Editörler : swat3410
«593594595596597598599600601602603604»

Memurpol0
Memur
23 Mayıs 2023 13:39

İade kararım var Cimere de yazdım cevap gelmedi egm ye dilekçe yazdım cevap gelmedi en son kamu denetim kurumuna yazdım orası da içişlerine yönlendiriyoruz diye cevap geldi. Bu saaten sonra yurt dışında hayat kurmak için uğraşacağım kendi yurdumda işsiz kaldım yetmedi terörist ilan edildim
Polis34345, 2 yıl önce
Cimere yazın arkadaşlar her bakanlık başlatırken iç işleri polisleri baslatmiyor diye her yere yazın. En azından iade alnlar baslsin yalndan bekletiyorlar. Birde Murat kuruma yazın. Biz ihraç olduk polislere iyileştirme geldi şark olsun maaş olsun çok zoruma gidiyor!! Her gün yazın ne olur inşallah bir gun görüp duyarlar

Polis34345
Aday Memur
23 Mayıs 2023 14:14

Doğru cevap gelmiyor. Ellerinde hiç bir somut veri yok bağlantılı bir şey yok müfettişinin öznel değerlendirmesi adı altında çıkardılar. Tamam dedim kendimize guveniyoruz mahkemede aklandik yine cevap yok.!! Dönerler inşallah bu yanlıştan verecek cevapları yok çünkü. O büyük konuşan polisleri de Allah başına versin inşallah.
Memurpol0, 2 yıl önce
İade kararım var Cimere de yazdım cevap gelmedi egm ye dilekçe yazdım cevap gelmedi en son kamu denetim kurumuna yazdım orası da içişlerine yönlendiriyoruz diye cevap geldi. Bu saaten sonra yurt dışında hayat kurmak için uğraşacağım kendi yurdumda işsiz kaldım yetmedi terörist ilan edildim

saAYlam
Aday Memur
23 Mayıs 2023 14:23

Bende de olduğu gibi galiba herkeste seçimden umudunu kesmiş

tunc04
Memur
23 Mayıs 2023 14:44

Arkadaşlar evet hepimiz de umutsuzluk var lakin yinede oy vermeye lütfen gidelim en azından hükümete bize yapılanın yanlış olduğunu göstermek için biz terörist değiliz demek için
saAYlam, 2 yıl önce

Bende de olduğu gibi galiba herkeste seçimden umudunu kesmiş

joak06
Daire Başkanı
23 Mayıs 2023 14:56

Oy vermekten başka bi şansımız var mı ???

tunc04, 2 yıl önce
Arkadaşlar evet hepimiz de umutsuzluk var lakin yinede oy vermeye lütfen gidelim en azından hükümete bize yapılanın yanlış olduğunu göstermek için biz terörist değiliz demek için

gizlifigan
Aday Memur
23 Mayıs 2023 16:12

twitter da sürekli yazın. susmayın. tanıdıklarınıza ulaşın. bıktırın. kendizi anlatın ama susmayın. kaç kişiyiz elbet bir gün alıcaz hakkımızı

joak06, 2 yıl önce

Oy vermekten başka bi şansımız var mı ???

Çtltp
Memur
23 Mayıs 2023 18:31

İyi günler kader arkadaşlarım. Seçimdi siyasiler di artık umut baglamayın yoksa üzülen biz oluyoruz. Şafak sayar gibi seçimi bekledim. Halk bırak uyarı vermeyi taktir edercesine oy vermiş. Bunlardan bize hayırlı bişey gelmez artk. Adalet tecelli eder Bir gün o ayrı. Benim demek istediğim bunlara umut baglamak bizi yıpratıyo hayattan koparıyo. Gerçeklerle birkez daha yüzleşip önümüze bakalım derim.

Çtltp
Memur
23 Mayıs 2023 18:35

Şimdi çıktım fabrikadan servisden yazıyorum bu arada. Ticaret yapacagım bunların beni bu hayatta ezmesine izin vermiyecegim. Kafası çalışan insanlarız arkadaşlar. Geç kalmadan hayata adapte olalım. Biliyorum kolay değil ama gerçek bu.

Çtltp
Memur
23 Mayıs 2023 18:38

Bu seçim bana demoksi denen şeyin aslında Bi kandırmaca. Siyasilerin işe sadece makam ve koltuklarını düşündüklerini gösterdi.

Adalet8181
Aday Memur
23 Mayıs 2023 18:44

Hayırdır ne bu kasvet sizdeki de valla insanın içini sıkıyorsunuz resmen noldu bizim bilmediğimiz bir gelişme mi var seçim daha olmadı hele bir olsun kazanan ve kabinesi belli olsun ondan sonra hala durum aynıysa hep beraber Karalar bağlayalım

hamza1905
Aday Memur
23 Mayıs 2023 19:20

Var mı şu an verebileceğin güzel bı haber bı duyum falan. Genelde hepsi boş cikiyo ama olsun umut oluyo iste
Adalet8181, 2 yıl önce

Hayırdır ne bu kasvet sizdeki de valla insanın içini sıkıyorsunuz resmen noldu bizim bilmediğimiz bir gelişme mi var seçim daha olmadı hele bir olsun kazanan ve kabinesi belli olsun ondan sonra hala durum aynıysa hep beraber Karalar bağlayalım

23 Mayıs 2023 20:49

Arkadaşlar sakın umutsuz olmayın. Bence bu seçim bizimdi ama vermediler. Fakat eninde sonunda verecekler inanin buna.
23 Mayıs 2023 21:23

Ha eğer yine vermezlerse 1 yıla kalmadan yine seçim olur. Çünkü bu ekonomiyle bu adalet anlayışıyla goturemezlerrr.

nefer42
Memur
23 Mayıs 2023 22:52

Adil yargılanma süresi dolup anayasa mahkemesine başvuru yapan var mı

Yorgun Savaşçi
Aday Memur
23 Mayıs 2023 23:28

Seçimlerden umudumu kaybettim artık 5 yıldır çekmediğimiz şey kalmadı secimden sonra karar verecem önce memleketi terk ettim galiba şimdi temelli ülkeyi terk edecem gavur dediğimiz diyarlarda adalet bizde daha fazla var.

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
24 Mayıs 2023 00:47

Özelden yaz bana da devrem bir iki duyum aldım bekleriz biraz daha 2-3 ay kadar pek umidim yok ama belki bir şaşırtırlar olmazsa da artık burdan iletişime geçip kazandığımız dosyaları alıp yurt dışına gideriz, iktidarı zalim Yahudi gibi, muhalefeti de beceriksiz,halk desen millet desen kendine dokunmayana kadar sus pus herkes ama bir gün bütün millete dokunur bu haksızlıklar Adaletsizlikler
Yorgun Savaşçi, 2 yıl önce
Seçimlerden umudumu kaybettim artık 5 yıldır çekmediğimiz şey kalmadı secimden sonra karar verecem önce memleketi terk ettim galiba şimdi temelli ülkeyi terk edecem gavur dediğimiz diyarlarda adalet bizde daha fazla var.

Anormaldeli
Memur
24 Mayıs 2023 01:34

Turkuaz nasıl bir duyum devrem

Muho2321
Aday Memur
24 Mayıs 2023 01:36

Devrem buraya yaz hele neymiş bizde öğrenelim. Çıkar çıkmaz seni bağlamaz. Buraya yazmak istemiyorsan özelden yaz bakalım. Umut etmek Allah'tandır. Yeis(Umutsuzluk) Şeytandan.

turkuaz ulugbey, 2 yıl önce
Özelden yaz bana da devrem bir iki duyum aldım bekleriz biraz daha 2-3 ay kadar pek umidim yok ama belki bir şaşırtırlar olmazsa da artık burdan iletişime geçip kazandığımız dosyaları alıp yurt dışına gideriz, iktidarı zalim Yahudi gibi, muhalefeti de beceriksiz,halk desen millet desen kendine dokunmayana kadar sus pus herkes ama bir gün bütün millete dokunur bu haksızlıklar Adaletsizlikler

Yorgun Savaşçi
Aday Memur
24 Mayıs 2023 01:57

Kardeşim özelin kapalı mesaj kısmı kapalı
turkuaz ulugbey, 2 yıl önce

joak06
Daire Başkanı
24 Mayıs 2023 10:29

Millet ittifakı seçimi kazanması halinde iç işleri bakanı sayın Ümit ÖZDAĞ olacak.

Toplam 32701 mesaj
«593594595596597598599600601602603604»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi