Askerlik aranmaya engel değil.Ama sorduğunuzu tam anlamadım.Eğer askerdeyken tercih yapıp atanırsanız terhis olduktan sonra göreve başlarsınız.Atandıktan sonra askere gitmemişseniz 1 yıl daha erteleyebilirsiniz Ek-A belgesi var. Tecil sürem doldu atanmayı bekleyim diyorsanız yoklama kaçağı durumuna düşersiniz,tekrar tecil süreniz yoksa.
tuco19, 1 ay önce - Alıntıya git
Hocam şöyle anlatayım durumu Haziran 20de tecil sürem bitiyor bildiğim kadarıyla bakaya kalmak memuriyet için kabul edilmiyor celp dönemleri hakkında net bir bilgiye ulaşamadım fakat askere gitmeden aday öğretmenliğimi tamamlamak istiyorum mülakat belgesiyle vs herhangi bir tecil hakkım var mıdır ya da başka yolları var mıdır onu öğrenmek istiyorum
Hocam şöyle anlatayım durumu Haziran 20de tecil sürem bitiyor bildiğim kadarıyla bakaya kalmak memuriyet için kabul edilmiyor celp dönemleri hakkında net bir bilgiye ulaşamadım fakat askere gitmeden aday öğretmenliğimi tamamlamak istiyorum mülakat belgesiyle vs herhangi bir tecil hakkım var mıdır ya da başka yolları var mıdır onu öğrenmek istiyorum