Editörler : swat3410
«603604605606607608609610611612613614»

Yildirimx00
Aday Memur
30 Mayıs 2023 23:11

Size şöyle soyliyim ihraç olduğumuzda benim hem en son görev yaptığım il ve doğu görevini yaptığım ilde tahdit konulmuştu pasaport bile alamıyorum hatta e devlette il ilçe nüfus müdürlüklerine başvurun yazıyordu bu arada adlı davam yok 2018 de kyok almıştım bende dilekçe yazdım kyok kararını arkasına koymuştum birde anayasa mahkemesinin almış olduğu karar vardı adlı cezası ve davası olmayana yurt dışı yasağı ve tahdit konulamaz diye onuda ekledim 1 ayda kalktı tahdit ve yasak nüfus müdürlüğünden pasaportumu aldım şuan yasagim yok 🤙

whereisadalet, 2 yıl önce
Yurtdışı yasağı demiyorlar adına tahdit diyorlar memur olup terör sucuna karıştığın için yurtdışına çıkamıyorsun

dertkolik80
Aday Memur
30 Mayıs 2023 23:53

İdare mahkemesi göreve iade kazandım,emniyet itiraz etti istinafa taşıdı,istinaf tahmini ne kadar sürede sonuçlanır

hamza1905
Aday Memur
31 Mayıs 2023 10:44

En az 6 ay. İl e göre de değişir tabi
dertkolik80, 2 yıl önce
İdare mahkemesi göreve iade kazandım,emniyet itiraz etti istinafa taşıdı,istinaf tahmini ne kadar sürede sonuçlanır

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
31 Mayıs 2023 11:04

Hayırlı olsun Adaletsizliklere uğrayan bir devre daha katıldı.egm itiraz eder ortalama 10 gün içinde yanıtlanır bozmaz kararı da lehine gelir tahminimce.Siyasi olarak uğraşacağız artık hepimiz hakkımızı arayacağız napalım
dertkolik80, 2 yıl önce

Myil2022
Aday Memur
31 Mayıs 2023 13:45

Merhaba arkadaslar İdari mahkemeyi nisan ayinda kazandim egm itiraz etti bölge idareye dün bölge idareyi aradığımda egm nin yürütmeyi durdurma kararına ret vermiş ara kararda, ara karar 10-15 gune avukatına teblig edilir dediler ancak esastan kararın çıkması yılbaşını bulur dediler avukatımı aradım durumu bu sekilde izah ettiğimde hayirli olsun bolge idare mahkemesini ara karara bakarak kazandik dedi. Merak edenlere davam Ankarada görülüyor

Malcolmxyz
Aday Memur
31 Mayıs 2023 14:03

Benimde erzurum bim 1. D.d. de dosyam

gizlifigan
Aday Memur
31 Mayıs 2023 14:14

bizlerin bir şey yapmasına gerek olmaksızın emniyet kendi mi yapıyor bu tecili. yoksa bizim başvurmamız felan mı gerekiyor. tecil ediyorlarsa bunu ne zaman yaparlar ne zaman öğreniriz ettiklerini veya nasıl öğreniriz.

turkuaz ulugbey, 2 yıl önce
İdare Mahkemesini Kazananların yaş sınırı olmaksızın askerliği egm ce her yıl tecil ediliyor düzenli olarak

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
31 Mayıs 2023 14:38

İdari davayı İster yd olsun ister esastan ister bim kazandığında Normalde egm tecil ediyor ama ben garantiye almak için kazandığım İdare Mahkemesi kararıyla birlikte bir dilekçe yazıp gönderdim adreslerine örnek dilekçelerde var internette bulabilirsin, 2 yıldır tecil ediliyor benim İdare Mahkemesini kazandığım için
gizlifigan, 2 yıl önce

bizlerin bir şey yapmasına gerek olmaksızın emniyet kendi mi yapıyor bu tecili. yoksa bizim başvurmamız felan mı gerekiyor. tecil ediyorlarsa bunu ne zaman yaparlar ne zaman öğreniriz ettiklerini veya nasıl öğreniriz.

gizlifigan
Aday Memur
31 Mayıs 2023 14:49

bana bedelli çıktı aralıkta tarih belli. bedelli içinde aynı şey geçerli herhalde bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. iade olunca da paramı alırım. lakin para değer kaybediyor neyse onun için de ayrı dava açarım :D

İdari davayı İster yd olsun ister esastan ister bim kazandığında Normalde egm tecil ediyor ama ben garantiye almak için kazandığım İdare Mahkemesi kararıyla birlikte bir dilekçe yazıp gönderdim adreslerine örnek dilekçelerde var internette bulabilirsin, 2 yıldır tecil ediliyor benim İdare Mahkemesini kazandığım için
31 Mayıs 2023 15:17

Bedelli yapınca göreve iade olursak paramızı alabiliyormuyuz yeniden sonuçta mecburiyetten başvuruyoruz ki ben 10 yılımı doldurduğuma rağmen normalde muaf olmam gerekiyordu ank haksızca ret etti

gizlifigan, 2 yıl önce

bana bedelli çıktı aralıkta tarih belli. bedelli içinde aynı şey geçerli herhalde bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. iade olunca da paramı alırım. lakin para değer kaybediyor neyse onun için de ayrı dava açarım :D

gizlifigan
Aday Memur
31 Mayıs 2023 15:34

şunu biliyorum bu ilerde iade olduğumuzda eğer ki maddi yönden bir zarara uğrarsak ve bunu belgesiyle kanıtlarsak o ücret ödeniyor diye biliyorum. bu bedelli askerlikte de iade olduğumuz için otomatikmen mağdur durumuna düşüyoruz yani yapmamız gereken birşeyi yapıyoruz maddi yönden zarara uğruyoruz. onun için alabiliriz diye biliyorum. o şekilde de bilgi edindim.

Rüyamısın, 2 yıl önce

Bedelli yapınca göreve iade olursak paramızı alabiliyormuyuz yeniden sonuçta mecburiyetten başvuruyoruz ki ben 10 yılımı doldurduğuma rağmen normalde muaf olmam gerekiyordu ank haksızca ret etti

Tamerbugra
Memur
31 Mayıs 2023 16:31

1-Arkadaşlar neden mahkeme kararına rağmen iade olmuyoruz 2- iade kararı sonrası diğer kurumlar hemen başlatıyor bizde ses soluk yok 3- bu durum ne zamana kadar devam edecek (istinaf konusu) 4- anayasa md 138 e rağmen umudu tamamen keselim mi 5- Umut yoksa iade olamayacaksak boşanma sürecini başlatacağım 6- bu konuyla ilgili bilgi duyum söylenti tahmin var mı

Kantoron
Yasaklı
31 Mayıs 2023 16:39

Bu sorunun cevabını ancak içişleri bakanı verir idare mahkemesini kazanmak bir şey ifade etmiyor kendisinin sözlü talimatı varmış ben bakanlıkta olduğum sürece hiçbiride baslamayacaklar diye talimat vermiş buyur buradan yak

Tamerbugra, 2 yıl önce
1-Arkadaşlar neden mahkeme kararına rağmen iade olmuyoruz 2- iade kararı sonrası diğer kurumlar hemen başlatıyor bizde ses soluk yok 3- bu durum ne zamana kadar devam edecek (istinaf konusu) 4- anayasa md 138 e rağmen umudu tamamen keselim mi 5- Umut yoksa iade olamayacaksak boşanma sürecini başlatacağım 6- bu konuyla ilgili bilgi duyum söylenti tahmin var mı

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
31 Mayıs 2023 16:49

Türk Devletini ne hale getirdiler Yazık.Sanki kendi özel şirketleri.Boyle olursa güven olmaz istikrar olmaz ve ekonomide düzelmez hiç bir zaman Yatırımcı gelmez
Kantoron, 2 yıl önce

Bu sorunun cevabını ancak içişleri bakanı verir idare mahkemesini kazanmak bir şey ifade etmiyor kendisinin sözlü talimatı varmış ben bakanlıkta olduğum sürece hiçbiride baslamayacaklar diye talimat vermiş buyur buradan yak

ekip06
Yasaklı
31 Mayıs 2023 16:56

Herkese iyi günler Gaziantep 5. İdare mahkemesinden çıkan kararı varmı veya bilgisi olan varmı kararlar ne yönde çıkıyor

mütehavvil
Kapalı
31 Mayıs 2023 16:58

Benim Gaziantep 3.idare 9 ay bitti esas karardan ses seda yok
ekip06, 2 yıl önce

Herkese iyi günler Gaziantep 5. İdare mahkemesinden çıkan kararı varmı veya bilgisi olan varmı kararlar ne yönde çıkıyor

Kantoron
Yasaklı
31 Mayıs 2023 17:01

Seni uzun zamandır buradan takip ederim sende benim ve diğer arkadaşlar gibi idare mahkemesini kazandın/kazandık ama göreve iade edilmiyoruz, nereye kadar gidecek sürecek bu durum bizler ömrümüz den ömür giderek her gün cehennemi yaşıyoruz ama kimsenin umurunda değiliz bir köpek gibi kapının önüne koydular nasıl olacak bilmiyorum ama her geçen gün eriyor, bitiyoruz

Türk Devletini ne hale getirdiler Yazık.Sanki kendi özel şirketleri.Boyle olursa güven olmaz istikrar olmaz ve ekonomide düzelmez hiç bir zaman Yatırımcı gelmez

kilisjan
Şef
31 Mayıs 2023 17:09

Her geçen gün iade sayısı artıyor bana göre tek çözüm ne kadar tanıdığımız vekil varsa hepsine durumdan bahsedip bakanlığın başlatma yaptırmağı ve mağduriyetlerden oluştuğunu anlatıp ancak o şekilde bişeyleri degiştirebiliriz yoksa böyle beklemeye devam ederiz

Kantoron, 2 yıl önce

Seni uzun zamandır buradan takip ederim sende benim ve diğer arkadaşlar gibi idare mahkemesini kazandın/kazandık ama göreve iade edilmiyoruz, nereye kadar gidecek sürecek bu durum bizler ömrümüz den ömür giderek her gün cehennemi yaşıyoruz ama kimsenin umurunda değiliz bir köpek gibi kapının önüne koydular nasıl olacak bilmiyorum ama her geçen gün eriyor, bitiyoruz

Tamerbugra
Memur
31 Mayıs 2023 17:12

Adaleti tesis etmek bu kadar mı zor Twitter da Facebook'ta fetö aleyhinde yazılar yazdım hep cumhurbaşkanımızın yanında oldum 15 Temmuz dan çok çok önce yazdım sen idari olarak tedbirini almak istiyorsan al ama yargı kararlarını neden hiçe sayıyorsun ailemiz çocuklarımız her şeyimiz paramparça oldu düzenimiz kalmadı özel sektörde de kolay kolay iş vermiyorlar Üç üniversite mezunu olarak bulaşıkçılık yaptım Suçumuz varsa cezasını çekelim ama suçumuz yoksa ki zaten yok artık iade olalım aileler paramparça oluyor yazık

ekip06
Yasaklı
31 Mayıs 2023 17:54

Neredeyse 2 yıl olacak hiç bir kıpırtı yok

mütehavvil, 2 yıl önce
Benim Gaziantep 3.idare 9 ay bitti esas karardan ses seda yok
Toplam 32701 mesaj
«603604605606607608609610611612613614»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi