Editörler : swat3410
«602603604605606607608609610611612613»

onuncuköy10
Memur
30 Mayıs 2023 12:12

Ben yeşil pasaportu geri almak için dava açacağım,mahkeme kararları ortada,normal pasaport için mahkeme kararları var.
whereisadalet, 2 yıl önce
9-10 ay sürer pasaport verirler heralde abi şu adalete bak burda kal öl diyorlar resmen

mütehavvil
Kapalı
30 Mayıs 2023 12:16

Teşekkür ederim. Size zahmet özelden yazar mısın? Sizin mesaj kapalı heralde
Memur gibi ifade verirsin dosyana eklenir geçmiş tarihli suça istinaden ihbar ettiği icin aynısı başıma geldi ifade vermedim kınama vermişler şaka gibi

whereisadalet
Aday Memur
30 Mayıs 2023 12:18

Erişim izni yok diyor bende atamadım mesaj
mütehavvil, 2 yıl önce
Teşekkür ederim. Size zahmet özelden yazar mısın? Sizin mesaj kapalı heralde

mütehavvil
Kapalı
30 Mayıs 2023 12:20

Sizin de erişim izni yok diyor
Erişim izni yok diyor bende atamadım mesaj

whereisadalet
Aday Memur
30 Mayıs 2023 12:22

Konu cok özel değilse burdan yaz yardımcı olayım
mütehavvil, 2 yıl önce
Sizin de erişim izni yok diyor

mütehavvil
Kapalı
30 Mayıs 2023 12:24

Devrem suç ne olursa olsun kınama mı veriyor geçmiş tarihli ihbar olduğu için ?
Konu cok özel değilse burdan yaz yardımcı olayım

whereisadalet
Aday Memur
30 Mayıs 2023 12:35

Hayır benimki basit cimer ihbarıydı ondan kınama verdiler
mütehavvil, 2 yıl önce
Devrem suç ne olursa olsun kınama mı veriyor geçmiş tarihli ihbar olduğu için ?

mütehavvil
Kapalı
30 Mayıs 2023 12:37

Anladım devrem teşekkür ederim
Hayır benimki basit cimer ihbarıydı ondan kınama verdiler

dostum yaşar
Daire Başkanı
30 Mayıs 2023 13:43

ev adresini yaz postayla göndersinler gitmek zorunda değilsin yada eve getirsinler evrağı sen postaya ver gönder yada emniyete teslim et sen polsi değilsin ama polise yaptıkları muameleyi sanada yapabileceklerini zannediyorlar
mütehavvil, 2 yıl önce
Arkadaşlar 30 temmuz ihracıyım. Boşanma aşamasındayım eşim başka bir konudan dolayı iftira atmış ve cimere şikayet etmiş. Emniyetten aradılar müfettişin ifademi alacağını söylediler. Zaten memur olmadığımı kamu görevinden çıkarıldığımı söyledim .Buna rağmen idari soruşturma açıldığını söyledi. Sizce ne olur yardımcı olursanız sevinirim

dostum yaşar
Daire Başkanı
30 Mayıs 2023 13:45

yurt dışı yasağı adli dava ile verilebilir idari veremez yazılı iste yurtdışı yasağının olduğunu bakalım verebileceklermi
İhraç olan herkesin yurtdışı cıkış yasağı var yani tahdit var ben pasaport almaya calıştım olmadı bilginize

mütehavvil
Kapalı
30 Mayıs 2023 14:05

En üst cezayı verdikleri yetmiyor bi de ayrı soruşturma açmışlar devrem dediğin gibi ev adresimi verdim bakalım artık ne olacak
dostum yaşar, 2 yıl önce
ev adresini yaz postayla göndersinler gitmek zorunda değilsin yada eve getirsinler evrağı sen postaya ver gönder yada emniyete teslim et sen polsi değilsin ama polise yaptıkları muameleyi sanada yapabileceklerini zannediyorlar

dostum yaşar
Daire Başkanı
30 Mayıs 2023 14:07

bişey olmaz ya daha ne olabilirki.
mütehavvil, 2 yıl önce
En üst cezayı verdikleri yetmiyor bi de ayrı soruşturma açmışlar devrem dediğin gibi ev adresimi verdim bakalım artık ne olacak

Memurpol0
Memur
30 Mayıs 2023 18:06

Gitmezsen İhraç ederler muhtemelen
mütehavvil, 2 yıl önce
Arkadaşlar 30 temmuz ihracıyım. Boşanma aşamasındayım eşim başka bir konudan dolayı iftira atmış ve cimere şikayet etmiş. Emniyetten aradılar müfettişin ifademi alacağını söylediler. Zaten memur olmadığımı kamu görevinden çıkarıldığımı söyledim .Buna rağmen idari soruşturma açıldığını söyledi. Sizce ne olur yardımcı olursanız sevinirim

Günhan Bozok
Aday Memur
30 Mayıs 2023 19:39

Benimde Bursa bölge idare mahkemesi 4.dava dairesinde dosyam var bekliyorum merakla

Teovuç, 2 yıl önce

Merhaba! Arkadaşlar.Bursa bölge idareden sonuç alan var mi tutum nasil

Günhan Bozok
Aday Memur
30 Mayıs 2023 19:41

Bursa bölge idare mahkemesi 4.dava dairesinde dosyam mevcut bekliyorum Bursa bölge idareden sonuc alan var mı tutumu nasıldır..

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
30 Mayıs 2023 20:05

İdare Mahkemesini Kazananların yaş sınırı olmaksızın askerliği egm ce her yıl tecil ediliyor düzenli olarak
Mrx3566, 2 yıl önce

Merhabalar 30 temmuz ihraciyim, İzmir 6 idare esastan red yd red istinaf başvurusu yaptım

Seçim umuttu o da kalmadı, 9.5 yıllık polistim bedelliyi kabul ettiler 12. Ayda idi seçimler den umudu kesilince öne çektim mahkemesini burada kazanan bbi sürü arkadas var baslatmiyorlar, fabrikaya girdim askerliği bian önce yapacağım herşeyde önümüze engel, bazı arkadaşlarin dediği gibi sivil hayata artık adapte olma zamanı herkes tercih te serbest giden arkadaşlar var erteleyen var hiç başvuru yapmayan var kısaca şunu söylüyorum askere gidecek arkadaşlar davayı kazandiysaniz ertelenir eğer davaniz hala sürüyorsa ve yoklama kaçağı olursunuz adamlar dava varmış yokmuş önemli değil diyor en çok 32 yaşına kadar erteneliyor oda eğitim bahanesi ile 4 yıllık bitirdiyseniz tezlik yüksek lisans istiyorlar ama dediğim gibi 32 yaşına kadar geçerli bu durum ben 32 yaşındayım ertelemediler bilginiz olsun

Murtibert11
Aday Memur
30 Mayıs 2023 21:15

İsterseniz konuşalım bilgi sahibiyim bursa bim hakkında

Günhan Bozok, 2 yıl önce

Bursa bölge idare mahkemesi 4.dava dairesinde dosyam mevcut bekliyorum Bursa bölge idareden sonuc alan var mı tutumu nasıldır..

whereisadalet
Aday Memur
30 Mayıs 2023 21:17

Yurtdışı yasağı demiyorlar adına tahdit diyorlar memur olup terör sucuna karıştığın için yurtdışına çıkamıyorsun
dostum yaşar, 2 yıl önce
yurt dışı yasağı adli dava ile verilebilir idari veremez yazılı iste yurtdışı yasağının olduğunu bakalım verebileceklermi

whereisadalet
Aday Memur
30 Mayıs 2023 21:19

O dediğin hukuk devletinde oluyor :))
dostum yaşar, 2 yıl önce

Kantoron
Yasaklı
30 Mayıs 2023 21:57

Hiç bir hareket, faaliyet yok yaprak kimildamiyor yeni içişleri bakanı kim olacak bilmiyoruz ama bu süreç böyle devam ederse unutalım dönmeyi herkes yoluna baksın polislik hayal

Toplam 32701 mesaj
«602603604605606607608609610611612613»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi