Editörler : swat3410
«605606607608609610611612613614615616»

toranaga58
Şef
31 Mayıs 2023 22:42

Benim de 5. Bolgede. Geçen aradım benim dosya 2023. 5000 dosya var dedi. En az 1 yıl surer dedi esas kararın çıkması. Yenj açılacak idare mahkemelerinin (resmi gazetede yayınlandı) süreci daha da hixlandiracagini söyledi
mütehavvil, 1 yıl önce
Benim Gaziantep 3.idare 9 ay bitti esas karardan ses seda yok

mütehavvil
Kapalı
31 Mayıs 2023 22:44

Evet devrem ama benim daha Gaziantep ilk derece mahkemesi 9 aydır esas kararı vermedi.
toranaga58, 1 yıl önce
Benim de 5. Bolgede. Geçen aradım benim dosya 2023. 5000 dosya var dedi. En az 1 yıl surer dedi esas kararın çıkması. Yenj açılacak idare mahkemelerinin (resmi gazetede yayınlandı) süreci daha da hixlandiracagini söyledi

Sekrakı
Kapalı
31 Mayıs 2023 23:55

Bursa 4. İdare dava da dosyası olan arkadaş vardı kaç ay da sonuç çıktı cevap verirsen sevinirim

whereisadalet
Aday Memur
01 Haziran 2023 00:41

Git bakalım takıyormı
gizlifigan, 1 yıl önce

arkadaşlar tanıdğınız yoksa bile bulunduğunuz yerdeki ak parti ilçe başkanlarına ilk başkanlarına gidin ak parti belediye başkanlarına gidin derdinizi anlatın. bilmiyorlarsa öğrensinler biliyorsalar da biz burdayız bunları yaşıyoruz diye yukarı sürekli bilgi gider bence deneyin. sadece mahkemeyi beklemeyin başka şekilde de hakkınızı arayın uğraşın dillendirin. küsüp oturmayın.

whereisadalet
Aday Memur
01 Haziran 2023 01:12

Danıştaya temyiz yolı açılk diye yazıyor egm direk danıştaya gönderiyoren az 2- 3 senelik maraton başlıyor
alex.00, 1 yıl önce
???
01 Haziran 2023 08:41

Eyvallah devrem sağol inşallah bedelliye gitmeden hal olur

gizlifigan, 1 yıl önce

şunu biliyorum bu ilerde iade olduğumuzda eğer ki maddi yönden bir zarara uğrarsak ve bunu belgesiyle kanıtlarsak o ücret ödeniyor diye biliyorum. bu bedelli askerlikte de iade olduğumuz için otomatikmen mağdur durumuna düşüyoruz yani yapmamız gereken birşeyi yapıyoruz maddi yönden zarara uğruyoruz. onun için alabiliriz diye biliyorum. o şekilde de bilgi edindim.

polat2010
Yasaklı
01 Haziran 2023 09:45

Yukarı....

Sabrkapisi
Memur
01 Haziran 2023 10:53

Gaziantep Bim mi Gaziantep idare mi sizin ki
çaçani75, 1 yıl önce
Herkese Merhabalar malesef süreç ağır işliyor dosyam Gaziantep de 1900 küsürlerde 10 gün önce bizzat mahkemeye gittim dosya numarasında 1100 de olduklarını bir seneden önce kararın çıkmayacağı yönünde bir tahminde bulundular.

İlic54
Memur
01 Haziran 2023 11:18

Ben 15 gün önce gidip anlattım evet haklısınız bu bizim eksiğimiz diyor yöneticiler durumu anlattıklarını söylüyor anladığım kadarıyla konuşmalarına bakarak biri inat ediyor oda büyük ihtimal bakan

Tamerbugra, 1 yıl önce
Ben hüdapar ve yeniden refah partisini aradım ak parti akime yazdım hepsi haklısınız doğru söylüyorsunuz iade olmuşsanız başlamanızın yapılması gerekir diyor ama başlatmıyorlar

gizlifigan
Aday Memur
01 Haziran 2023 11:21

zaten başlatacak değiller hemen zaman alır bu işler. sesimizi duyurmak için diyorum ben bunu gidin söyleyin başlatsınlar gibi algılamayın :D. insanlarda bir bilinç oluşsun akıllarında yer etsin diye dedim. herkes gitse bu işten ses getirir bir şekilde

Tamerbugra, 1 yıl önce
Ben hüdapar ve yeniden refah partisini aradım ak parti akime yazdım hepsi haklısınız doğru söylüyorsunuz iade olmuşsanız başlamanızın yapılması gerekir diyor ama başlatmıyorlar

gizlifigan
Aday Memur
01 Haziran 2023 11:24

sen konuşmayı bilmiyorsun demek ki ya da önyargıların olduğu için böyle diyorsun. ben gittim güzelce de konuştum güzelce de dinledi başından savmadı. kendi çevresinde de örnek verdi. bu şekilde farkındalık oluşturacağız. hukuki yönden hakkımı ararken siyasi yönden de arayacağım yapacak bir şey yok maalesef. korkacak bir şeyiniz yok çoğunuzun gidin anlatın konuşun çekinmeyin kimseden. mahkeme zaten devam ediyor kenardan onu beklemeye gerek yok sadece iletişim kurmaya çalışın boş durmayın hiç kimseyi tanımıyorsanız bulunduğunuz ildeki ak parti binalarına gidin.

whereisadalet, 1 yıl önce
Git bakalım takıyormı

çaçani75
Aday Memur
01 Haziran 2023 11:56

Gaziantep Bim benim
Sabrkapisi, 1 yıl önce
Gaziantep Bim mi Gaziantep idare mi sizin ki

Tamerbugra
Memur
01 Haziran 2023 14:35

Arkadaşlar bugün AK PARTİ il başkanlığına gittim gayet güzel karşıladılar uzun uzun dinlediler mahkeme kararına rağmen neden başlama yapamadığımıza onlarda çok şaşırdılar samimi olarak haklı olduğumu söylediler milletvekili özel kalemle görüştüler telefon numaramı aldılar iade kararı alanlar yaşadığımız mağduriyeti dillendirelim partilerle görüşelim durumumuzu anlatalım

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
01 Haziran 2023 15:15

Devrem seçimden öncede baya baya uğraştım artık Seçimden Sonra da uğraşacağız ama işte herkesin yapması lazım il ilçe başkanları mhp de dahil, milletvekilleri ile de görüşülmesi lazım tek tek anlatılması lazım Mahkemeler vermiş kararı mahkemelik bir şey yok Herkes anlasın bunu da hala bir şey olmaz mantığı ile boş boş oturup beklemeyle de olmuyor işte,kimisi iş bulmuştur o ayrı gider gitmez ama gelip burda da boş boş yorum yazmasın bu tipler,Seçim seçim alın size seçim işte beceriksiz bir muhalefet , yanlış stratejiler kadının aday olma demesine rağmen adaylık sonuç ortada.İktidar partilerine gidip durumu anlatacağız başka da çare yok.İnsaflarına vicdanlarına kalmış bir durum.Biz elimizden geleni yapalım Tek tek görüşlelim anlatalım hep birlikte.Yoksa kazandığımız Adli ve idari mahkemelerin hiç bir anlamı kalmaz Danıştay aşaması en az 5 yıl bilginiz olsun daha da uzun sürebilir.uğraşalım az üstüne düşelim elimizden geleni yapalım Siyasi olarak.Bizim Tek sorunumuz Birlikte olamamak, Birlik olmamak.Yeni kabine açıklansın Gerekirse Toplanıp bakanlığa gidelim yeni bakan ile görüşlelim
gizlifigan, 1 yıl önce

sen konuşmayı bilmiyorsun demek ki ya da önyargıların olduğu için böyle diyorsun. ben gittim güzelce de konuştum güzelce de dinledi başından savmadı. kendi çevresinde de örnek verdi. bu şekilde farkındalık oluşturacağız. hukuki yönden hakkımı ararken siyasi yönden de arayacağım yapacak bir şey yok maalesef. korkacak bir şeyiniz yok çoğunuzun gidin anlatın konuşun çekinmeyin kimseden. mahkeme zaten devam ediyor kenardan onu beklemeye gerek yok sadece iletişim kurmaya çalışın boş durmayın hiç kimseyi tanımıyorsanız bulunduğunuz ildeki ak parti binalarına gidin.

İlic54
Memur
01 Haziran 2023 15:40

Arkadaşlar şu ümitsiz olup yok seninle mi ilgilenecekler yok konuşmazlar ters yaparlar gibi cümle kuranlar Allah aşkına uğraşın biraz ben gidip konuştum dinlediler haklı olduğumu da kabul ettiler ha olur ha olmaz kabine açıklandığında gerekirse toplu şekilde dilekçede veririz cimere tekrar yazariz kaybedecek biseyimiz yok armut düş ağzıma olmuyor Allah herşeye kadir unutmayın elimizden geleni yapıp işimizi Allah'ın taktirine bırakacağız

eeefsane
Aday Memur
01 Haziran 2023 15:46

arkadaşlaraçmış olduğum tazminat davam sonuçlanmıştı, olumlu .Egm ye birkaç arkadaş ödeme - icra ihtarı gönderdim demişti o şekilde aldıklarını söylediler burada yardımcı olursalar sevinirim

mahonimamy
Şube Müdürü
01 Haziran 2023 19:32

Tazminat davası idareden talep dilekçesi yaz uyarla kendine. Ne kadar verdi mahkeme devre

eeefsane
Aday Memur
01 Haziran 2023 20:04

Devre 40 küsür verdi. Şimdiki aklım olsa 120 den aşağı açmazdım. Sen aldınmı
mahonimamy, 1 yıl önce

Tazminat davası idareden talep dilekçesi yaz uyarla kendine. Ne kadar verdi mahkeme devre

history81
Aday Memur
01 Haziran 2023 21:58

30 temmuz ihraciyim. idare mahkemesini kazandim ist. Bölge idaredeye taşıdı egm. Tazminat davası acmak istiyorum. Prosedür nedir tam olarak? Ne yapmam nasıl yapmam gerekiyor? Konu hakkinda bilgisi olan yada Tazminat kazanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi? ihraç olduğum il emniyet müdürlüğüne herhangi bir evrak yada iade kararını vermem gerekiyormu?

mahonimamy
Şube Müdürü
01 Haziran 2023 22:31

20 bin dilekçe tebliğinden 10 gün sonra hesaba yatırdılar sana da yatırırlar netten idari dava tazminat talep dilekçesi yaz çıkan dilekçeyi uyarla gönder egm ye

eeefsane, 1 yıl önce
Devre 40 küsür verdi. Şimdiki aklım olsa 120 den aşağı açmazdım. Sen aldınmı
Toplam 32701 mesaj
«605606607608609610611612613614615616»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi