Beni lütfen kimse yanlış anlamasın ama seçim var diye bizi niye iade etsinler, yüzde 90 iade edilsem bile oy vermem diyor, bu yüzde 90 'nın yüzde 60 şı ona oy veriyordu. Yani demem o ki yüzde 10 luk bir oy için bizi iade etmezler. Bunu nasıl biz biliyorsak onlar da biliyor. Haa vicdana gelirler, hesabı ahirete bırakmak istemezler, bizden helallik isterler, oy beklentisi olmadan iade ederler mi, buna çok ihtimal vermiyorum. Ben aşiret çocuğuyum, abartmadan söylüyorum 400 e yakın oyumuz var, benim bu halimi çoluk çocuğumu görenler samimi görüşlerini paylaşıyor bizimle. İnşallah hepimiz iade oluruz. PmMEN, 7 saat önce - Alıntıya git
Göreve iade edildiğimiz vakit yakın çevremizde birçok insan senin durumun için Sırf Oy vermeyecekse sen iade olduktan sonra koşa koşa verir ben esnaf olarak çalıştığım için akşama kadar birçok müşterim geliyor oğlum iade olursa veririm kardeşim iade etsinler veririm diyen çok kişi var
Senin saydığın sebepler olmasa tek suçu beni ihraç etmesi olsa gider veririm oyumu Kocayusuuf, 8 saat önce - Alıntıya git
Senin saydığın sebepler olmasa tek suçu beni ihraç etmesi olsa gider veririm oyumu
Beni ihraç etmese tek sadece seni ihraç etse 2 tane kız çocuğun eline bakıyor olsa o sırada annen üzüntüden kanser olsa bir yıl hastanede refakatçi kalsan bu sırada kendi ailene işin olmadığı için kaynanan kayın baban baksa ve sen yine oyunu versen ben yine sana yaptığı haksızlık der senin için oyumu vermem. Sen ne yapıyorsan yap ama artık burda kime oy vereceğini veya nasıl hareket edeceğini paylaşma kardeş. Germe burdaki ortamı herkes burnundan soluyor. Ramazan ayında yapma bunu
Beni ihraç etmese tek sadece seni ihraç etse 2 tane kız çocuğun eline bakıyor olsa o sırada annen üzüntüden kanser olsa bir yıl hastanede refakatçi kalsan bu sırada kendi ailene işin olmadığı için kaynanan kayın baban baksa ve sen yine oyunu versen ben yine sana yaptığı haksızlık der senin için oyumu vermem. Sen ne yapıyorsan yap ama artık burda kime oy vereceğini veya nasıl hareket edeceğini paylaşma kardeş. Germe burdaki ortamı herkes burnundan soluyor. Ramazan ayında yapma bunu Yatırım Hesap, 6 saat önce - Alıntıya git
Yıllardır millete yapılan haksızlıklara göz yumup gidip oy verdiniz şimdi haksızlık görsem oy vermem diyorsunuz...torpili olmadığı için atanamayip inşaat çalışmak zorunda kalan üniversiteleri görüp oy vermeseydiniz suriyelileri görüp oy vermeseydiniz şimdi hendek barikat diyip hdp deyip oy vermeseydiniz bugün bu durumda olmazdık referandumda ihraç olanlarin %90 ı evet oyu verdi...3 tim oy kullandık 8 hayır çıktı kim o hainler diyenler bugün ihraç olduk diye ağlıyor
Selamun aleyküm devrelerim mahkemeyi kazanıp egm ye başlama dilekçesi yazan zarsa örneğini özelden atabilir mi
Tamam kardeşim yazmam bir daha...hakkımızda ne hayirlisiysa o olsun
Bunlar zulmettiler, gelecek olanlar da geçmiş de zulüm etmişlerdi yine edecekler, geçmişini bilmeyen geleceğe yön veremez. Seçimden sonra kim gelirse gelsin memleketin yükü çok ağırlaştı bunun altından kim kalkacak, yine altta kalan iyice ezilecek. Yılmaz YÜKSEL, 7 saat önce - Alıntıya git
Bunlar zulmettiler, gelecek olanlar da geçmiş de zulüm etmişlerdi yine edecekler, geçmişini bilmeyen geleceğe yön veremez. Seçimden sonra kim gelirse gelsin memleketin yükü çok ağırlaştı bunun altından kim kalkacak, yine altta kalan iyice ezilecek.
Bence burda bu haksızlıklara rağmen ümit verip hala oy isteyenler ihraç olan kesim değil, yine aynı düzen devam etsin bize kimse dokunmasın diyenlerdir, acizane fikrimdir, damdan düşen damdan düşene böyle davranamaz...onlara aldırmayın derim...cevap dahi yazmayın....
Benim nazarımda şeker fabrikasını özelleştirip şeker ithal etmek tam bir milli mücadele gerektiren haldir. Kaldı ki 2000 li yıllarda 278 kamu işletmelerinden şu anda 70lere düştü kağıt fabrikaları keza öyle ulan Telekom ozellestirilir mi be hadi bunlar milli mücadele sebebi değil atalarımızın kanı canı ile alınan bu topraklar nasıl olurda para ile yabancı şahıslara satılır üstelik 500 bin dolar yatırım karşılığında Türk vatandaşlığı veriliyor. Muhalefet bunu kaldırın diye bas bas bağırıyor. Çin de ki Uygur Müslümanlarına çin hükümetinin ettiği zulümle hepiniz denk gelmissinizdir. Bizim ugradigimiz zulmün kat be katlarına maruz kaldılar Meral aksener bağırırken iktidar kulaklarını kapatıp görmedi duymadı. Artık kendimden bana yapılan haksızlıklar geçtim çocuklarımıza güzel bir ülke bırakabilmek için bugün milli mücadele verir gibi koşturup bir muhtar adayı gibi oy istiyorum çok şükür çok kişiyi donderdim.
Kıymetli meslektaşlarım hepimizin içi yangın yeri. Adaletsizlik enkazı altındayız yıllardır.
Boğuluyoruz.Bu adaletsizlik
karşısında nefes alamıyoruz artık. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Ben bu adaletsizlik enkazı altında kalan tüm
meslektaşlarım için dua ediyorum. Elbet bir
gün bu adaletsizlik bitecek ve bu sayfa acı
hatıralarımız arasında yer alacak. İktidar
ister değişsin ister değişmesin Allah'ın
adaleti mutlaka tecelli edecektir.
Ben hala babama anlatamıyom anam da bana kıyamadığından tamam oğlum sen nereye dersen ona veriyim diyo. Arkadas ben terörist miyim terörist olarak yargılandım. Beraat ettim ve hala terörist olarak görüyolar mesleğime döndürmüyolar
Son kez yazıyorum seçime az kaldı şu bizlerin eşlerimizin çocuklarimizin üzerinde bulunan terörist yaftasini kaldırmak istiyorsak Kılıçdaroğluna oy vereceğiz ve herkese anlatmaya çalışacağız.
Aksi düşünen troldur.
Ben hala babama anlatamıyom anam da bana kıyamadığından tamam oğlum sen nereye dersen ona veriyim diyo. Arkadas ben terörist miyim terörist olarak yargılandım. Beraat ettim ve hala terörist olarak görüyolar mesleğime döndürmüyolar silah66, 3 saat önce - Alıntıya git
Diğer sayfada görevde olan polislerde iyi olmuş yazıyor bize büyük konusmayin dedim bende. Bir gün sizde aynı duruma düşerseniz ki düşmanımı bile Allah işinden etmesin çok zor. O zaman sesinizi duyan kimse olmaz. Polis34345, 2 saat önce - Alıntıya git
Kimin ne olduğu da önümüzdeki yıllarda yine çıkar. Buraya yazan beraat takipsizlik almış insanların suçsuz olduğu kesinleşmiş. Onlar kendi dertlerine yansınlar boşver,
Kimin ne olduğu da önümüzdeki yıllarda yine çıkar. Buraya yazan beraat takipsizlik almış insanların suçsuz olduğu kesinleşmiş. Onlar kendi dertlerine yansınlar boşver, komiserkolombo, 46 dk. önce - Alıntıya git