Editörler : swat3410
«598599600601602603604605606607608609»

hamza1905
Aday Memur
27 Mayıs 2023 16:19

Yok galiba
31SON, 1 yıl önce

İstanbul Bölge İdare yi esastan kazanan varmı acaba. Hepimize böyle bir kulp bulup bozacak mı iade kararlarımızı.

Snnercuznctn
Memur
27 Mayıs 2023 16:25

Ben kazandım yaklaşık 2 sene oldu nerdeyse 2.idari dava dairesi

31SON, 1 yıl önce

İstanbul Bölge İdare yi esastan kazanan varmı acaba. Hepimize böyle bir kulp bulup bozacak mı iade kararlarımızı.

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı
27 Mayıs 2023 17:07

Devrem mümkünse Allah kitap bil eyen

turkuaz ulugbey, 1 yıl önce
Devrem egm ye kaldıysa bu iş hiç olmaz siyasetin söylemesi lazım yani yeni kurulacak kabinede içişleri bakanının bizzat ilgilenmesi lazım bu adaletsizlikle. kendi personelinin suçsuz olduğunu, haklı olduğunu Dibine kadar bilen egm şuan ne yapıyor hani? ben 3 Mahkeme kazandım.kimisi iki.Çoğuda takipsizlik alan var. Adalete, Hukuka, Hakkaniyete İnanan egm olsa zaten böyle olmazdı.hele hele Kanunun Koruyucusu Egm düştüğü şu duruma bakın.Ülkenin Devletin Mahkemelerinin Kararlarını Uygulamıyor ve tanımıyor.Mahkemeye Hakaret, Ülkenin savcısına hakimine hakarettir resmen.Madem Bu mahkeme kararlarını uygulamayacaksınız ne diye mahkeme var kapatın gitsin o zaman uğraştırmayın Hakimi savcıyı.Zihniyet değişmesi lazım önce.Allahtan Korkan Gerçekten Müslüman Olan, Adaletli olan, Hakkaniyetli ve Liyakatli olan insanların makamlara gelmesi lazım.Yoksa Yahudilerle olacak iş değil bu durum Ezer Dururlar.

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı
27 Mayıs 2023 17:09

Devrem mümkünse Allah kitap bilmeyen hatta ağzıma almayan bağıra çağıra Allah kitap demeyen insanlar gelsin, adaletli olsun yeter gerisi beni ilgilendirmez kim inanır inanamaz o kendi inanc kendini ilgilendirir dini imanı adalet olan gelsin yeter

turkuaz ulugbey, 1 yıl önce
Devrem egm ye kaldıysa bu iş hiç olmaz siyasetin söylemesi lazım yani yeni kurulacak kabinede içişleri bakanının bizzat ilgilenmesi lazım bu adaletsizlikle. kendi personelinin suçsuz olduğunu, haklı olduğunu Dibine kadar bilen egm şuan ne yapıyor hani? ben 3 Mahkeme kazandım.kimisi iki.Çoğuda takipsizlik alan var. Adalete, Hukuka, Hakkaniyete İnanan egm olsa zaten böyle olmazdı.hele hele Kanunun Koruyucusu Egm düştüğü şu duruma bakın.Ülkenin Devletin Mahkemelerinin Kararlarını Uygulamıyor ve tanımıyor.Mahkemeye Hakaret, Ülkenin savcısına hakimine hakarettir resmen.Madem Bu mahkeme kararlarını uygulamayacaksınız ne diye mahkeme var kapatın gitsin o zaman uğraştırmayın Hakimi savcıyı.Zihniyet değişmesi lazım önce.Allahtan Korkan Gerçekten Müslüman Olan, Adaletli olan, Hakkaniyetli ve Liyakatli olan insanların makamlara gelmesi lazım.Yoksa Yahudilerle olacak iş değil bu durum Ezer Dururlar.
27 Mayıs 2023 18:53

Devletin dini adalettir. Gerisi teferruat.

31SON
Memur
27 Mayıs 2023 20:52

Devrem bize umut olması açısından kriterlerin ne idi yazabilir misin

Snnercuznctn, 1 yıl önce

Ben kazandım yaklaşık 2 sene oldu nerdeyse 2.idari dava dairesi

toranaga58
Şef
27 Mayıs 2023 20:55

Idare.l Mahkemelerine takviye kuvvet gelmis, yeni idare mahkemeleri kuruluyor. Resmi gazete çıktı. Dosyalari daha çabuk neticeye bağlarlar inşallah

Murtibert11
Aday Memur
27 Mayıs 2023 22:39

Bursa bölge idare mahkemesi kaç ayda karar veriyor 4.daire geçen sene açıldı.tesekkur ediyorum

Adcet
Müsteşar Yardımcısı
27 Mayıs 2023 22:47

Yarın bu hukuksuz düzeni demokratik oylarımızla yıkacağız inşallah. Hukuksuzluk,haksızlık yapanlar benden oy moy beklemesin. Değişim Şart!

saAYlam
Aday Memur
27 Mayıs 2023 23:03

Manisa idareden red aldım. İtiraz ettik. Gerçi olumlu olsaydı da bir önemi yoktu. Yarın tek çıkar yol...

Snnercuznctn
Memur
27 Mayıs 2023 23:49

Ad ve 0(sıfır)

31SON, 1 yıl önce

Devrem bize umut olması açısından kriterlerin ne idi yazabilir misin

Snnercuznctn
Memur
27 Mayıs 2023 23:51

Ayrıca daha önce de yazmıştım. İlk derece yd ret istinafa yd itirazı yaptım o da ret geldi sonra esastan kabul yani iade. Kurum istinafa yd li itiraz etti. İstinaf yd yi görüşmeye gerek görmeden direk esastan kabul verdi. 19 aydır danıştayda

mahonimamy
Şube Müdürü
28 Mayıs 2023 00:16

Bu kodlarla sana nasıl idari işlem yapıldı. Muhtemelen tanık beyanı felan da var. Ya değilse sadece koda işlem yapmazlar hele bu kodlara hiç işlem yapmazlar.

Snnercuznctn, 1 yıl önce

Ad ve 0(sıfır)

Snnercuznctn
Memur
28 Mayıs 2023 09:00

Maalesef öyle. Tanık beyanı falan da yok öğrendim. Sadece kodlama.

mahonimamy, 1 yıl önce

Bu kodlarla sana nasıl idari işlem yapıldı. Muhtemelen tanık beyanı felan da var. Ya değilse sadece koda işlem yapmazlar hele bu kodlara hiç işlem yapmazlar.

31SON
Memur
28 Mayıs 2023 09:14

Bize de SC 0 vermişler ilk dereceyi ve bim yd yi kazandık. Bakalım İstanbul BİM esastan ne diyecek 3 aydır istinafta

Snnercuznctn, 1 yıl önce

Ayrıca daha önce de yazmıştım. İlk derece yd ret istinafa yd itirazı yaptım o da ret geldi sonra esastan kabul yani iade. Kurum istinafa yd li itiraz etti. İstinaf yd yi görüşmeye gerek görmeden direk esastan kabul verdi. 19 aydır danıştayda

Mac Arthur
Aday Memur
28 Mayıs 2023 10:34

İnşallah eksiksiz sandığa gidelim ve değişim için oy verelim. Bu güzel cumhuriyetimizin birilerinin babasının toprağı olmadığını, bizim de tebaa ve kul olmadığımızı göstermek için ve özgürlük, adalet,demokrasi ve eşitlik için de değişimden yana oy kullanarak bu zulme kendimiz son verelim arkadaşlar.

Avnenenn
Aday Memur
28 Mayıs 2023 11:01

Konu nedir.sizim

Snnercuznctn, 1 yıl önce

28 Mayıs 2023 11:56

Devrem 19 aydır Danistay da olan dosyada bi ilerleme var mi?

Snnercuznctn, 1 yıl önce

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı
28 Mayıs 2023 12:34

Devrem dün ihraç olmuş bebeler gibi sorular sorma lütfen :)) burda ad 0 ile ihraç olan dosyası danıştayda olan arkadaş var son ihraçlarda kodlaöasında ea olmadığı halde egm mahkemeye ea varmış gibi savunma yaptığı arkadaş var, çok mu zor sana iki harf yapıştırmak yani ea yazar Sc yazar aa bakın kodlamada var der geçer bu kadar basit benim hiç ni zman olmadığım kodlar ile ben uğraşıyorum kaç senedir bizim kodlar doğru ve güvenilir mi ki şaşırıyorsunuz...

mahonimamy, 1 yıl önce

gizlifigan
Aday Memur
28 Mayıs 2023 14:42

oooooooo piti piti karemela sepeti terazi lastik cimlastik acaba sana hangi kod verseeeem oooooooooo :DD sc scc scd ay fazla bastım tuşlara. olsun senin kodun da bu

sosyal_zede, 1 yıl önce

Devrem dün ihraç olmuş bebeler gibi sorular sorma lütfen :)) burda ad 0 ile ihraç olan dosyası danıştayda olan arkadaş var son ihraçlarda kodlaöasında ea olmadığı halde egm mahkemeye ea varmış gibi savunma yaptığı arkadaş var, çok mu zor sana iki harf yapıştırmak yani ea yazar Sc yazar aa bakın kodlamada var der geçer bu kadar basit benim hiç ni zman olmadığım kodlar ile ben uğraşıyorum kaç senedir bizim kodlar doğru ve güvenilir mi ki şaşırıyorsunuz...

Toplam 32701 mesaj
«598599600601602603604605606607608609»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi