Editörler : Cüneyt Barışoglu
«1624162516261627162816291630163116321633163416351636

Ümit s.
Memur
20 Nisan 2024 19:36

Sen ne ayaksın girdim baktım yok araştırdım. aktif mi çalışıyorsun her iki mahkemen olumlu mu olumsuz mu yoksa işsiz güçsüz burada takiliyor musun. Adamın mahkemeleri olumlu olsa red yese mutlaka yazar zaten. Eğer senin mahkemelerin olumsuzsa sana ne onların dosyasından. Ben burada bazılarının boş adamlar olduğunun dusunuyorum yada dalga geciyorsunuz. Benim de öğrendiğim Danıştay çok fazla işin içine girmiyor esas falan usul yönüne daha çok bakıyor yani iki mahkemesi olumlu olanlar daha şanslı. İstinaf çok önemli maalesef

Hugosancez, 1 yıl önce

Ben bir çok avukata dosyası Danıştay'ta olanlara sordum araştırdım iki mahkeme kararı lehine çıkıp Danıştay'ta kararı onanan kimse duymadım dahası yok varsada muhtemelen referans ile vardır.Su gorusede katılmıyorum işte yerel mahkeme ve BİM kararı olumlu çıkanı Danıştay onar diye bir şey yok madem öyle neden duymadık öğrenemedik.

Hugosancez
Memur
20 Nisan 2024 20:18

Biraz yavaş gel ve hadsizlik yapma boş boş yorumlama önce yazdıklarımi iyi oku anla araştırdım derken görüştüğüm Avukat ve davası Danıştay'ta devam edenleri yazdım kafanı iyi ver oku.Kimsenin dosyasının dedektifide değilim kendi dosyamda Danıştayda edepsizlik yapma istersen

Ümit s., 1 yıl önce

Sen ne ayaksın girdim baktım yok araştırdım. aktif mi çalışıyorsun her iki mahkemen olumlu mu olumsuz mu yoksa işsiz güçsüz burada takiliyor musun. Adamın mahkemeleri olumlu olsa red yese mutlaka yazar zaten. Eğer senin mahkemelerin olumsuzsa sana ne onların dosyasından. Ben burada bazılarının boş adamlar olduğunun dusunuyorum yada dalga geciyorsunuz. Benim de öğrendiğim Danıştay çok fazla işin içine girmiyor esas falan usul yönüne daha çok bakıyor yani iki mahkemesi olumlu olanlar daha şanslı. İstinaf çok önemli maalesef

Hugosancez
Memur
20 Nisan 2024 22:58

Bilip bilmeden de boş boş yazıyor sun aktif çalışıyorum her iki mahkeme kararı şükür olumlu çıktı Danıştay'ta kararı bekliyorum karar verildi ama öğrenemedik daha sen boş gezenin boş kalfasisin sanırım böyle boş boş yazıyor sun da

Ümit s., 1 yıl önce

Aynalı25
Kapalı
20 Nisan 2024 23:17

Merhaba ankara 1. bimde dosyası olan var mı tutumları. Nasıl ve nekadar sürüyor

Aynasız3434
Aday Memur
20 Nisan 2024 23:20

tanıştırayım onun adı sensiyo kendisi aktif calıştığı icin red alan herkes trol boş adam flan aylardır buraya tek yazdığı danıştaydan olumlu alan varmı işi gücü bu başka bişey yazmaz arada farklı hesaplardan söver sayar kendi kendine aldırma eksiyi bas gec
Ümit s., 1 yıl önce

swat3410
Şube Müdürü
20 Nisan 2024 23:24

Zaman zaman bu başlıkta sert küfür ve tehditler nedeniyle müdahil oluyorum. Basit bir konuda dahi gerilim yükselip, küfürler havada uçuşuyor. Tansiyon daha fazla yükselmeden araya girip uyarımı yapıyorum.

Bu başlıkta aynı olumsuzlukların yaşanması durumunda, başlık yazışmaya kapatılacak ve Emniyet Hizmetleri forum bölümünden bu tür başlıkların açılmasına müsade etmeyeceğim.

Kamu personeli ortak konular forum bölümünde, disiplin ve idari soruşturmalar başlığına yönlendireceğim.

https://forum.memurlar.net/kategori/kamu-personeli-ortak-konular/disiplin-ve-idari-sorusturmalar/

Başlığı takip edenlerin bilgisine ....

Hugosancez
Memur
20 Nisan 2024 23:28

Admin bu aynasız3434 isimli hesabın kaç nicki var ıp numarasından ulaşabilirsin bir çok trol hesabı var bak istersen ve buraya değişik isimlerle gelip milletle kafa dolduruyor ortamı geriyor buradaki tüm huzursuzluk bu aynasız3434,aynali042,barut3535 vb trol hesaplarının sahibi bu şahıs yüzünden çıkıyor gereğini yapın artık

swat3410, 1 yıl önce

Zaman zaman bu başlıkta sert küfür ve tehditler nedeniyle müdahil oluyorum. Basit bir konuda dahi gerilim yükselip, küfürler havada uçuşuyor. Tansiyon daha fazla yükselmeden araya girip uyarımı yapıyorum.

Bu başlıkta aynı olumsuzlukların yaşanması durumunda, başlık yazışmaya kapatılacak ve Emniyet Hizmetleri forum bölümünden bu tür başlıkların açılmasına müsade etmeyeceğim.

Kamu personeli ortak konular forum bölümünde, disiplin ve idari soruşturmalar başlığına yönlendireceğim.

https://forum.memurlar.net/kategori/kamu-personeli-ortak-konular/disiplin-ve-idari-sorusturmalar/

Başlığı takip edenlerin bilgisine ....

swat3410
Şube Müdürü
20 Nisan 2024 23:38

Arkadaşlar editörün ip görme yetkisi bulunmuyor, kim kimdir bilmiyorum yada öyle ütopik bir panelimiz bulunmuyor, kimin kaç tane üyeliği bulunuyor bilmiyorum. Siz ne görüyorsanız bende onu görüyorum. Sizden farklı olarak ceza verme, başlık kapatma yada taşıma yetkimiz var .

sensiyo yada aynasız3434,aynali042,barut3535 bu nicklere takılı kalmayın, en ufak bir polemikte birbirinizi sen şusun busun şeklinde yaftalamayın. Yaşadığın soruna odaklanın, bu başlıkta ne bulmak istiyorsanız onu arayın.

Densizin biri çıkıp küfür, hakaret ederse zaten gereğini yapıyoruz.

Tirekss
Yasaklı
21 Nisan 2024 00:04

Forumdan uzaklaştırıldınız? swat3410 
Aynasız3434, 1 yıl önce
tanıştırayım onun adı sensiyo kendisi aktif calıştığı icin red alan herkes trol boş adam flan aylardır buraya tek yazdığı danıştaydan olumlu alan varmı işi gücü bu başka bişey yazmaz arada farklı hesaplardan söver sayar kendi kendine aldırma eksiyi bas gec

Aynasız3434
Aday Memur
21 Nisan 2024 00:06

admin kardeş al bak kimmiş sensiyo incele
Tirekss, 1 yıl önce

Aynasız3434
Aday Memur
21 Nisan 2024 00:07

Tirekss, 1 yıl önce

Tirekss
Yasaklı
21 Nisan 2024 00:15

Aynasız3434, 1 yıl önce

barut3535
Aday Memur
21 Nisan 2024 00:16

bim kalemini arayıp sordur devrem. bir ay emniyetten cevap bekleniyo 7 10 günde evrak gecikme ihtimaline karşı bekletiyolar normalde 40 45 günde danıştayda dosyanın aşılması lazım
dogecoin, 1 yıl önce

Arkadaslar bu danistay dosya hala gorunmuyor 3 ay oldu gideli normal mi sizce

Tirekss
Yasaklı
21 Nisan 2024 00:17

Aynasız3434, 1 yıl önce
admin kardeş al bak kimmiş sensiyo incele

Tirekss
Yasaklı
21 Nisan 2024 00:19

barut3535, 1 yıl önce
bim kalemini arayıp sordur devrem. bir ay emniyetten cevap bekleniyo 7 10 günde evrak gecikme ihtimaline karşı bekletiyolar normalde 40 45 günde danıştayda dosyanın aşılması lazım

Tirekss
Yasaklı
21 Nisan 2024 00:20

AYNASIZ3434 geldi birçok trol hesapla yazıyor sayfa ilerlesin diye elli altı olur şimdi

Aynasız3434
Aday Memur
21 Nisan 2024 00:30

Tirekss
Yasaklı
21 Nisan 2024 00:34

Aynasız3434, 1 yıl önce

Tirekss
Yasaklı