Editörler : swat3410
«608609610611612613614615616617618619»

mahonimamy
Şube Müdürü
03 Haziran 2023 16:25

İdare mahkemesi kalemini arayıp sorun dosya tekemmül edip sırayı girmiş mi ne zaman karar çıkar diye ortalama bir bilgi verirler

Rcx2427, 2 yıl önce

İstanbul 3.idare mahkemesi hakkında bilgisi olan var mı başka ilde 5-6 ayda doğuda 3 ayda verdiği karar 9 aydır burda çıkmadı red verecekse versin ilerlersin en aZindan bilgisi olan var mı ne yapmak lazım

Tamerbugra
Memur
03 Haziran 2023 16:38

Arkadaşlar iade olduk fetöcü olmadığımızı maddi delillerle ispatladık bırakın takipsizlik ve beraat konusunu idare mahkemesi iade kararı verdi anayasaya göre 30 gün içinde başlatılmamız gerekiyor ben her partiye gittim iktidar ve muhalefet bulunduğunuz şehirde partilerin il ilçe başkanlıklarına gidin derdinizi iade olduğunuz halde başlatılmadığınızı söyleyin Ben söyledim çok şaşırdılar mahkeme kararına rağmen nasıl başlatılmadığımıza ben ak partiye gittim kimse öcü gözüyle bakmadı hatta o kadar ilgi gösterdiler ki ben mahçup oldum Biliyorum yargı kararları siyasete bırakılmamalı ama başka çaremiz yok arkadaşlar derdimizi anlatalım çare bulsunlar

mahonimamy
Şube Müdürü
03 Haziran 2023 16:54

Başlatılmama sebebi birincil olarak içişleri bakanıydı. Ben tazminat davası açtım mahkeme kararının uygulanmaması sebebiyle (iyuk 28/3).egm cevaben ilk idare mahkemesinden sonra istinaf aşaması beklenecek diye bakan Oluru alındı. İstinafta lehe karar verince bu sefer de temyiz süreci beklenecek diye bakan oluru almışlar. Tazminat dava dosyasına bunu gönderdi egm. İdare mahkemesinden lehine karar verilen herkese böyle olur alıyorlar. Bu olurun herhangi bir yasal dayanağı olmadığı gibi görevi kötüye kullanma suçu işleniyor alanen. Yeni kabinede içişleri bakanı değişirse ki değişmesi yüksek ihtimal. Bütün mahkeme kararları ile egm kanalıyla içişleri bakanlığına hitaben dilekçe yazmayı düşünüyorum ve hakkı ihlal edilen herkes yazsın pazartesi günü bulunduğu il emniyet kanalıyla yeni bakanın muhakkak haberi olur. Ya değilse bekler dururuz.

Tamerbugra, 2 yıl önce
Arkadaşlar iade olduk fetöcü olmadığımızı maddi delillerle ispatladık bırakın takipsizlik ve beraat konusunu idare mahkemesi iade kararı verdi anayasaya göre 30 gün içinde başlatılmamız gerekiyor ben her partiye gittim iktidar ve muhalefet bulunduğunuz şehirde partilerin il ilçe başkanlıklarına gidin derdinizi iade olduğunuz halde başlatılmadığınızı söyleyin Ben söyledim çok şaşırdılar mahkeme kararına rağmen nasıl başlatılmadığımıza ben ak partiye gittim kimse öcü gözüyle bakmadı hatta o kadar ilgi gösterdiler ki ben mahçup oldum Biliyorum yargı kararları siyasete bırakılmamalı ama başka çaremiz yok arkadaşlar derdimizi anlatalım çare bulsunlar

gizlifigan
Aday Memur
03 Haziran 2023 17:09

bana atar mısın özelden matbuyu.

sosyal_zede, 2 yıl önce

bak dostum eski sayfalarda da defaetle yazdım açıkladım anlattım şuan elimşzden gelen sadec kdk ya başvurmak ya da tazminat yani tam yargı davası açmak,bunun haricinde herkes bize kör ve sağır ancak sesimizi böyle duyurup farkındalık yaratabiliriz,burada allh kitap ilahi adalet öte taraf beri taraf zart zurt diyenlere bakmayın onlar inandıkları gibi yaşasınlar haklarını diğer tarafa saklasınlar orda varsa hesaplaşsınlar burda böyle yazanlar genelde g.t korkusu olanlar yarın bugün iade olursa bizi iade etmezler yada eziyet ederler düşüncesine sahip olanlar,burda herkes tüm mahkemesini kazananlar hakkını arasa her mecraya koşsa çok şey değişir ama burda bile belli kişiler yazıyor ve belli kişiler mücadele ediyor,neyse yapacağı iş şudur :

önce egm ye mahkeme kazandığını ve dosya karar numarası ile dilkçe yazıyorsun cimer üzerinden ya da egm ye dilekçe ile, egm sana işlemler devam etmedir diye matbu bir yazı gönderecek,

sen o yazıya istinaden tam yargı dava dilekçesi yazacaksın sigorta yoksa adli yardımlı dava açın mahkemeyi de onlar ödesin,madii değil manevi tazminat davası açılacak maddi ret oluyor manevi yıpranlar üzerine bahs edilecek dilekçede ekonoik sorunlar da elbette

dava dilekçesi olmayan bana özelden yazsın ben dava matbu dilekçe atarım,

ben 40 bin istedim mahkeme 30 bin + yasal faize hükmetti,ve ben parayı tahsil ettim

burada hakkını aramayan kimse saçma sapan duyum hayal rüya vs yazmasın herkes burayı bilgi almak bilgi alışverşi için kullanıyor,zihniyet aynı olduğu sürece şahsılar öenmli değil ve kuvvetle muhtemen mevcut bakan devam edecek

Rcx2427
Şef
03 Haziran 2023 17:20

Tamam teşekkürler pazartesi arayıp sorayim

mahonimamy, 2 yıl önce

İdare mahkemesi kalemini arayıp sorun dosya tekemmül edip sırayı girmiş mi ne zaman karar çıkar diye ortalama bir bilgi verirler

Hradg
Memur
03 Haziran 2023 17:38

İÇ İŞLERİ BAKANI %100 DEĞİŞECEK YÜKSEK İHTİMALİ VS YOK. ANAYASA AÇIK. BİR MV. BAKAN OLARAK ATANIRSA MV. DÜŞER.... SOYLUNUN MV DÜŞECEKSE BU ADAM NİE MV. KONDU. BAKAN OLMAK İÇİN MV. ZORUNLULUĞU YOK.

Murtibert11
Aday Memur
03 Haziran 2023 17:43

Ali Yerlikaya

IspanyolTR
Aday Memur
03 Haziran 2023 18:23

Tek merak ettiğim kaç bin tl tazminat talep ettiğinizdi o zaman karşı tarafa da vekalet ücreti ödediniz
sosyal_zede, 2 yıl önce

bak dostum eski sayfalarda da defaetle yazdım açıkladım anlattım şuan elimşzden gelen sadec kdk ya başvurmak ya da tazminat yani tam yargı davası açmak,bunun haricinde herkes bize kör ve sağır ancak sesimizi böyle duyurup farkındalık yaratabiliriz,burada allh kitap ilahi adalet öte taraf beri taraf zart zurt diyenlere bakmayın onlar inandıkları gibi yaşasınlar haklarını diğer tarafa saklasınlar orda varsa hesaplaşsınlar burda böyle yazanlar genelde g.t korkusu olanlar yarın bugün iade olursa bizi iade etmezler yada eziyet ederler düşüncesine sahip olanlar,burda herkes tüm mahkemesini kazananlar hakkını arasa her mecraya koşsa çok şey değişir ama burda bile belli kişiler yazıyor ve belli kişiler mücadele ediyor,neyse yapacağı iş şudur :

önce egm ye mahkeme kazandığını ve dosya karar numarası ile dilkçe yazıyorsun cimer üzerinden ya da egm ye dilekçe ile, egm sana işlemler devam etmedir diye matbu bir yazı gönderecek,

sen o yazıya istinaden tam yargı dava dilekçesi yazacaksın sigorta yoksa adli yardımlı dava açın mahkemeyi de onlar ödesin,madii değil manevi tazminat davası açılacak maddi ret oluyor manevi yıpranlar üzerine bahs edilecek dilekçede ekonoik sorunlar da elbette

dava dilekçesi olmayan bana özelden yazsın ben dava matbu dilekçe atarım,

ben 40 bin istedim mahkeme 30 bin + yasal faize hükmetti,ve ben parayı tahsil ettim

burada hakkını aramayan kimse saçma sapan duyum hayal rüya vs yazmasın herkes burayı bilgi almak bilgi alışverşi için kullanıyor,zihniyet aynı olduğu sürece şahsılar öenmli değil ve kuvvetle muhtemen mevcut bakan devam edecek

Tamerbugra
Memur
03 Haziran 2023 20:43

Yeni içişleri bakanı bilgili ve iyi bir bürokrat diğer kurumlar mahkeme kararlarına saygılı 2 hafta içinde başlatıyorlar hukuku çiğneyeceğini zannetmem kabile devleti uygulamasının kimseye faydası yok 3. Dünya ülkesi olmayalım mahkeme kararlarına saygı duyulması anayasanın gereği umarım adalet gecikmeden gelir bizde üzerimizdeki bu kara lekeden kurtuluruz

kadirmiller
Aday Memur
03 Haziran 2023 21:17

Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.İdare mahkemesi yd red verdi,itiraz ettim bölge idare mahkemesi yd verdi Ocak ayında ,dosya tekrar esas için idare mahkemesine gönderildi.idare mahkemesi esastan lehime karar verdi Mayıs ayında,30 gün içinde EGM itiraz hakkı var.Bu durumda dahi baslatilmiyorsak emekliliğime kadar olan 13 yıllık maaş ve emeklilik haklarim için toptan yüklü bir tazminat davası açmak mümkün müdür?
Tamerbugra, 2 yıl önce
Yeni içişleri bakanı bilgili ve iyi bir bürokrat diğer kurumlar mahkeme kararlarına saygılı 2 hafta içinde başlatıyorlar hukuku çiğneyeceğini zannetmem kabile devleti uygulamasının kimseye faydası yok 3. Dünya ülkesi olmayalım mahkeme kararlarına saygı duyulması anayasanın gereği umarım adalet gecikmeden gelir bizde üzerimizdeki bu kara lekeden kurtuluruz

Murtibert11
Aday Memur
03 Haziran 2023 21:22

İçişleri Bakanlığı kesinleşince lütfen, mahkeme kararlarının uygulanmadığı gerekçesiyle manevi tazminat davası ,bakan beye mektup, cimere başvuru, ilçe ve il başkanlıklarına giderek yardım talep etme yollarına başvuru yapalım, bu şekilde ses duyurmak gerek çünkü yeni bakan İçişleri Bakanlığının yıpranmasi isteyecektir.

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
03 Haziran 2023 21:55

Eyvallah sağolasın reis İnşallah Mahkemesini Kazanan herkes görevine İade edilir olması Gereken bu zaten
Murtibert11, 2 yıl önce

Ben Jandarma Personeliyim ne yazıkki bir iftira yüzünden disiplin cezasını olarak meslekten çıkarma cezası aldım (fetö degil) idare mahkemesini kazandım dosya bursa bim de . Deprem ve seçim dönemine denk geldim genel komutanlığa kadar gittim bakan beyin imzasında dediler. Ak partili birisi ile konuştum ankara oda bana şu an bakandan kaynaklı sorunlar diğer bakanlıklar idare mahkemesi yada bim den sonra atama yapılıyor kritere göre araştırma görevlisi olarak atama yapıyor dedi. Hatta bana , özellikle polisler idare mahkemesi,bim de suçsuz olarak davayı kazanıyor ama içişleri bakanı itiraz yollarını kullanın diyor. Bizide dinlemiyor ne yazıkki dedi.Bakan değişiyor ama valilik yapmış birisi olcak dedi.Bana senin olay disiplin cezasını sıkıntı olmaz göreve iade bekleyen polisler yeni bakan atayacak dedi ilçe başkanlığa gelen çok bu şekilde vicdanen de rahatız oluyor insan dedi. Bugün belli olacak yeni bakan. Fetö ile ilgili 3 kriter var dedi ama tam anlayamadım benim konu farklı olduğu için. Size yardımcı olmak için yazdım. Sonuçta mahkemeyi kazanmış kişilersiniz.

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
03 Haziran 2023 21:59

Ben sen bir kaç kişi ile olacak bir durum değil herkesin yapması lazım siyasilerle görüşmesi ve bu büyük sorunu Anlatması lazım.İl ilçe başkanları mhp ve ak parti, milletvekilleri ve belediye başkanlarına mahkemesini kazanan herkesin ailece bu Sorunu Anlatması lazım gündeme getirmesi lazım.bakan beyde değişiyor herhalde Ama yeni gelecek olana da bu sorunun kulağına gitmesi lazım.
gizlifigan, 2 yıl önce

bu sonucu anlatmaya çalışıyorum işte. mahkemeye verdim deyip oturmayın sadece ulaşabildiğiniz kişi ve mevcralara ulaşın yukarı sesinizi duyurabildiğimiz kadar duyurmalıyız. kaç kişiyiz şurda. herkes bu şekilde yapsa yukarıdakiler nedir bu böyle deyip ilaki hareket geçeceklerdir. oturmak yok çalışın.

İlic54
Memur
03 Haziran 2023 22:17

İçişleri bakanı Ali Yerlikaya oldu

Dunkırk
Memur
03 Haziran 2023 22:21

Bakalım göreceğiz adaleti tesis edecek mi ? Yoksa emir yine yukarıdan mı gelecek işler karışık bekleyip göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda mahkeme kararları artık ugulanır
İlic54, 2 yıl önce

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
03 Haziran 2023 22:23

Ülkemiz Milletimiz Vatanımıza Hayırlı Uğurlu olsun Tüm Sayın Bakanlarınızın Yeni Görevleri Hayırlı Olsun.Bizleri İlgilendiren İçişleri bakanlığı Görevi Sayın Ali YERLİKAYA Bakanımızada Hayırlı Olsun.Arkadaşlar mahkeme Kazanan Herkes Sayın Bakanımıza Hep Birlikte dilekçeler Gönderelim sayın Bakanın Sitesindede Var kendisine Direkt E-mail atılabiliyor,EGM'ye de dilekçeler Gönderelim,ak parti ve mhp genel merkezlerinede Hem arayıp durumu anlatalım hemde e mailler atalım.Oturup Beklemeyelim.Sayın Bakanın Değişmesi Ve Bürokrat Olması Olumlu diye düşünüyorum.Sayın Vekillerle de görüşlelim Muhakak.Bu Bizim Konumuzu Muhakak Sayın Bakanımıza İletelim İnşallah ADALET Gelir Mahkemesini Kazanan Herkes En Kısa Zamanda Görevimize Başlarız.
İlic54, 2 yıl önce

whereisadalet
Aday Memur
03 Haziran 2023 22:27

İnşallah insaflı davranır ve başlatır kazananları
İlic54, 2 yıl önce

dostum yaşar
Daire Başkanı
03 Haziran 2023 22:34

cümleten gözünüz aydın inşallah hukuka uygun davranır yeni bakan ve kadrosu soyludan daha vicdanlı olacakları kesinde

mahonimamy
Şube Müdürü
03 Haziran 2023 22:50

Zaten egm atama da mahkeme lehine sonuçlanan herkese atama onay evrakı hazırlanıyor. Sıkıntı ss imzalamıyordu aylarca bekletti ve hala bekliyor atama evrakı bir tek imza gerekiyor yeni bakan hukuka önem versin imzalar inşallah yine de dilekçe yazmakta fayda var. İyuk 28 ve anayasa 138 içeriklerine değinerek şahsen ben yazacam pazartesi günü.

dostum yaşar, 2 yıl önce
cümleten gözünüz aydın inşallah hukuka uygun davranır yeni bakan ve kadrosu soyludan daha vicdanlı olacakları kesinde

Murtibert11
Aday Memur
03 Haziran 2023 23:05

İçişleri Bakanlığı kesinleşince lütfen, mahkeme kararlarının uygulanmadığı gerekçesiyle manevi tazminat davası ,bakan beye mektup, cimere başvuru, ilçe ve il başkanlıklarına giderek yardım talep etme yollarına başvuru yapalım, bu şekilde ses duyurmak gerek çünkü yeni bakan İçişleri Bakanlığının yıpranmasi istemeyecektir.

Murtibert11, 2 yıl önce

İçişleri Bakanlığı kesinleşince lütfen, mahkeme kararlarının uygulanmadığı gerekçesiyle manevi tazminat davası ,bakan beye mektup, cimere başvuru, ilçe ve il başkanlıklarına giderek yardım talep etme yollarına başvuru yapalım, bu şekilde ses duyurmak gerek çünkü yeni bakan İçişleri Bakanlığının yıpranmasi isteyecektir.

Toplam 32701 mesaj
«608609610611612613614615616617618619»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi