duymadım dahası yok varsada muhtemelen referans ile vardır.Su gorusede katılmıyorum işte yerel mahkeme ve BİM kararı olumlu çıkanı Danıştay onar diye bir şey yok madem öyle neden duymadık öğrenemedik.

Hugosancez
Memur
20 Nisan 2024 17:53

Hayır yanlış anlaşılma oldu her iki mahkeme kararı red çıkan lar Danıştaydanda red aldı diye yazdım.Buraya yazanlardan çıkarım yaptım

mahla, 1 yıl önce
Yani duyduklarınızın 2 mahkemesi de lehe olanların hepsi mi red almış?

mahla
Memur
20 Nisan 2024 17:53

Allah herkesin yardımcısı olsun. Tüm masumları korusun.
Hugosancez, 1 yıl önce

Hayır yanlış anlaşılma oldu her iki mahkeme kararı red çıkan lar Danıştaydanda red aldı diye yazdım.Buraya yazanlardan çıkarım yaptım

Toplam 32701 mesaj
«1624162516261627162816291630163116321633163416351636

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi