Editörler : Kubil ay
«611612613614615616617618619620621622»

Quaresma66
Memur
04 Haziran 2023 21:48

Kardeş ben mahkemeden ret aldım demedim ki. Okuduğunu anlamıyorsun sanırım. Beraat ve takipsizlik alanların da suçsuzluğunun ispatlanmış olduğunu söylüyorum. Sapla saman karışmasın ne demek. Büyük konuşmamak lazım.
Çtltp, 4 ay önce
Kimseyi kırmak istemiyorum ama bu sayfa mahkeme kararı ile iade olanların sayfası. Sapla saman karışmasın. Şimdi tmm takipsizlik alanlar var ama daha mahkeme kararı ile iade olan başlamazsa seni kim dikkate alır. Mahkeme kararı ile iade olsun bu sana da referans olur hepimize.

Çtltp
Aday Memur
04 Haziran 2023 22:01

Sana cvp bile vermek fazla işin rast gelsin.
Quaresma66, 4 ay önce
Kardeş ben mahkemeden ret aldım demedim ki. Okuduğunu anlamıyorsun sanırım. Beraat ve takipsizlik alanların da suçsuzluğunun ispatlanmış olduğunu söylüyorum. Sapla saman karışmasın ne demek. Büyük konuşmamak lazım.

Quaresma66
Memur
04 Haziran 2023 22:18

Sen önce sapla saman karışmasın ne demek onu öğren ondan sonra çık karşıma. Hadi eyvallah.
Çtltp, 4 ay önce
Sana cvp bile vermek fazla işin rast gelsin.

tunc04
Memur
04 Haziran 2023 22:18

Arkadaşlar tazminat davası açacak arkadaşlar Mustafa yeneroglunun verdiği soru önergesini ve verilen cevabı da ekleyebilir

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
04 Haziran 2023 22:26

Emeğine yüreğine sağlık devrem Allah razı olsun emek veren herkesin eline sağlık başladım bende hakkımızı almak için uğraşmaya
sabesyo_25, 4 ay önce
Telegram grubunda şöyle karar aldık.. bütün illerde yeniden refah parti il başkanları ziyaret edilsin.. bilgi notu hazırlanıp verilsin durumlar anlatılsın.. Fatih erbakana bu notlar ulaştırılırsa seçim öncesi söylediği üzere bu mağduriyet giderilmesi için ittifakı ikna edip meclis düzenlemesi gerçekleştirilsin.. beraat takipsizlik alan herkes iade edilsin.. bu hafta bi çok ilde il başkanlarına gideceğiz

nefer42
Memur
04 Haziran 2023 22:27

Ben heyecanlıyım hissiyatım güzel olacağı yönünde 7 yıldır bekliyoruz Allahım anamızın babamızın duaları ile görevimiz onurlu ünüformamıza kavuşuruz

Dunkırk
Memur
04 Haziran 2023 22:34

Bu yazdığının altına imzamı atarım devrem çok vebal aldılar bizimde demek ki ailelerimiz ile birlikte bir sınavımız varmış Allahu Teala'nın huzurunda önemli olan bu sınavdan başarı ile çıkmak biz ezilen taraf olduk ama günün sonunda inanın kazanan biz olacağız gün gelecek diyeceklerki hep şunlar varya bizide yanlış yönlendirdiler deyip işin içinden sıyrılacaklar ama vicdan muhasebelerinden kaçamayacaklar
01rny01, 4 ay önce

Fetullah gülenle boy boy fotografları olan adamların, dön cağrısı yapanların, hoca efendi diyen adamların kandırıldık diyip bakanlık vekillik yaptıgı ülkede sadece altı boş ifadelerle ihrac olan bizler mahkemeler karsısında sucsuzlugumuz ve irtibatsızlıgımız tespit edilmesine rağmen görevlerimize baslatılmıyoruz. Bunun yanında bu pskolojiyi kaldıramayıp intihar edenler, evini gecindirmek icin bilmediği işlerde calısıp iş kazası sonucu vefat edenler, pskolojisi bozulanlar , eşinden ayrılanlar vs vs vs vs da var . bunları görecek bir tane namuslu siyasetci yok mu . bir tane insan evladı yok mu benim aklım almıyor. Allaha havale ediyorum . Kork o mahkemeden ki hakimin kendisi Şahit sözü aklıma geliyor. kalın sağlıcakla .

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı
04 Haziran 2023 22:48

Şmdi asıl. Soru şu eski bakanın vermiş olduğu her olumlu mahkeme kararı sonrası verilen üst mahkeme kararını bekleme ile ilgili hukuksuz olur kar

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı
04 Haziran 2023 22:51

Hukuksuz olur kararları ne olacak aynen uygulamaya devam edilecek ve egm ye tazminat ödemeye devam mı edecek yoksa bu hukuksuz olur kararları iptal. Mi olacak şuan biizm göreve iade edilmemizn önündeki tek engel bu hukuksuz olur yazıları çünkü

sosyal_zede, 4 ay önce

Şmdi asıl. Soru şu eski bakanın vermiş olduğu her olumlu mahkeme kararı sonrası verilen üst mahkeme kararını bekleme ile ilgili hukuksuz olur kar

whereisadalet
Aday Memur
04 Haziran 2023 23:57

Scd iade aldık 6 ay önce
Fatih terim4242, 4 ay önce

Herhangi bir ilden EA-SC-SCD kodlarından bölge idare mahkemelerince iade alan var mı?

whereisadalet
Aday Memur
04 Haziran 2023 23:59

Boş konuşma arkadaşım adam doğru diyor mahkeme iade vermiş adamlar başlatmıyor mahkemeyi kazanamayanı başlatırlarmı az mantıklı olun
Quaresma66, 4 ay önce

whereisadalet
Aday Memur
05 Haziran 2023 00:01

Bakan bey istesin hepsi çözülür devrem tek talimata bakar, 2-3 ay içinde hareket oldu oldu yoksa yine beklemeye devam
sosyal_zede, 4 ay önce

Hukuksuz olur kararları ne olacak aynen uygulamaya devam edilecek ve egm ye tazminat ödemeye devam mı edecek yoksa bu hukuksuz olur kararları iptal. Mi olacak şuan biizm göreve iade edilmemizn önündeki tek engel bu hukuksuz olur yazıları çünkü

IspanyolTR
Aday Memur
05 Haziran 2023 01:21

Malesef idare mahkemelerinde emsal diye bir şey olmuyor. Aynı olaya A ili mahkemesi red veriyor B ili mahkemesi kabul veriyor. Bu yüzden kıstasınız bu olmasın. İdare hukukundan kaynaklanan davanızı sadece şu şekilde değerlendirin. Bu ilde bu konuda açılan davalara mahkemenin tavrı ne olmuş ? O zaman sağlıklı bir sonuç elde edebilirsiniz

bayrakmy
Aday Memur
05 Haziran 2023 08:07

bu göreve başlatmama ile ilgili alınan bakan olurunun iptaline ilişkin dava açabilirmiyiz açsak netice ne olur fikri olan yazsın

sosyal_zede, 4 ay önce

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı
05 Haziran 2023 09:14

Evet mantıklı bir soru bende aynen sen gibi düşündüm tazminat davası açtıktan egm bana sayı ve tarih vererek benim hakkımda bakanlıkça verilen temyiz sürece in de beklenerek sürece göre işlem tesis edilmesi yazısını hem cimer üzerinden hem de emniyet müdürlüğünden ıslak imzalı dilekçemle istedim cimer üzerinden helen cvp alakasız işlemler devam etmektedir diye emniyetten yazdığıma hiç. Cevap gelmedi acaba bu olur yazısının tarihi ve sayı vererek iptal davası açabilir miyiz en azından bir farkındalık olur bakanlık ça ve bir kez daha hukuken kazanmış oluruz hem de yazı iptal olur böyle bir karar olursa sanırım ki emsal de teşkil eder konusu aynı olması hasebiyle

bayrakmy, 4 ay önce

bu göreve başlatmama ile ilgili alınan bakan olurunun iptaline ilişkin dava açabilirmiyiz açsak netice ne olur fikri olan yazsın

Yörük2751
Aday Memur
05 Haziran 2023 09:21

Arkadaşlar ben 1.5 yildir danistay karari bekliyorum egm ye tekrardan baslayis icin dilekce yazacam daha once avukatim yazmisti tazminat davasi acalim dedigim halde acmak istemedi neyse ben simdi tekrardan goreve baslayis yazisi yazacam yazi örneği var mi sizde

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı
05 Haziran 2023 09:35

O yazının örneği olmaz hiç dilekçe yazmadın mı devrem karar no larını yazarak ya da ek olarak ekleyerek ilgili iyuk md göre göreve iade edilmek istiyorum diye yazacaksın anlamadığım kanuni bir hakkın olan tazminat davasını avukat ne mantıkla açmak istemez korkuyor mu o da :)

Yörük2751, 4 ay önce

Arkadaşlar ben 1.5 yildir danistay karari bekliyorum egm ye tekrardan baslayis icin dilekce yazacam daha once avukatim yazmisti tazminat davasi acalim dedigim halde acmak istemedi neyse ben simdi tekrardan goreve baslayis yazisi yazacam yazi örneği var mi sizde

mahonimamy
Şube Müdürü
05 Haziran 2023 09:58

Açabilirsiniz sonuçta idari bir işlem. Ama idare mahkemesi iptal etse ne olacak ki yeni bir olur daha almalarının önünde hiç bir engel yok. Sen iptal ettirirsin onlar yeni olur alırlar kısır döngü yani. Şu an için cimer den yazdım ben bakanlık olurları tazminat davasında mahkemenin verdiği karara göre hukuka aykırıdır. Bu sebeple en kısa sürede göreve başlatılmamın yapılmasını talep ederim diye.(iyuk 28 ve anayasa 138 e göre) şeklinde. Herkes yazsın muhakkak yeni bakana haber verilir. Adam insan hakları temel hak ve özgürlükler dedi dün. Ayrıca şöyle bir durum var bu göreve başlatmama bir yönden de suç. Ve ben suç duyurusunda bulunmadım. Soruşturma zaman aşımı 8 yıl. Egm den kimse sorumluluk almaz dilekçeyi hemen yeni bakana bildirirler göreve başlatalım mı diye sorarlar. Memur adam hepsi ve kendini sağlama almaya bakarlar ilk başta.

bayrakmy, 4 ay önce

Yörük2751
Aday Memur
05 Haziran 2023 09:58

Kac defa soyledim ugrasmak istemedi salladi hep tekrardan egm den gelecek yazidan sonra kendim acacam inşallah

sosyal_zede, 4 ay önce

O yazının örneği olmaz hiç dilekçe yazmadın mı devrem karar no larını yazarak ya da ek olarak ekleyerek ilgili iyuk md göre göreve iade edilmek istiyorum diye yazacaksın anlamadığım kanuni bir hakkın olan tazminat davasını avukat ne mantıkla açmak istemez korkuyor mu o da :)

sosyal_zede
Müsteşar Yardımcısı
05 Haziran 2023 10:23

Arkadaşlar göreve iade ile ilgili dilekçe için cimer ya da ıslak imzalı dilekçe uzun sürüyor aşağıya sivil atama mail yazcam oraya mail atın dilekçenizi oradan da cvp veriyorlar ben de bugün 4. maili atıyorum yine bakalım işlemler devam etmektedir diye cvp vercekler mi?

[email protected]

Toplam 23827 mesaj
«611612613614615616617618619620621622»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi