Editörler : swat3410
«594595596597598599600601602603604605»

tunc04
Memur
24 Mayıs 2023 10:44

Bu adamın elinde olsa oda bizi başlatmaz ki buna inandığım halde yine de diyorum inş kazanirlarda bu olsun bari
joak06, 2 yıl önce

Millet ittifakı seçimi kazanması halinde iç işleri bakanı sayın Ümit ÖZDAĞ olacak.

joak06
Daire Başkanı
24 Mayıs 2023 11:01

Yıllardır siyaseti takip ederim bu hükümet hariç kim iktidara gelse takipsizlik , beraat almış herkezi iade eder.

tunc04, 2 yıl önce
Bu adamın elinde olsa oda bizi başlatmaz ki buna inandığım halde yine de diyorum inş kazanirlarda bu olsun bari

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
24 Mayıs 2023 11:26

Bir iki vekil seçilenle görüştüm yok başlayacaklar felan işte şerbet verip yolladılar herhalde olan bu benimde inancım kalmadı inanın ne yapacağımızı şaşırdık yazmadım ondan dolayı şerbet olduğuna inanıyorum gazı alıp yollama gibi bir şey herhalde
Anormaldeli, 2 yıl önce

Turkuaz nasıl bir duyum devrem

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı
24 Mayıs 2023 11:59

Sulu mahkemeyle sabit olmayan kimse görevden alınamaz, bu metindeki madde çok önemli umarım iktidar da bunu görür bu maddeden mağdur olan bizler yüzünden bir sürü kayıpları var diye düşünüyorum, olması gereken budur suçu olanın canı cehenneme bunlara sebep olan bu işleri başımıza açan fetönün kuçu kuçu köpekleri size lanet olsu ne şimdi ne sonra kimse sizi affetmesin

Hradg
Memur
24 Mayıs 2023 12:06

Beraat ve takipsizlik alanların oyuna muhtaç olacak kadar oy ihtiyaçları olsa idi yaparlardı hesaplarına göre beraat ve takipsizlik alanların oylarına kazanmaları için ihtiyaç oy bu sebeplede bir gelişme olmadı........... Seçimi kaybetsem bile eyt çıkamayacak dedi bu söze rağmen çıkardılar niçin oya ihtiyaç vardı... Duyum muyum başka hesaplar hikaye...

Ankara9999
Memur
24 Mayıs 2023 12:19

Arkadaslar herkese hayırlı günler diliyorum, seçimin sonucu belli gibi mağalesef hayatımızda değişen birşey olmayacak gibi gözüküyor, iktidarın fikri bizleri tekrar mesleğe almamak alsalar bile başka kurumlar olarak düşündüklerini bir kaç kaynaktan aldığım bilgiye göre açık açık beyan ettiler, bizler bu günleri gördük çok acı çektik çok mücadele ettik, yeni çok güvenilir kaynaktan aldığım bilgiye göre ve bu bilgiyi teyit ettim, şuan aktif çalışanlarla ilgili çok yüklü miktarda soruşturmalar açılmış 2021, 2022 yıllarında bu soruşturmanın son aşamasına gelinmiş çok kısa süre sonra yer yerinden oynayacak deniyor, rabbim masum olanların yardımcısı olsun, bekleyip görelim bakalım.

Hradg
Memur
24 Mayıs 2023 12:22

Aktif çalışanlar için niçin soruşturma açıyorlar? Neyden kaynaklı

Ankara9999, 2 yıl önce

Arkadaslar herkese hayırlı günler diliyorum, seçimin sonucu belli gibi mağalesef hayatımızda değişen birşey olmayacak gibi gözüküyor, iktidarın fikri bizleri tekrar mesleğe almamak alsalar bile başka kurumlar olarak düşündüklerini bir kaç kaynaktan aldığım bilgiye göre açık açık beyan ettiler, bizler bu günleri gördük çok acı çektik çok mücadele ettik, yeni çok güvenilir kaynaktan aldığım bilgiye göre ve bu bilgiyi teyit ettim, şuan aktif çalışanlarla ilgili çok yüklü miktarda soruşturmalar açılmış 2021, 2022 yıllarında bu soruşturmanın son aşamasına gelinmiş çok kısa süre sonra yer yerinden oynayacak deniyor, rabbim masum olanların yardımcısı olsun, bekleyip görelim bakalım.

Mac Arthur
Aday Memur
24 Mayıs 2023 12:38

Ümit özdağ kemal kılıçdaroğlu ile khk konusunu ayrıntılı görüşecekti. Mutabakat metninde bu konuda herhalde vardı. Kemal kılıçdaroğlu biz takipsizlik ve beraat almış. İdare mahkemesini kazanmış olanları döndereceğiz suça karışmış olanlar değil dediyse anlaşmışlardır. Bu aşırı özgüven patlaması yaşayıp kimse bizden hesap soramaz, mahkeme kanun bize sökmez anlayışı sadece bu iktidarda diye düşünüyorum. O yüzden yeni gelen isterse ümit özdağ olsun. Kanuna mahkemeye saygılı olacaktır inşallah. Umutlar biraz daha yeşerdi. İnşallah 28 Mayıs kurtuluş günümüz olur.

tunc04, 2 yıl önce

yyaseminn55
Aday Memur
24 Mayıs 2023 12:56

Kuyucaklı01 msjımı görürsen özelden dönermisin lütfen

Polis34345
Aday Memur
24 Mayıs 2023 13:27

Beni isirmayan yılan bin yaşasın miydi o söz
turkuaz ulugbey, 2 yıl önce
Özelden yaz bana da devrem bir iki duyum aldım bekleriz biraz daha 2-3 ay kadar pek umidim yok ama belki bir şaşırtırlar olmazsa da artık burdan iletişime geçip kazandığımız dosyaları alıp yurt dışına gideriz, iktidarı zalim Yahudi gibi, muhalefeti de beceriksiz,halk desen millet desen kendine dokunmayana kadar sus pus herkes ama bir gün bütün millete dokunur bu haksızlıklar Adaletsizlikler

Polis34345
Aday Memur
24 Mayıs 2023 13:28

Kim vekil nerden hangi partiden mecbur başlatacaklar ne var diyorlar ne yok öyle arafta kaldık allahtan olsun bir mucize
turkuaz ulugbey, 2 yıl önce
Bir iki vekil seçilenle görüştüm yok başlayacaklar felan işte şerbet verip yolladılar herhalde olan bu benimde inancım kalmadı inanın ne yapacağımızı şaşırdık yazmadım ondan dolayı şerbet olduğuna inanıyorum gazı alıp yollama gibi bir şey herhalde

Memurpol0
Memur
24 Mayıs 2023 13:35

İhraç olupta iade alan arkadaşlar hiç heveslenmeyin iade edecek olsalar zaten ihraç olmazdık tavsiyem kendinize sıfırdan bir hayat kurun polisliği de unutun bizim iş öbür tarafa kaldı

gizlifigan
Aday Memur
24 Mayıs 2023 14:29

boş yapma kaybol. kendine sakla inançsızlığını.

Memurpol0, 2 yıl önce
İhraç olupta iade alan arkadaşlar hiç heveslenmeyin iade edecek olsalar zaten ihraç olmazdık tavsiyem kendinize sıfırdan bir hayat kurun polisliği de unutun bizim iş öbür tarafa kaldı

dostum yaşar
Daire Başkanı
24 Mayıs 2023 14:31

biz zaten ihracız haksız bir şekildede kurt kuzuyu yemeyi kafaya koymuşsa. yapabileceğiniz hiç birşey yok malesef. mahkemede kazanırım falanda hikaye kazandığın mahkemeyide kabul etmiyolar. çalışanlara allah yardım etsin kimse kendini garantide görmesin. her an yeni bi ihraç furyasıyla karşılaşılanirlik var. sebebi çok önemli değil.

hamza1905
Aday Memur
24 Mayıs 2023 15:11

Başka kurum olayını bende duydum daha yeni ama inanmadigim için sallamadim
Ankara9999, 2 yıl önce

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı
24 Mayıs 2023 15:39

Sanırım şuan kod işi bitti seni şu aramış bu aramış şu yıllarda diye milleti silkeleyecekler, bizden önce ihraç için vardır mutlaka birşeyi demiştik, sonra sıra bize geldi muhtemelen arkamızdan bizim için de aynı şeyi söylemişlerdir, şimdi sıra bunları diyenlere geliyor sanırım, yani şu iddia doğru gibi 2015öncesi bulabildiklerini silkeleyecekler, bana dokunmayan yılan gelecek ve herkese dokunacak görüldüğü üzere yapacak birşey yok artık ne kimseye acırım be üzülürüm hiçbirşey umurumda değil kimin başına ne gelirse gelsin, hayır ve şer allahtandır diyordu inan kesim dimi katılıyorum bende bu söze kendim ve ailem dışında herşey yalan.

çepni.
Aday Memur
24 Mayıs 2023 15:56

Haksız yere atıldıgımızda birsey olmasa atılmazdı diyenlere sıra geldi demek.

gizlifigan
Aday Memur
24 Mayıs 2023 16:30

başka kurum olayı gerçek arkadaşlar. lakin bir ara danıştay bozdu felan demişlerdi onu. danıştayı alınca bir şekilde dönüyorsunuz ama eski kurum ama başka kurum danıştayı alırsanız orda bitiyor mahkeme işi.

hamza1905, 2 yıl önce
Başka kurum olayını bende duydum daha yeni ama inanmadigim için sallamadim

dostum yaşar
Daire Başkanı
24 Mayıs 2023 16:35

ah abicim danıştay dediğin bu gün ihraç olan biri için 5 sene bak daha 30 temmuz ihracı benim idare davasında karar vermedi ne zaman verir Allah bilir.
gizlifigan, 2 yıl önce

başka kurum olayı gerçek arkadaşlar. lakin bir ara danıştay bozdu felan demişlerdi onu. danıştayı alınca bir şekilde dönüyorsunuz ama eski kurum ama başka kurum danıştayı alırsanız orda bitiyor mahkeme işi.

gizlifigan
Aday Memur
24 Mayıs 2023 16:38

ilden ile bölgeden bölgeye süreler çok değişiyor. kimisinde aylar sürerken kimisinde 2 3 sene sürüyor. 5 sene de olsa bir şekilde bitiyor işte onu demek istiyroum. 5 senelik planlar yapın kendinize

dostum yaşar, 2 yıl önce
ah abicim danıştay dediğin bu gün ihraç olan biri için 5 sene bak daha 30 temmuz ihracı benim idare davasında karar vermedi ne zaman verir Allah bilir.
Toplam 32701 mesaj
«594595596597598599600601602603604605»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi