Editörler : swat3410
«600601602603604605606607608609610611»

dostum yaşar
Daire Başkanı
28 Mayıs 2023 22:40

biz sakin olakta idare mahkemeleri beklettikleri dosyalara bu hafta kararları verirler. seçimi bekliyolardı. kendi memleketimizde suriyelilerden daha değersiz ettiler. hepimizi. yazacak çok şey varda yazmaya gerek varmı.
Adcet, 2 yıl önce
Sakin olun arkadaşlar. Bu vatan bizim. İktidara gelenler inşallah Adaleti tesis ederler

Adcet
Müsteşar Yardımcısı
28 Mayıs 2023 22:45

Yapacak birsey yok be dostum. Celladına aşık olmuşsa bir millet ister ezan ister çan dinlet... milletin sandık tercihine saygı duyacağız. İnşallah doğru yolu bulurlar
dostum yaşar, 2 yıl önce
biz sakin olakta idare mahkemeleri beklettikleri dosyalara bu hafta kararları verirler. seçimi bekliyolardı. kendi memleketimizde suriyelilerden daha değersiz ettiler. hepimizi. yazacak çok şey varda yazmaya gerek varmı.
28 Mayıs 2023 22:47

Olan bize oldu, muhalefette iktidarda koltuğunu sağlamlaştırdı, kimse kimsenin umrunda değil, hâlâ muhalefette istifa yok, pişkinlik üst düzeyde, herkes hayatına baksın, şu an evi arabası ve düzgün bir işi olmayan yurt dışını düşünsün, bu söylediğim şeyleri olmayan kişiler ekonomik olarak çok zorluk çeker,yaklaşık 6 ay sonra ekonominin tam olarak ne durumda olduğunu göreceğiz, sağlıcakla kalın.

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
28 Mayıs 2023 22:51

İnşallah devrem valla bekliyoruz ne zamandır inşallah öyle olur Ülkemize Adalet Gelir.
sosyal_zede, 2 yıl önce

Devrem mümkünse Allah kitap bilmeyen hatta ağzıma almayan bağıra çağıra Allah kitap demeyen insanlar gelsin, adaletli olsun yeter gerisi beni ilgilendirmez kim inanır inanamaz o kendi inanc kendini ilgilendirir dini imanı adalet olan gelsin yeter

Nasip44444
Aday Memur
28 Mayıs 2023 22:57

Arkadaşlar vatana millete hayırlisı olur inşallah..En azından kafam rahat artık,ekmeğimizin peşine düşecez..hala iade olacağini düşünen arkadaş varsada helal olsun diyorum... Bir gün memlekette mahkeme kararları uygulanirsa döneriz şanlı üniformalarimiza...

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
28 Mayıs 2023 23:02

Yurt dışına gidecek olan ve bilgisi olan varsa daha öncede yazmıştım birlikte gidelim detaylı bilgisi olan varsa bizim dosyalarla gidip oturum alınıyor mu acaba? toplu şekilde yasal yoldan gidip başvuru yapalım bir kaç ay beklerim sonrasında tanıdığım 3 kişi var mahkeme kazanmış artık yine Yazarız buraya haberleşiriz İnşallah gerek kalmaz Türkiye Yüzyılı diyorlar Adaleti de Unutmazlar ve Adaleti tesis Ederler yoksa iş yaş
Ebediyatçı, 2 yıl önce

Varsa bilen yazabilir mi burdan ya da mesaj yoluyla

toranaga58
Şef
28 Mayıs 2023 23:14

Yaş 41 iş bulamıyorum. Yurt dışı bende düşünüyorum ama orda da yaşa takılırız. Ne edecez en iyisi ölmek...

lost544
Aday Memur
28 Mayıs 2023 23:43

Arkadaşlar pasaport için e devlete girin protokol yazın İl/İlçe Nüfus müdürlüğüne başvurun diye bir ibare çıkarsa hakkınızda tahdit var demektir. Eğer daha önce pasaport kaydınız yoksa girilen bilgilere ait pasaport kaydı bulunamamıştır veya pasaportu olanlar için pasaport bilgileri çıkarsa tahdit kalkmıştır.Sikinti yine bitmiyor bu arada benim pasaport 1 haftada geldi. Bu sefer hudut kapılarında yurt dışı çıkış şerhi olup olmadığını öğrenmek gerekiyor. Pasaportları olmasına rağmen bir kaç arkadaşımın sıkıntı yaşandığını biliyorum. Saygılar.

lost544
Aday Memur
28 Mayıs 2023 23:52

Arkadaşlar src evraklarinizi tamamlayın ehliyetiniz yükseltin uluslar arası nakliyecilik yapılabilir. Yapan arkadaslarimda var ismasi bira zor diyolar ama. Birde gemilerde de çalışılabilir liman cüzdanı ve gemi adam belgesi alınabiliyor. Bende çok araştırdım zamanında. Birde yurtdışında tanıdığı akrabası olan sponsor ve davet mektubuyla kendilerini herhangi bir iş konusunda davet ettirirseler. Daha kolay gidip Avrupa ülkelerinde çalışabilirler. Sadece bilgi için yazdım umarım memlekete bir gün adalet gelir. Allah büyük devrelerin hayat devam ediyor. Çocuklarimi için eşlerimiz ve sevdiklerimiz için güçlü olmalıyız. Unutmayalım bu da bir sınav umarım anlımızın akıyla geçeriz. Allah'a emanet olun devrelerim.

lost544
Aday Memur
29 Mayıs 2023 00:00

Haklarında adli ve idari soruşturma bulunmayan ve mahkeme kararıyla haklarında yurt dışı yasağı olmayanlar ile pasaport tahditi olan arkadaşlar ise zannedersem Anayasa Mahkemesinin E.2019/114 sayılı kararına istinaden bir dilekçe yazıp bu kararida ek olarak sunup il nüfus müdürlüklerine dilekçeyle başvurdukları da tahditi kaldırıldıklarini birkac forum sayfasinda okumuştum.

06police0
Aday Memur
29 Mayıs 2023 01:55

Bana hemen bir gün sonra şerh atmışlar hakkımda hiçbir adli veya idari soruşturma devam etmiyorken nüfusa dilekçe ile bunu belirttim başvurdum 2-3 ay içinde sonuçlanır eve tebligat gelir dediler tam umudu kesmiştim ki şerhin kalktığına dair tebligat geldi yalnız sonuçlanması sanırım 9-10 ayı buldu o yüzden başvurup kaldırmayı düşünen arkadaşlar ihmal etmesin en azından başvurusunu yapıp öyle beklesin plan yapsın
lost544, 2 yıl önce

Haklarında adli ve idari soruşturma bulunmayan ve mahkeme kararıyla haklarında yurt dışı yasağı olmayanlar ile pasaport tahditi olan arkadaşlar ise zannedersem Anayasa Mahkemesinin E.2019/114 sayılı kararına istinaden bir dilekçe yazıp bu kararida ek olarak sunup il nüfus müdürlüklerine dilekçeyle başvurdukları da tahditi kaldırıldıklarini birkac forum sayfasinda okumuştum.

06police0
Aday Memur
29 Mayıs 2023 02:06

Bende yurt dışına çıkmayı düşünüyorumda 9 sene 11 ay fiili hizmetim vardı 1 ay yüzünden bu yaştan sonra askerlik mevzusu çıktı başımıza.mahkemeler bizi haklı bulduğu halde bunlar kafalarına göre delilsiz iltisak muhabbetine önce hain edip sonra askere çağırıyorlar
06police0, 2 yıl önce
Bana hemen bir gün sonra şerh atmışlar hakkımda hiçbir adli veya idari soruşturma devam etmiyorken nüfusa dilekçe ile bunu belirttim başvurdum 2-3 ay içinde sonuçlanır eve tebligat gelir dediler tam umudu kesmiştim ki şerhin kalktığına dair tebligat geldi yalnız sonuçlanması sanırım 9-10 ayı buldu o yüzden başvurup kaldırmayı düşünen arkadaşlar ihmal etmesin en azından başvurusunu yapıp öyle beklesin plan yapsın

Malcolmxyz
Aday Memur
29 Mayıs 2023 07:46

10 yıllık hizmet süresini açıkta geçen süreyle tamamlayan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Konuyu idari mahkemeye taşındığı zaman askerlik hizmetini tecil ediyorlarmi yani mahkeme evrakiyla basvursak konu mahkemelik diye tecil ederlermi cevap verirseniz sevinirim

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
29 Mayıs 2023 12:14

2016 yılında Şırnak Cizre ilçesine giderken Geçici görevli 6 aylığına,Mardin Nusaybin ilçesinde saldırıya uğradık.otobüs parçalandı.12 yaralımız vardı.Keşke şu Günleri görene kadar şehit olsaydım da kurtulsaydım lanet ediyorum kaderime şansıma yaşadığıma lanet ediyorum şu ülkede İsyan etme noktasına geldim Sen affet Yarabbi Şu Çileyi bitir artık Yüce Allah'ım Bizde Senin Kulunuz
toranaga58, 2 yıl önce
Yaş 41 iş bulamıyorum. Yurt dışı bende düşünüyorum ama orda da yaşa takılırız. Ne edecez en iyisi ölmek...

dostum yaşar
Daire Başkanı
29 Mayıs 2023 12:26

önce buraya yazdıklarını bi oku bi düşün senin hayatından çokmu önemli bu meslek elin tutuyo ayağın tutuyo niye böyle dar bakıyosun kendine gel bi iş bul hayata güzel yerlerden bak kötü yerlerden bakıyorsun kötü görüyorsun.
turkuaz ulugbey, 2 yıl önce
2016 yılında Şırnak Cizre ilçesine giderken Geçici görevli 6 aylığına,Mardin Nusaybin ilçesinde saldırıya uğradık.otobüs parçalandı.12 yaralımız vardı.Keşke şu Günleri görene kadar şehit olsaydım da kurtulsaydım lanet ediyorum kaderime şansıma yaşadığıma lanet ediyorum şu ülkede İsyan etme noktasına geldim Sen affet Yarabbi Şu Çileyi bitir artık Yüce Allah'ım Bizde Senin Kulunuz

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
29 Mayıs 2023 12:54

Gitme Devrem askere benimde durum aynı gitmeyeceğim
06police0, 2 yıl önce
Bende yurt dışına çıkmayı düşünüyorumda 9 sene 11 ay fiili hizmetim vardı 1 ay yüzünden bu yaştan sonra askerlik mevzusu çıktı başımıza.mahkemeler bizi haklı bulduğu halde bunlar kafalarına göre delilsiz iltisak muhabbetine önce hain edip sonra askere çağırıyorlar

Ebediyatçı
Şube Müdürü
29 Mayıs 2023 13:47

Askerlik benim de eksik ama dava bitmeden gitmem , yurtdışı işini bir araştıracağım ve gideceğim , 3 üniversite mezunuyum , 3 dil biliyorum, en azından adam akıllı yaşarız

turkuaz ulugbey, 2 yıl önce
Gitme Devrem askere benimde durum aynı gitmeyeceğim
29 Mayıs 2023 15:23

Arkadaşlar malesef askerlik benimde geçen sene aralık ayından beri tecil bozulmuştu geçenlerde uygulamaya takıldım tutanak sonrası askerlik şubesini aradım aralıktan beri güher güne 40 tl yazılıyor seçimi bekliyordum mecburen bedelli ye başvuracağım bende idare kazanmıştım bim bozdu iki ayrı takipsizliğim de var

29 Mayıs 2023 15:29

Açıkta iken 10 yılımı doldurmuştum dava açtım ilk mahkemeyi kazandım ama ank idare kabul etmedi açıkta geçirdiğim süreyi saymadilar...

PmMEN
Memur
29 Mayıs 2023 15:59

40 mi çok fazla değil mi her gün için
Rüyamısın, 2 yıl önce

Arkadaşlar malesef askerlik benimde geçen sene aralık ayından beri tecil bozulmuştu geçenlerde uygulamaya takıldım tutanak sonrası askerlik şubesini aradım aralıktan beri güher güne 40 tl yazılıyor seçimi bekliyordum mecburen bedelli ye başvuracağım bende idare kazanmıştım bim bozdu iki ayrı takipsizliğim de var

Toplam 32701 mesaj
«600601602603604605606607608609610611»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi