Editörler : swat3410
«596597598599600601602603604605606607»

Teovuç
Aday Memur
25 Mayıs 2023 15:32

Merhaba! Arkadaşlar.Bursa bölge idareden sonuç alan var mi tutum nasil

Kantoron
Yasaklı
25 Mayıs 2023 19:36

İdare mahkemelerince göreve iade edilen, Danıştay'da çoktandır bekleyip hiçbir karar verilmeyen o kadar insanın dosyası var, göreve iade edilmeyi bekliyor, aynı zamanda jandarma dada vardır o kadar ama içişleri bakanlığında kimse iade edilmiyor, diğer kurumların hepsi başlıyor göreve birike birike binlerce kişi ve dosya bekliyor nereye kadar gidecek, sürecek bu adaletsizlik.Yeni gelecek içişleri bakanı mahkeme kararlarını uygularmi ne yapacak hep bir belirsizlik,ucu görünmez tünel var.Bu kadar insanın ocağını söndürdüler, hayatlarını kararttilar bu insanların da ailesi var, çocukları var yahu biz de bu ülkenin insanıyız, vatandaşıyız neden sessiz kalıyorlar, neden kimse duymuyor sesimizi masum insanlara bu kadar eziyet yetmezmi artık birileri sesimizi duysun iyiki ölüm var iyiki ahiret var cehennem var.Hainlik yapanın Allah belasını versin,masum olanlarında Allah yardımcısı olsun şu seçimden sonra inşallah bu zulüm biter..

Remote8484
Aday Memur
25 Mayıs 2023 19:53

İlk derece veya bölge idare mahkemesini kazanan kaç kişi vardır acaba? Bakanlık atamaları olduğu zaman topluca dilekçe yazsak nasıl olur acaba?

Polis34345
Aday Memur
25 Mayıs 2023 22:57

Bu yazinizi twitirda paylaşır mısınız. Sinan Ogan akp hükümetinde sizi en çok ne üzdü mu öyle bir şey paylaşmış altına yazın bence. Belki sesimizi duyan olur
Kantoron, 2 yıl önce

İdare mahkemelerince göreve iade edilen, Danıştay'da çoktandır bekleyip hiçbir karar verilmeyen o kadar insanın dosyası var, göreve iade edilmeyi bekliyor, aynı zamanda jandarma dada vardır o kadar ama içişleri bakanlığında kimse iade edilmiyor, diğer kurumların hepsi başlıyor göreve birike birike binlerce kişi ve dosya bekliyor nereye kadar gidecek, sürecek bu adaletsizlik.Yeni gelecek içişleri bakanı mahkeme kararlarını uygularmi ne yapacak hep bir belirsizlik,ucu görünmez tünel var.Bu kadar insanın ocağını söndürdüler, hayatlarını kararttilar bu insanların da ailesi var, çocukları var yahu biz de bu ülkenin insanıyız, vatandaşıyız neden sessiz kalıyorlar, neden kimse duymuyor sesimizi masum insanlara bu kadar eziyet yetmezmi artık birileri sesimizi duysun iyiki ölüm var iyiki ahiret var cehennem var.Hainlik yapanın Allah belasını versin,masum olanlarında Allah yardımcısı olsun şu seçimden sonra inşallah bu zulüm biter..

alex.00
Kapalı
25 Mayıs 2023 23:47

Bölge idare Mahkemesinden iade kararı alanlar diğer kanun yolları kapalı ve kesin olarak karar verildi şeklinde mi yazıyor yoksa temyiz için Danıştay yolu açık diye mi ?

Polis34345
Aday Memur
26 Mayıs 2023 00:55

2 Ağustos 2022 de yazmış o twiti bende ana sayfamda görünce yeni sandım. Bizde bir umut işte...
Polis34345, 2 yıl önce
Bu yazinizi twitirda paylaşır mısınız. Sinan Ogan akp hükümetinde sizi en çok ne üzdü mu öyle bir şey paylaşmış altına yazın bence. Belki sesimizi duyan olur
26 Mayıs 2023 01:04

Bende kesin olarak yapılan işlem kanuna aykırıdır diyip kapatıp idare mahkemesine iade etmişti. İdare YD esastan onayladı ama istinafa açık şekilde diye. Şimdi de istinaf eminiyetin y durdurmaya itirazını red etmiş. Esastan kararı ne zaman verir acaba?

nefer42
Memur
26 Mayıs 2023 15:41

Arkadaşlar BİM ni yeni kazandım avukatım iç işleri personeli aramış karar tebliğ edildikten sonra 1 ay bekleyin başlama yapılır demişler. Dosyası danıştayda olanlar İn avukatı araçılıgı ile iç işleri personel daire yi arttırabilir mi onlar için ne diyecekler

Adalet8181
Aday Memur
26 Mayıs 2023 15:45

Bimde dosyanız kesin olarak Danıştaya temyiz yolu kapalı olarak mı kesinleşti belki ondan dolayı öyle demişlerdir

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı
26 Mayıs 2023 15:52

Avukat diye şerbet vermişler ben istinafı kazanalı 13 ay oldu

nefer42, 2 yıl önce
Arkadaşlar BİM ni yeni kazandım avukatım iç işleri personeli aramış karar tebliğ edildikten sonra 1 ay bekleyin başlama yapılır demişler. Dosyası danıştayda olanlar İn avukatı araçılıgı ile iç işleri personel daire yi arttırabilir mi onlar için ne diyecekler

Siyahbeyaz1234
Aday Memur
26 Mayıs 2023 15:54

Avukatın seni keklemiş. Biz yıllardır bekliyoruz.. Ayrıca emniyet hepsine itiraz edip danıştaya gönderiyor. Bu konular daha önce de tartışıldı burda..

nefer42, 2 yıl önce

nefer42
Memur

Öyle de olabilir
sosyal_zede, 2 yıl önce

Avukat diye şerbet vermişler ben istinafı kazanalı 13 ay oldu

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı

Öyle bir ihtimal yok

Adalet8181, 2 yıl önce

Bimde dosyanız kesin olarak Danıştaya temyiz yolu kapalı olarak mı kesinleşti belki ondan dolayı öyle demişlerdir

nefer42
Memur
26 Mayıs 2023 15:57

Bakanlığı emniyeti aramayı aylar önce ben bırakmıştım. Şuan Bi geçiş dönemi değişim olursa bizle ilgili hareketlilik olur diye ümit ediyorum iç işlerinde değişim havası varsa onun için hazırlık olabilir mi
Siyahbeyaz1234, 2 yıl önce

Avukatın seni keklemiş. Biz yıllardır bekliyoruz.. Ayrıca emniyet hepsine itiraz edip danıştaya gönderiyor. Bu konular daha önce de tartışıldı burda..

Siyahbeyaz1234
Aday Memur
26 Mayıs 2023 16:02

Avukatın aramış öyle cevap almışta olabilir . Sonuçta karşıda konuşan memur.hepimiz bu işi yaptık. Başlatmıyoruz demez kendini sağlama alır. Kanun neyse onu söyler. Karşısındaki avukat yüĞne kanunu çiğniyoruz der mi?Yapması gereken de o zaten. Ama ümit edilecek bir durum olduğunu sanmıyorum.

nefer42, 2 yıl önce
Bakanlığı emniyeti aramayı aylar önce ben bırakmıştım. Şuan Bi geçiş dönemi değişim olursa bizle ilgili hareketlilik olur diye ümit ediyorum iç işlerinde değişim havası varsa onun için hazırlık olabilir mi

Adalet8181
Aday Memur
26 Mayıs 2023 16:25

Bölge idare mahkemesi kararı sonunda oybirliği ile kesin olarak karar verildi dedi ise mahkeme Danıştaya gitmiyor ondan sordum idare ve bölge idare lehe oybirliği ile sonuçlanınca kesin karar verebiliyor bölge idare diye biliyorum yetki bölge idarede Danıştay temyiz yolu açık olmayabilir dosyaya göre

silah66
Kapalı
26 Mayıs 2023 16:31

Merhaba danıştaya dilekçeden sonra kaç günde dosya numarası belli olur bilen var mı yardımcı olabilirmisiniz

Adalet8181
Aday Memur
26 Mayıs 2023 16:32

Buna rağmen başlatmıyordur ona bir şey demem ama en azından yargı süreci bitmiş olur

Ay-nes
Aday Memur
26 Mayıs 2023 20:15

İyi akşamlar.adana 2 idare bu gün Red vermiş oy birliği ile.kod cc.2014 mart ayında kapattığım banka hesabı ve 2008 yılına ait edve kalma iddiası var dosyada

Salvatoree
Aday Memur
26 Mayıs 2023 20:48

Ben de dün istanbul bölgeden red aldım. İlk derece mahkemeden iade almıştım. bolge idare bakanlığın yd sini reddetmisti.iki ay gibi bir sürede karar çıktı. Hakkımda herhangi bir iddia yok. Kod ikisi de dil. Eşimin ihracı sebebiyle ihraç edilmemi hukuka uygun bulmus.bu şekilde belirtmiş mahkeme.

Ay-nes, 2 yıl önce
İyi akşamlar.adana 2 idare bu gün Red vermiş oy birliği ile.kod cc.2014 mart ayında kapattığım banka hesabı ve 2008 yılına ait edve kalma iddiası var dosyada
Toplam 32701 mesaj
«596597598599600601602603604605606607»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi