Editörler : swat3410
«595596597598599600601602603604605606»

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı
24 Mayıs 2023 16:50

Seni polis okulunda şu hat aramış bu kişi aramış ya da ankesör ya da özel hat vs vs sanırım benim duyduğum

Hradg, 1 yıl önce

Aktif çalışanlar için niçin soruşturma açıyorlar? Neyden kaynaklı

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı
24 Mayıs 2023 16:52

Öte taraf da varsa kimse gidip görmedi :))) yoksa da ulan yapanın yanına kar kalacak sizin kadar inanmak istiyorum o büyük mahkemeye umarım vardır ben yanmaya razıyım nasılsa yanımda olacaklar o zman oof düşünemiyorum

Memurpol0, 1 yıl önce
İhraç olupta iade alan arkadaşlar hiç heveslenmeyin iade edecek olsalar zaten ihraç olmazdık tavsiyem kendinize sıfırdan bir hayat kurun polisliği de unutun bizim iş öbür tarafa kaldı

Kaya30
Aday Memur
24 Mayıs 2023 17:40

İade olanlar ile ilgili mi başka kurum yoksa takipsizlik beraat alanlarla ilgili mi duyumun

hamza1905, 1 yıl önce
Başka kurum olayını bende duydum daha yeni ama inanmadigim için sallamadim

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
24 Mayıs 2023 19:18

Valla keşke başka kuruma verseler bana iyilik etmiş olurlar sonrası Allah büyük insalakh dediğin gibi mahkemesini Kazananları başka kurumlara verirler geçici görevli polis maaşıyla.
Ankara9999, 1 yıl önce

Arkadaslar herkese hayırlı günler diliyorum, seçimin sonucu belli gibi mağalesef hayatımızda değişen birşey olmayacak gibi gözüküyor, iktidarın fikri bizleri tekrar mesleğe almamak alsalar bile başka kurumlar olarak düşündüklerini bir kaç kaynaktan aldığım bilgiye göre açık açık beyan ettiler, bizler bu günleri gördük çok acı çektik çok mücadele ettik, yeni çok güvenilir kaynaktan aldığım bilgiye göre ve bu bilgiyi teyit ettim, şuan aktif çalışanlarla ilgili çok yüklü miktarda soruşturmalar açılmış 2021, 2022 yıllarında bu soruşturmanın son aşamasına gelinmiş çok kısa süre sonra yer yerinden oynayacak deniyor, rabbim masum olanların yardımcısı olsun, bekleyip görelim bakalım.

24 Mayıs 2023 19:53

Beyler sakın rehavete kapılmayın mutlaka gidin oyunuzu kullanın. Bence bu seçim bilerek %49.50 de bırakıldı. 3 sebebi var bana göre 1. Kazanamayacaklarini çok iyi biliyorlardı onun için bütün planlama 2.tura birakmak için yapıldı.2. ve önemlisi 49 kusurde bırakılarak karşıya ezecegiz, boşuna uğraşmayın. Bıkkınlık ümitsizlik asiliyorlar.sandiga kusturuyorlar seçmeni dikkat edin uyumayın açın gözünüzü. 3. sü dunyaya "bakın bizde demokrasi hat safada"mesajı vermeye çalışıyorlar çünkü yurtdışından dolar gelmedikçe goturemiyeceklerini çok iyi biliyorlar. Sizden ricam lütfen elimizden gelen bir oy ona da kusmeyelim. Ümit edin. Elinizden geleni yapın gerisi tevekkül etmek.

silah66
Kapalı
24 Mayıs 2023 20:39

arkadaslar merhaba ben adli olarak beraat ettim kesinleşti benim için adli daha önemliydi idareyi umursamadık. İdare rer geldi bölgenin süresi geçmiş oda ret. Verdi danıştayda süre varmış 30 - 60 gün yazıyor oda geçti nasıl olucak bilgisi olan var mı

joak06
Daire Başkanı
24 Mayıs 2023 20:51

Senin dediğin bu soruşturma açılalı yaklaşık 3 sene oldu.

Soruşturma veri inceleme raporu ifade de isim geçme Ataç sorgulama var.

Tüm egm personeli geçmişte takipsizlik ve beraat alanlar dahil.

Mesleğe ğeri dönme konusu ise egm mümkün değil başka kuruma memur olarak atanma bi ihtimal oda Ahim e giden dosya sayısını azaltmak için...

Ankara9999, 1 yıl önce

Arkadaslar herkese hayırlı günler diliyorum, seçimin sonucu belli gibi mağalesef hayatımızda değişen birşey olmayacak gibi gözüküyor, iktidarın fikri bizleri tekrar mesleğe almamak alsalar bile başka kurumlar olarak düşündüklerini bir kaç kaynaktan aldığım bilgiye göre açık açık beyan ettiler, bizler bu günleri gördük çok acı çektik çok mücadele ettik, yeni çok güvenilir kaynaktan aldığım bilgiye göre ve bu bilgiyi teyit ettim, şuan aktif çalışanlarla ilgili çok yüklü miktarda soruşturmalar açılmış 2021, 2022 yıllarında bu soruşturmanın son aşamasına gelinmiş çok kısa süre sonra yer yerinden oynayacak deniyor, rabbim masum olanların yardımcısı olsun, bekleyip görelim bakalım.

Vatandas07
Aday Memur
24 Mayıs 2023 21:12

Merhaba arkadaşlar herkese sabırlar diliyorum. Abaca icisleri bakanliginda mahkeme süreci tamamlanip( esastan karar alip istinafca onaylanan) iade olan var mi? Var ise ne kadar sürdü?

Mac Arthur
Aday Memur
24 Mayıs 2023 22:20

Benim de kaç gündür anlatmak istediğim bu arkadaşlar. Normalde kılıçdaroğlu öndeydi. Oyları bu şekilde gösterip bilerek ikinci tura bıraktılar, yoksa 49.5 itiraz ederlerdi diyorlar. İkinci turda da çok az bir fark kaldı rahatça kazanacağız algısıyla iktidar karşıtlarının sandığa gitmesini psikolojik olarak engellemek yıldırmak istiyorlar. Ama bu tutmuyor ve muhalif olup da ilk turda sandığa gitmeyenler şimdi sandığa gitmek için sabırsızca bekliyor. Katılım daha çok olacak. Sizden de isteğim ilk turdakinden daha büyük bir inançla motiveyle sandığa gidelim. Tarih tam kazandığını sanarken yenilgiler yaşayan insanlar ve milletler ile dolu. Bunlar da tam kazanıyoruz derken inşallah yenilecekler.

polisoffiseryakup, 1 yıl önce
Beyler sakın rehavete kapılmayın mutlaka gidin oyunuzu kullanın. Bence bu seçim bilerek %49.50 de bırakıldı. 3 sebebi var bana göre 1. Kazanamayacaklarini çok iyi biliyorlardı onun için bütün planlama 2.tura birakmak için yapıldı.2. ve önemlisi 49 kusurde bırakılarak karşıya ezecegiz, boşuna uğraşmayın. Bıkkınlık ümitsizlik asiliyorlar.sandiga kusturuyorlar seçmeni dikkat edin uyumayın açın gözünüzü. 3. sü dunyaya "bakın bizde demokrasi hat safada"mesajı vermeye çalışıyorlar çünkü yurtdışından dolar gelmedikçe goturemiyeceklerini çok iyi biliyorlar. Sizden ricam lütfen elimizden gelen bir oy ona da kusmeyelim. Ümit edin. Elinizden geleni yapın gerisi tevekkül etmek.

Çtltp
Memur
24 Mayıs 2023 22:33

Bu daha kötü dgl mi kardeşim. Oyumuza 1. Turda sahip çıkamayan 2.turda nasıl sahip çıkacak. Biliyorum can sıkıcı bir durum. Bunun önlemini nasıl alamazlar. Biz üzerimize düşeni yapalım oyumuzu verelim inş bu sefer sahip çıkarlar. Adamlar resmen hırsızlıkta level atlamışlar.
polisoffiseryakup, 1 yıl önce

Hradg
Memur
24 Mayıs 2023 22:53

Ne aihm :),,,,,, adamlar zaten kanun çıkardı idi ohal khk ile ihraç olup iade alanları asker polisi Araştırma merkezine gönderiyorlardı,,,,,, anayasa mahkemesi iptal etti herkes kurumunda çalışıyor,,,,,,, bilen de yazıyor bilmeyende yazıyor.

joak06, 1 yıl önce

Senin dediğin bu soruşturma açılalı yaklaşık 3 sene oldu.

Soruşturma veri inceleme raporu ifade de isim geçme Ataç sorgulama var.

Tüm egm personeli geçmişte takipsizlik ve beraat alanlar dahil.

Mesleğe ğeri dönme konusu ise egm mümkün değil başka kuruma memur olarak atanma bi ihtimal oda Ahim e giden dosya sayısını azaltmak için...

Hradg
Memur
24 Mayıs 2023 23:02

Arkadaşlar bakınız başka bir kurumda memur vs olmaz. Çünkü ohal khk ile ihraç edilenler iade alınca ohal komisyonundan bu kişileri kurumlarında işe başlatmadılar kanun çıkardılar araştırma merkezine atadılar. Bu araştırma merkezine atamayı anayasa mah. İptal etti ve herkes kurumunda işe başladı.geçmişte örnek varken diyorsunuz başka bir krumda olabilir diyorsunjz :))))) MAHKEME KARARI UYGULANACAK DİĞER KURUMLAR GİBİ BUNUN MÜCADELESİ VERİLECEK. 2)beraat ve takipsizlik alanlar iade edilsin de komik bu adamların bu kişilerin oylarına muhtacı olsa idi yapardı demekki hesaplamışlar ki böyle bir şeyde yok demekki olmayacak hala neden ümit var? Umut var? Tek yapılması gereken şey MAHKEME KARARI UYGUNLANMASK

Mac Arthur, 1 yıl önce

Benim de kaç gündür anlatmak istediğim bu arkadaşlar. Normalde kılıçdaroğlu öndeydi. Oyları bu şekilde gösterip bilerek ikinci tura bıraktılar, yoksa 49.5 itiraz ederlerdi diyorlar. İkinci turda da çok az bir fark kaldı rahatça kazanacağız algısıyla iktidar karşıtlarının sandığa gitmesini psikolojik olarak engellemek yıldırmak istiyorlar. Ama bu tutmuyor ve muhalif olup da ilk turda sandığa gitmeyenler şimdi sandığa gitmek için sabırsızca bekliyor. Katılım daha çok olacak. Sizden de isteğim ilk turdakinden daha büyük bir inançla motiveyle sandığa gidelim. Tarih tam kazandığını sanarken yenilgiler yaşayan insanlar ve milletler ile dolu. Bunlar da tam kazanıyoruz derken inşallah yenilecekler.

24 Mayıs 2023 23:31

Haklısın devrem CHP bütün ıslak imzalı tutanaklar elimizde dedi ama yaklaşik 2000 tutanak yok. Sebebi sandıkta adam yetersizliği falan filan.inancım o ki CHP nin içinde akp ye çalışan zatlar da var. Birisi Tuncay Özkan mesala. Biz elimizden geleni yapalım gerisi tevekkül etmek artık. Rabbim yarına bırakır ama yanına bırakmaz.. Eni sonu bu düzen değişecek. Bu ülkeye adalet demokrasi liyakat gelecek Allah'ın izniyle.
Çtltp, 1 yıl önce
Bu daha kötü dgl mi kardeşim. Oyumuza 1. Turda sahip çıkamayan 2.turda nasıl sahip çıkacak. Biliyorum can sıkıcı bir durum. Bunun önlemini nasıl alamazlar. Biz üzerimize düşeni yapalım oyumuzu verelim inş bu sefer sahip çıkarlar. Adamlar resmen hırsızlıkta level atlamışlar.

