Editörler : swat3410
12345678910111213»

bys39
Aday Memur
03 Mart 2021 20:09

Yörük gardaş emniyet nasıl işlem başlatmış.iadeniz içinmi

03 Mart 2021 20:31

Beni Unutmuşsunuz kırıldım bak şimdi;)) 4 Ekim sayfalarının ve 6 Ocak sayfasının kurucusu unutulur mu Arkadaşlar bende Ohal komisyonundan iade oldum araştırma merkezine verdiler Bekleyenlere Umut olsun inşallah
Beyazgul06, 4 yıl önce

Devremm takipteyim yine yaparsin guncellemeyi ne gunlerdi yha Efsane 4 Ekim:)KILLIBOĞAN FILIZABLA KORLUDAG ABT CILEKES sayamadiklarimda var Hepsine Slm olsun beraber güldk beraber agladik ne gunler geceler gecerdik hepiniz birbirinizden degerlisiniz GOLGE devremm eski anilar geldi aklima Cansin Ahh devrem ne gunlerdi Guzel gunesli gunler hepimizi bekliyo ...

golge0607
Genel Müdür
03 Mart 2021 20:57

Ooohh ne güzel haber devrem inan eskilerden kimseyi unutmadık Beyazgül devrem in saydığı isimler de efsaneydi duyum kaynağı sauilirlardi..senin adına çok sevindim..cok şükür inşallah zamanla her birimiz iade olur başlarız...nasıl arstm merk rahat misin

Kuzey992009, 4 yıl önce
Beni Unutmuşsunuz kırıldım bak şimdi;)) 4 Ekim sayfalarının ve 6 Ocak sayfasının kurucusu unutulur mu Arkadaşlar bende Ohal komisyonundan iade oldum araştırma merkezine verdiler Bekleyenlere Umut olsun inşallah
03 Mart 2021 21:07

6 aydır başlama yapamadık süreç çok uzun sürüyor. Önümüzdeki hafta başlama yapmak için Ankaraya gideceğim. İade olanların yüzde 90 ı araştırmaya yüzde 5-10 arası da EGM ye veriliyor. Araştırmaya verilenler istediği valilikte göreve başlıyor. Ancak herkes EGM ye geçmek için dava açtı açıyor. Maaş EGM ye göre yüzde 30 eksik. Tek avantajı istediğin yerde ve sabit görev yapıyorsun
golge0607, 4 yıl önce

Ooohh ne güzel haber devrem inan eskilerden kimseyi unutmadık Beyazgül devrem in saydığı isimler de efsaneydi duyum kaynağı sauilirlardi..senin adına çok sevindim..cok şükür inşallah zamanla her birimiz iade olur başlarız...nasıl arstm merk rahat misin

Adcet
Müsteşar Yardımcısı
03 Mart 2021 21:18

İnşallah komisyondan iade haberini almak bize de nasip olur
Kuzey992009, 4 yıl önce
6 aydır başlama yapamadık süreç çok uzun sürüyor. Önümüzdeki hafta başlama yapmak için Ankaraya gideceğim. İade olanların yüzde 90 ı araştırmaya yüzde 5-10 arası da EGM ye veriliyor. Araştırmaya verilenler istediği valilikte göreve başlıyor. Ancak herkes EGM ye geçmek için dava açtı açıyor. Maaş EGM ye göre yüzde 30 eksik. Tek avantajı istediğin yerde ve sabit görev yapıyorsun

Yörük4627
Aday Memur
03 Mart 2021 21:58

Ankarayi aroyorum.ben her hafta sizin yazninizi yazdik bakan beyin onayina sunduk diyorlsr sadece yazinin icerigi hakkinda bilgi veremeyiz diyorlar

bys39, 4 yıl önce

Yörük gardaş emniyet nasıl işlem başlatmış.iadeniz içinmi

Beyazgul06
Memur
03 Mart 2021 22:11

Abimm seni unutmk mumkunmu gonullere taht kurdun:)Kral abimm iade haberine cok ama cok mutlu oldum hayirli ugurlu olsun darisi tum bekleyen devrelere zamanla herks donecek ins az sabir EFSANE 4EKIM 6OCAKCLARA SLM OLSUN ALLAH EMANETSINZ

Kuzey992009, 4 yıl önce

güzel insan adalet
Aday Memur
03 Mart 2021 22:25

YD alan arkadaşlar sosyal ve maddi geriye dönük haklarınızı alabildinizmi? Cevaplayan oluşa memnun o

kartal4807
Aday Memur
03 Mart 2021 22:47

Komisyon dan iade olanlar arastırma merkezinde başlatılıyor. Peki idare mahkemesinden dönenler onlarında araştırma merkezinde başlatılma ihtimali var mı. Yoksa polisliğe mi dönüş.

Kuzey992009, 4 yıl önce

golge0607
Genel Müdür
03 Mart 2021 22:57

Bunun cevabı için daha erken galiba çünkü henüz karar uygulamaları başlamadi ve karalar da zaten yeni yeni çıkıyor zaten...Nisan gibi belli olur diye düşünüyorum..

03 Mart 2021 22:58

Komisyondan yada idare mahkemesinden dönüş aynı olur şahsi kanaatimce ama mahkeme EGM de başlama yapmalı derse o ayrı. Bakanlık kendince güvenmediği kişiyi araştırmaya veriyor ama niye güvenmediği konusunda bir açıklama yapmıyor. Aslında niye döndünüz diye bir cezalandırma yöntemi de diyebiliriz. Bizde kimse bu devletin sahibi değil diyerek hukuki haklarımız için mücadele etmeye devam edeceğiz
kartal4807, 4 yıl önce

Komisyon dan iade olanlar arastırma merkezinde başlatılıyor. Peki idare mahkemesinden dönenler onlarında araştırma merkezinde başlatılma ihtimali var mı. Yoksa polisliğe mi dönüş.

03 Mart 2021 23:05

Çok teşekkür ederim kardeşim benim. İlk günden beri aynı şeyi söylüyorum bu şerefsiz yapıyla alakası olmayan herkes görevine dönecek. Alakası olmayıp yanlış fişleme yalancı tanık iftira gibi konularla ilgili hala sürüncemede kalan arkadaşlarımız da inşallah tez zamanda iade olurlar
Beyazgul06, 4 yıl önce

Abimm seni unutmk mumkunmu gonullere taht kurdun:)Kral abimm iade haberine cok ama cok mutlu oldum hayirli ugurlu olsun darisi tum bekleyen devrelere zamanla herks donecek ins az sabir EFSANE 4EKIM 6OCAKCLARA SLM OLSUN ALLAH EMANETSINZ

26nisanzede
Aday Memur
04 Mart 2021 12:39

Golge0607 hangi şehirdeydin sen

ankarabuk78
Memur
04 Mart 2021 21:46

Arkadaşlar konuyla doğrudan alakalı değil ama bende farklı bi konudan merkez disiplin kuruluna savunma yaptım muhtemel ihraç edecekler gibi kurul tek kelime sormadan dinledi

Konu fetö değil bu arada

İhraç olursam şayet yürütmeyi durdurma almak için dava açacağım müfettiş sadece olabileceği edebileceği vs gibi ihtimaller üzerine ihraç istedi ortada somut bir delil ya da elle tutulur bir iddia yok

Raporda beni suçlayan tüm müfettiş değerlendirmelerini de savunmamda çürüttüm ama dediğim gibi kuruldan umutlu değilim.

Öncelikle sizlerin tecrübesine istinaden

1- yürütmeyi durdurma için dava açarsam karar kaç ay/yıl da çıkıyor?

2- yürütmeyi durdurmaya EGM itiraz ederse o itiraz sonuçlanmadan başlama yaptırıyorlar mı?

3- her halükarda Danıştaydan karar alana kadar başlamayı unut diyenler var. Bu doğru bir bilgi mi

Şimdiden teşekkürler

golge0607
Genel Müdür
04 Mart 2021 21:55

Kurul belki ihraç vermez devrem ..bu ihtimali canlı tut..idari dava süresi de bulunduğun ile göre değişebilir ama ortalama 1yil diye dusun bu sure 6 ay 9 ay da olabilir..benim temmuzda dava açıldı ve çok şükür geçen hafta iade kararı çıktı ve simdi 30 günlük istinaf sürecinde..ama nihayetinde EGM başlama yaptirir mi bekletir mi bunu şimdilik bilmiyoruz..umarım az çok cevap olmuştur soruna

ankarabuk78
Memur
04 Mart 2021 22:08

İnşallah dediğin gibi olur ama teşkilatın bana kattığı en büyük şey karşındakine bakınca ne düşündüğü ya da hissettiğini az çok kestirebilmek oldu

Gördüğüm tavır ve hissiyatım olumlu bir karar beklememe çok imkan vermiyor. Sicil temizliği , 15 Temmuz gecesi yaptıklarımı bile anlatmak zorunda kaldımbelki dinlerler diye ama kimse ilgilenmedi bile

golge0607, 4 yıl önce

Kurul belki ihraç vermez devrem ..bu ihtimali canlı tut..idari dava süresi de bulunduğun ile göre değişebilir ama ortalama 1yil diye dusun bu sure 6 ay 9 ay da olabilir..benim temmuzda dava açıldı ve çok şükür geçen hafta iade kararı çıktı ve simdi 30 günlük istinaf sürecinde..ama nihayetinde EGM başlama yaptirir mi bekletir mi bunu şimdilik bilmiyoruz..umarım az çok cevap olmuştur soruna

Dirtyhary
Aday Memur
04 Mart 2021 22:22

Iyi aksamlar il 06 bugun ihrac teblig edildi 4 ekim acik adli idari hic ifade vermedim zarf 2020 eylul idari dava icin avukat tavsiyesi istiyorum varmi ankara da derdimizi dinleyecek avukat bu konularda tecrubeli birisi

golge0607
Genel Müdür
04 Mart 2021 23:39

Devletimizin milletimizin başı sağolsun..şehitlerimizin ruhu şad olsun...sevgi ve minnetle.

golge0607
Genel Müdür
05 Mart 2021 08:47

Bir güncel bırakalım şuraya...gününüz aydın olsun..

golge0607
Genel Müdür
05 Mart 2021 23:26

Güzel geceler güzel sayfam umut sayfam..

Toplam 32701 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi