Sizce 2022 kpss sınavına kadar aralıkta yapılan 12 bin kişilik alım dışında iki alım daha kesin yapar mı?
Bekliyoruz hala umarim yapilir
En az üç alım yapar .
her sene olduğu gibi en az 4 en fazla 6 alım olur merak etmeyin
3 den fazla olur. 6 en az sayı olarak kabul edebiliriz 2 senede .
3 den fazla olur. 6 en az sayı olarak kabul edebiliriz 2 senede . aisezreal, 2 ay önce - Alıntıya git
En az üç alım yapar . Jagro, 2 ay önce - Alıntıya git
Dalga gecen arkadaslar neye göre en 4 5 6 diyor acaba? Bu zamana kadar kac kere atama gördünüz? Bu gidişle 2022 ye kadar yapilacak maximun atama sayisi 3'tür. Bu pandemi sartlarinda hala alim olmaz iken 2023 te secim olacakken bu saatten sonra alim sayisi ve miktarini mümkün olan en düşük sayida tutacaklar, 2023 e saklayacaklar tabi bir erken seçim olmazsa... O yuzden 5 6 alim olur diye işkembeden sallayan kişilere itibar etmeyiniz..
Dalga gecen arkadaslar neye göre en 4 5 6 diyor acaba? Bu zamana kadar kac kere atama gördünüz? Bu gidişle 2022 ye kadar yapilacak maximun atama sayisi 3'tür. Bu pandemi sartlarinda hala alim olmaz iken 2023 te secim olacakken bu saatten sonra alim sayisi ve miktarini mümkün olan en düşük sayida tutacaklar, 2023 e saklayacaklar tabi bir erken seçim olmazsa... O yuzden 5 6 alim olur diye işkembeden sallayan kişilere itibar etmeyiniz.. denizci1987, 1 ay önce - Alıntıya git
siz herhalde tarım bakanlığından tercih yapıcaksınız
şu yanlışı da düzeltelim , 2022 ye kadar değil 2022 kpssye kadar ki süreçte kaç alım olacağından bahsediyoruz , arada 11 ay var lütfen
şu yanlışı da düzeltelim , 2022 ye kadar değil 2022 kpssye kadar ki süreçte kaç alım olacağından bahsediyoruz , arada 11 ay var lütfen agizdis, 1 ay önce - Alıntıya git
2022 kpss ye 2 yıl var dostum
2022 kpss ye 2 yıl var dostum aisezreal, 1 ay önce - Alıntıya git
2022 başından 2022 nin sonundaki sınav aralığını söylemiştim
Evet 2 senede 4 atama yaparlar 2022 mayis haziran da kpss sinavi yapıp temmuz ve aralikta 2 atama yaparlar, daha önce bunu yaptilar en iyi ihtimali söylüyorum 2021 de 2 atama 2022 de kpss ye kadat 1 atama. Olacak olan budur... Dedigim gibi secim erken yapilir, salgin patlar falan ekstra durumlar hariç olacak alim bu şekilde olur... Burada celiskili olan 2022 ilk alimini kpss sonrasina birakip birakmamalari...
Evet 2 senede 4 atama yaparlar 2022 mayis haziran da kpss sinavi yapıp temmuz ve aralikta 2 atama yaparlar, daha önce bunu yaptilar en iyi ihtimali söylüyorum 2021 de 2 atama 2022 de kpss ye kadat 1 atama. Olacak olan budur... Dedigim gibi secim erken yapilir, salgin patlar falan ekstra durumlar hariç olacak alim bu şekilde olur... Burada celiskili olan 2022 ilk alimini kpss sonrasina birakip birakmamalari... denizci1987, 1 ay önce - Alıntıya git
Yani gelecek alımın temmuzda olacağını düşünüyorsun millet forumda mayıs haziranda olmasına kesin gözü ile bakıyorlar. Temmuzda merkezi alım olacağı için sb nın alıma çıkamayacağını söylüyorlar
Hayir 2021 yilinin alimi ile ilgili bir öngörüm yok, 2022 nin ilk alimini kpss sinavi sonrasina birakmamalari icin dua edelim sadece... Eğer kpss sinavindan once olursa alim toplam 3 alim gerçekleşmiş olur...
Kaşke şu aralar alıma çıksalar ama hazirana kadar bi şey gözükmüyor
her sene 2 merkezi atama yapmak zorundalar kanun gereği en az 4 en fazla kaç olur bilmiyorum h.kandemir7, 2 ay önce - Alıntıya git
Hocam hangi kanunda yazıyor ?ilgili kanunu yazarmisniz ? Ben ilk defa sizden böyle bir kanun olduğunu duyuyorum
Hayir 2021 yilinin alimi ile ilgili bir öngörüm yok, 2022 nin ilk alimini kpss sinavi sonrasina birakmamalari icin dua edelim sadece... Eğer kpss sinavindan once olursa alim toplam 3 alim gerçekleşmiş olur... denizci1987, 1 ay önce - Alıntıya git
Hocam hangi kanunda yazıyor ?ilgili kanunu yazarmisniz ? Ben ilk defa sizden böyle bir kanun olduğunu duyuyorum Jagro, 1 ay önce - Alıntıya git
kanun var mı bilmem ama bir yıl içinde 2 alımdan aşağısını ben yaşım boyunca hiç görmedim.