magdurpm
Aday Memur
24 Mayıs 2023 23:38

Geçmiş olsun, yasal süreyi geçirdiğiniz için Danıştaya itiraz etseniz dahi Danıştay işin esasına girmeden süreden dolayı red verip BİM kararını onar.
silah66, 1 yıl önce

arkadaslar merhaba ben adli olarak beraat ettim kesinleşti benim için adli daha önemliydi idareyi umursamadık. İdare rer geldi bölgenin süresi geçmiş oda ret. Verdi danıştayda süre varmış 30 - 60 gün yazıyor oda geçti nasıl olucak bilgisi olan var mı

joak06
Daire Başkanı
24 Mayıs 2023 23:49

Şu anda egm de ohal khk ları ile atılan daha sonra mahkeme karar ile veya komisyon kararı ile görevine dönüp kendi kurumunda değil araştırma merkezinde çalışan tonlarca insan var.Kendi yazdığım son sözüm memur olarak atanma bi ihtimal oda ahim giden dosyayı azaltmak için olabilir dedim İHTİMAL İHTİMAL diye.

Hradg, 1 yıl önce

Ne aihm :),,,,,, adamlar zaten kanun çıkardı idi ohal khk ile ihraç olup iade alanları asker polisi Araştırma merkezine gönderiyorlardı,,,,,, anayasa mahkemesi iptal etti herkes kurumunda çalışıyor,,,,,,, bilen de yazıyor bilmeyende yazıyor.

silah66
Kapalı
25 Mayıs 2023 00:33

Teşekkürler ilginize şuan yapabileceğim birşey yok mu dosyada yeni şeyler var baştan itiraz vs idare mahkemesine

magdurpm, 1 yıl önce
Geçmiş olsun, yasal süreyi geçirdiğiniz için Danıştaya itiraz etseniz dahi Danıştay işin esasına girmeden süreden dolayı red verip BİM kararını onar.

whereisadalet
Aday Memur
25 Mayıs 2023 11:49

Kaç ton var
joak06, 1 yıl önce

Şu anda egm de ohal khk ları ile atılan daha sonra mahkeme karar ile veya komisyon kararı ile görevine dönüp kendi kurumunda değil araştırma merkezinde çalışan tonlarca insan var.Kendi yazdığım son sözüm memur olarak atanma bi ihtimal oda ahim giden dosyayı azaltmak için olabilir dedim İHTİMAL İHTİMAL diye.

Mhmmttt8
Memur
25 Mayıs 2023 14:34

İdari davayı duruşmalı açtığımız halde duruşmalı olmayıp dosya üzerinden karar verilme durumu var mı yoksa duruşmalı davayı açtığımız için mutlaka duruşma olmak zorunda mı

Adalet8181
Aday Memur
25 Mayıs 2023 14:41

İdare mahkemeleri iyuka göre duruşma talep edilmesi halinde mecburen yapmak zorunda ancak bölge idare mahkemeleri talep olsa da yapmama inisiyatifine sahip ancak bölge idare mahkemesi talep olmadan da ihtiyaç duyarsa duruşma yapabilir kanunen yetkisi var

Adalet8181
Aday Memur
25 Mayıs 2023 14:43

Duruşma talep eden taraf duruşma gerçekleşmeden talebinden vazgeçerse duruşma gününü mahkeme iptal edebiliyor

Toplam 32701 mesaj
«595596597598599600601602603604605606»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi