Editörler : swat3410
«456789101112131415»

golge0607
Genel Müdür
11 Mart 2021 09:40

Şuraya bir günaydın bırakam..hadi eyvallah..

golge0607
Genel Müdür
11 Mart 2021 22:30

Sevgili devrelerim kendimle ilgili yeni bir gelişme olana kadar tekrar kendi özel alanıma çekiliyorum..umarım bu sürede hepiniz için güzel gelişmeler olur..tez vakitte gorusmek üzere .. sağlıcakla mutlu ve umutlu kalınız..sayfamız da canli ve güncel kalır umarim

Mekansız3838
Kapalı
12 Mart 2021 11:42

Arkadaşlar öncesi sonrası hep dil.kodu olan banka dan beraat alan oldumu hiç Yada iade olan

golge0607
Genel Müdür
16 Mart 2021 00:11

Nereye kayboldun bakym sen güzel sayfam..gel hele ilk sayfaya..hadi bakalim güzel haberler gelsin..sayfa dolup taşsın sevinçli haberlerle..

16 Mart 2021 01:08

İade kararlarınız öncelikle hayırlı olsun en kısa sürede goreve başladım seklinde buraya yazmanızı dilerim bir sorum olacak tı kodum ad ve edl (ehli dünya örgüt mensubu olmayan ) seklinde kodlanmisim 17 25 aralik oncesi polis okulu doneminden 1 tanık beyani (sınıf arkadaşım) var savcilik ifademi almadan dosyamı kapatmış sorusturmayi yer yoktur seklinde karar vermis haberim olmamış yd red aldim sizce mahkemeyi esastan kazanabilirmiyim cevaplarsanız cok sevinirim özelim açık

PolisEmre0934
Genel Müdür
16 Mart 2021 01:45

Kazanırsınız benimde kodlama ad ve edl ama hala komisyonda inceleme devam ediyor.. karar mercileri kodlama bilgilerine çok güveniyorlar kararlar genelde bu doğrultuda veriliyor
kıvırcık155, 4 yıl önce
İade kararlarınız öncelikle hayırlı olsun en kısa sürede goreve başladım seklinde buraya yazmanızı dilerim bir sorum olacak tı kodum ad ve edl (ehli dünya örgüt mensubu olmayan ) seklinde kodlanmisim 17 25 aralik oncesi polis okulu doneminden 1 tanık beyani (sınıf arkadaşım) var savcilik ifademi almadan dosyamı kapatmış sorusturmayi yer yoktur seklinde karar vermis haberim olmamış yd red aldim sizce mahkemeyi esastan kazanabilirmiyim cevaplarsanız cok sevinirim özelim açık

FREDY66
Şube Müdürü
16 Mart 2021 01:46

benzer durum 2011 den tek tanık kod ia yd ret geldi banada
kıvırcık155, 4 yıl önce

positivty
Aday Memur
17 Mart 2021 10:29

Devrem merhaba özelden size yazamadım dönüş yapabilir misiniz
golge0607, 4 yıl önce

Şuraya bir günaydın bırakam..hadi eyvallah..

positivty
Aday Memur
17 Mart 2021 22:39

Devrem esastan iade kararindan sonra emniyetin itirazınin sonucunu mu bekliyoruz yoksa karar tebliğinden itibaren başlıyor muyuz süreç nasıl işliyor cevap verirsen çok teşekkür ederim
golge0607, 4 yıl önce

Sevgili devrelerim kendimle ilgili yeni bir gelişme olana kadar tekrar kendi özel alanıma çekiliyorum..umarım bu sürede hepiniz için güzel gelişmeler olur..tez vakitte gorusmek üzere .. sağlıcakla mutlu ve umutlu kalınız..sayfamız da canli ve güncel kalır umarim

17 Mart 2021 23:09

Esastan bim kararı da bekliyor kardeş. 6 ay oldu.Kesin yargı kararı istiyorlar sanırım.Yani en iyi ihtimalle danıştay kararı için 3,5 yıl daha beklersin.
positivty, 4 yıl önce
Devrem esastan iade kararindan sonra emniyetin itirazınin sonucunu mu bekliyoruz yoksa karar tebliğinden itibaren başlıyor muyuz süreç nasıl işliyor cevap verirsen çok teşekkür ederim

Ogi1453
Aday Memur
18 Mart 2021 00:17

Devrem kurum kaanatinde ne yazıyor mesela benimkinden 17/25 öncesi bir irtibatı olsa da 17/25 ten sonra tarafsız görev yapacağı şeklinde kurum kanaati var kodlama dil (her iki listede) olmasına rağmen ihraçım
Milletimb, 4 yıl önce

Benim 686 khk kurum kanati

golge0607
Genel Müdür
19 Mart 2021 12:14

Güzel sayfama şöyle bir güncel diyelim.. umutlarınizi canlı tutun..enerjiniz yüksek olsun ki çekim gücü en iyiyi size bize çeksin...tüm olumsuz yorumlara kendinizi kapatın..sevgiyle kalın..güzel haberler almak ve de vermek üzere..mutlu kalın candevreler..

golge0607
Genel Müdür
19 Mart 2021 12:17

Yazdım devrem..i

positivty, 4 yıl önce
Devrem merhaba özelden size yazamadım dönüş yapabilir misiniz

suspusolduk
Aday Memur
20 Mart 2021 08:10

devrem idari soruşturma açıksa mahkeme ne yönde karar verir bu soruşturma ne kadar sürer?
golge0607, 4 yıl önce

Devrem benim duruşmasız idi..yd red geldikten 3 ay sonra felan esas karar geldi bu tür davalarda 1 ay çok erken sabret ve uyap i takip et ve ayrıca ile göre yoğunluğa göre de değişebilir..ve yine ayrıca mahkeme son aşamada adli ve idari soruşturma olup olmadığını soruyor ve gelen cevaotan sonra kararını yazıyor..biraz daha sabır yani ..umarım güzel haberler alirsin

golge0607
Genel Müdür
21 Mart 2021 14:19

Muhtemelen idari soruşturmanın sonucunu bekler bu şekilde kapatmaz diye düşünüyorum sonuçta karar çıkacak bir şekilde..umarım herkrs için güzel haberlerin geldiği bir hafta olur diyelim..hepimizin Nevruz bayrami kutlu olsun..bahar müjde ile gelsin tüm umutları canlandırsin..

suspusolduk, 4 yıl önce
devrem idari soruşturma açıksa mahkeme ne yönde karar verir bu soruşturma ne kadar sürer?

Sarelif03
Aday Memur
21 Mart 2021 17:33

Yd alıp başlama yapan var mı acaba?

golge0607
Genel Müdür
22 Mart 2021 01:58

Henüz yok galiba..olsa mutlaka haber verirdi başlayan ..insallah olmaya başlar diyelim...

Sarelif03, 4 yıl önce

Yörük4627
Aday Memur
22 Mart 2021 07:31

Henüz yok maalesef 29 eylulde yd almistim o tarihten veri vekliyorum insallah baslatirlarsa yazarim buraya

Sarelif03, 4 yıl önce

22 Mart 2021 08:58

Bölge idare esas kabul.6 ay oldu. Atama bölümüne artık ulaşamıyorum. Aradığınız numaraya ulaşılamıyor diyor.Önceden çalıyordu en azından. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
Yörük4627, 4 yıl önce

Henüz yok maalesef 29 eylulde yd almistim o tarihten veri vekliyorum insallah baslatirlarsa yazarim buraya

Ben Noordum la
Daire Başkanı
22 Mart 2021 14:52

uzun zamandır bende yazmıyordum, durumum AD fişleme 5 satır cgnat malum program gözüküyordu, beraat ettim, idare mahkemesi devam ediyor, hem mahkemenin(iradesi dışında yönlendirilmiş şüphesi vardır.) hemde benim aldırdığım bilirkşi(kıble pusulasından kaynaklı yönlendirme vardır.) raporu var , benim durumumda olup idare mahkemesinden cevap alan varmı acaba, dosyada başkaca delil vs. yok inşallah herkesinki hayırla sonuçlanır.

Toplam 32701 mesaj
«456789101112131415»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi