Editörler : swat3410
12345678910111213»

golge0607
Genel Müdür
09 Mart 2021 12:34

Devrem benim duruşmasız idi..yd red geldikten 3 ay sonra felan esas karar geldi bu tür davalarda 1 ay çok erken sabret ve uyap i takip et ve ayrıca ile göre yoğunluğa göre de değişebilir..ve yine ayrıca mahkeme son aşamada adli ve idari soruşturma olup olmadığını soruyor ve gelen cevaotan sonra kararını yazıyor..biraz daha sabır yani ..umarım güzel haberler alirsin

positivty, 4 yıl önce
Esas karar için durusma olduktan ne kadar süre sonra karar açıklanıyor bilgisi olan var mı yaklaşık 1 ay oldu karar hala aciklanmadi benim

bys39
Aday Memur
09 Mart 2021 22:27

Bu esas karar nedir arkadaşlar.

Gs6706
Aday Memur
09 Mart 2021 22:56

İyi akşamlar herkese 20 gün kadar önce bölge idareden YD almıştım. Bugünde iade kararını aldım.

golge0607
Genel Müdür
10 Mart 2021 00:09

Ooo çok güzel hadi gözün aydın hayirli olsun devrem ..darısı bekleyen diğer devrelere olsun..güzel haber...

Gs6706, 4 yıl önce

İyi akşamlar herkese 20 gün kadar önce bölge idareden YD almıştım. Bugünde iade kararını aldım.

fencihg86
Şef
10 Mart 2021 00:13

Kod varmıydı

Gs6706, 4 yıl önce

golge0607
Genel Müdür
10 Mart 2021 00:14

Arkadaşlar Ankara'dan süreçle ilgili avukat soran arkadaslar olmuştu..bir av bilgisi verebilirim hala arayış devam ediyor ise..

3830umut
Aday Memur
10 Mart 2021 00:16

Devrem ozelden yazabilirmisin lütfen
golge0607, 4 yıl önce

Arkadaşlar Ankara'dan süreçle ilgili avukat soran arkadaslar olmuştu..bir av bilgisi verebilirim hala arayış devam ediyor ise..

Gs6706
Aday Memur
10 Mart 2021 00:17

Kod ad eş durumu. Eşim beraat etti

fencihg86, 4 yıl önce

Kod varmıydı

Bulutkseec
Şube Müdürü
10 Mart 2021 00:20

Öncelikle hayırlı olsun İdare mahkemesi de YD vermişmiydi
Gs6706, 4 yıl önce

Piri fan-i
Aday Memur
10 Mart 2021 00:36

Devrem hayırlı olsun. Yd olumluydu şimdi esastan da olumlu sonuç aldın doğru mu anladım.
Gs6706, 4 yıl önce

Piri fan-i
Aday Memur
10 Mart 2021 00:39

Devrem sen esastan olumlu sonuç almıştım değil mi? Emniyet itiraz etti mi? Sen başlamak için herhangi bir yere mahkeme kararını sundun mu?
golge0607, 4 yıl önce

Devrem benim duruşmasız idi..yd red geldikten 3 ay sonra felan esas karar geldi bu tür davalarda 1 ay çok erken sabret ve uyap i takip et ve ayrıca ile göre yoğunluğa göre de değişebilir..ve yine ayrıca mahkeme son aşamada adli ve idari soruşturma olup olmadığını soruyor ve gelen cevaotan sonra kararını yazıyor..biraz daha sabır yani ..umarım güzel haberler alirsin

golge0607
Genel Müdür
10 Mart 2021 00:47

Evet pirim yd red esas iade..30 günlük istinaf süreci var..normalde idare mh kararı uygulanır deniyor ama şimdilik bu istinaf sürecini bekliyorum herhangi bir yere basvurmadim zaten karar EGM ye de tebliğ ediliyor..zaten kendimle ilgili gelişmeyi burda bu süreci yasayan masum devrelerime anlatmak için burdayım..umarım çok güzel haberler alınır herkes sevinir

bys39
Aday Memur
10 Mart 2021 00:55

Arkadaşlar bu esas karar ne oluyo ben anlamadim

Piri fan-i
Aday Memur
10 Mart 2021 01:00

Eyvallah devrem. Benim yd olumluydu emniyet itiraz etmişti istinafta olumsuzdu. Sonra yerel mahkeme esastanda olumlu verdi ve emniyet yine istinafa taşıdı inşallah hayırlısıysa bu sefer bozmaz. Emniyet genelde bekliyor istinaf için son gün falan veriyor dilekçeyi istinaf için.
golge0607, 4 yıl önce

Evet pirim yd red esas iade..30 günlük istinaf süreci var..normalde idare mh kararı uygulanır deniyor ama şimdilik bu istinaf sürecini bekliyorum herhangi bir yere basvurmadim zaten karar EGM ye de tebliğ ediliyor..zaten kendimle ilgili gelişmeyi burda bu süreci yasayan masum devrelerime anlatmak için burdayım..umarım çok güzel haberler alınır herkes sevinir

golge0607
Genel Müdür
10 Mart 2021 01:15

Cilekes devrem mavi devrem..hadi siz de aliverin şu guzel haberi de sizin için de sevinelim..bu gun de güzel bir haber duymak iyi geldi ..tüm iyi ve masum insanlara gece iyi olsun..

golge0607
Genel Müdür
10 Mart 2021 08:18

Tüm güzel insanlara gün aysın....Miraç kandilimiz de hayırlara sebep olsun..güzel günler güzel mujdeler getirsin...haydi bakalım...

Yörük4627
Aday Memur
10 Mart 2021 10:06

Benimde idare mahkemesi ve bim olumluydu emniyet bugun itiraz etmis ostinafa tasiyor insallah hayirlisiyla biran once sonuclanir hepimizin mahkemesi de iade oluruz

Piri fan-i, 4 yıl önce
Eyvallah devrem. Benim yd olumluydu emniyet itiraz etmişti istinafta olumsuzdu. Sonra yerel mahkeme esastanda olumlu verdi ve emniyet yine istinafa taşıdı inşallah hayırlısıysa bu sefer bozmaz. Emniyet genelde bekliyor istinaf için son gün falan veriyor dilekçeyi istinaf için.

golge0607
Genel Müdür
10 Mart 2021 12:08

Araştırma merkezinde görevlendirilen arkadaşlardan burayı takip eden varsa bir sorum olacak..mümkünse özelden .. teşekkürler

golge0607
Genel Müdür
10 Mart 2021 12:13

İlk karar alanlardansin devrem EGM galiba son güne kadar bekleyip öyle istinafa gidiyor ama bu kararın orda bozulacağını sanmıyorum..inşallah tez vakitte başlama haberleri de gelir..

Yörük4627, 4 yıl önce

Benimde idare mahkemesi ve bim olumluydu emniyet bugun itiraz etmis ostinafa tasiyor insallah hayirlisiyla biran once sonuclanir hepimizin mahkemesi de iade oluruz

10 Mart 2021 12:24

Oncelikle bilgi kirliligini gidereyim. Sonra dilediginiz gibi davranabilirsiniz. Yürütme Durdurmanin amaci mahkemece telafisi güç ve imkansiz zararlarin olusabilecegi kanaati olusursa bu karari verir bu karar ile birlikte idarece tesis edilen işlem yani ihraç islemi askiya alinir. İdareye teblig edildikten 30 gün icinde sizi goreve baslatmak zorundadir. İdare tabiati geregi aleyhine olan tüm kararlari istinaf eder. YD ile goreve baslarsiniz.idare itiraz ettikce Bolge idare ardindan danistaya kadar davaniz görulmeye devam eder. (Kararin istinaf edilmesi icrayi etkilemez. Esastan kazanan kisilerde derhal baslatilmalidir) En son danistay karari ile karar kesinlesir. Sizlerin mantigina gore

eger emniyet kararin kesinlesmesini bekliyor diyorsaniz en az 2 yil daha beklemek zorundasiniz. Beklemeyin diye YD gibi bir kurum getirilmistir. YD alan arkadaslar emniyete yazili basvuru yapip goreve baslama talep etmeli eger idare buna hareketsiz kalirsa gorevliler hakkinda hukuk mahkemesi nezdinde tazminat davasi acilmali bu tazminat bizzat karari uygulamayan gorevlilerden rucu edilir. Son olarak da cumhuriyet savciligina gorevi ihmal, savsaklamaktan ilgili gorevliler hakkinda suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Komisyon karari ile dönüp 8 9 aydir bekleyenler var

Toplam 32701 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi