Editörler : Cüneyt Barışoglu
«1624162516261627162816291630163116321633163416351636

Aynasız3434
Aday Memur
21 Nisan 2024 00:54

kapatsın daha iyi senin küftünümü okuyacaz burda
Tirekss, 1 yıl önce

Forumdan uzaklaştırıldınız? swat3410

Pelegrinli
Şube Müdürü
21 Nisan 2024 00:55

Sen buraya yazmasan bulasmasan hiç bir sıkıntı yok ama sen küfürden zevk alıyor sun

Aynasız3434, 1 yıl önce
kapatsın daha iyi senin küftünümü okuyacaz burda

Aynasız3434
Aday Memur
21 Nisan 2024 01:04

sen hergün 50 hesaptan yazıyorsun sen yazma bende yazmam
Pelegrinli, 1 yıl önce

Sen buraya yazmasan bulasmasan hiç bir sıkıntı yok ama sen küfürden zevk alıyor sun

Hugosancez
Memur
21 Nisan 2024 01:08

Vallahi billahi senden bıktık usandık artık yeter ya ne anlıyorsun böyle yapınca kendini geç ailene edilen küfür hakaretlerdemi zoruna gitmiyor ne biçim bir mahlukat sin sen hicmi onurun, haysiyetin yok yaş pes yani taşa söylense taş dile gelirdi

Aynasız3434, 1 yıl önce
sen hergün 50 hesaptan yazıyorsun sen yazma bende yazmam

Aynasız3434
Aday Memur
21 Nisan 2024 01:09

Forumdan uzaklaştırıldınız ? swat3410
Hugosancez, 1 yıl önce

Vallahi billahi senden bıktık usandık artık yeter ya ne anlıyorsun böyle yapınca kendini geç ailene edilen küfür hakaretlerdemi zoruna gitmiyor ne biçim bir mahlukat sin sen hicmi onurun, haysiyetin yok yaş pes yani taşa söylense taş dile gelirdi

swat3410
Şube Müdürü
21 Nisan 2024 01:17

Malumun ilanı yaşandı

Elimden geldiğince yapıcı olmaya çalıştım ancak bir türlü olmuyor. Bu tür kişiler dünde yazdı, günün de yazacak, yarın da yazacak, kayıtsız kalın, cevap vermeyin bakın sayfada bunlar yaşanıyor, tek mesaj dahi almıyorum.

Bu sayfa kapanacak burada oluşturduğunuz grup ile irtibatınızın kopmaması için 2-3 gün daha başlık yazışmaya açık olacak sonrasında yazışmaya kapatacağım

Düzeltme: Sağolsun 1 arkadaşımız mesaj göndermiş, duyarlı davranmış ve bu duyarlı arkadaşın talebi de sayfanın yazışmaya kapatılması olmuş 

Hugosancez
Memur
21 Nisan 2024 01:32

Bir kişiden kaynaklanıyor bu sorun dediğim gibi aynasız3434 denilen hesabın bir çok sahte hesabı var burada ve ortalığı karıştırip sayfayı sabote ediyor bence bu başlık durmalı,kapatılmamalı bir kişinin yaptığı şeyin bedelini ödemek zorunda mı buradaki diğer kişiler

swat3410, 1 yıl önce

Malumun ilanı yaşandı

Elimden geldiğince yapıcı olmaya çalıştım ancak bir türlü olmuyor. Bu tür kişiler dünde yazdı, günün de yazacak, yarın da yazacak, kayıtsız kalın, cevap vermeyin bakın sayfada bunlar yaşanıyor, tek mesaj dahi almıyorum.

Bu sayfa kapanacak burada oluşturduğunuz grup ile irtibatınızın kopmaması için 2-3 gün daha başlık yazışmaya açık olacak sonrasında yazışmaya kapatacağım

Düzeltme: Sağolsun 1 arkadaşımız mesaj göndermiş, duyarlı davranmış ve bu duyarlı arkadaşın talebi de sayfanın yazışmaya kapatılması olmuş 

Ümit s.
Memur
21 Nisan 2024 05:50

Dediklerin doğruysa inşaallah danistayda onanir dosyan. Kendini de çok kasma ben arasıra fırsat bulursam giriyorum. Burayla işin yok kendi dosyan karar verilmiş diorsun. Yakında öğrenirsin o zaman. Aynı durumda ben olsam sadece kararımı beklerim buraya girip bakmam bile.

Hugosancez, 1 yıl önce

Bilip bilmeden de boş boş yazıyor sun aktif çalışıyorum her iki mahkeme kararı şükür olumlu çıktı Danıştay'ta kararı bekliyorum karar verildi ama öğrenemedik daha sen boş gezenin boş kalfasisin sanırım böyle boş boş yazıyor sun da

Hugosancez
Memur
21 Nisan 2024 09:44

Kasma diyorsun da her iki mahkeme kararı lehine çıkıp aktif çalışan ve dosyası Danıştay'ta olan bir arkadaşın kararını bozmuş Danıştay nasıl kalmayacaksınki

Ümit s., 1 yıl önce

Dediklerin doğruysa inşaallah danistayda onanir dosyan. Kendini de çok kasma ben arasıra fırsat bulursam giriyorum. Burayla işin yok kendi dosyan karar verilmiş diorsun. Yakında öğrenirsin o zaman. Aynı durumda ben olsam sadece kararımı beklerim buraya girip bakmam bile.

Ümit s.
Memur
21 Nisan 2024 10:10

Arkadaşım dosya numarasını bilion mu kim söylemiş. Danıştay'ın sitesinde bile bozma kararı bile yok gibi. İnanma avukatın söylediyse dosya numarasını sor . Böyle birşey olsa duyulurdu. Kötü haber hemen duyulur

Hugosancez, 1 yıl önce

Kasma diyorsun da her iki mahkeme kararı lehine çıkıp aktif çalışan ve dosyası Danıştay'ta olan bir arkadaşın kararını bozmuş Danıştay nasıl kalmayacaksınki

Ümit s.
Memur
21 Nisan 2024 10:15

Birde eğer doğru konuşuyorsan senin yada bir başkasının trol olma olasılığı olabilir. Varsa bişey kanıt dosya numarası yazarsın he tm bu iş öyleymiş denir. Seni rencide etmek için soylemiom. Hepimiz eskiden de olsa polistik böyle bakmak lazim

Ümit s., 1 yıl önce

Arkadaşım dosya numarasını bilion mu kim söylemiş. Danıştay'ın sitesinde bile bozma kararı bile yok gibi. İnanma avukatın söylediyse dosya numarasını sor . Böyle birşey olsa duyulurdu. Kötü haber hemen duyulur

mervan_21
Aday Memur
21 Nisan 2024 10:30

Bende bu sayfanın kapatılması ve memurlar.nette sayfa açılmaması tqraftariyim.

Hugosancez
Memur
21 Nisan 2024 10:37

Dosya nosunu bilmiyorum vermez zaten niye versin kim olsa vermez karar nosunu daha kararı yüklenmemiş kendisi öğrenmiş onanmamış karari bozulmuş trol olanda trolluk yapanda trol olduğumu söyleyende en adi şerefsiz dir

Ümit s., 1 yıl önce

Hugosancez
Memur
21 Nisan 2024 10:41

Bak boş konuşan birisin belliki dünden beri saçma sapan şeyler yazıyor sun trol vs diye dikkat et üslubuna,yazmana böyle yazmaya devam edersen anlayacağın dilden konuşurum

Ümit s., 1 yıl önce

Birde eğer doğru konuşuyorsan senin yada bir başkasının trol olma olasılığı olabilir. Varsa bişey kanıt dosya numarası yazarsın he tm bu iş öyleymiş denir. Seni rencide etmek için soylemiom. Hepimiz eskiden de olsa polistik böyle bakmak lazim

Ümit s.
Memur
21 Nisan 2024 11:10

Arkadaşım daha yazmam sana son yazim adam danistayi kaybedecek yazmayacak dosya numarasini mezara götürecek mantıklı gelmiyor birde senin yada başkasının lafına kim inanır sırf sana cevap verecem diye siteye girdim iki gündür:) Rabbim herkes hakkında hayırlısını versin

Hugosancez, 1 yıl önce

Dosya nosunu bilmiyorum vermez zaten niye versin kim olsa vermez karar nosunu daha kararı yüklenmemiş kendisi öğrenmiş onanmamış karari bozulmuş trol olanda trolluk yapanda trol olduğumu söyleyende en adi şerefsiz dir

Pelegrinli
Şube Müdürü
21 Nisan 2024 11:12

İster inan ister inanma senin bilecegin iş.Kararlar çıkınca göreceğiz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ümit s., 1 yıl önce

Arkadaşım daha yazmam sana son yazim adam danistayi kaybedecek yazmayacak dosya numarasini mezara götürecek mantıklı gelmiyor birde senin yada başkasının lafına kim inanır sırf sana cevap verecem diye siteye girdim iki gündür:) Rabbim herkes hakkında hayırlısını versin

İlic54
Memur
21 Nisan 2024 11:22

Bence kazanan yazmaz ama kaybeden yazar buraya diye düşünüyorum

Pelegrinli, 1 yıl önce

İster inan ister inanma senin bilecegin iş.Kararlar çıkınca göreceğiz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Küskün12
Aday Memur
21 Nisan 2024 11:28

devrem danıştay olumlu kararımı bozmuş
Hugosancez, 1 yıl önce

Umutumur
Kapalı
21 Nisan 2024 11:35

Sallıyorlar inanmayın

Küskün12, 1 yıl önce

Hugosancez
Memur
21 Nisan 2024 11:56

Evet her iki mahkeme kararı lehine aktif çalışan biri dosyası Danıştay'ta bir şekilde öğrenmiş onanmamış kararı yani bozmuş Danıştay ben onun yalancısıyım yalan söylemeye borcum yok bende Danıştay kararı bekliyor um kararım verildi ama öğrenemedik içeriğini yaklaşık 2 ay önce karar verildi diye yazdı ne zaman UYAPa düşer bilmiyorum

Küskün12, 1 yıl önce
Toplam 32701 mesaj
«1624162516261627162816291630163116321633163416351636

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi