Editörler : swat3410
«601602603604605606607608609610611612»

PmMEN
Memur
29 Mayıs 2023 16:03

Arkadaşlar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. Adli idari soruşturmam var, adli olarak yaklaşık 1 ay önce tem şube ifademi aldı, iddia olarak tanık beyanı ve bank asya hesabı var. Savcı sizce nasıl bir karar verir, ikinci husus diyelim ki mahkemeye sevk etti direk tutuklama mı oluyor, yoksa adli kontrol mu. Bunları düşüne düşüne doğru düzgün bir işe de giremiyorum. Bilgi ve tavsiye lütfen

Sekrakı
Kapalı
29 Mayıs 2023 16:08

Tutuklama olmaz zaten ifaden alınmış adli süreçte hemen kapanmaz savcılıkta 1 sene dosya bekler mahkemeye sevk etse ceza bile alsan yargıtay onaylıyana kadar cezaevine girmezsin

PmMEN, 1 yıl önce
Arkadaşlar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. Adli idari soruşturmam var, adli olarak yaklaşık 1 ay önce tem şube ifademi aldı, iddia olarak tanık beyanı ve bank asya hesabı var. Savcı sizce nasıl bir karar verir, ikinci husus diyelim ki mahkemeye sevk etti direk tutuklama mı oluyor, yoksa adli kontrol mu. Bunları düşüne düşüne doğru düzgün bir işe de giremiyorum. Bilgi ve tavsiye lütfen

Allahvar gam yok
Aday Memur
29 Mayıs 2023 16:15

Arkadaşlar bu garson kodlamayla ilgili AYM de veya Yargıtay da hukuka aykırı delil olarak dava varmi

PmMEN
Memur
29 Mayıs 2023 17:02

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Sekrakı, 1 yıl önce

Tutuklama olmaz zaten ifaden alınmış adli süreçte hemen kapanmaz savcılıkta 1 sene dosya bekler mahkemeye sevk etse ceza bile alsan yargıtay onaylıyana kadar cezaevine girmezsin

Ibo80
Aday Memur
29 Mayıs 2023 17:07

Devrem mesajını açabilir misin
Ay-nes, 1 yıl önce
İyi akşamlar.adana 2 idare bu gün Red vermiş oy birliği ile.kod cc.2014 mart ayında kapattığım banka hesabı ve 2008 yılına ait edve kalma iddiası var dosyada

Ay-nes
Aday Memur
29 Mayıs 2023 18:12

Kardeş açamadım ya.özel değilse bundan at
Ibo80, 1 yıl önce
Devrem mesajını açabilir misin

Müfit taş
Memur
29 Mayıs 2023 19:27

Banka hesabında şüpheli bir işlem yoksa muhtemelen takipsizlikle sonuçlanır
PmMEN, 1 yıl önce

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
29 Mayıs 2023 19:28

İnşallah biraz daha bekleyelim haberleşiriz
Ebediyatçı, 1 yıl önce

Askerlik benim de eksik ama dava bitmeden gitmem , yurtdışı işini bir araştıracağım ve gideceğim , 3 üniversite mezunuyum , 3 dil biliyorum, en azından adam akıllı yaşarız

PmMEN
Memur
29 Mayıs 2023 19:33

Bırak şüpheli işlemi hesap bana ait değil, kimlik fotokopisi imza, mail adresi telefon numarası, kart teslimi hiç bir şey yok ama yine de adıma açılmış bir hesap. İletişim ve adresi banka olarak gösterdikleri için ve kart teslimi de yapılmadığı için benim bundan soruşturma açılana kadar haberim olmadı, şimdi isi uğraşıp duruyoruz kendimizi aklamak için
Müfit taş, 1 yıl önce
Banka hesabında şüpheli bir işlem yoksa muhtemelen takipsizlikle sonuçlanır

Malcolmxyz
Aday Memur
29 Mayıs 2023 19:54

Bu davayı askerlik için açmıştın değil mi?dava sürecinde tecil yapilabiliniyormu veya askerlik konusuyla ilgili dava sürecim mevcut deyip tecil talep etsek kabul görüyor mu?

Rüyamısın, 1 yıl önce

Açıkta iken 10 yılımı doldurmuştum dava açtım ilk mahkemeyi kazandım ama ank idare kabul etmedi açıkta geçirdiğim süreyi saymadilar...

mütehavvil
Kapalı
29 Mayıs 2023 21:13

Merhaba arkadaşlar..

mütehavvil
Kapalı
29 Mayıs 2023 21:14

Arkadaşlar 30 temmuz ihracıyım. Boşanma aşamasındayım eşim başka bir konudan dolayı iftira atmış ve cimere şikayet etmiş. Emniyetten aradılar müfettişin ifademi alacağını söylediler. Zaten memur olmadığımı kamu görevinden çıkarıldığımı söyledim .Buna rağmen idari soruşturma açıldığını söyledi. Sizce ne olur yardımcı olursanız sevinirim
29 Mayıs 2023 22:54

Evet askerlik ve iade 2 ayrı dava açmıştım ilk idareden iade kazanınca askerlik davama eklettim kararı onlarda yıl sonuna kadar ertelemişti sonra bim iade kararını bozunca askerlik davamda sonuçlandıktan sonra tecil bozuldu aihm ye başvurmadım sonuç az çok belli diye normal şartlarda 10 yılımı doldurduğumdan muaf olmam gerekiyordu daha önce bir iki kisi muaf olmuş sonra mahkemeler değiştirilmiş anlayacağınız tek karar ile devam... Iade dava dosyamda danıştayda bekliyorum

Malcolmxyz, 1 yıl önce

Bu davayı askerlik için açmıştın değil mi?dava sürecinde tecil yapilabiliniyormu veya askerlik konusuyla ilgili dava sürecim mevcut deyip tecil talep etsek kabul görüyor mu?

Ebediyatçı
Şube Müdürü
29 Mayıs 2023 23:22

Askerlik ile ilgili GBT de hiçbir sorun yaşamadım açıkçası , bir iki kere mesaj geldi e devlet üzerinden noksan hizmetiniz vardır diye ama kale almadım, mahkeme devam ettiği için. Bilmiyorum uzatabildiğim kadar uzatacağım, bakalım nasıl olacak. Ama en önemlisi çare bulup uzun bir süre yurtdışında yaşamak en doğrusu.

whereisadalet
Aday Memur
30 Mayıs 2023 11:50

İhraç olan herkesin yurtdışı cıkış yasağı var yani tahdit var ben pasaport almaya calıştım olmadı bilginize
joak06, 1 yıl önce

İlk önce hakkında açılmış sorusturma var mı yok mu öğren daha sonra hudut kapılarına git oradan sordur . Her şey olumlu olsa bugün pasaport a başvursan 2 ila 3 aya çıkar. Benim bildiğim .

whereisadalet
Aday Memur
30 Mayıs 2023 12:00

Memur gibi ifade verirsin dosyana eklenir geçmiş tarihli suça istinaden ihbar ettiği icin aynısı başıma geldi ifade vermedim kınama vermişler şaka gibi
mütehavvil, 1 yıl önce
Arkadaşlar 30 temmuz ihracıyım. Boşanma aşamasındayım eşim başka bir konudan dolayı iftira atmış ve cimere şikayet etmiş. Emniyetten aradılar müfettişin ifademi alacağını söylediler. Zaten memur olmadığımı kamu görevinden çıkarıldığımı söyledim .Buna rağmen idari soruşturma açıldığını söyledi. Sizce ne olur yardımcı olursanız sevinirim

onuncuköy10
Memur
30 Mayıs 2023 12:08

Benim yeşil pasaport iptal olmuş.Ben 2 YD aldım,KYOk var,idare mahkemesi lehime,emekliyim, pasaport için dava açacağım avukat ile görüştüm.
whereisadalet, 1 yıl önce
İhraç olan herkesin yurtdışı cıkış yasağı var yani tahdit var ben pasaport almaya calıştım olmadı bilginize

whereisadalet
Aday Memur
30 Mayıs 2023 12:10

9-10 ay sürer pasaport verirler heralde abi şu adalete bak burda kal öl diyorlar resmen
onuncuköy10, 1 yıl önce
Benim yeşil pasaport iptal olmuş.Ben 2 YD aldım,KYOk var,idare mahkemesi lehime,emekliyim, pasaport için dava açacağım avukat ile görüştüm.

Mrx3566
Aday Memur
30 Mayıs 2023 12:11

Merhabalar 30 temmuz ihraciyim, İzmir 6 idare esastan red yd red istinaf başvurusu yaptım

Seçim umuttu o da kalmadı, 9.5 yıllık polistim bedelliyi kabul ettiler 12. Ayda idi seçimler den umudu kesilince öne çektim mahkemesini burada kazanan bbi sürü arkadas var baslatmiyorlar, fabrikaya girdim askerliği bian önce yapacağım herşeyde önümüze engel, bazı arkadaşlarin dediği gibi sivil hayata artık adapte olma zamanı herkes tercih te serbest giden arkadaşlar var erteleyen var hiç başvuru yapmayan var kısaca şunu söylüyorum askere gidecek arkadaşlar davayı kazandiysaniz ertelenir eğer davaniz hala sürüyorsa ve yoklama kaçağı olursunuz adamlar dava varmış yokmuş önemli değil diyor en çok 32 yaşına kadar erteneliyor oda eğitim bahanesi ile 4 yıllık bitirdiyseniz tezlik yüksek lisans istiyorlar ama dediğim gibi 32 yaşına kadar geçerli bu durum ben 32 yaşındayım ertelemediler bilginiz olsun

Toplam 32701 mesaj
«601602603604605606607608609610611612»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi