14e1c5e58e0d71e6aa892391d76210e2e4a2d478f47045a5d8cca9a96973a99d
:)
Hocam Doçentliğin şifresini mi veriyorsunuz? Bunlar nedir :)
Beklemeye devam ediyoruz. Bakalım nereye kadar. Sabrım azalmaya başladı. Frogbass, 1 yıl önce - Alıntıya git
Beklemeye devam ediyoruz. Bakalım nereye kadar. Sabrım azalmaya başladı.
Hiç sormayın, stresli bekleyiş, beklenti tavan
Buradayız hocam ispanyolca öğrenmeye devam ediyoruz tears, 1 yıl önce - Alıntıya git
Buradayız hocam
ispanyolca öğrenmeye devam ediyoruz
Buena suerte. No es un idioma muy dificil
Hocam Doçentliğin şifresini mi veriyorsunuz? Bunlar nedir :) BakkalGazi86, 1 yıl önce - Alıntıya git
hocam sıkıntıdan foruma injection yapmaya çalışıyorum :) Şaka yahu, birisini google a kopyalayın ne olduğunu görürsünüz, ikincisi keccak256 ile yazdığımı şifreledim ....
Buena suerte. No es un idioma muy dificil Aquiss, 1 yıl önce - Alıntıya git
Si senor, por supuesto.
hocam sıkıntıdan foruma injection yapmaya çalışıyorum :) Şaka yahu, birisini google a kopyalayın ne olduğunu görürsünüz, ikincisi keccak256 ile yazdığımı şifreledim .... tears, 1 yıl önce - Alıntıya git
Hocam alemsiniz :) Bu stresli bekleyişte gülümsettiniz. Umarım herkes tez zamanda başarılı haberlerini alır.
Başarılı !
+1
Hocalarım, 14:54 itibariyle gelen mesaj; BAŞARILI. Çok şükür 8 ay sonra olumlu bir sonuç aldım. Haber bekleyen bütün hocalarım hayırlı haberler alırsınız inşaallah.
Merhabalar Mayıs 2021 de başarısız olanlar en erken ne zaman başvuru yapabiliyor
Merhabalar Mayıs 2021 de başarısız olanlar en erken ne zaman başvuru yapabiliyor academician10, 1 yıl önce - Alıntıya git
Eğer eser inceleme sonucunda veya etik ihlalde bulunması sebebiyle aday başarısız sayılmışsa başvuru dönemi esas alınmak suretiyle en erken izleyen üçüncü dönemde, asgariden başarısız sayılmışsa asgari başvuru şartlarını sağlamak kaydıyla müracaat dönemi esas alınmak suretiyle en erken izleyen ikinci dönem başvurabilir.
Buna göre Mayısta 2021 de etik ihlalden veya eser incelemeden başarısız olanlar 2022 Ekim başvuru döneminde, asgari şart sağlamadığı için iptal edilen 2021 Mayıs adayı ise 2022 Mart başvuru döneminde doçentliğe başvurabilir.
Sayin hocalarim.
Saglik alaninda ogretim gorevlisi olarak calisirken docent olursak mesai disi ozel hasta bakabiliyormuyuz ? Bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim. Saygilarimla
Böylesine işlevsiz ve kullanışsız bir DBS'i daha görmedim. En son başvuruya da ücret getirdiler. o kadar durum vahim anlaşılan. Bari verdiğimiz para karşılığında doğru düzgün işleyen bir sistem olsa içim yanmayacak.
Hocam hiç cevap alamazsak ben sanırım 1c bendinde beyan edeceğim. Tübitak'a sordum net bir cevap alamadım. DBS ye de yazdım ordan da cevap yok maalesef. 1c- Devam eden veya başarı ile tamamlanmış a ve b bendi dışındaki uluslararası destekli bilimsel araştırma projelerinde (derleme ve rapor hazırlama çalışmaları hariç) görev almak dgndz, 2 yıl önce - Alıntıya git
Hocam hiç cevap alamazsak ben sanırım 1c bendinde beyan edeceğim. Tübitak'a sordum net bir cevap alamadım. DBS ye de yazdım ordan da cevap yok maalesef.
1c- Devam eden veya başarı ile tamamlanmış a ve b bendi dışındaki uluslararası destekli bilimsel araştırma projelerinde (derleme ve rapor hazırlama çalışmaları hariç) görev almak
Hocam merhabalar, COST ile ilgili ben de aynı durumdayım. 1c şeklinde beyan etmeniz kabul edildi mi acaba? 1c şeklinde mi beyan etmemiz gerekiyormuş? Cevap verebilirseniz çok sevinirim. Kolaylıklar.
Herkese merhaba,
Etik inceleme sürecinin en fazla ne kadar sürdüğü hakkında bilgi vermeniz mümkün mü?
Süre kısıtlaması olmadığı söyleniyor. Doğru mu? Bilirkişilere giden değerlendirmelerde istenildiği kadar bekletilebiliyor mu?
Herkese merhaba, Etik inceleme sürecinin en fazla ne kadar sürdüğü hakkında bilgi vermeniz mümkün mü? Süre kısıtlaması olmadığı söyleniyor. Doğru mu? Bilirkişilere giden değerlendirmelerde istenildiği kadar bekletilebiliyor mu? architect_26, 6 ay önce - Alıntıya git
Hocam bende cost ile ilgili aynı durumdayım. Bilen varsa şimdiden teşekkür ederim. salmonellaparapity, 2 yıl önce - Alıntıya git
Hocam merhaba. COST projesinde "working member" olmanın doçentlik başvurusunda eklenmesi konusunda bilgisi olan var mı? Bilgi verebilirseniz sevinirim.